Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, Pagor είπε:

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το πρώτο μισό του κύκλου μας (1 μέρα περίοδο έως την ωορρηξία) είναι μεταβλητό....το άλλο υπόλοιπο είναι 12-16 μέρες για να σου έρθει σίγουρα η περίοδος...αυτό το ποσό είναι πάντα σταθερό... βέβαια ο καλύτερος για να στο πει είναι ο γυναικολόγος σου...απλά αφού πάτε για μωρό καλά κάνεις και έχεις συχνότερες επαφές αυτό είναι το καλύτερο αλλά δεν βλάπτουν κ τα τεστακια θα ξέρεις κ ποτέ είναι και έτσι πιο πολλές αγκαλιές...χχχ....σου εύχομαι πολύ πολύ πολύ γρήγορα μια γεμάτη κοιλιτσα!!! Για αυτό και όταν κάνεις σπερματηγχυση σου λένε 14 μέρες μετά πήγαινε για χωριακη....γιατί η που θα σου έρθει η που όχι...

Μάλιστα.....σε ευχαριστώ πολύ πολύ @Pagor μου!!! Δεν ξέρω γιατί δεν το αποφασίζω για τα τεστάκια, ίσως γιατί ακόμα είναι νωρίς και θέλω να νιώθω πως το πάω χαλαρά. Θα δείξει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Annie4 είπε:

Μάλιστα.....σε ευχαριστώ πολύ πολύ @Pagor μου!!! Δεν ξέρω γιατί δεν το αποφασίζω για τα τεστάκια, ίσως γιατί ακόμα είναι νωρίς και θέλω να νιώθω πως το πάω χαλαρά. Θα δείξει...

Οποτε το νιωσεις εσυ κ γω στην αρχη δεν ηθελα.

@Eva_Lou μπορεις να κανεις εναν υπερηχο στο γιατρο σου να δεις αν ειναι στα φυσιολογικα ορια το ενδομητριο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Οποτε το νιωσεις εσυ κ γω στην αρχη δεν ηθελα.

@Eva_Lou μπορεις να κανεις εναν υπερηχο στο γιατρο σου να δεις αν ειναι στα φυσιολογικα ορια το ενδομητριο. 

Είχα κάνει τον Φεβρουάριο κ δεν μου είπε κάτι.... αλλά εγω τωρα αρχιζω να υποπτευομαι διαφορα...

Αρα δεν το σχολιασε καν; τι να σου πω, το είχε κ η μαμα σου ειπες. Κοιτα κ γω πλεον εχω 2 μερες κανονικη ροή κ τις υπόλοιπες αρκετα πιο λιγο. Συζητα το με το γυναικολογο σου παντως.

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Just now, Eva_Lou είπε:

Είχα κάνει τον Φεβρουάριο κ δεν μου είπε κάτι.... αλλά εγω τωρα αρχιζω να υποπτευομαι διαφορα...

Να χαρείς...μην αρχίσεις να το γκουκλάρεις! Κι ο,τι απορία εχεις στον γιατρο σου...αν και δεν υπαρχει λόγος να υποπτεύεσαι τίποτα. Θύμισέ μου...πόσο καιρό προσπαθείτε;

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε;;;εγώ κορίτσια μου θέλω να ρωτήσω κάτι..Είχα 3 μέρες αίμα όχι πολύ, μόνο στο σκούπισμα και πόνο σαν περίοδο..το αίμα σταμάτησε σήμερα και έμεινε ο πόνος περιόδου.. υπάρχει περίπτωση να είναι αιμορραγία εμφύτευσης;;; (Πολύ θα το θελα χαχα) περιμένω περίοδο σε 11 μέρες..ποτέ υπάρχει αιμορραγία εμφύτευσης ξέρει καμιά σας;; Αχ εγώ κάνω και όνειρα... :(

• Μου αρέσει 2

kEWVp2.png

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!τι κάνετε;;;εγώ κορίτσια μου θέλω να ρωτήσω κάτι..Είχα 3 μέρες αίμα όχι πολύ, μόνο στο σκούπισμα και πόνο σαν περίοδο..το αίμα σταμάτησε σήμερα και έμεινε ο πόνος περιόδου.. υπάρχει περίπτωση να είναι αιμορραγία εμφύτευσης;;; (Πολύ θα το θελα χαχα) περιμένω περίοδο σε 11 μέρες..ποτέ υπάρχει αιμορραγία εμφύτευσης ξέρει καμιά σας;; Αχ εγώ κάνω και όνειρα... :(

ναι βεβαια υπαρχει περιπτωση το αιμα εμφυτευσης ειναι περιπου καμια εβδομαδα πριν την περιοδο η την μερα της περιοδου. περιοδο υπολογιζεις στο περιπου φανταζομαι δεν εκανες τεστ ωορηξιας?

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Αν το προσπαθείς για παιδί...και όχι απλά χαλαρά ελεύθερα και αν τύχη...είναι καλό να ελέγχεις την ωορρηξία σου...ήτε με υπέρηχο από γιατρό ήτε με τα απλά τεστακια...έτσι θα ξέρεις ότι έχεις έρθει σε επαφή σωστές μέρες...στο λέω απλά γιατί και εγω ειχα μια εφαρμογή περιοδου στο κινητό και πηγαινα βάση με αυτό ..αλλά δυστυχώς κατάλαβα ότι η ωορρηξία δεν είναι σε σταθερές μέρες και έτσι σχεδόν ποτέ δεν την είχα πιάσει...με τα τεστ ξέρεις έστω ότι βαδίζεις σωστά...

Γεια σου κοριτσαρα μου! Να σου πω, αφου εσυ την καταλαβαινεις την ωορηξια σου γτ πονας πιο πολυ κ απο περιοδο, γτ κανεις τεστ? εγω με το που νιωσω τους πονους ωορηξιας μετα απο 14 μερες ερχεται περιοδος. Η μερα που πονας δεν ειναι η τοπ μερα?

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa said:

ναι βεβαια υπαρχει περιπτωση το αιμα εμφυτευσης ειναι περιπου καμια εβδομαδα πριν την περιοδο η την μερα της περιοδου. περιοδο υπολογιζεις στο περιπου φανταζομαι δεν εκανες τεστ ωορηξιας?

Ναι δεν κάνω τεστ γτ φοβάμαι ότι θα με αγχωσουν..είχα επαφές 8η 10η 12η και 13η μέρα, χθες δηλαδή..και έχω σταθερό κύκλο 26 μέρες..άρα αφού περιμένω σε 11 μέρες δύσκολο να είναι εμφύτευσης είναι νωρίς μαλλον ετσι;; επίσης πολλά λευκά κολλώδη υγρά..

kEWVp2.png

Ναι δεν κάνω τεστ γτ φοβάμαι ότι θα με αγχωσουν..είχα επαφές 8η 10η 12η και 13η μέρα, χθες δηλαδή..και έχω σταθερό κύκλο 26 μέρες..άρα αφού περιμένω σε 11 μέρες δύσκολο να είναι εμφύτευσης είναι νωρίς μαλλον ετσι;; επίσης πολλά λευκά κολλώδη υγρά..

χα δεν αποκλειετε γιατι το αποκλεεις να εκανες νωριτερα ωορηξια δηλαδη 9η μερα? παντως αν δεν εισαι εγκυος για που ειναι πολυ πιθανο για κανε εναν ελενχο εξετασεων.γιατι κ.αιμα εται ξαφνικα ειναι περιεργο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλέεεε...πολύ πιθανό!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσι μου μπορει και να ηταν εμφυτευση, μπορει να εκανες λιγες μερες νωριτερα ωορρηξια οπως σου ειπαν και τα κοριτσιααα.. Αλλα επισης μπορει να ηταν και ωορρηξια αυτο γιατι εχω ακουσει για λιγο αιμα στην ωορρηξια σε καποιες περιπτωσεις... Μπορει να καθυστερησε για καποιον λογο... 

• Μου αρέσει 1

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

1 hour ago, Annie4 είπε:

Να χαρείς...μην αρχίσεις να το γκουκλάρεις! Κι ο,τι απορία εχεις στον γιατρο σου...αν και δεν υπαρχει λόγος να υποπτεύεσαι τίποτα. Θύμισέ μου...πόσο καιρό προσπαθείτε;

3 μήνες κορίτσι μου αλλά από ότι φαίνεται ποτέ δεν πετύχαμε ωορρηξία... ειδικα τον 1ο μήνα κ αυτόν (που ηταν ο 3ος προσπαθειων) δεν επεσα μεσα στους υπολογισμους μάλλον... δεν θα το γκουγκλαρω... απλα ρωτησα μηπως καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρία... 

1 hour ago, Sofaki_88 είπε:

Σοφάκι εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια καφέ στη μέση του κυκλου κ μαλλον απο οτι διαβασα κ μου είπαν κ κάποια κορίτσια εδώ ήταν ωορρηξία... βέβαια λόγω γριπης τελικά μάλλον καθυστέρησε αλλά ναι ίσως ωορρηξία... εμφύτευση έχω ακούσει γίνεται από 6-12 μέρες μετά τη γονιμοποίηση... ισως αν έκανες 9η μέρα ωορρηξια να μπορεί να είναι κ εμφυτευση... αν κ δεν μου έχει τυχει ποτε εμενα προσωπικα... απο αυτα που εχω ακουσει ή διαβάσει...

1 hour ago, Moomin είπε:

Αρα δεν το σχολιασε καν; τι να σου πω, το είχε κ η μαμα σου ειπες. Κοιτα κ γω πλεον εχω 2 μερες κανονικη ροή κ τις υπόλοιπες αρκετα πιο λιγο. Συζητα το με το γυναικολογο σου παντως.

Ναι δεν το σχολιασε... σκεφτομαι να ξαναπαω για μια επισκεψη αν κ οταν πηγα τον Φεβρουαριο της λεω ποτε να ξαναερθω; Μου λεει σε ενα χρονο εκτός αν μεινεις εγκυος... 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Ioanna87 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε ; Εγω ειμαι ακομα στο αλλο γκρουπ του ‘19 μια βδομαδα μου μενει για να μην ερθει η σιχαμενη . Να σας ρωτησω εχετε ακουσει για μια νεα μεθοδο σαλπιγγογραφιας που ειναι χωρις ακτινοβολια και με τζελ αντι για σκιαγραφικο ; 

Καλησπέρα!!! Κοίτα εγώ διαβαζα γυναικες που εκαναν σαλπιγγογραφια κ ελεγαν οτι πονεσαν πολυ κ καποιες μεχρι μεθη ειχαν κανει!!! Ειχα κατατρομαξει κ πηγα στο γιατρο ο οποιος ηταν τόσο υπομονετικός κ ηρεμος καμια σχεησ με οτι ακουσα απλα ενας ελαφρύς πονος περιοδου τπτ αλλο κ να ξερεις καθε γυναικα το βιωνει διαφορετικα μην σε τρομάζει η εξεταση πραγματικά ειναι υποφερτη!!!

23 ώρες πρίν, Cupcake είπε:

Κι εγώ αυτό με την υπογεννητικότητα το σκεφτόμουν κι ήθελα 3!! Στα 34 σχεδόνπαλεύω για τοπρωτο

Χαχαχαχαχα cupcake ειμαι 37 κ παλευω για το πρωτο!!! Ακου ας κανουμε τα πρώτα μας ζουζουνια κ μετα κανουμε κ τπτ διδυμακια να προλάβουμε :-D

• Μου αρέσει 2

Just now, Eva_Lou είπε:

3 μήνες κορίτσι μου αλλά από ότι φαίνεται ποτέ δεν πετύχαμε ωορρηξία... ειδικα τον 1ο μήνα κ αυτόν (που ηταν ο 3ος προσπαθειων) δεν επεσα μεσα στους υπολογισμους μάλλον... δεν θα το γκουγκλαρω... απλα ρωτησα μηπως καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρία... 

Σοφάκι εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια καφέ στη μέση του κυκλου κ μαλλον απο οτι διαβασα κ μου είπαν κ κάποια κορίτσια εδώ ήταν ωορρηξία... βέβαια λόγω γριπης τελικά μάλλον καθυστέρησε αλλά ναι ίσως ωορρηξία... εμφύτευση έχω ακούσει γίνεται από 6-12 μέρες μετά τη γονιμοποίηση... ισως αν έκανες 9η μέρα ωορρηξια να μπορεί να είναι κ εμφυτευση... αν κ δεν μου έχει τυχει ποτε εμενα προσωπικα... απο αυτα που εχω ακουσει ή διαβάσει...

Ναι δεν το σχολιασε... σκεφτομαι να ξαναπαω για μια επισκεψη αν κ οταν πηγα τον Φεβρουαριο της λεω ποτε να ξαναερθω; Μου λεει σε ενα χρονο εκτός αν μεινεις εγκυος... 

Μπορεις να πας μετα το Πασχα αν σε ανησυχει πολυ. Απλα για παρακολουθηση.

@Sofaki_88  δεν σου εχει ξανατυχει; αν δε μπορεις να περιμενεις, παρε το γυναικολογο!

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...