Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Κορίτσια μου ευχαριστώ Πόλυ για τις απαντήσεις σας!!!η αλήθεια είναι πρώτη φορά το παθαίνω...θα περιμένω άλλες 11 μέρες αν έρθει περίοδος μάλλον πρέπει να ψάχτω λιγάκι...

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε;;;εγώ κορίτσια μου θέλω να ρωτήσω κάτι..Είχα 3 μέρες αίμα όχι πολύ, μόνο στο σκούπισμα και πόνο σαν περίοδο..το αίμα σταμάτησε σήμερα και έμεινε ο πόνος περιόδου.. υπάρχει περίπτωση να είναι αιμορραγία εμφύτευσης;;; (Πολύ θα το θελα χαχα) περιμένω περίοδο σε 11 μέρες..ποτέ υπάρχει αιμορραγία εμφύτευσης ξέρει καμιά σας;; Αχ εγώ κάνω και όνειρα... :(

Αχχχχ κοριτσακι μου...δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες αλλά εγώ έτσι έχω διαβάσει ότι γίνεται με την εμφύτευση... μακαριιιιιιιιιι μεσα από την καρδιά μου....

3 ώρες πρίν, tina79 είπε:

Γεια σου κοριτσαρα μου! Να σου πω, αφου εσυ την καταλαβαινεις την ωορηξια σου γτ πονας πιο πολυ κ απο περιοδο, γτ κανεις τεστ? εγω με το που νιωσω τους πονους ωορηξιας μετα απο 14 μερες ερχεται περιοδος. Η μερα που πονας δεν ειναι η τοπ μερα?

Καθαρά θέμα ψυχολογίας ειναι κορίτσακι μου...εμένα με ξε-ανχωνουν τρέλα τα τεστακια... όντως έχω τους πόνους και πάντα ξέρω πότε έχω αλλά όταν το βλέπω κιόλας είμαι πιο ήρεμη....μην σου πω μετά από τα τοσα αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης είναι και λίγο ενθαρρυντικά τα τεστ ωορρηξίας όταν βλέπεις και κάπου θετικο... χαχχαχαχα.... 

• Χαχα 1

πρίν από 55 λεπτά , Eva_Lou είπε:

3 μήνες κορίτσι μου αλλά από ότι φαίνεται ποτέ δεν πετύχαμε ωορρηξία... ειδικα τον 1ο μήνα κ αυτόν (που ηταν ο 3ος προσπαθειων) δεν επεσα μεσα στους υπολογισμους μάλλον... δεν θα το γκουγκλαρω... απλα ρωτησα μηπως καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρία... 

Σοφάκι εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια καφέ στη μέση του κυκλου κ μαλλον απο οτι διαβασα κ μου είπαν κ κάποια κορίτσια εδώ ήταν ωορρηξία... βέβαια λόγω γριπης τελικά μάλλον καθυστέρησε αλλά ναι ίσως ωορρηξία... εμφύτευση έχω ακούσει γίνεται από 6-12 μέρες μετά τη γονιμοποίηση... ισως αν έκανες 9η μέρα ωορρηξια να μπορεί να είναι κ εμφυτευση... αν κ δεν μου έχει τυχει ποτε εμενα προσωπικα... απο αυτα που εχω ακουσει ή διαβάσει...

Ναι δεν το σχολιασε... σκεφτομαι να ξαναπαω για μια επισκεψη αν κ οταν πηγα τον Φεβρουαριο της λεω ποτε να ξαναερθω; Μου λεει σε ενα χρονο εκτός αν μεινεις εγκυος... 

Νομίζω οτι αφου εχεις εξεταστει και προσφατα δεν υπαρχει κανενας λόγος ανησυχίας κοπέλα μου :-)

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, Pagor said:

Αχχχχ κοριτσακι μου...δεν θέλω να σου δίνω ελπίδες αλλά εγώ έτσι έχω διαβάσει ότι γίνεται με την εμφύτευση... μακαριιιιιιιιιι μεσα από την καρδιά μου....

Καλημέρα σε πολλά τα κοριτσάκια!!!@Pagor μου μακάρι κοριτσάκι μου να ναι έτσι!!σταμάτησε το αιμα και έχω λευκά υγρά πάλι αλλά και πόνο περιόδου.. 

kEWVp2.png

Καλημερουδια!

6 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Καθαρά θέμα ψυχολογίας ειναι κορίτσακι μου...εμένα με ξε-ανχωνουν τρέλα τα τεστακια... όντως έχω τους πόνους και πάντα ξέρω πότε έχω αλλά όταν το βλέπω κιόλας είμαι πιο ήρεμη....μην σου πω μετά από τα τοσα αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης είναι και λίγο ενθαρρυντικά τα τεστ ωορρηξίας όταν βλέπεις και κάπου θετικο... χαχχαχαχα.... 

Κι εγω ετσι λεω, παμε καλα!

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλημέρα σε πολλά τα κοριτσάκια!!!@Pagor μου μακάρι κοριτσάκι μου να ναι έτσι!!σταμάτησε το αιμα και έχω λευκά υγρά πάλι αλλά και πόνο περιόδου.. 

Ρωτα το γυναικολογο σου κοπελα μου, μπορει να σου πει να περιμενεις ή να πας να σε δει. Ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο, αλλα καλο!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Moomin said:

Ρώτα το γυναικολογο σου κοπελα μου, μπορει να σου πει να περιμενεις ή να πας να σε δει. Ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο, αλλα καλο!

@Moomin μου αύριο σκέφτομαι να την πάρω ένα τηλ γτ και εγώ αγχωθηκα λίγο με το αίμα 3 μέρες..μακάρι έστω να ήταν ωορρηξία και να κάναμε καμία δουλίτσα!!!χαχαχα!!

kEWVp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Sofaki_88 είπε:

@Moomin μου αύριο σκέφτομαι να την πάρω ένα τηλ γτ και εγώ αγχωθηκα λίγο με το αίμα 3 μέρες..μακάρι έστω να ήταν ωορρηξία και να κάναμε καμία δουλίτσα!!!χαχαχα!!

Η αδελφη μου ειχε για μερικες μερες καφε αλλα δεν προσπαθει, της ειπε μαλλον ωορρηξια ηταν γτ ειχε κοιταχτει σχετικα προσφατα. Εσυ σε ποια μερα το ειχες αυτο; μηπως υπηρξε κ κανα ατυχημα κ σου δημιουργησε πληγη; μου το ειχε ανα φερει κ αυτο γυναικολογος. Λες να κανεις τεστακι νωρις;

T4Rzp2.png

@Moominκοριτσι μου Εγώ είχα αίμα και πόνο περιόδου στην 10η έως 13η μέρα..και πολλα λευκά υγρά!!χθες βράδυ σταματησε το αίμα, έχω πολλά λευκά υγρά και δυνατούς ξαφνικους πόνους εκεί που κάθομαι..έχω ψιλοχαλαστει για το μπορει να είναι..είμαι ψιλοχαλια βρε κορίτσια..

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sofaki_88 είπε:

Ναι κορίτσι 26 μέρες και κάποιες φορές 25..θα πάρω αύριο το πρωί την γιατρό μου γτ ψιλοφοβηθηκα σήμερα με τους δυνατούς πόνους..

Τον ιδιο κυκλο εχουμε κ γω καπου 25-27 εχω. Ελπιζω να βγαλεις ακρη, μηπως πας να κανεις κ υπερηχο! Ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Έρχομαι και εγώ από το άλλο ποστ του 2019 ... είχα να μπω από το Φεβρουάριο... ακόμα τα ίδια... ας ελπίσουμε να έρθει το 2020 ❤❤❤ @Pagor τι κάνεις κορίτσι, είσαι καλά?? Χάθηκα τόσο καιρό γιατί είχα απογοητευτεί  και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι αλλά τζίφος... Εσύ κανένα νέο??

• Μου αρέσει 1

Just now, Cristina90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Έρχομαι και εγώ από το άλλο ποστ του 2019 ... είχα να μπω από το Φεβρουάριο... ακόμα τα ίδια... ας ελπίσουμε να έρθει το 2020 ❤❤❤ @Pagor τι κάνεις κορίτσι, είσαι καλά?? Χάθηκα τόσο καιρό γιατί είχα απογοητευτεί  και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι αλλά τζίφος... Εσύ κανένα νέο??

Καλώς το κοριτσάκι μας πίσω....να σου πω ότι εχθές κάτι κοιταγα από παλιές δημοσιεύσεις και είδα το όνομα σου και λέω που να είναι πως να τα πάει ...καλά είμαι εγώ....βασικά αυτό το μήνα το πάω λίγο χαλαρά καμία σχέση με άλλους μήνες γιατί αποφασίσαμε να κανούμε την σπερματηγχυση και έτσι είπα ας το διασκεδάσω μέχρι τότε γιατί και με κάθε μέρα προσπάθεια λίγο πολύ στρεσαρεσε...και έτσι ηρεμία αυτό το μήνα ... Είπαμε να πάμε για σπερματηγχυση από το Σεπτέμβριο και έχω στο μυαλό μου πολύ σε αυτό και είπα ας κάνω ένα ευχαριστώ διάλειμμα... χαχχααχαχχαχ..εσύ τι κάνεις???

2 ώρες πρίν, Sofaki_88 είπε:

Ναι κορίτσι 26 μέρες και κάποιες φορές 25..θα πάρω αύριο το πρωί την γιατρό μου γτ ψιλοφοβηθηκα σήμερα με τους δυνατούς πόνους..

Να πας στο γιατρό να σε δει να σου φύγει και από μυαλουδακι σου ότι έχεις κάτι....αλλά θα δεις ότι όλα θα είναι καλά....σου εύχομαι το καλύτερο!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagor είπε:

Καλώς το κοριτσάκι μας πίσω....να σου πω ότι εχθές κάτι κοιταγα από παλιές δημοσιεύσεις και είδα το όνομα σου και λέω που να είναι πως να τα πάει ...καλά είμαι εγώ....βασικά αυτό το μήνα το πάω λίγο χαλαρά καμία σχέση με άλλους μήνες γιατί αποφασίσαμε να κανούμε την σπερματηγχυση και έτσι είπα ας το διασκεδάσω μέχρι τότε γιατί και με κάθε μέρα προσπάθεια λίγο πολύ στρεσαρεσε...και έτσι ηρεμία αυτό το μήνα ... Είπαμε να πάμε για σπερματηγχυση από το Σεπτέμβριο και έχω στο μυαλό μου πολύ σε αυτό και είπα ας κάνω ένα ευχαριστώ διάλειμμα... χαχχααχαχχαχ..εσύ τι κάνεις???

Μια χαρά δεν πειράζει χρειάζεται και αυτό...Και να ξέρεις όταν χαλαρώσουμε πραγματικά έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε.. Έτσι λένε τουλάχιστον... Και εγώ αυτούς τους 2 μήνες ήμουν χαλαρά, δεν προσπάθησα ιδιαίτερα ... αλλά και πάλι τζίφος.. Γιατί από Σεπτέμβρη, σας το είπε ο γιατρός ή άσχετο? Και εμείς σκεφτόμαστε για σπερματενχηση... Εγώ  πήγα σε ένα καινούργιο γιατρό μετά που έκανα τη σαλπιγγογραφία γιατί αυτός που είχα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα 2 μήνες τώρα που του έχω στείλει τα αποτελέσματα.  Έκανα το τεσπ παπ στον καινούργιο και όλα καλά, είδε όμως κάτι στη μήτρα στο ενδομήτριο και μου είπε ότι ή είναι πολυποδακι ή είναι υπολοιμα από την σαλπιγγογραφία, οπότε να αδιαθετησω και να πάω να το ξανά δούμε... έχω ραντεβού την Παρασκευή λοιπόν  και σκέφτομαι ανάλογα και με τα αποτελέσματα να του πω για σπερματενχηση.... θα δείξει!! Είναι ακριβή?? Τι τιμή σου έχουν πει?? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Cristina90 είπε:

Μια χαρά δεν πειράζει χρειάζεται και αυτό...Και να ξέρεις όταν χαλαρώσουμε πραγματικά έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε.. Έτσι λένε τουλάχιστον... Και εγώ αυτούς τους 2 μήνες ήμουν χαλαρά, δεν προσπάθησα ιδιαίτερα ... αλλά και πάλι τζίφος.. Γιατί από Σεπτέμβρη, σας το είπε ο γιατρός ή άσχετο? Και εμείς σκεφτόμαστε για σπερματενχηση... Εγώ  πήγα σε ένα καινούργιο γιατρό μετά που έκανα τη σαλπιγγογραφία γιατί αυτός που είχα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα 2 μήνες τώρα που του έχω στείλει τα αποτελέσματα.  Έκανα το τεσπ παπ στον καινούργιο και όλα καλά, είδε όμως κάτι στη μήτρα στο ενδομήτριο και μου είπε ότι ή είναι πολυποδακι ή είναι υπολοιμα από την σαλπιγγογραφία, οπότε να αδιαθετησω και να πάω να το ξανά δούμε... έχω ραντεβού την Παρασκευή λοιπόν  και σκέφτομαι ανάλογα και με τα αποτελέσματα να του πω για σπερματενχηση.... θα δείξει!! Είναι ακριβή?? Τι τιμή σου έχουν πει??

Εμάς βασικά η γιατρός μας δεν θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε ακόμα σε σπερματηγχυση λόγο που και τον δύο μας οι εξετάσεις είναι πολύ καλές ..εμείς το ζητήσαμε ..εκείνη μας είπε να το δούμε μετά τελος του Μαϊου δηλαδή από Ιούνιο...αλλά μου είπε ο άντρας να το κάνουμε Σεπτεμβρίο για να έχουμε μαζέψει χρήματα για τουλάχιστον 2 φορές..αν δεν πιάσει η μια να κάνουμε κ στον άλλο κύκλο...400€ μας είπε η κάθε φορά και θα πάμε από το Μητέρα...εκεί θα γίνει...να σου πω την αλήθεια αν δεν πιάσει ούτε αυτό με τις δύο θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική μετά...είμαι 34 και δεν θέλω να δώσω πολύ χρόνο ακόμα...ότι γίνει μέχρι Οκτώβριο μετά πάμε αλλιώς... βέβαια δεν έχουμε κάτι (ευτυχώς)όλες καθαρές και έχουμε κάνει τα πάντα και οι δύο...απλά τυχαίνει κ δεν έρχεται... χαχαχαχαχα...αλλά που θα πάει θα έρθει κάποτε...για αυτό είπαμε μέχρι το Σεπτέμβριο να το αφήσουμε ..να χαλαρώσουμε και εμείς λίγο αφού θα πάμε για εκεί ..θα έχουμε επαφουλες φυσικά αλλά όχι κάθε μέρα όπως είχαμε κ με το ζόρι...λίγο με κούρασαν να σου πω...

Όσο για εσένα μην σε ανχωνει θα δεις και τον άλλον μήνα τι θα σου πει...κ εγώ είχα τα πολύποδακια και για αυτό δεν μπορούσα περίπου 11 μήνες να μην έγκυος καθόλου...θέλω να σου πω και κάτι να είναι φτιάχνεται τόσο εύκολα και όλα τέλεια μετά... εύχομαι βέβαια να μην είναι τίποτα και να πας στον γιατρό σου με μια γεμάτη κοιλιτσα!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...