Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Pagor είπε:

Ποια πουκάμισα...πλάκα κάνεις.... προτιμώ να πάει να αγοράσει καινούργιο και να το φορέσει όπως είναι πάρα να μου πει σιδερωσε μου ένα... χαχαχαχαχα... ευτυχώς εμένα δεν φοράει...μόνο σε καμία γιορτή σε κανένα γάμο και τέτοια...επομένως ευτυχώς...θα ξεχάσω εγώ που το πουκάμισο του αρραβώνα μας το βρήκε μετά από 3 χρόνια στο καλάθι με τα άπλυτα κάτω κάτω....γελαγε ...μου λέει για να μην το σιδερωσεις το άφησες εδώ μου λέει 3 χρόνια?? χαχαχαχαχα...ασεμε...τώρα βέβαια δεν το κάνω αυτό...του τα πλένω κανονικά απλά δεν τα σιδέρωνω....τα βάζω σε μια άκρη... χαχαχαχαχα...ούτε στην σκέψη...ανεβάζω πίεση....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα κάτι που βοηθάει είναι να βάλεις λίγα ρούχα στο πλυντήριο και να τα σιδερωνεις μόλις στεγνώσουν έτσι λίγα λίγα αλλιώς άμα μαζευτούν δεν πας μόνο που τα βλέπεις στίβα!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Moomin είπε:

Εγω σιδερενω καθε βδομαδα με tv κ τα ρουχα ειναι συγκεκριμενα. Στο μελλον με παιδι θα τρεχουμε....

Εγώ με τραγούδια τέρμα χαχχα!! 2 φορές την εβδομάδα σίγουρα μπορεί και παραπάνω εξαρτάται τα πλυντήρια!! Καλά με μωρό να δω τι θα γίνει αν τώρα βάζω πλυντήρια 2 τη μέρα :shock:

Just now, Bloumblou είπε:

Εγώ με τραγούδια τέρμα χαχχα!! 2 φορές την εβδομάδα σίγουρα μπορεί και παραπάνω εξαρτάται τα πλυντήρια!! Καλά με μωρό να δω τι θα γίνει αν τώρα βάζω πλυντήρια 2 τη μέρα :shock:

Πλάκα κάνετε κοριτσια μου ..και ένα ρούχο να βάλω για πλύσιμο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το σιδερωσω....θα βάλω τα κλάματα...θα πάθω κατάθλιψη....θα αδειάσω ένα βάζω Μερέντα από τα νεύρα μου...σήμερα μου που σιδερωσα το μισό βαζακι πάει....το κατέβασα ..δεν άντεχα σας λέω...και όχι τίποτα άλλο ..τσάμπα σιδέρωνω με μισό βαζακι Μερέντα δεν θα μου κάνουν και τα ρούχα που σιδερωσα... χαχααχαχα....

Καλά με μωρό δε δεν θέλω να το σκέφτομαι καν τι θα γίνει....

Just now, Pagor είπε:

Πλάκα κάνετε κοριτσια μου ..και ένα ρούχο να βάλω για πλύσιμο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το σιδερωσω....θα βάλω τα κλάματα...θα πάθω κατάθλιψη....θα αδειάσω ένα βάζω Μερέντα από τα νεύρα μου...σήμερα μου που σιδερωσα το μισό βαζακι πάει....το κατέβασα ..δεν άντεχα σας λέω...και όχι τίποτα άλλο ..τσάμπα σιδέρωνω με μισό βαζακι Μερέντα δεν θα μου κάνουν και τα ρούχα που σιδερωσα... χαχααχαχα....

Καλά με μωρό δε δεν θέλω να το σκέφτομαι καν τι θα γίνει....

Σε έχω ικανή να τα πετάς και να παίρνεις καινούργια!! Χαχαχχαχ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου !! Και εγώ πάω προς τις γονιμες κανονικά είναι από αύριο έτσι όπως το βλέπω !! Έκανα βέβαια σήμερα ένα τεστακι αλλά τζίφος !! @Pagor Αντε έρχονται ... μακάρι να πάνε όλα καλά αυτό τον μήνα !!

Just now, Mummyofanangel είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !! Και εγώ πάω προς τις γονιμες κανονικά είναι από αύριο έτσι όπως το βλέπω !! Έκανα βέβαια σήμερα ένα τεστακι αλλά τζίφος !! @Pagor Αντε έρχονται ... μακάρι να πάνε όλα καλά αυτό τον μήνα !!

Καλέ τι μακάρι....χίλια τα εκατό θα πάνε καλά αυτό το μήνα...δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ νοιώθω ότι ήδη έχω ένα θετικό τεστ στα χέρια μου .. χαχχάχαχα....έλα πάμε δυνατά για σφιχτές αγκαλιές...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Pagor είπε:

Καλέ τι μακάρι....χίλια τα εκατό θα πάνε καλά αυτό το μήνα...δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ νοιώθω ότι ήδη έχω ένα θετικό τεστ στα χέρια μου .. χαχχάχαχα....έλα πάμε δυνατά για σφιχτές αγκαλιές...

@Pagor και εγώ έτσι νιώθω !! Αλλά σήμερα έπιασα τον εαυτό μου να φοβάται να μείνει έγκυος ... βέβαια ήταν στιγμιαίο αλλά πρώτη φορά το ένιωσα τόσο έντονα !!:mellow:

On 31/3/2019 at 9:18 ΜΜ, Pagor είπε:

Ούτε να τις βλέπω δεν θέλω...ασεμε...σήμερα άνοιγα το ντουλάπι κάθε φορά που πήγαινα στο μπάνιο να πάρω μια και έλεγα θα το κλειδώσω εγώ αυτό ντουλαπάκι και θα το ανοίξω ξανά σε 9 μήνες..  θα λέω καλέ έχω και αυτό εδώ?? χαχχαχαχ...τόσο θέλω να το ξεχάσω.. που θα πάει θα έρθει η ώρα μας...

Είσαι αγχωμένη...κ δεν βοηθάει..Δυστυχώς είναι σαράκι κ έχω μπει κ εγω στο τρυπάκι..Από την στιγμή που έχουμε μπει σε φορουμ κ λέμε λέμε σημαίνει οτι το μυαλό μας το έχουμε στην εγκυμοσύνη..

Just now, Mummyofanangel είπε:

@Pagor και εγώ έτσι νιώθω !! Αλλά σήμερα έπιασα τον εαυτό μου να φοβάται να μείνει έγκυος ... βέβαια ήταν στιγμιαίο αλλά πρώτη φορά το ένιωσα τόσο έντονα !!:mellow:

Σε καταλαβαίνω το νιώθω κι εγώ έντονα μερικές φορές ...λες και αν και 3 φορά γίνει το ίδιο? Μετα επανέρχομαι!! Εντάξει αυτόν τον φόβο νομίζω θα τον έχουμε μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...