Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!15ημερα σήμερα το τεστ ωορρηξίας είναι έτοιμο να γίνει θετικο έκανα υπέρηχο ανω κάτω κοιλίας σε 1-2 μέρες το πολύ θα έχω ωορρηξία..κ φάνηκε λίγο διογκωμένο το ένα μου επινεφριδίο..ο άντρας μου ,μου ανακοίνωσε θα μείνουμε με ένα παιδί ,φοβάται για μένα..Πριν λίγο είχα τσιμπήματα  αριστερά κ λίγα υγρά ήρθαμε σε επαφή επειδή μας βγηκε αλλα οχι ελεύθερα..κ θύμωσα χαχαα κ μου είπε όταν θα μας επιβεβαιώσει ο γιατρός οτι δεν είναι κάτι τότε θα είμαι έτοιμος!!την άλλη εβδ εχω Ενδοκρινολογο..πάει αυτός ο μήνας!αν κ αύριο το βράδυ είναι η καλή μερα είπε κ ο ντοκτορ!!χαχα!!αμα έχει αλλάξει γνώμη διότι είναι κ δίδυμος. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ALEX210 είπε:

Είσαι αγχωμένη...κ δεν βοηθάει..Δυστυχώς είναι σαράκι κ έχω μπει κ εγω στο τρυπάκι..Από την στιγμή που έχουμε μπει σε φορουμ κ λέμε λέμε σημαίνει οτι το μυαλό μας το έχουμε στην εγκυμοσύνη..

Νοιώθω ότι την έχουμε ξανακάνει την ίδια ακριβώς κουβέντα η δύο μας... ακριβώς με τα ίδια λόγια...χαχχάχαχα...σε άλλο ποστ...χααχαχχαχα...ανχομενη όχι δεν είμαι...πιο πολύ χαρά έχω και αγωνία για το παρακάτω...απλά μετά από 17 μήνες "δικαιουμε" να έχω μια κάποια αγωνία για το πότε θα έρθει αυτό το μικρουλικο... χαχαχαχαχα....όλα θα γίνουν....όσο για το εδώ ναι ίσως έχεις δίκιο κάποιες τις ανχωνει κάποιες όχι...πχ έμενε με ανακουφίζει το forum και μου δίνει ελπίδα...αλλά σίγουρα δεν τον βλέπουν όλα τα κορίτσια ίδιο...

Just now, Bloumblou είπε:

Σε καταλαβαίνω το νιώθω κι εγώ έντονα μερικές φορές ...λες και αν και 3 φορά γίνει το ίδιο? Μετα επανέρχομαι!! Εντάξει αυτόν τον φόβο νομίζω θα τον έχουμε μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας!! 

Κοριτσακια όμορφα ..έχετε απόλυτο δίκιο για ότι νοιώθετε...αλλά κάθε φορά είναι μια νέα φορά μια νέα ελπίδα...αφήστε πίσω όλα τα άσχημα ..τα όμορφα έρχονται σας λέω...θα δείτε τι μήνας θα είναι αυτός....θετική σκέψη κοριτσάκια μου!!!!

Just now, ALEX210 είπε:

Καλησπέρα!!!15ημερα σήμερα το τεστ ωορρηξίας είναι έτοιμο να γίνει θετικο έκανα υπέρηχο ανω κάτω κοιλίας σε 1-2 μέρες το πολύ θα έχω ωορρηξία..κ φάνηκε λίγο διογκωμένο το ένα μου επινεφριδίο..ο άντρας μου ,μου ανακοίνωσε θα μείνουμε με ένα παιδί ,φοβάται για μένα..Πριν λίγο είχα τσιμπήματα  αριστερά κ λίγα υγρά ήρθαμε σε επαφή επειδή μας βγηκε αλλα οχι ελεύθερα..κ θύμωσα χαχαα κ μου είπε όταν θα μας επιβεβαιώσει ο γιατρός οτι δεν είναι κάτι τότε θα είμαι έτοιμος!!την άλλη εβδ εχω Ενδοκρινολογο..πάει αυτός ο μήνας!αν κ αύριο το βράδυ είναι η καλή μερα είπε κ ο ντοκτορ!!χαχα!!αμα έχει αλλάξει γνώμη διότι είναι κ δίδυμος. 

Λογικό που θύμωσες λιγάκι αλλά για καλό ο άντρας σου σε προφυλάσσει...πρώτα η υγεία μας ομορφιά μου....δες πρώτα αυτό και όλα θα γίνουν....έχεις ήδη ενα παιδάκι εεε???να το χαίρεσαι καρδούλα μου!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagor είπε:

Νοιώθω ότι την έχουμε ξανακάνει την ίδια ακριβώς κουβέντα η δύο μας... ακριβώς με τα ίδια λόγια...χαχχάχαχα...σε άλλο ποστ...χααχαχχαχα...ανχομενη όχι δεν είμαι...πιο πολύ χαρά έχω και αγωνία για το παρακάτω...απλά μετά από 17 μήνες "δικαιουμε" να έχω μια κάποια αγωνία για το πότε θα έρθει αυτό το μικρουλικο... χαχαχαχαχα....όλα θα γίνουν....όσο για το εδώ ναι ίσως έχεις δίκιο κάποιες τις ανχωνει κάποιες όχι...πχ έμενε με ανακουφίζει το forum και μου δίνει ελπίδα...αλλά σίγουρα δεν τον βλέπουν όλα τα κορίτσια ίδιο...

Κοριτσακια όμορφα ..έχετε απόλυτο δίκιο για ότι νοιώθετε...αλλά κάθε φορά είναι μια νέα φορά μια νέα ελπίδα...αφήστε πίσω όλα τα άσχημα ..τα όμορφα έρχονται σας λέω...θα δείτε τι μήνας θα είναι αυτός....θετική σκέψη κοριτσάκια μου!!!!

Λογικό που θύμωσες λιγάκι αλλά για καλό ο άντρας σου σε προφυλάσσει...πρώτα η υγεία μας ομορφιά μου....δες πρώτα αυτό και όλα θα γίνουν....έχεις ήδη ενα παιδάκι εεε???να το χαίρεσαι καρδούλα μου!!!!

Ναι ήταν το τελευταίο μου ποστ!!συγχωρα με!αλλα πολλές φορές για να σχολιάσω μου πετάει σαν αποθηκευμένο ως απάντηση το τελευταίο..μα κ εγω έλεγα να πάρω η να μην πάρω τεστ αλλα όταν έχω τεστ κ βλέπω να θετικοποιειται νιώθω καλά,δεν εχω ανασφάλεια αν έγινε έκανα την έχασα άσχετα να έρθω σε επαφή κ άσχετα αν κάτσει η εγκυμοσύνη..μια ικανοποίηση οτι αυτό λειτουργεί είναι σημαντικό..Ναι έχω 1 κόρη κ 2 διακοπες κυήσεων εξού κ π φόβος..απλώς σας λέω αυτό που του είπα νιώθω έτοιμη κ οτι προκύψει..Όταν του λέω εσυ χωρίς να με ρωτήσεις είχαμε ελεύθερη επαφή κ έμεινα κ δεν ήμουν καθόλου έτοιμη δεν υπήρχε θέμα?!αυριο ξέρει οτι είναι η μέρα μας κ ήταν χαρούμενος μετά έμαθε για το επινεφριδίο κ αναθεώρησε..ο γιατρός είπε εκεί δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο ίσως κ λίπος..κ ο Ενδοκρινολογος δεν με έβαλε σε επείγον ραντεβού. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Πλάκα κάνετε κοριτσια μου ..και ένα ρούχο να βάλω για πλύσιμο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το σιδερωσω....θα βάλω τα κλάματα...θα πάθω κατάθλιψη....θα αδειάσω ένα βάζω Μερέντα από τα νεύρα μου...σήμερα μου που σιδερωσα το μισό βαζακι πάει....το κατέβασα ..δεν άντεχα σας λέω...και όχι τίποτα άλλο ..τσάμπα σιδέρωνω με μισό βαζακι Μερέντα δεν θα μου κάνουν και τα ρούχα που σιδερωσα... χαχααχαχα....

Καλά με μωρό δε δεν θέλω να το σκέφτομαι καν τι θα γίνει....

Αααααααχαχαχαχαχαχα....αααχαχαχαχααααααααααα. Μερεεεεντα λεει, χαχαχαχα. Πλυντηριο και θερμιδα, χαχαχα

Just now, Pagor είπε:

Εγώ ούτε την ζωή μου δεν θέλω εκείνη την ώρα όχι παρέα .... χαχχαχάχαχααχαχαχα...

Ααααααχαχαχαχαχααααχα....κλαίω!!! Χαχαχαχαχααααα. 

Just now, Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου!!! Επίσημα εδώ!!! Εύχομαι το 2020 να κρατήσουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας!!!!! :) 

Εεεεει....ήρθε η σιχαμένη;

• Χαχα 1

Just now, ALEX210 είπε:

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ μεχρι αυριο βράδυ αλλαζει ευκολα γνωμη ;)

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Bloumblou είπε:

Σε καταλαβαίνω το νιώθω κι εγώ έντονα μερικές φορές ...λες και αν και 3 φορά γίνει το ίδιο? Μετα επανέρχομαι!! Εντάξει αυτόν τον φόβο νομίζω θα τον έχουμε μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας!! 

@Bloumblou δεν ξέρω εάν θα φύγει και ποτέ ! Εγώ πιστεύω ακόμα και όταν έρθει  το μωρό θα είμαστε έτσι ... Απλα δεν θέλω να ξανάγινουν τα ίδια ! Μια δυο αντέχεις νομίζω την 3η δεν ξέρω !

• Μου αρέσει 1

Just now, Mummyofanangel είπε:

@Bloumblou δεν ξέρω εάν θα φύγει και ποτέ ! Εγώ πιστεύω ακόμα και όταν έρθει  το μωρό θα είμαστε έτσι ... Απλα δεν θέλω να ξανάγινουν τα ίδια ! Μια δυο αντέχεις νομίζω την 3η δεν ξέρω !

Καλη μερα, προσπαθησε να μη σκεφτεσαι αρνητικα. Εχεις βγει ηδη πιο δυνατη απο αυτη τη διαδικασια που περασες. Οπως και αλλα κοριτσια εδω. Δεν ξερουμε τι θα προκυψει, εχω διαβασει τοσα εδω μεσα που εννοειται οτι πλεον εχω κατεβει απο το ροζ συννεφακι που φανταζομουν. Ολα θα πανε καλα, αυτο να σκεφτομαστε :)

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

8 ώρες πρίν, ALEX210 είπε:

Ναι ήταν το τελευταίο μου ποστ!!συγχωρα με!αλλα πολλές φορές για να σχολιάσω μου πετάει σαν αποθηκευμένο ως απάντηση το τελευταίο..μα κ εγω έλεγα να πάρω η να μην πάρω τεστ αλλα όταν έχω τεστ κ βλέπω να θετικοποιειται νιώθω καλά,δεν εχω ανασφάλεια αν έγινε έκανα την έχασα άσχετα να έρθω σε επαφή κ άσχετα αν κάτσει η εγκυμοσύνη..μια ικανοποίηση οτι αυτό λειτουργεί είναι σημαντικό..Ναι έχω 1 κόρη κ 2 διακοπες κυήσεων εξού κ π φόβος..απλώς σας λέω αυτό που του είπα νιώθω έτοιμη κ οτι προκύψει..Όταν του λέω εσυ χωρίς να με ρωτήσεις είχαμε ελεύθερη επαφή κ έμεινα κ δεν ήμουν καθόλου έτοιμη δεν υπήρχε θέμα?!αυριο ξέρει οτι είναι η μέρα μας κ ήταν χαρούμενος μετά έμαθε για το επινεφριδίο κ αναθεώρησε..ο γιατρός είπε εκεί δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο ίσως κ λίπος..κ ο Ενδοκρινολογος δεν με έβαλε σε επείγον ραντεβού. 

Ααααα καταλαβα τι έγινε ...ναι μωρέ και εμένα μου κολλάει καμία φορά και μου βγάζει παλιότερα ποστ.....

Τρόμαξε μωρε ο αντρουλης σου....όσο και να θέλει ένα δεύτερο και αυτός πριν από αυτό πρώτα βάζει εσένα ...να είσαι καλά...αυτό είναι καλό γλυκό μου κορίτσακι....να χαίρεστε το αστεράκι σας.... λυπάμαι για τις απώλειες σας...θα έρθει το θαυματακι πολύ γρήγορα θα δεις....και θα κάνεις ένα πανέμορφο αδερφάκι για το αγγελάκι σου!!!

9 ώρες πρίν, Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου!!! Επίσημα εδώ!!! Εύχομαι το 2020 να κρατήσουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά μας!!!!! :) 

Αλήθεια????κρίμα κοριτσακι μου...στεναχωρήθηκα ...και ήμουν σίγουρη για εσένα...έλεγα δεν γίνεται μετά από τόσο καιρό ένα λάθος τεστακι θα ήταν....κρίμα γλυκό μου κορίτσακι...αλλά θα δεις το 2020 θα είναι η χρονιά μας γιατί θα κρατάμε στα χέρια μας ότι πολυτιμότερο....

8 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Αααααααχαχαχαχαχαχα....αααχαχαχαχααααααααααα. Μερεεεεντα λεει, χαχαχαχα. Πλυντηριο και θερμιδα, χαχαχα

Ααααααχαχαχαχαχααααχα....κλαίω!!! Χαχαχαχαχααααα. 

Εεεεει....ήρθε η σιχαμένη;

Ναι καλέ την τσάκισαν εχθές...δεν μπορώ κορίτσια μου με ρίχνει στην κατάθλιψη το σίδερο..αν δεν φάω γλυκό θα πέσω κάτω από την θλιψη... χαχαχαχαχα...για αυτό δεν σιδέρωνω συχνα μην νομίζεις αλλιώς διπλάσια θα είχα γίνει... χαχαχαχαχαχαχαχα....ρε πράγματικα ας κάνω γενική κάθε μέρα. ..αυτό με τίποτα... Χαχαχαχαχα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, EleniKel είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Να σας ρωτήσω, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι σε όλες θα έρθει ένα μωράκι κ πότε σε εσάς;;; ή μόνο εγώ κάνω τέτοιες απαισιόδοξος κ αρνητικές σκέψεις;;; 

Καλημέραααα.... σίγουρα όλες το έχουμε νιώσει αλλά εσύ έχεις ήδη ένα παιδάκι και το άγχος σου και αρνητικές σκέψεις που κανείς σίγουρα δεν βοηθάνε για να αποκτήσεις ένα δεύτερο!!! Εδώ μέσα οι περισσότερες έχουμε χάσει παιδάκια και όμως ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς με γεμάτη αγκαλιά από το μαιευτήριο!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, στον άντρα σου  και στο παιδάκι σου ..! Πρέπει λίγο να ξεμπλοκαρεις από αυτό και να ζήσεις στιγμές όμορφες με την οικογένειά σου και όταν χαλαρώσεις θα έρθει και το 2ο παιδάκι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..  ειμαι καινούργια στην παρεα κ καινούργια στο θεμα της εξωσωματικής.. εκανα την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή κ σημερα το πρωί αδιαθετησα..αυτο σημαίνει ότι δεν εχω ελπιδα σωστα... αν έχει περάσει καποια κατι παρόμοιο ας μου απαντήσει... 

Επεξεργάστηκαν by Koukou17
  • Μου αρέσει 1

@EleniKel εννοειται πως το εχω σκεφτει κ εχω κανει κ αλλες ασχημες σκεψεις. Και ομορφες βεβαια και εστιαζω σε αυτες, μαζι με τα κοριτσια εδω που μου δινουν δυναμη κ προσπαθω κ γω να τους δωσω.

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

Bloumblou, με άγγιξε αυτό που είπες, κ ντράπηκα κιόλας. Έχεις δίκιο. Πόσο χαζό είμαι; κάθε μέρα θέλω την απιβεβαιωση κ να ακούω τα αυτονόητα. Μακάρι πρώτα εσείς που δεν έχετε κανένα, κ μετά εγώ που έχω ένα. Το εννοώ κ το πιστεύω αυτό. Μέσα απ την καρδιά μου. Απλά το θέλω τόσο μα τόσο πολύ.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, EleniKel είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Να σας ρωτήσω, έχετε σκεφτεί ποτέ ότι σε όλες θα έρθει ένα μωράκι κ πότε σε εσάς;;; ή μόνο εγώ κάνω τέτοιες απαισιόδοξος κ αρνητικές σκέψεις;;; 

Χαχαχαχαχα..πρέπει να σου δώσουμε το βραβείο του πιο απαισιοδοξου ανθρώπου... χαχαχαχαχα...όχι γλυκουλακι μου...μην σκέφτεσαι έτσι....είπαμε ...αφού έχεις ήδη και ένα πανέμορφο αγγελάκι γιατί να μην σου ξαναέρθει αλλο ένα...με τόσο αρνητική σκέψη κάνεις κακο σε εσένα....με τόσο ανχος δεν μπορεί να γίνει παιδί ..εξάλλου οκ πες ότι φυσιολογικά δεν γίνεται.... υπάρχει να κάνεις σπερματηγχυση....και πες ούτε και έτσι υπάρχει και η εξωσωματική...τι να πουν άλλες γυναίκες που ούτε παιδί έχουν αλλά πράγματα δυσκολεύονται πααααρα πολύ με εξωσωματικές και φάρμακα...και δεν μιλάω μόνο για μια εξωσωματική....

Θα έρθει ένα παιδάκι ...θα δεις...και θα είναι το καλύτερο αδερφάκι για το αγγελάκι σου...θετική σκέψη!!!

Προσωπικά εγώ λέω και το πιστεύω ότι ΟΛΕΣ θα γίνουμε μανουλες ... υπάρχουν τόσες λύσεις...και από την στιγμη που είμαστε καλά θα έρθει και αυτό.. 

Just now, Bloumblou είπε:

Καλημέραααα.... σίγουρα όλες το έχουμε νιώσει αλλά εσύ έχεις ήδη ένα παιδάκι και το άγχος σου και αρνητικές σκέψεις που κανείς σίγουρα δεν βοηθάνε για να αποκτήσεις ένα δεύτερο!!! Εδώ μέσα οι περισσότερες έχουμε χάσει παιδάκια και όμως ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα φύγουμε και εμείς με γεμάτη αγκαλιά από το μαιευτήριο!! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, στον άντρα σου  και στο παιδάκι σου ..! Πρέπει λίγο να ξεμπλοκαρεις από αυτό και να ζήσεις στιγμές όμορφες με την οικογένειά σου και όταν χαλαρώσεις θα έρθει και το 2ο παιδάκι!

Πόσο δίκιο έχεις κορίτσακι μου... απόλυτο!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, EleniKel είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Ελένη μου δεν είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, οι σκέψεις σου φτάνουν στο πιο αρνητικό ενδεχόμενο και δεν σταματάνε, σου τρώνε σίγουρα το μεγαλύτερο ποσοστό της ενέργειάς σου μες στη μέρα.

Τί θέλουμε τελικά από μια εγκυμοσύνη; Ένα παιδί!!! Ελένη μου κοίταξε λίγο, έχεις παιδί! Έχεις νιώσει τη μητρότητα, έζησες την εγκυμοσύνη, βλέπεις ένα πλασματάκι να σε κοιτάει στα μάτια με τόση αγάπη κι εμπιστοσύνη...αυτό ζητάμε όλες να ζήσουμε.

Αυτό έίναι! Φυσικά θες κι άλλα παιδάκια και εγώ είμαι σίγουρη πως θα κάνεις και παραπάνω από ένα ακόμα! Είμαι σίγουρη.

Η θλίψη αυτή σίγουρα επηρεάζει τημ γονιμότητα, σίγουρα. Εδώ όλες από μια οθόνη σε διαβάζουμε και έίναι εμφανές το πόσο σε θλίβει. Σε παρακαλώ, ψάξε και βρες τον τρόπο να βγεις από αυτό γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό που ζητάς.Στα λέω όλα αυτά με αγάπη γιατί κι εγώ κατά καιρούς είχα μια ψυχολογία πολύ κακή κι όταν άνοιξα τα μάτια μου ηρέμησα! Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ λιώνω για ένα μωράκι αλλά κοίτα και λίγο την Ελένη, μην την ξεχνάς!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...