Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Annita tsoupani είπε:

Κοριτσια θελω κ εγω πολυ ενα 2 μωρο ελπιζω να τα καταφερω στην 2 μου προσπαθεια μου εξωσωματικης!!

Με το καλο κορίτσακι μου...η δεύτερη θα είναι κ η τυχερή σου θα δεις....με το καλό μια γεμάτη κοιλιτσα ....

Just now, Pagor είπε:

Με το καλο κορίτσακι μου...η δεύτερη θα είναι κ η τυχερή σου θα δεις....με το καλό μια γεμάτη κοιλιτσα ....

Να σε καλα αγαπη μου!!κ σε σενα το ιδιο ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Just now, Annie4 είπε:

Αχ κι εγω το ίδιο παθαίνω...τώρα κάνουμε πολύ συχνές επαφές γιατι τυχαίνει να μπορούμε ε τι στο καλό, δε θα την πετυχω;;; χαχα...αλλιώς κι εγώ για τεστάκια σκέφτομαι.

Εσυ θα τα παρεις τωρα;

Αμεεεε!!! Εχω παρει ηδη!!!! :) Τα χω ετοιμα με περιμενουν! Δεν ξερω ποτε να τα ξεκινησω βεβαια αλλα εχω τα ψηφιακα οποτε θα κανω μερα παρα μερα! Και λεω να ξεκινησω απο 13η μερα κ μετα! Οποτε εχω ακομα δρομο εγω... 

Just now, Moomin είπε:

@Eva_Lou και @Annie4 οργανωθειτε, χεχε! Κ γω υπολογιζα λαθος πιο πριν!

Πρεπει ναι!!! Εγω πιστευω επιτελους θα οργανωθω αυτο το μηνα!!!!! 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, maria_kltha είπε:

Αλλο αυτό με εσενα λογικο... απλα το ειπα για καποιες κοπελες που ψαχνονται με τεστακια κτλ κ αγχώνονται να βρουν την μερα!!!!

Εγω απο μικρη ελεγα οτι θελω τουλάχιστον 3 παιδια... ειμαι 37 κ παλευω για το πρωτο οχι τπτ αλλο δεν μπορω να βοηθησω κ στην υπογεννητικότητα της Ελλαδας:-D

Κι εγώ αυτό με την υπογεννητικότητα το σκεφτόμουν κι ήθελα 3!! Στα 34 σχεδόνπαλεύω για τοπρωτο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε ; Εγω ειμαι ακομα στο αλλο γκρουπ του ‘19 μια βδομαδα μου μενει για να μην ερθει η σιχαμενη . Να σας ρωτησω εχετε ακουσει για μια νεα μεθοδο σαλπιγγογραφιας που ειναι χωρις ακτινοβολια και με τζελ αντι για σκιαγραφικο ; 

4 ώρες πρίν, Moomin είπε:

@Eva_Lou και @Annie4 οργανωθειτε, χεχε! Κ γω υπολογιζα λαθος πιο πριν!

Εγώ δεν ξέρω να υπολογίσω γιατί εχω σχετικά άστατο κύκλο λόγω άγχους.

Αλλά στο περίπου ξέρω την εβδομάδα. Στο τσακ είμαι να πάρω τεστάκια

3 ώρες πρίν, Eva_Lou είπε:

Αμεεεε!!! Εχω παρει ηδη!!!! :) Τα χω ετοιμα με περιμενουν! Δεν ξερω ποτε να τα ξεκινησω βεβαια αλλα εχω τα ψηφιακα οποτε θα κανω μερα παρα μερα! Και λεω να ξεκινησω απο 13η μερα κ μετα! Οποτε εχω ακομα δρομο εγω... 

Πρεπει ναι!!! Εγω πιστευω επιτελους θα οργανωθω αυτο το μηνα!!!!! 

Να μου πεις εντυπώσεις!!! Good luck

3 ώρες πρίν, Annita tsoupani είπε:

Κοριτσια θελω κ εγω πολυ ενα 2 μωρο ελπιζω να τα καταφερω στην 2 μου προσπαθεια μου εξωσωματικης!!

Μπράβο σου για την θέληση και την προσπάθεια!!! Θα σου έρθει το σποράκι, όλα θα πάνε καλά! Να χαμογελάς και να αισιοδοξείς!

9 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Εγώ δεν ξέρω να υπολογίσω γιατί εχω σχετικά άστατο κύκλο λόγω άγχους.

Αλλά στο περίπου ξέρω την εβδομάδα. Στο τσακ είμαι να πάρω τεστάκια

Να μου πεις εντυπώσεις!!! Good luck

Μπράβο σου για την θέληση και την προσπάθεια!!! Θα σου έρθει το σποράκι, όλα θα πάνε καλά! Να χαμογελάς και να αισιοδοξείς!

Αν το προσπαθείς για παιδί...και όχι απλά χαλαρά ελεύθερα και αν τύχη...είναι καλό να ελέγχεις την ωορρηξία σου...ήτε με υπέρηχο από γιατρό ήτε με τα απλά τεστακια...έτσι θα ξέρεις ότι έχεις έρθει σε επαφή σωστές μέρες...στο λέω απλά γιατί και εγω ειχα μια εφαρμογή περιοδου στο κινητό και πηγαινα βάση με αυτό ..αλλά δυστυχώς κατάλαβα ότι η ωορρηξία δεν είναι σε σταθερές μέρες και έτσι σχεδόν ποτέ δεν την είχα πιάσει...με τα τεστ ξέρεις έστω ότι βαδίζεις σωστά...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Cupcake είπε:

Κι εγώ αυτό με την υπογεννητικότητα το σκεφτόμουν κι ήθελα 3!! Στα 34 σχεδόνπαλεύω για τοπρωτ

Θα το καταφερεις! 

Καλημερα!!!

Just now, Pagor είπε:

Καλημέρα μελλουσες μανουλες μου.....να έχετε ένα καυτό Σ/Κ με πολυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυ σφιχτές αγκαλιές...

Ειναι κ ο καιρος που βοηθαει!

9 ώρες πρίν, Ioanna87 είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε ; Εγω ειμαι ακομα στο αλλο γκρουπ του ‘19 μια βδομαδα μου μενει για να μην ερθει η σιχαμενη . Να σας ρωτησω εχετε ακουσει για μια νεα μεθοδο σαλπιγγογραφιας που ειναι χωρις ακτινοβολια και με τζελ αντι για σκιαγραφικο ; 

Ειναι πιο ευκολο;

T4Rzp2.png

Just now, Eva_Lou είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!! :) 

Καλημέρα κορίτσακι μου...πώς πάει με την περίοδο???ηρεμήσες επιτέλους???

11 ώρες πρίν, Ioanna87 είπε:

Εγώ επειδή έκανα το καλοκαίρι σαλπιγγογραφια θα σου πω ότι όντως πονάει πολύ απλά είναι για πολύ λίγο...το αντέχεις...τώρα για την άλλη που λες τι είχε ξαναπεί και παλιότερα άλλη μια κοπέλα από εδώ που ήθελε να κάνει αλλά τελικά από ότι μας είχε πει ...είπε ότι δεν ήταν το ίδιο καλή με την άλλη όσο και αν πονάει η κλασική.... βέβαια μακάρι να βγάλουν κάτι τέτοιο που να μην είναι τόσο επίπονο γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ επίπονη εξεταση...απλά είναι ίσως η πιο χρήσιμη εξεταση που μπορούμε να κάνουμε οταν αρχίζουμε και τα ψάχνουμε λίγο καλύτερα....χαλάλι ο πονος...

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Αν το προσπαθείς για παιδί...και όχι απλά χαλαρά ελεύθερα και αν τύχη...είναι καλό να ελέγχεις την ωορρηξία σου...ήτε με υπέρηχο από γιατρό ήτε με τα απλά τεστακια...έτσι θα ξέρεις ότι έχεις έρθει σε επαφή σωστές μέρες...στο λέω απλά γιατί και εγω ειχα μια εφαρμογή περιοδου στο κινητό και πηγαινα βάση με αυτό ..αλλά δυστυχώς κατάλαβα ότι η ωορρηξία δεν είναι σε σταθερές μέρες και έτσι σχεδόν ποτέ δεν την είχα πιάσει...με τα τεστ ξέρεις έστω ότι βαδίζεις σωστά...

Καλημέρα!!! Την εφαρμογή δεν την εμπιστεύτηκα ποτε, καλέ δεν έίμαστε προγραμματισμένες μηχανές εννοείται. Ξέρω οτι τα τεστάκια βοηθούν να πας στοχευμένα αλλά εμέίς είπαμε σεξ συχνότατα τωρα που εχουμε κοινό χρόνο ώστε σιγουρα να πετυχουμε τις μέρες και βλέπουμε. 

Επιβεβαίωσε μου κάτι που μου εχει πει μια κοπελα...η ωορρηξία μετακινέίται τελικά. Δεν έίναι απόλυτα πάντα 12-16 μέρες πριν. Εκέίνη την παρακολουθούσεσε γιατρό και της έίχε τυχει 18 μερες πριν ή 9 μέρες πριν. Το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτο;

• Μου αρέσει 1

Just now, Annie4 είπε:

Καλημέρα!!! Την εφαρμογή δεν την εμπιστεύτηκα ποτε, καλέ δεν έίμαστε προγραμματισμένες μηχανές εννοείται. Ξέρω οτι τα τεστάκια βοηθούν να πας στοχευμένα αλλά εμέίς είπαμε σεξ συχνότατα τωρα που εχουμε κοινό χρόνο ώστε σιγουρα να πετυχουμε τις μέρες και βλέπουμε. 

Επιβεβαίωσε μου κάτι που μου εχει πει μια κοπελα...η ωορρηξία μετακινέίται τελικά. Δεν έίναι απόλυτα πάντα 12-16 μέρες πριν. Εκέίνη την παρακολουθούσεσε γιατρό και της έίχε τυχει 18 μερες πριν ή 9 μέρες πριν. Το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτο;

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το πρώτο μισό του κύκλου μας (1 μέρα περίοδο έως την ωορρηξία) είναι μεταβλητό....το άλλο υπόλοιπο είναι 12-16 μέρες για να σου έρθει σίγουρα η περίοδος...αυτό το ποσό είναι πάντα σταθερό... βέβαια ο καλύτερος για να στο πει είναι ο γυναικολόγος σου...απλά αφού πάτε για μωρό καλά κάνεις και έχεις συχνότερες επαφές αυτό είναι το καλύτερο αλλά δεν βλάπτουν κ τα τεστακια θα ξέρεις κ ποτέ είναι και έτσι πιο πολλές αγκαλιές...χχχ....σου εύχομαι πολύ πολύ πολύ γρήγορα μια γεμάτη κοιλιτσα!!! Για αυτό και όταν κάνεις σπερματηγχυση σου λένε 14 μέρες μετά πήγαινε για χωριακη....γιατί η που θα σου έρθει η που όχι...

3 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Καλημέρα κορίτσακι μου...πώς πάει με την περίοδο???ηρεμήσες επιτέλους???

Εγώ επειδή έκανα το καλοκαίρι σαλπιγγογραφια θα σου πω ότι όντως πονάει πολύ απλά είναι για πολύ λίγο...το αντέχεις...τώρα για την άλλη που λες τι είχε ξαναπεί και παλιότερα άλλη μια κοπέλα από εδώ που ήθελε να κάνει αλλά τελικά από ότι μας είχε πει ...είπε ότι δεν ήταν το ίδιο καλή με την άλλη όσο και αν πονάει η κλασική.... βέβαια μακάρι να βγάλουν κάτι τέτοιο που να μην είναι τόσο επίπονο γιατί η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ επίπονη εξεταση...απλά είναι ίσως η πιο χρήσιμη εξεταση που μπορούμε να κάνουμε οταν αρχίζουμε και τα ψάχνουμε λίγο καλύτερα....χαλάλι ο πονος...

Κορίτσι ναι ήρθε κανονικότατα απλά βρε κορίτσια έχω μικρή ροή κ φοβάμαι μηπως αυτο γενικα ειναι προβλημα. Η μαμα μου επισης μου χει πει πως ειχε παντα λιγη ροη κ 3 με 4 μερες περιοδο αλλα εγώ λιγο το σκεφτομαι. Εσεις τι λετε;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...