Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, maria_kltha είπε:

Δεν το ξερω αυτο γιατι ελεγε ο γιατρος καλο το ενδομητριο κτλ δεν προκαλει αυτο υπογονημοτητα αλλα σιγουρα θα σε βοηθησει ο γιατρος  που ξερει καλυτερα. Αν θυμαμαι καλα το ενδομητριο ειναι κατι που ελεγχουν οι γυναικολογοι οταν προσπαθεις πχ ενα κυκλο με serpafar

Αααα ευχαριστω παρα πολυ θα το ρωτησω στην επομενη επισκεψη... δηλ αμεσα.... χαχαχα

Just now, linaa είπε:

το ενδομητριο αλλαζει απο μηνα σε μηνα αναλογα με το.ποσο καλη ωορηξια εχεις κανει . ομως οταν υπαρχει κατι παθολογικο κ δεν παχαινει τοτε μενει μικρο.

υπαρχουν ομως κ γυναικες που απο την φθση τους το ενδομητριο δεν φτανει στο 9-10 αλλα μονο στο 6-7 αλλα ειναι το ιδιο γονιμες. 

αναλογα το τι συμβαινει περνεις κ θεραπεια. υπαρχουν πολλοι λογοι που το ενδομητριο μπορει να ειναι μικρο.αν πχ υπαρχει προβλημα με θυροειδη περνεις χαπι θυροειδη αν υπαρχει προβλημα με μικροβιο περνεις αντιβιωση. αν υπαρχει προβλημα με την ωορηξια περνεις χαπια ωορηξιας 

Αααα καλα τα ξερεις τελεια εεεε;;; Σε ευχαριστώ Λινα μου! Να εισαι καλα! Θα το ρωτησω!!!!! Για να δουμε ποτε θα μας κανει την τιμη η κυρια......

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Αααα ευχαριστω παρα πολυ θα το ρωτησω στην επομενη επισκεψη... δηλ αμεσα.... χαχαχα

Αααα καλα τα ξερεις τελεια εεεε;;; Σε ευχαριστώ Λινα μου! Να εισαι καλα! Θα το ρωτησω!!!!! Για να δουμε ποτε θα μας κανει την τιμη η κυρια......

τελεια ρωτα τον ποσο ενδομητριο εχεις να σου πει κ νουμερο. μπορεις να του προτεινεις να παρακολουθησετε μια ωορηξια σου. δηλαδη να σου πει ποτε θα σκασει το ωοθηλακιο κ ποσο μεγεθος φτανει. αν το κανεις αυτο δυο φορες θα ξερεις αν ολα πανε καλα. 

• Μου αρέσει 1

@Eva_Lou μια φορα την παρακολουθησα κ ολα ηταν καλα. Βεβαια δεν εγινε συλληψη, ηρθαν κ οι γιορτες ειπα θα το αφησω να παω αλλο μηνα  μετα. Παντως σε μενα ειπε με βαση τους κυκλους μου πως μαλλον δεν κανω καθε μηνα ωορρηξια. Εμενα με αγχωσε περισσοτερο απο τα τεστακια. Ειναι κ μακρια απο το σπιτι.

T4Rzp2.png

Just now, linaa είπε:

τελεια ρωτα τον ποσο ενδομητριο εχεις να σου πει κ νουμερο. μπορεις να του προτεινεις να παρακολουθησετε μια ωορηξια σου. δηλαδη να σου πει ποτε θα σκασει το ωοθηλακιο κ ποσο μεγεθος φτανει. αν το κανεις αυτο δυο φορες θα ξερεις αν ολα πανε καλα. 

Ναι ναι αυτο θα κανω!!!! :) 

Just now, Moomin είπε:

@Eva_Lou μια φορα την παρακολουθησα κ ολα ηταν καλα. Βεβαια δεν εγινε συλληψη, ηρθαν κ οι γιορτες ειπα θα το αφησω να παω αλλο μηνα  μετα. Παντως σε μενα ειπε με βαση τους κυκλους μου πως μαλλον δεν κανω καθε μηνα ωορρηξια. Εμενα με αγχωσε περισσοτερο απο τα τεστακια. Ειναι κ μακρια απο το σπιτι.

Αφού ήταν όλα καλά... τέλεια!!!!! 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια....... ο οδοντιατρος μου εγραψε ενα αντιφλεγμονωδες το xefo rapid..περνω 2 χαπια εχθες και το βραδυ αποφασιζω να διαβασω το χαρτακι που εχει μεσα... δημιουργει προβλημα στη γομινοτητα... θα παρω τον γυναικολογο μετα αλλα ηθελα να σας το γραψω να το εχετε υπ'οψιν σας..

Προσεχε με το ξεφο!!! Θεριζει στομαχι!!! Οπωσδηποτε να εχεις φαει πολυ καλα κ να παιρνεις προβιοτικα! Το επαιρνε ο αντρας μου για 3 μερες γτ ειχε θεμα σοβαρο με τη μεση

4 ώρες πρίν, Eva_Lou είπε:

Εγώ της το χα πει κ μου πε οχι.... μεχρι ενα χρονο προσπαθουμε μονοι μας χωρις αγχος!

Ακριβώς! Εμένα όταν παντρευόμουν μου λέει "Μην ακούσω κουβέντα με το που ξεκινησετε τις προσπάθειες, πάρε φυλλικό οξύ και μόνο στο επόμενο ετήσιο ραντεβού μας το συζητάμε".

• Μου αρέσει 1

Just now, Cupcake είπε:

Κορίτσια γεια σας!!

Να σας ρωτησω,filicine παίρνετε; Κι αν ναι ποσα χαπακια την ημερα;;

Καρδούλα μου εγώ περνώ τις condensyl που είναι πολυβιταμινες μου της έδωσε η γυναικολόγος και ειναι τούρμπο..αυτες το εμπεριεχουν μέσα....βέβαια πριν από τις βιταμίνες το επερνα και εγώ.. Ένα την ημέρα επερνα.. 

Just now, Annie4 είπε:

Ακριβώς! Εμένα όταν παντρευόμουν μου λέει "Μην ακούσω κουβέντα με το που ξεκινησετε τις προσπάθειες, πάρε φυλλικό οξύ και μόνο στο επόμενο ετήσιο ραντεβού μας το συζητάμε".

Μωρέ δεν έχουν άδικο γιατί σου λέει αν είναι όλα καλά γιατί να μπεις στην διαδικασία κ ψυχολογική αλλά και οικονομική... βέβαια εμένα αυτή η αναμονή με πήγε ένα χρόνο πίσω μια και εγώ όντως είχα κάτι που εμπόδιζε αλλά δεν τυχαίνει να εχουν όλες κάτι....και έτσι λένε μετά το χρόνο... εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνεις από την αρχή κάποιες εξετάσεις να ξέρεις που βρίσκεσαι και ας πάνε και τσάμπα τα λεφτά...βέβαια εγώ το λέω αυτό βάση της δικιας μου εμπειρίας που με πήγε πίσω ένα χρόνο...

Just now, tina79 είπε:

Προσεχε με το ξεφο!!! Θεριζει στομαχι!!! Οπωσδηποτε να εχεις φαει πολυ καλα κ να παιρνεις προβιοτικα! Το επαιρνε ο αντρας μου για 3 μερες γτ ειχε θεμα σοβαρο με τη μεση

Καλός το κορίτσι...πώς πάει η μετακόμιση... τελειώσατε???

Just now, Pagor είπε:

Καρδούλα μου εγώ περνώ τις condensyl που είναι πολυβιταμινες μου της έδωσε η γυναικολόγος και ειναι τούρμπο..αυτες το εμπεριεχουν μέσα....βέβαια πριν από τις βιταμίνες το επερνα και εγώ.. Ένα την ημέρα επερνα.. 

Μωρέ δεν έχουν άδικο γιατί σου λέει αν είναι όλα καλά γιατί να μπεις στην διαδικασία κ ψυχολογική αλλά και οικονομική... βέβαια εμένα αυτή η αναμονή με πήγε ένα χρόνο πίσω μια και εγώ όντως είχα κάτι που εμπόδιζε αλλά δεν τυχαίνει να εχουν όλες κάτι....και έτσι λένε μετά το χρόνο... εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνεις από την αρχή κάποιες εξετάσεις να ξέρεις που βρίσκεσαι και ας πάνε και τσάμπα τα λεφτά...βέβαια εγώ το λέω αυτό βάση της δικιας μου εμπειρίας που με πήγε πίσω ένα χρόνο...

Είναι λογικό αυτό που λες κι έχεις κι εμπειρία.

Όλα έίναι στο μυαλό...το πώς ο καθένας το βλέπει ή το πώς θέλει να το δει. Είναι επιλογή ψυχολογίας...αυτή σε κατευθύνει.

Εγώ για παράδειγμα έίμαι από τα ατομα που σωματοποιούν το άγχος και ταυτόχρονα θέλω την προσπάθεια για παιδί να την απομακρύνω από το πλάίσιο του άγχους. Οι εξετάσεις εμένα θα με βάλουν σε αγχώδη κατασταση γιατί ετσι το εκλαμβάνω, το ίδιο κι ο άντρας μου. Άρα επιλέξαμε να ξεκινήσουμε πιο "χύμα" και να δώσουμε μια νότα χαλαρότητας σε αυτή την διαδρομή. Αν ο χρόνος το δείξει τότε φυσικά θα κάνουμε οοοοο,τι χρειαστέί.

Δεν αποκλέίω φυσικά μια μέρα να πω κι εγω "Ααααν ειχα ψαχτεί νωρίτερα ίσως να τα είχα καταφέρει". Όλα παίζουν κοπέλα μου, το ξέρω.

Just now, Cupcake είπε:

Κορίτσια γεια σας!!

Να σας ρωτησω,filicine παίρνετε; Κι αν ναι ποσα χαπακια την ημερα;;

Γειά σου κορίτσι μου. Εγώ πάίρνω εδώ και 20 μέρες, 1 την ημέρα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Annie4 είπε:

Είναι λογικό αυτό που λες κι έχεις κι εμπειρία.

Όλα έίναι στο μυαλό...το πώς ο καθένας το βλέπει ή το πώς θέλει να το δει. Είναι επιλογή ψυχολογίας...αυτή σε κατευθύνει.

Εγώ για παράδειγμα έίμαι από τα ατομα που σωματοποιούν το άγχος και ταυτόχρονα θέλω την προσπάθεια για παιδί να την απομακρύνω από το πλάίσιο του άγχους. Οι εξετάσεις εμένα θα με βάλουν σε αγχώδη κατασταση γιατί ετσι το εκλαμβάνω, το ίδιο κι ο άντρας μου. Άρα επιλέξαμε να ξεκινήσουμε πιο "χύμα" και να δώσουμε μια νότα χαλαρότητας σε αυτή την διαδρομή. Αν ο χρόνος το δείξει τότε φυσικά θα κάνουμε οοοοο,τι χρειαστέί.

Δεν αποκλέίω φυσικά μια μέρα να πω κι εγω "Ααααν ειχα ψαχτεί νωρίτερα ίσως να τα είχα καταφέρει". Όλα παίζουν κοπέλα μου, το ξέρω.

Γειά σου κορίτσι μου. Εγώ πάίρνω εδώ και 20 μέρες, 1 την ημέρα!

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Το παίρνετε πριν ή μετά το γεύμα ή δεν έχει σημασια;;

Διαφημίσεις

Just now, Cupcake είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Το παίρνετε πριν ή μετά το γεύμα ή δεν έχει σημασια;;

εμενα ο γιατρος μου ειπε follidex ειναι ελαφρυτερο. Πριν φαω το παιρνω.

@Annie4 το ιδιο σκεφτομαι απλως επειδη εμεις ειχαμε κ για περιπου 8 μηνες επαφες χαλαρα πριν ξεκινησουμε το φθινοπωρο ειπα να μην αφησουμε να περασει κ το καλοκαιρι αυτο.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Cupcake είπε:

Νομίζω πως δεν έχει σημασία, αλλά δεν είμαι 100% σιγουρη

Just now, Moomin είπε:

εμενα ο γιατρος μου ειπε follidex ειναι ελαφρυτερο. Πριν φαω το παιρνω.

@Annie4 το ιδιο σκεφτομαι απλως επειδη εμεις ειχαμε κ για περιπου 8 μηνες επαφες χαλαρα πριν ξεκινησουμε το φθινοπωρο ειπα να μην αφησουμε να περασει κ το καλοκαιρι αυτο.

Φυσικά! Αν και το καλοκαιράκι τα κάνει τα θαυματάκια του συνήθως....το ξέρεις ε;

Just now, Pagor είπε:

Φυγαμε απο κει ναι..εδω εχει μαζεματα, κουζινα δεν εχω μου φτιαχνουν ντουλαπια, με κουτες ειμαστε φουλ, πολλα πολλα ακομα εχει.. Τεσπα καλα να μαστε!

6 ώρες πρίν, maria_kltha είπε:

Να ρωτησω κατι... γιατι δεν παρακολουθηθείτε για καποιους μηνες την ωορρηξία με γυναικολογο? Αυτος ξερει να σας πει ακριβως ποτε να ερθετε σε επαφη αν υπαρχει αυγουλακι κ γενικα αν γινεται ωορρηξία καθε μηνα... 

@maria_kltha δίκιο έχεις ! Εγώ προσωπικά και μετά από έγινε με την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είπε να μας αφισει λίγο χωρίς να μας συντονίσει αυτός για να μην αγχώνομαι ! Φαντάζομαι ότι και για τις άλλες κοπέλες καπως έτσι σκέφτονται και οι δικοί τους γυναικολόγοι ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...