Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Koukou17 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..  ειμαι καινούργια στην παρεα κ καινούργια στο θεμα της εξωσωματικής.. εκανα την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή κ σημερα το πρωί αδιαθετησα..αυτο σημαίνει ότι δεν εχω ελπιδα σωστα... αν έχει περάσει καποια κατι παρόμοιο ας μου απαντήσει... 

Γλυκούλα μου καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας...να σου πω από εδώ από εμάς δεν θυμάμαι κάποια που να έχει κάνει εξωσωματική...(ας με συνχωρεσουν τα κορίτσια που δεν θυμάμαι)....αλλά αν σου ήρθε κανονικά περίοδος μάλλον δεν έκατσε σε αυτό τον κύκλο σας .. βέβαια δεν ξέρω και πολλά άρα ας μην λέω κάτι...αλλά ακόμα και αν δεν έγινε τώρα μην το βάζεις κάτω...θα γίνουμε μανουλες ΌΛΕΣ...το γράφω κάθε μέρα εδώ μέσα θα με μάθεις.... εύχομαι γρήγορα μια γεμάτη κοιλιτσα και σε εσένα αλλά και σε όλες μας....

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Koukou17 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..  ειμαι καινούργια στην παρεα κ καινούργια στο θεμα της εξωσωματικής.. εκανα την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή κ σημερα το πρωί αδιαθετησα..αυτο σημαίνει ότι δεν εχω ελπιδα σωστα... αν έχει περάσει καποια κατι παρόμοιο ας μου απαντήσει... 

Καλως ηρθες κοπελα μου. Ειναι ακομα πιο δυσκολο για σενα να μπαινεις σε τετοια διαδικασια και να απογοητευεσαι μετα. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα εξωσωματικης στην ενοτητα οπου μπορεις να ρωτησεις κ αλλες κοπελες αυτα που θελεις. Σου ευχομαι το ονειρο σου να πραγματοποιηθει!

T4Rzp2.png

Just now, Annie4 είπε:

Ελένη μου δεν είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, οι σκέψεις σου φτάνουν στο πιο αρνητικό ενδεχόμενο και δεν σταματάνε, σου τρώνε σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειάς σου μες στη μέρα.

Τί θέλουμε τελικά από μια εγκυμοσύνη; Ένα παιδί!!! Ελένη μου κοίταξε λίγο, έχεις παιδί! Έχεις νιώσει τη μητρότητα, έζησες την εγκυμοσύνη, βλέπεις ένα πλασματάκι να σε κοιτάει στα μάτια με τόση αγάπη κι εμπιστοσύνη...αυτό ζητάμε όλες να ζήσουμε.

Αυτό έίναι! Φυσικά θες κι άλλα παιδάκια και εγώ είμαι σίγουρη πως θα κάνεις και παραπάνω από ένα ακόμα! Είμαι σίγουρη.

Η θλίψη αυτή σίγουρα επηρεάζει τημ γονιμότητα, σίγουρα. Εδώ όλες από μια οθόνη σε διαβάζουμε και έίναι εμφανές το πόσο σε θλίβει. Σε παρακαλώ, ψάξε και βρες τον τρόπο να βγεις από αυτό γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που ζητάς.Στα λέω όλα αυτά με αγάπη γιατί κι εγώ κατά καιρούς είχα μια ψυχολογία πολύ κακή κι όταν άνοιξα τα μάτια μου ηρέμησα! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ λιώνω για ένα μωράκι αλλά κοίτα και λίγο την Ελένη, μην την ξεχνάς!

Έχεις απόλυτο δίκιο κοριτσακι μου ...πες τα....θα το λέω μέχρι όλες να κάνουμε το μωράκι μας....ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...νομίζω πρέπει να το λέμε μια φορά την μέρα όλες μας...εμένα προσωπικά μου δίνει απίστευτη χαρά και ενέργεια....

Just now, Pagor είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο κοριτσακι μου ...πες τα....θα το λέω μέχρι όλες να κάνουμε το μωράκι μας....ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...νομίζω πρέπει να το λέμε μια φορά την μέρα όλες μας...εμένα προσωπικά μου δίνει απίστευτη χαρά και ενέργεια....

Ο Λ Ε Σ!!! Το πιστεύω, η θέληση έίναι πολύ δυνατό όπλο. Κι εμένα μου δίνει πολλή χαρά που σας μιλάω εδώ!

• Μου αρέσει 1

Just now, Koukou17 είπε:

Το κοίταξα λιγάκι ... μπορείς να μπεις στο θέμα....καφέ εξωσωματικης....δεν λέω φυσικά να μην εισαι εδώ.... χαχαχαχαχα...απλά εκεί τα κορίτσια όλα έχουν κανει και θα σου πουν πράγματα που εμείς δεν τα γνωρίζουμε....αλλά να μπαίνεις και σε εμάς ..θα χαιρόμαστε τρέλα να ακούμε πως πάνε τα πράγματα και φυσικά το αποτέλεσμα με μια τεράστια χοριακη....

Διαφημίσεις

Just now, EleniKel είπε:

Annie4, μια μεγάλη αγκαλια, κ ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ναι, όλη μέρα είμαι στεναχωρημενη, γιατί είχα πιστέψει πως θα ερχόταν αμέσως... Πόσο δίκιο έχεις σε όλα.. 

Μεγάααλη αγκαλιά κι από μένα. Εγώ ας πούμε ξέρω ότι έχεις αυτό το κοριτσάκι και λιώωωωωνω

Just now, Pagor είπε:

Το κοίταξα λιγάκι ... μπορείς να μπεις στο θέμα....καφέ εξωσωματικης....δεν λέω φυσικά να μην εισαι εδώ.... χαχαχαχαχα...απλά εκεί τα κορίτσια όλα έχουν κανει και θα σου πουν πράγματα που εμείς δεν τα γνωρίζουμε....αλλά να μπαίνεις και σε εμάς ..θα χαιρόμαστε τρέλα να ακούμε πως πάνε τα πράγματα και φυσικά το αποτέλεσμα με μια τεράστια χοριακη....

Οκ.. σε ευχαριστώ πολύ

• Μου αρέσει 1

Just now, Annie4 είπε:

Μεγάααλη αγκαλιά κι από μένα. Εγώ ας πούμε ξέρω ότι έχεις αυτό το κοριτσάκι και λιώωωωωνω

Αχ κοριτσάκια μου και εγώ λιώνω...μιλάω με την κολλητή .ου με βιντεοκλήση κάθε μέρα μια και εγώ μένω Αθήνα αλλά αυτή μενει μόνιμα πια Ηγουμενίτσα...και έχει έναν παίδαρο 1,5 χρόνων και τον βλέπω κάθε μέρα και λεω αααααααχχχχ ποτέ θα έχω και εγώ ένα πλάσμα να με βασανίζει τόσο και να με κουράζει άλλο τόσο...το ζηλεύω με την καλή έννοια φυσικά...

Just now, Koukou17 είπε:

Οκ.. σε ευχαριστώ πολύ

Καλέ τίποτα...εδώ είμαστε για εσένα...να μας λες τα νέα σου..... εξάλλου είμαστε το θέμα που όλες θα γίνουμε μανουλες το 2020...άσχετου του τρόπου που θα γίνουμε...όλες μοιραζόμαστε τις ίδιες ανυσηχιες ...εξάλλου εσύ ειδικά που έχεις μπει στην διαδικασία εξωσωματικης θα μπορέσεις να μας πεις πολλά που δεν τα ξέρουμε....πόσο χρονών είσαι και πόσο καιρό προσπαθήτε???

Εγώ είμαι 34 κ προσπαθούμε 1,5 χρόνο...όλα καλά από εξετάσεις αλλά ακόμα σε ανάμονη...και εγώ σκεφτόμαι σε λίγους κύκλους ακόμα αν δεν έχει τύχη να πάμε για το επόμενο στάδιο την σπερματηγχυση.......εσύ ???

Διαφημίσεις

Εγώ έχω φίλες που έχουν 4 παιδιά, χωρίς να το επιδιώξουν, έτυχε, δεν έπαιρναν προφυλάξεις κ ήρθαν ετσι..κ πραγματικά έχουν τον παράδεισο μέσα στο σπίτι τους. Κ γω θα θελα 4 αλλά δεν προλαβαίνω. Ένα έχω κ είμαι 34.5

Just now, Pagor είπε:

Αχ κοριτσάκια μου και εγώ λιώνω...μιλάω με την κολλητή .ου με βιντεοκλήση κάθε μέρα μια και εγώ μένω Αθήνα αλλά αυτή μενει μόνιμα πια Ηγουμενίτσα...και έχει έναν παίδαρο 1,5 χρόνων και τον βλέπω κάθε μέρα και λεω αααααααχχχχ ποτέ θα έχω και εγώ ένα πλάσμα να με βασανίζει τόσο και να με κουράζει άλλο τόσο...το ζηλεύω με την καλή έννοια φυσικά...

Καλέ τίποτα...εδώ είμαστε για εσένα...να μας λες τα νέα σου..... εξάλλου είμαστε το θέμα που όλες θα γίνουμε μανουλες το 2020...άσχετου του τρόπου που θα γίνουμε...όλες μοιραζόμαστε τις ίδιες ανυσηχιες ...εξάλλου εσύ ειδικά που έχεις μπει στην διαδικασία εξωσωματικης θα μπορέσεις να μας πεις πολλά που δεν τα ξέρουμε....πόσο χρονών είσαι και πόσο καιρό προσπαθήτε???

Εγώ είμαι 34 κ προσπαθούμε 1,5 χρόνο...όλα καλά από εξετάσεις αλλά ακόμα σε ανάμονη...και εγώ σκεφτόμαι σε λίγους κύκλους ακόμα αν δεν έχει τύχη να πάμε για το επόμενο στάδιο την σπερματηγχυση.......εσύ ???

Κι εγώ βλέπω την μια κουμπάρα μου κάθε Παρασκευή που εχει εναν μπρμπαρο 4 μηνων και τα δινω οοολα, την ξεκουραζω φουλ με το baby sitting που κανω, χαχαχα.

@EleniKel θυμισέ μου, θηλάζεις ακόμα; έχεις ρωτησει αν αυτό παίζει ρόλο στη σύλληψη;

Just now, Pagor είπε:

Εγω ειμαι 31. Προσπαθουσαμε ένα μιση χρόνο φυσιολογικά κ μετα το ψάξαμε...ειχε ενα πρόβλημα ο σύζυγός μου κ καναμε βιοψία για να πάρουμε το σπέρμα.. τωρα καναμε την πρώτη μας εξωσωματική αλλα σήμερα μου συμβαίνει αυτο...

Just now, EleniKel είπε:

Εγώ έχω φίλες που έχουν 4 παιδιά, χωρίς να το επιδιώξουν, έτυχε, δεν έπαιρναν προφυλάξεις κ ήρθαν ετσι..κ πραγματικά έχουν τον παράδεισο μέσα στο σπίτι τους. Κ γω θα θελα 4 αλλά δεν προλαβαίνω. Ένα έχω κ είμαι 34.5

Ααααα μαζί είμαστε ...εγώ σε λίγες μέρες κλείνω τα 34....μακάρι να έχουμε γρήγορα έναν μικρό αγγελούδι κ εμείς αγκαλιά...να γελάς κορίτσι μου και να είσαι ευτυχισμένη...δεν το λέω για κακό το λέω μόνο επειδή έχω περάσει από περίοδο κατάθλιψης αν συνεχίσεις να νοιώθεις τόσο μεγάλη θλίψη δεν είναι κακό να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό...μπορεί να σου πει κάτι που θα σε ξελαφρωσει και θα τα δεις όλα με άλλα μάτια ... φυσικά το λέω με τρελή αγάπη και επειδή έχω περάσει και εγώ περίοδο μεγάλης θλίψης. 

Just now, Koukou17 είπε:

Εγω ειμαι 31. Προσπαθουσαμε ένα μιση χρόνο φυσιολογικά κ μετα το ψάξαμε...ειχε ενα πρόβλημα ο σύζυγός μου κ καναμε βιοψία για να πάρουμε το σπέρμα.. τωρα καναμε την πρώτη μας εξωσωματική αλλα σήμερα μου συμβαίνει αυτο...

Κατάλαβα γλυκούλα μου...μην απελπιζεσαι....θα δεις πόσο γρήγορα θα έρθει...και ολος ο προηγούμενος χρονος αναμονής θα εξαφανιστεί....μιλά και με τα κορίτσια που σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω και φυσικά με τον γιατρό σου....σε πολλές περιπτώσεις έχω ακούσει ότι δεν έχει τύχη με την πρώτη...αυτό όμως δεν είναι κακό...μην απογοητεύεσαι...όλα θα έρθουν και όλα τα άσχημα θα φύγουν... Είμαστε εδώ όλες να ακούμε τα πάντα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ναι Annie4 θηλάζω πολύ ακόμα. Είναι 15 μηνών κ θηλάζει σαν βρεφακι. Φταίω κ γω που της δίνω στήθος συνέχεια, αλλά είναι υπέροχο συναισθημα. Ναι το έχω ψάξει. Σε άλλες λειτουργεί ανασταλτικό, ενώ άλλες συλλαμβανουν κανονικά. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...