Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Pagor είπε:

Εμάς βασικά η γιατρός μας δεν θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε ακόμα σε σπερματηγχυση λόγο που και τον δύο μας οι εξετάσεις είναι πολύ καλές ..εμείς το ζητήσαμε ..εκείνη μας είπε να το δούμε μετά τελος του Μαϊου δηλαδή από Ιούνιο...αλλά μου είπε ο άντρας να το κάνουμε Σεπτεμβρίο για να έχουμε μαζέψει χρήματα για τουλάχιστον 2 φορές..αν δεν πιάσει η μια να κάνουμε κ στον άλλο κύκλο...400€ μας είπε η κάθε φορά και θα πάμε από το Μητέρα...εκεί θα γίνει...να σου πω την αλήθεια αν δεν πιάσει ούτε αυτό με τις δύο θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική μετά...είμαι 34 και δεν θέλω να δώσω πολύ χρόνο ακόμα...ότι γίνει μέχρι Οκτώβριο μετά πάμε αλλιώς... βέβαια δεν έχουμε κάτι (ευτυχώς)όλες καθαρές και έχουμε κάνει τα πάντα και οι δύο...απλά τυχαίνει κ δεν έρχεται... χαχαχαχαχα...αλλά που θα πάει θα έρθει κάποτε...για αυτό είπαμε μέχρι το Σεπτέμβριο να το αφήσουμε ..να χαλαρώσουμε και εμείς λίγο αφού θα πάμε για εκεί ..θα έχουμε επαφουλες φυσικά αλλά όχι κάθε μέρα όπως είχαμε κ με το ζόρι...λίγο με κούρασαν να σου πω...

Όσο για εσένα μην σε ανχωνει θα δεις και τον άλλον μήνα τι θα σου πει...κ εγώ είχα τα πολύποδακια και για αυτό δεν μπορούσα περίπου 11 μήνες να μην έγκυος καθόλου...θέλω να σου πω και κάτι να είναι φτιάχνεται τόσο εύκολα και όλα τέλεια μετά... εύχομαι βέβαια να μην είναι τίποτα και να πας στον γιατρό σου με μια γεμάτη κοιλιτσα!! 

Μάλιστα κατάλαβα... μια από τα ίδια και εμείς.. έχετε δηλαδή μια ανεξήγητη υπογονιμότητα.  Συμφωνώ και εγώ με αυτά που είπες!!! Να ξεκουραστείτε και έσυ και ο άντρας σου, πρώτα απ'όλα ψυχολογικά και μακάρι στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα !!! Να μην προλάβεις και τα λεφτά αυτά να τα δώσεις σε μπεμπε ρουχαλάκια ♡♡ . Εγώ το πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται το θέμα είναι γτ στο συγκεκριμένο θέμα τόσο καιρό... Όπως και να έχει η κίνηση σας είναι πολύ σωστή και σε καταλαβαίνω  και για την ηλικία που είπες γτ δεν θα κάνουμε μόνο ένα :-)

Εμένα ο καινούργιος μου γιατρός εξειδικεύεται στην υπογονιμότητα και γενικά στην υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη και όταν του έδωσα τις εξετάσεις μας μου είπε ότι ειμαι η χαρά κάθε γυναικολογου διότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μείνω εγκυος . Δεν έχουμε απολύτως τίποτα και θα ξεκινήσουμε από το φυσιολογικό τρόπο... Και ότι ο άντρας μου δεν είχε πρόβλημα με το σπέρμα * μας είχαν πει ότι έχει μικρόβιο και για αυτό δεν μπορούμε και πήρε 2 μήνες θεραπεία * ίσα ίσα έχει γίνει τούρμπο χαχαχχα . Αυτά ήταν τα λόγια του... Θα δούμε τώρα την Παρασκευή στον υπέρηχο αν υπάρχει πολυποδακι τελικά και αναλόγως πρατουμε... Δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει με την σπερματενχηση αλλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή του ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Cristina90 είπε:

Μάλιστα κατάλαβα... μια από τα ίδια και εμείς.. έχετε δηλαδή μια ανεξήγητη υπογονιμότητα.  Συμφωνώ και εγώ με αυτά που είπες!!! Να ξεκουραστείτε και έσυ και ο άντρας σου, πρώτα απ'όλα ψυχολογικά και μακάρι στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα !!! Να μην προλάβεις και τα λεφτά αυτά να τα δώσεις σε μπεμπε ρουχαλάκια ♡♡ . Εγώ το πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται το θέμα είναι γτ στο συγκεκριμένο θέμα τόσο καιρό... Όπως και να έχει η κίνηση σας είναι πολύ σωστή και σε καταλαβαίνω  και για την ηλικία που είπες γτ δεν θα κάνουμε μόνο ένα :-)

Εμένα ο καινούργιος μου γιατρός εξειδικεύεται στην υπογονιμότητα και γενικά στην υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη και όταν του έδωσα τις εξετάσεις μας μου είπε ότι ειμαι η χαρά κάθε γυναικολογου διότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μείνω εγκυος . Δεν έχουμε απολύτως τίποτα και θα ξεκινήσουμε από το φυσιολογικό τρόπο... Και ότι ο άντρας μου δεν είχε πρόβλημα με το σπέρμα * μας είχαν πει ότι έχει μικρόβιο και για αυτό δεν μπορούμε και πήρε 2 μήνες θεραπεία * ίσα ίσα έχει γίνει τούρμπο χαχαχχα . Αυτά ήταν τα λόγια του... Θα δούμε τώρα την Παρασκευή στον υπέρηχο αν υπάρχει πολυποδακι τελικά και αναλόγως πρατουμε... Δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσει με την σπερματενχηση αλλά θα ακολουθήσω τη συμβουλή του ... 

Ναι μωρέ και εγώ έτσι σκέφτομαι...κοίτα μέχρι τον προηγούμενο μήνα που δεν είχα βάλει την σπερματηγχυση μέσα στα πλάνα μου (την είχα για πολύ μετά) το πηγαίναμε λίγο πιο εντατικά...δεν λέω ότι ήταν άσχημα μην κλαιγομαι αλλά εντάξει κάπου το τόσο επίμονο και σώνει και ντε  σήμερα με κούρασε...θέλω λίγο χαλαρότητα τώρα... σεξ για απόλαυση όχι σεξ για παιδι...γιατι από την πολύ λαχτάρα που έχουμε δυστηχως τα μπερδευουμε αυτα...σε εμάς δεν νομίζω να κάτσει αλλιώς πάρα μόνο με σπερματηγχυση η εξωσωματική... δυστυχώς και εμείς ανεξήγητη υπογονιμότητα...σκέψου μου ειπε η γιατρός ότι κάνω τέλειες ωορρηξίες και μέχρι κ δυδιμα κανουμε και από σπερμα τουρμπο...επειδή είναι συγγενείς του άντρα μου βλέπει τα αποτελέσματα του γελάει και μας λέει ρε μπράβο στο σόι... χαχάααχχαχαχαχ...λυθηκαμε στα γέλια... αλλά ανεξήγητα γιατί δεν μας έκατσε ακομα..τι να πω κάποια πράγματα είναι απλά για να γίνουν...δεν πειράζει ας είμαστε καλά εμείς (γιατί τελευταία πολλά άσχημα ακούω από γνωστούς) και θα το κάνουμε και αυτό...όπως έχω ξαναπεί "ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί και ο Θεός δίνει ότι θέλει"...

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Εμάς βασικά η γιατρός μας δεν θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε ακόμα σε σπερματηγχυση λόγο που και τον δύο μας οι εξετάσεις είναι πολύ καλές ..εμείς το ζητήσαμε ..εκείνη μας είπε να το δούμε μετά τελος του Μαϊου δηλαδή από Ιούνιο...αλλά μου είπε ο άντρας να το κάνουμε Σεπτεμβρίο για να έχουμε μαζέψει χρήματα για τουλάχιστον 2 φορές..αν δεν πιάσει η μια να κάνουμε κ στον άλλο κύκλο...400€ μας είπε η κάθε φορά και θα πάμε από το Μητέρα...εκεί θα γίνει...να σου πω την αλήθεια αν δεν πιάσει ούτε αυτό με τις δύο θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική μετά...είμαι 34 και δεν θέλω να δώσω πολύ χρόνο ακόμα...ότι γίνει μέχρι Οκτώβριο μετά πάμε αλλιώς... βέβαια δεν έχουμε κάτι (ευτυχώς)όλες καθαρές και έχουμε κάνει τα πάντα και οι δύο...απλά τυχαίνει κ δεν έρχεται... χαχαχαχαχα...αλλά που θα πάει θα έρθει κάποτε...για αυτό είπαμε μέχρι το Σεπτέμβριο να το αφήσουμε ..να χαλαρώσουμε και εμείς λίγο αφού θα πάμε για εκεί ..θα έχουμε επαφουλες φυσικά αλλά όχι κάθε μέρα όπως είχαμε κ με το ζόρι...λίγο με κούρασαν να σου πω...

Όσο για εσένα μην σε ανχωνει θα δεις και τον άλλον μήνα τι θα σου πει...κ εγώ είχα τα πολύποδακια και για αυτό δεν μπορούσα περίπου 11 μήνες να μην έγκυος καθόλου...θέλω να σου πω και κάτι να είναι φτιάχνεται τόσο εύκολα και όλα τέλεια μετά... εύχομαι βέβαια να μην είναι τίποτα και να πας στον γιατρό σου με μια γεμάτη κοιλιτσα!! 

Καλημερα κοριτσια σας ευχομαι να μη χρειαστει! Πρεπει να ειμαστε σε φαση χαλαρα οπως ο Παντελης του Μαστερ Σεφ χαχαχα. Αφου κ οι εξετασεις ειναι καλες! Εγω θα παω κ για αλλη γνωμη σε ενα γυναικολογο που πηγε κ η αδελφη μου γτ τα τελευταια χρονια εχω ενα υνομυωμα. 

Μια γνωστη εκανε εξωσωματικη διδυμα κ μετα απο 3 χρονια φυσιολογικα ενα τριτο παιδακι!

Παντως συμφωνω, οχι με το ζορι επαφες. Οχι βεβαια κ το περσινο χαλαρο το δικο μας αχαχαχαχα.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου . Εμενα αρχισε να ποναει αρκετα το στηθος μου και εχει πρηστει . Σε 5-6 μερες ΔΕΝ τη περιμενω και εχω τοσο πολυ αγωνια . Δε περνανε με τιποτα οι μερες . 

• Μου αρέσει 1

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα κοριτσια σας ευχομαι να μη χρειαστει! Πρεπει να ειμαστε σε φαση χαλαρα οπως ο Παντελης του Μαστερ Σεφ χαχαχα. Αφου κ οι εξετασεις ειναι καλες! Εγω θα παω κ για αλλη γνωμη σε ενα γυναικολογο που πηγε κ η αδελφη μου γτ τα τελευταια χρονια εχω ενα υνομυωμα. 

Μια γνωστη εκανε εξωσωματικη διδυμα κ μετα απο 3 χρονια φυσιολογικα ενα τριτο παιδακι!

Παντως συμφωνω, οχι με το ζορι επαφες. Οχι βεβαια κ το περσινο χαλαρο το δικο μας αχαχαχαχα.

Χαχαχαχαχα...και εγώ βλέπω σαν τρελή master sef... χαχαχαχαχα...ναι μωρέ επειδή αποφάσισα να πάμε για την σπερματηγχυση θέλω λίγο να πιο ήρεμα...όχι ότι με χαλαγαν οι καθημερινές επαφές .. ούτε ότι τώρα δεν θα έχουμε επαφές...απλά τους τελευταίους 3 μήνες αρκετές μέρες η ήμουν κουρασμένη η δεν ήμουν σε διάθεση και έλεγα όχι σώνει κ ντε θα γίνει σήμερα...αυτο λέω να χαλαρώσω λίγο...αφού θα πάμε τον Σεπτέμβριο εκεί ας περάσω καλά αυτό τον καιρό..καλά εκανες και πηγές και σε άλλο γιατρό...και εγώ είμαι μια γυναικολόγο καλή δεν μπορώ να πω και λίγο αδιάφορη ...μόνο τα τυπικά...και τον τελευταίο καιρό έχω πάει σε άλλη ... Πάρα πολύ καλή και μεγάλη γιατρο..δεν αφήνει τίποτα σε ξεψαχνιζει... χαχάααχχαχαχαχα

Just now, Ioanna87 είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου . Εμενα αρχισε να ποναει αρκετα το στηθος μου και εχει πρηστει . Σε 5-6 μερες ΔΕΝ τη περιμενω και εχω τοσο πολυ αγωνια . Δε περνανε με τιποτα οι μερες . 

Άρα σε 5-6 μέρες περιμένεις ένα μεγάλο θετικό + ....με το καλό σου εύχομαι...και μην έχεις ανχος...ότι έγινε έγινε τώρα ... χαχαχαχαχα...με το καλό ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης σου εύχομαι!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! άντε να ακούσουμε κανένα θετικό νεο απο σένα @Ioanna87!!! εγω κορίτσια μου πήρα την γιατρό μου πριν της είπα για το αίμα και τους δυνατούς πόνους και μου είπε πως ακούγεται για μια κανονική ωορρηξια, άσχετα που δεν το έχω ξαναπάθει. ωστόσο αν συνεχιστεί ο πόνος και δεν υποχωρεί να πάω να με δει. εγω πάντως νιώθω σαν να έχω περίοδο..πόνος χαμηλά στην κοιλιά λες και έχω 10 κιλά βάρος πάνω στην κοιλιά και πίσω στη μέση...αντε να δουμε...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kEWVp2.png

Just now, Pagor είπε:

Χαχαχαχαχα...και εγώ βλέπω σαν τρελή master sef... χαχαχαχαχα...ναι μωρέ επειδή αποφάσισα να πάμε για την σπερματηγχυση θέλω λίγο να πιο ήρεμα...όχι ότι με χαλαγαν οι καθημερινές επαφές .. ούτε ότι τώρα δεν θα έχουμε επαφές...απλά τους τελευταίους 3 μήνες αρκετές μέρες η ήμουν κουρασμένη η δεν ήμουν σε διάθεση και έλεγα όχι σώνει κ ντε θα γίνει σήμερα...αυτο λέω να χαλαρώσω λίγο...αφού θα πάμε τον Σεπτέμβριο εκεί ας περάσω καλά αυτό τον καιρό..καλά εκανες και πηγές και σε άλλο γιατρό...και εγώ είμαι μια γυναικολόγο καλή δεν μπορώ να πω και λίγο αδιάφορη ...μόνο τα τυπικά...και τον τελευταίο καιρό έχω πάει σε άλλη ... Πάρα πολύ καλή και μεγάλη γιατρο..δεν αφήνει τίποτα σε ξεψαχνιζει... χαχάααχχαχαχαχα

Άρα σε 5-6 μέρες περιμένεις ένα μεγάλο θετικό + ....με το καλό σου εύχομαι...και μην έχεις ανχος...ότι έγινε έγινε τώρα ... χαχαχαχαχα...με το καλό ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης σου εύχομαι!!!!

κ εγω βλεπω Masterchef σαν τρελλη !!! αυτα ειναι !! Pagor να σου πω κατι τωρα που θα χαλαρωσεις επειδη θα εχεις στο μυαλλο σου την σπερματεγχυση να δεις που μπορει να μην χρειαστει καν να φτασεις μεχρι εκει.. θα ερθει απο μονο του ειδικα να πατε κ διακοπουλες κ χαλαρωσεις τελειως !!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! άντε να ακούσουμε κανένα θετικό νεο απο σένα @Ioanna87!!! εγω κορίτσια μου πήρα την γιατρό μου πριν της είπα για το αίμα και τους δυνατούς πόνους και μου είπε πως ακούγεται για μια κανονική ωορρηξια, άσχετα που δεν το έχω ξαναπάθει. ωστόσο αν συνεχιστεί ο πόνος και δεν υποχωρεί να πάω να με δει. εγω πάντως νιώθω σαν να έχω περίοδο..πόνος χαμηλά στην κοιλιά λες και έχω 10 κιλά βάρος πάνω στην κοιλιά και πίσω στη μέση...αντε να δουμε...

Κοίτα και εγώ που πονάω πάρα πολύ στην ωορρηξία...πιο πολύ από την περίοδο δηλαδή τόσες μέρες δεν με πονάει...μια μέρα άντε 2 ...αλλά εκεί η την πέρα πόνο απίστευτο...μόνο με χάπια είμαι...να πας να σε δει η γυναικολόγος σου ...αν πονας πολύ πάρε κανένα παυσίπονο να ηρεμήσεις ..μην μένεις έτσι...

Just now, maria_kltha είπε:

κ εγω βλεπω Masterchef σαν τρελλη !!! αυτα ειναι !! Pagor να σου πω κατι τωρα που θα χαλαρωσεις επειδη θα εχεις στο μυαλλο σου την σπερματεγχυση να δεις που μπορει να μην χρειαστει καν να φτασεις μεχρι εκει.. θα ερθει απο μονο του ειδικα να πατε κ διακοπουλες κ χαλαρωσεις τελειως !!!

Λένε συνήθως όταν χαλαρώσεις έρχεται αλλά εγώ δεν είμαι ιδιετερα ανχομενη αυτό τον καιρό.. το προσπαθούσα πιο έντονα αλλά ανχος δεν είχα να σου πω ..εγώ θα πω ότι κάθε μήνας είναι μια πιθανότητα...με ανχος η χωρίς πάντα έχεις μια ...αλλά να σου πω μέσα μου νοιώθω ότι θα φτάσω μέχρι το Σεπτέμβριο...το έχω πιστέψει πολύ για τότε και σταμάτησα να το σκέφτομαι για τώρα άμεσα...

Just now, Pagor είπε:

Κοίτα και εγώ που πονάω πάρα πολύ στην ωορρηξία...πιο πολύ από την περίοδο δηλαδή τόσες μέρες δεν με πονάει...μια μέρα άντε 2 ...αλλά εκεί η την πέρα πόνο απίστευτο...μόνο με χάπια είμαι...να πας να σε δει η γυναικολόγος σου ...αν πονας πολύ πάρε κανένα παυσίπονο να ηρεμήσεις ..μην μένεις έτσι...

Λένε συνήθως όταν χαλαρώσεις έρχεται αλλά εγώ δεν είμαι ιδιετερα ανχομενη αυτό τον καιρό.. το προσπαθούσα πιο έντονα αλλά ανχος δεν είχα να σου πω ..εγώ θα πω ότι κάθε μήνας είναι μια πιθανότητα...με ανχος η χωρίς πάντα έχεις μια ...αλλά να σου πω μέσα μου νοιώθω ότι θα φτάσω μέχρι το Σεπτέμβριο...το έχω πιστέψει πολύ για τότε και σταμάτησα να το σκέφτομαι για τώρα άμεσα...

Μπορει να το βιωνεις υποσυνειδητα το αγχος. Δεν βοηθαει κ ο καιρος! Ας απολαυσουμε τις ηρεμες στιγμες μας, τα χουζουρεματα μας 8)

Just now, Sofaki_88 είπε:

Αν δεις οτι περνανε κανα δυο μερες κ συνεχιζει, να πας.

Καλα τωρα ριχνει μια βροχη...Ανοιξη ειπαμε οτι ειναι;χαχαχα.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pagor είπε:

Μαζι εμεις κ εγω απο Σεπτεμβρη !! Σου εχει μιλησει καθολου ο γιατρις σου για λαπαροσκοπηση διαγνωστικη?

• Μου αρέσει 1

@Pagor & @Moomin ναι κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ! είναι προγραμματισμένο εξάλλου αρχές Μαιου μετά το Πάσχα να πάω να μιλησουμε παραπάνω και για το τι πρέπει να κάνω εφόσον κλείνουμε 1 χρόνο άκαρπης προσπαθειας.. μακάρι να μην χρειαστεί να το ψάξουμε γιατί σε 10 μέρες ελπίζω σε θετικό τεστάκι!!! :):):)

• Μου αρέσει 2

kEWVp2.png

πρίν από 37 λεπτά , maria_kltha είπε:

Καλημερα σε ολες τις ομορφες μελλοντικες μανουλες σας εχασα το σκ !! Εχουμε απο καποια κοπελα να περιμενουμε αποτελεσμα αυτες τις μερες?

Καλημέρα κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, maria_kltha είπε:

Μαζι εμεις κ εγω απο Σεπτεμβρη !! Σου εχει μιλησει καθολου ο γιατρις σου για λαπαροσκοπηση διαγνωστικη?

Όχι δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο ...εμείς έτσι και αλλιώς τον περασμένο Ιούλιο είχαμε κάνει σαλπιγγογραφια που εκεί βρέθηκα 3 πολύποδακια ένα στην κάθε σαλπιγγα και ένα στο κέντρο της μήτρας...έγινε μετά από λίγες μέρες επεμβατική υστεροσκοπιση η οποία δεν είναι τίποτα.. μπαίνεις βγαίνεις την ίδια μέρα!!!και τον προηγούμενο μήνα που πήγα στην γυναικολογο μου για το τέστ Παπ και να δούμε την ωορρηξία μου όπως και τις εξετάσεις από το σπερμοδιαγραμμα...είπε ότι όλα είναι τέλεια...και προχωράμε παρακάτω μετά από δικιας μας παρότρυνση.. βέβαια η ίδια μας τόνισε λόγο που έχουμε πάρα πολύ καλές εξέτασεις και οι δύο δεν χρειάζεται να βιαστούμε ..το βλέπουμε μετά τέλος Μάιου...απλά εμείς είπαμε να πάμε για τον Σεπτέμβριο για να έχουμε τουλάχιστον μαζέψει για 2 φορές χρήματα...θα τι κάνω στο Μητέρα η στο Ρεα γιατί είναι και στα δύο εκείνη και είναι 400€ η φορά...ελπίζω να γίνει με την πρωτη βέβαια.. χαχααχαχα.. εγώ το μόνο που έχω και το έχω πολλά χρόνια από μικρη είναι ένα μικρό υνομυωματακι  το οποίο όμως είναι εκτός μήτρας ..λίγο πάνω από την κύστη.. είναι ανεφ σημασία μου έχουνε πει...δεν επηρεάζει πουθενά και σε τίποτα.. το μόνο όταν μείνω έγκυος και είμαι 8--9 μηνών μπορεί να με πιέζει λίγο στην κύστη μου είπαν και να θέλω πιο συχνά να πάω προς νερού μου...αλλα και αυτό όχι απαραίτητα ότι θα γινει...ειναι πάρα πολύ μικρό...γιατί εσάς σας είπε για λαμπαροσκοπιση να κάνετε???

@Pagor ειχα υπο παρακολουθηση μια κύστη ενδομητριωσης στην δεξια ωοθηκη κ μετα απο 1.5 χρονο προσπαθειων κ εξετασεων σπερματοδιαγραμμα κτλ ειπα στον γυναικολογο μου να παμε για εξωσωματικη στο μεταξυ κ η δεξια σαλπιγγα κλειστη. Μου ειπε οτι θα ξεκινησουμε με σπερματεγχυση κ εμφανιστηκε στην μητρα απεξω ενα ινομυωμα κ μια καινουργια κυστη στην αριστερη ωοθηκη μετα απο ολα αυτα με εβαλε να κανω την ca125 ηταν πααααρα πολυ ανεβασμενη φοβήθηκα ξερεις τι ειναι να προσπαθεις για παιδι κ να σου προκυπτουν τετοια !!! τεσπα μετα απο καποιες εξετασεις δεν συζητησαμε τπτ απλα ηταν δεδομενη η λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση μαζι, οπου ειχα κ εστιες ενδομητριωσης περα απο τις κυστες όπου αυτα φαινονται μονο με διαγνωστικη λαπαροσκοπηση κ εννοειται σου δημιουργουν προβλημα υπογονιμοτητας.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...