Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Pagor είπε:

Κοριτσαρες μου καληνύχτα....μας πήρε η ώρα με την κουβεντουλα...τελειώνει και ο spider Man στον Αντ1... χαχχααχαχχαχα...φιλιά πολλααααααααααααα ...και αφήστε τους να λένε...μάλλον οι δικές μας ζωές είναι πιο ενδιαφέρουσες για να μην κοιτάνε την δικιά τους ζωή...μπράβο μας λοιπόν!!!

Καλο βραδυ σε ολες!

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Γειά σου κοπέλα μου. Όλα καλά, εγώ πλησιάζω στις γόνιμες υποθέτω.

Αυτό που λες σχεδόν ενα χρονο παντρεμενοι κλπ ποσο δικιο εχεις...αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μην επιβαρυνόμαστε ΚΑΙ από αυτά. Από την άλλη αν έμενες εγκυος ανυπαντρη θα έλεγαν "Καλα, πότε θα παντρευτούν?" Δεν τους πιάνεις πουθενά. Εμένα η νονά μου (για την οποία μόνο περήφανη δεν έίμαι) κάθε φορά με κοιτάει στην κοιλιά με το φρύδι πάνω. Τελευταία φορά της λέω "Είμαι στείρα, ικανοποιήθηκες?". Κι άλλαξε 10 χρώματα. Και παιδί να κανουμε, μετά θα περιμένουν το 2ο κορίτσι μου, αυτοί έίναι!!!

@CupcakeΗ αλήθεια ειναι πως κάποιοι άνθρωποι ειναι πολυ αδιάκριτοι κ σε ρωτανε με υφος τι θα γινει θα κανετε κανενα παιδι τι περιμενετε?? Κ τους κοιτας κ λες οταν θελήσει ο Θεος εμεις προσπαθούμε (να εισαι λιγο ευγενικος πριν βρίσεις) αλλα οοοχι το συνεχιζουν... α καλα σου λενε εχεις πολυ αγχος για αυτο... μην αγχωνεσαι εμενα μια θεια μου, μια ξαδερφη μου κτλ !!! @Annie4 μια χαρα απαντησες!!!!!

10 ώρες πρίν, xazo_mother είπε:

Κορίτσια καλησπερα, με χοριακη 36 στην 11η ή 12 μερα μετά την ωορηξια να ελπίζω;

Τι ομορφα νεα!!!! Σου ευχομαι οτι πιο ομορφο!!!!! Καλη αρχη!!!!

Just now, Eva_Lou είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!! Νυστάζωωωω!!!!! Εσείς; Σε τι διάθεση είστε;;;;; 

Καλημερααααα!! Μια από τα ιδια κι εγώ και αυτός ο καιρός δεν βοηθάει ιδιαίτερα!!

Διαφημίσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!! Νυστάζωωωω!!!!! Εσείς; Σε τι διάθεση είστε;;;;; 

Καλημερα...εχω κρυωσει κ ελπιζω να το περασω ελαφρια. Εγινε κ κατι χθες με τα μικρα γτ καποια δεν προσεχουν...τεσπα. Ειμαι στις γονιμες τωρα εγω.....

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα...εχω κρυωσει κ ελπιζω να το περασω ελαφρια. Εγινε κ κατι χθες με τα μικρα γτ καποια δεν προσεχουν...τεσπα. Ειμαι στις γονιμες τωρα εγω.....

Τι έγινε κορίτσι μου; Πόσα παιδάκια έχεις; 7 έχεις πει; Τι ώρες δουλεύεις κ τι ηλικίες έχουν! Περαστικά εύχομαι... είναι αυτός ο καιρός... μέχρι να πιάσει Μάιος θα μας ταλαιπωρεί μία έτσι μία αλλιώς... μετά θα στρώσει ελπίζω... καλή τύχη τώρα στις γόνιμες... δωστου!!!!

Just now, Bloumblou είπε:

Καλημερααααα!! Μια από τα ιδια κι εγώ και αυτός ο καιρός δεν βοηθάει ιδιαίτερα!!

Χάλια ο καιρός... ναι... ισχύει.. σου χαλάει τη διάθεση.... ελάτε κοντεύει ΣΚ! Είμαστε ακριβώς στη μέση!!!!! Κ πλησιάζει κ το Πάσχα! Αδειούλα... ξεκουρασούλα! :) 

Just now, Moomin είπε:

@Eva_Lou 8,9 ειναι συνηθως. Ηλικιας γυρω στ 6.5 με 7. Χτυπησε μια μικρη...ευτυχως ολα καλα. Καποια δν προσεχουνε. Περιμενω πως κ πως το Πασχα.;)

Ναι το ξέρω έχει μεγάλη ευθύνη... στο κέντρο που δουλευω παρολο που δεν είναι αρμοδιοτητα που γιατι ασχολουμαι με πιο μεγαλα παιδια πολλες φορες πρεπει να προσεχω ηλικιες απο 5 εως 7 και ειναι δυσκολο θελει 100 ματια απο πανω τους!!!!! Υπομονη!!!!! 

Just now, Moomin είπε:

@Eva_Lou 8,9 ειναι συνηθως. Ηλικιας γυρω στ 6.5 με 7. Χτυπησε μια μικρη...ευτυχως ολα καλα. Καποια δν προσεχουνε. Περιμενω πως κ πως το Πασχα.;)

Και γω περιμένω την Μεγαλη Εβδομαδα που θα εχω αδεια! Βεβαια δεν θα ξεκουραστω γιατι εχω πολλεεεες δουλειες με το γαμο ειναι ευκαιρια το Πασχα γιατι το Μαιο θα τρεχω πολυ με δουλεια αρα πολλες υποχρεωσεις του γαμου πρεπει μεχρι αρχες Μαιου να εχουν τελειωσει! 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Eva_Lou είπε:

Ναι το ξέρω έχει μεγάλη ευθύνη... στο κέντρο που δουλευω παρολο που δεν είναι αρμοδιοτητα που γιατι ασχολουμαι με πιο μεγαλα παιδια πολλες φορες πρεπει να προσεχω ηλικιες απο 5 εως 7 και ειναι δυσκολο θελει 100 ματια απο πανω τους!!!!! Υπομονη!!!!! 

Και γω περιμένω την Μεγαλη Εβδομαδα που θα εχω αδεια! Βεβαια δεν θα ξεκουραστω γιατι εχω πολλεεεες δουλειες με το γαμο ειναι ευκαιρια το Πασχα γιατι το Μαιο θα τρεχω πολυ με δουλεια αρα πολλες υποχρεωσεις του γαμου πρεπει μεχρι αρχες Μαιου να εχουν τελειωσει! 

Αχ, παντρευεσαι; Ευάκι μου διέφευγε. Πότε με το καλό;

2 ώρες πρίν, maria_kltha είπε:

@CupcakeΗ αλήθεια ειναι πως κάποιοι άνθρωποι ειναι πολυ αδιάκριτοι κ σε ρωτανε με υφος τι θα γινει θα κανετε κανενα παιδι τι περιμενετε?? Κ τους κοιτας κ λες οταν θελήσει ο Θεος εμεις προσπαθούμε (να εισαι λιγο ευγενικος πριν βρίσεις) αλλα οοοχι το συνεχιζουν... α καλα σου λενε εχεις πολυ αγχος για αυτο... μην αγχωνεσαι εμενα μια θεια μου, μια ξαδερφη μου κτλ !!! @Annie4 μια χαρα απαντησες!!!!!

Δηλαδή το θεωρείτε καλό το 36 στην 11η 12η μερα μετά την ωορηξια ;

vIBzp3.png

Just now, xazo_mother είπε:

Να σου πω εγώ δεν έχω πείρα σε χωριακη... εύχομαι βέβαια και εγώ να δω αυτά τα πανέμορφα νούμερα...αλλά λένε ότι δεν έχει σημασία πόσο ξεκινάει αλλά αν διπλασιάζεται μετά από 2 μέρες .. εύχομαι πολύ πολύ πολύ καλούς διπλασιασμους!!!

Just now, xazo_mother είπε:

Προφανώωωως! Κανονικά θα μπορούσε και να μη δείξει ακόμα! Έίναι νωρίς

Just now, Eva_Lou είπε:

Κορίτσι τον Ιούλιο!!!! Εσύ νομίζω δεν έχεις παντρευτεί ακόμα ε;;; Άντε με το καλό όποτε θέλετε!!!

Κοριτσι μου παντρευτηκα τον περασμένο Ιούλιο κι εγώ!

Και πέρασα τοοοσο ομορφα, έίδα τον αντρα μου στην εκκλησία και τον ξαναερωτευτηκα (δεν τον ειχα ξαναδει με κουστουμι). Χαχα.

Να το χαρείς κοπέλα μου, η ωρα η καλή!

2 ώρες πρίν, maria_kltha είπε:

Παιδί μου τέτοια πλύση εγκεφάλου που εχω φαει όταν ερθει εκέίνη η άγια ωρα σε εκεινους δεν θα το πω στην αρχή. Να μη μας πρηζουν οι γονέίς μας και να εχουμε τους άλλους. Ε οχι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...