Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, EleniKel είπε:

Ναι Annie4 θηλάζω πολύ ακόμα. Είναι 15 μηνών κ θηλάζει σαν βρεφακι. Φταίω κ γω που της δίνω στήθος συνέχεια, αλλά είναι υπέροχο συναισθημα. Ναι το έχω ψάξει. Σε άλλες λειτουργεί ανασταλτικό, ενώ άλλες συλλαμβανουν κανονικά. 

Ε μα είδες.. μόνη σου το λες....έχω ακούσει ότι συλλαμβάνεις πολύ δύσκολα όταν θυλαζεις....μιλά με την γιατρό σου ...μήπως να το έκοβες σιγά σιγά... βέβαια εσύ όπως νοιώθεις εννοείται αυτο...το λέω μόνο κ μόνο μήπως βοηθήσει στην σύλληψη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, EleniKel είπε:

Εγώ έχω φίλες που έχουν 4 παιδιά, χωρίς να το επιδιώξουν, έτυχε, δεν έπαιρναν προφυλάξεις κ ήρθαν ετσι..κ πραγματικά έχουν τον παράδεισο μέσα στο σπίτι τους. Κ γω θα θελα 4 αλλά δεν προλαβαίνω. Ένα έχω κ είμαι 34.5

Κι εγώ 4 θέλω αλλά δεν βγαίνω μανα μου!!! Χαχα. 

Είδες λοιπόν πόσο πιθανό είναι ο θηλασμός να είναι η αιτία; Ελένηηηη μήπως να το ξανασκεφτείς;;;

Μου είναι δύσκολο να απόθηλασω. Δεν έχω νιώσει πιο τέλειο συναίσθημα στη ζωή μου. Με οποιο κόστος.. Ακόμα κ αν αργήσει το δεύτερο. Όταν σε κοιτάνε τα δύο ματάκια την ώρα που θηλάζει, όχι απλά λιώνεις, αλλά σκιζεται η καρδιά σου από ευτυχία. 

Just now, Annie4 είπε:

Είδες λοιπόν πόσο πιθανό είναι ο θηλασμός να είναι η αιτία; Ελένηηηη μήπως να το ξανασκεφτείς;;;

Χαχαχαχαχα...εγώ θέλω 2...ο άντρα μου 3....και του λέω καλά κάτσε ησυχως εσύ....κάτσε να έρθει πρώτα αυτό το ένα πλασματακι....

• Μου αρέσει 1

On 3/4/2019 at 11:20 ΜΜ, tina79 είπε:

Προσεχε με το ξεφο!!! Θεριζει στομαχι!!! Οπωσδηποτε να εχεις φαει πολυ καλα κ να παιρνεις προβιοτικα! Το επαιρνε ο αντρας μου για 3 μερες γτ ειχε θεμα σοβαρο με τη μεση

Σ'ευχαριστω πολυ για την συμβουλη αλλα τα σταματησα...φοβηθηκα που ελεγε για την γονιμοτητα... :)

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

On 4/4/2019 at 1:27 ΠΜ, Mummyofanangel είπε:

@maria_kltha δίκιο έχεις ! Εγώ προσωπικά και μετά από έγινε με την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είπε να μας αφισει λίγο χωρίς να μας συντονίσει αυτός για να μην αγχώνομαι ! Φαντάζομαι ότι και για τις άλλες κοπέλες καπως έτσι σκέφτονται και οι δικοί τους γυναικολόγοι ! 

Αλλο αυτό με εσενα λογικο... απλα το ειπα για καποιες κοπελες που ψαχνονται με τεστακια κτλ κ αγχώνονται να βρουν την μερα!!!!

Just now, Annie4 είπε:

Εγω απο μικρη ελεγα οτι θελω τουλάχιστον 3 παιδια... ειμαι 37 κ παλευω για το πρωτο οχι τπτ αλλο δεν μπορω να βοηθησω κ στην υπογεννητικότητα της Ελλαδας:-D

Εμενα ελεγε 6 κ γω 2,3. Τωρα λεμε να αξιωθουμε με ενα να δουμε κ τα οικονομικα αργοτερα κ βλεπουμε.  Σωστα παιδια να μεγαλωσουμε και να τα γαλουχησουμε σωστα, αυτο εχει σημασια πιστευω.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Εμενα ελεγε 6 κ γω 2,3. Τωρα λεμε να αξιωθουμε με ενα να δουμε κ τα οικονομικα αργοτερα κ βλεπουμε.  Σωστα παιδια να μεγαλωσουμε και να τα γαλουχησουμε σωστα, αυτο εχει σημασια πιστευω.

Ξερω μοναχοπαιδια κ σε συγγενικο περιβαλλον κ σε φιλικο που εχουν μεγαλο πονο που δεν εχουν αδερφακι... κ ενας ελεγε σε εναν θειο μου που ηθελε μονο ενα παιδι οτι αυτος ηταν μοναχοπαιδι σκοτωθηκαν οι δικοι του κ δεν εχει εναν αδερφο αδερφη να κανει εστω γιορτες !! Κ εμας τα οικονομικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο αλλα δεν θελω ενα... :mellow:

• Μου αρέσει 2

Κι ο αντρας μου μοναχοπαιδι ειναι κ γιαυτο θελει σιγουρα δυο. Η πεθερα μου δεν ηθελε αλλο.Αλλα ειναι πως θα στα φερει η ζωη. Οι γειτονες μας ενα εχουν κ ειναι σιγουροι οτι δεν θελουν αλλο. Αδελφια ειναι αχωριστα κ αλλα δε μιλιουνται. Ολα ειναι σχετικα νομιζω. Ο,τι θελει η καθεμια και ο,τι θα θελησει αργοτερα. Υγιεις να ειμαστε κ καλα με τους αντρες μας :x

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Κι ο αντρας μου μοναχοπαιδι ειναι κ γιαυτο θελει σιγουρα δυο. Η πεθερα μου δεν ηθελε αλλο.Αλλα ειναι πως θα στα φερει η ζωη. Οι γειτονες μας ενα εχουν κ ειναι σιγουροι οτι δεν θελουν αλλο. Αδελφια ειναι αχωριστα κ αλλα δε μιλιουνται. Ολα ειναι σχετικα νομιζω. Ο,τι θελει η καθεμια και ο,τι θα θελησει αργοτερα. Υγιεις να ειμαστε κ καλα με τους αντρες μας :x

καλα ναι ολα ειναι στην ζωη τα παντα μπορουν να συμβουν...που ξερεις ακομα κ διδυμα :grin::grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αυτό με τα αδέλφια είναι περίεργο...μπορεί δύο καλοί γονείς να μεγαλώσουν με τον ίδιο ωραίο τρόπο και τα δύο...να τα αγαπάνε και να δώσουν και στα δύο τα ίδια και όμως αυτά μεγαλώνοντας να μην μιλάνε...και τι ένα να ζηλευει  το άλλο....το έχω ζήσει σε πολύ κοντινά μου προσωπα αυτο.....εγώ προσωπικά που είμαι 34... αντικείμενικα δεν έχω καταφέρει ούτε τα μισά,στα επαγγελματικά,από όσα έχει καταφέρει ο αδερφός μου στα 25..αλλά χαίρομαι πιο πολύ από ότι να τα είχα καταφέρει εγώ ..είμαι τρέλα περιφανή και τον λατρεύω....προτιμώ εκείνος να είναι τόσο καλά παρά να ήμουν εγώ ..αλλά δυστηχως δεν είναι ολα τα αδέλφια έτσι....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , maria_kltha είπε:

Αλλο αυτό με εσενα λογικο... απλα το ειπα για καποιες κοπελες που ψαχνονται με τεστακια κτλ κ αγχώνονται να βρουν την μερα!!!!

Εγω απο μικρη ελεγα οτι θελω τουλάχιστον 3 παιδια... ειμαι 37 κ παλευω για το πρωτο οχι τπτ αλλο δεν μπορω να βοηθησω κ στην υπογεννητικότητα της Ελλαδας:-D

Ε ναι...να συμβάλλουμε και κοινωνικά όσο μπορούμε, χαχαχα

• Χαχα 2

Κορίτσια μου νομίζω μου ήρθε κανονικά σήμερα!!!! 5 με 7 μέρες καθυστέρηση είχα!!!! Μας έσκασε!!! Αλλά ήρθε!!!! Άρα έκανα λογικά ωορρηξία μέρες που δεν είχα καν επαφές! Θέλω να αρχίσω τα τεστάκια να δω πότε κάνω.. γιατί και τους 3 μήνες που κάνουμε ελεύθερα πρέπει ούτε μια φορά να μην έχω πετύχει την κατάλληλη στιγμή!!! Εύχομαι σύντομα ευχάριστα από τα κορίτσια που δεν περιμένουν σε λίγες μέρες!!! 

Just now, Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου νομίζω μου ήρθε κανονικά σήμερα!!!! 5 με 7 μέρες καθυστέρηση είχα!!!! Μας έσκασε!!! Αλλά ήρθε!!!! Άρα έκανα λογικά ωορρηξία μέρες που δεν είχα καν επαφές! Θέλω να αρχίσω τα τεστάκια να δω πότε κάνω.. γιατί και τους 3 μήνες που κάνουμε ελεύθερα πρέπει ούτε μια φορά να μην έχω πετύχει την κατάλληλη στιγμή!!! Εύχομαι σύντομα ευχάριστα από τα κορίτσια που δεν περιμένουν σε λίγες μέρες!!! 

Αχ κι εγω το ίδιο παθαίνω...τώρα κάνουμε πολύ συχνές επαφές γιατι τυχαίνει να μπορούμε ε τι στο καλό, δε θα την πετυχω;;; χαχα...αλλιώς κι εγώ για τεστάκια σκέφτομαι.

Εσυ θα τα παρεις τωρα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...