Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Pagor είπε:

Έρχονται σου λέω τα ευχάριστα...το νοιώθω...

@Pagor Αντε βρε κορίτσι μου ! Να έρθουν και για τις δυο μας !! Και για όλες φυσικά ... έχουμε και Σκ χαμός θα γίνει δεν θα δουλεύουμε κιόλας !!

Just now, Moomin είπε:

Ολα καλα θα πανε!!! Θα το δεις!

Ρωτα τον ναι να ξερεις τι γινεται καλυτερα.

@Pagor @Mummyofanangel ευτυχως θα ειστε πριν το Πασχα! Ευχομαι  θετικα τεστακια!!!!

@Neli83 νομίζω ότι πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου !! Εγώ σκέψου έχω πολλές αλλεργίες και μου είπε να αποφεύγω τα αντισταμηνικα χάπια ! Όποτε καταπραΰνω τις αλλεργίες με φυσικό τρόπο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα είμαστε εδώ για το χειρουργείο του μπαμπά μου κ εσείς είστε η νότα αισιοδοξίας μου!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχουμε όλες υγεία!!! Κ όλα θα πάνε καλά!!!

Όλα να πάνε καλά κορτσακι μου....με το καλό η επέμβαση του μπαμπάκα σου και όλα να είναι γρήγορα περαστικά...

Just now, Moomin είπε:

Θελετε να μη ρωταμε δηλ; μεσα...αρκει να ξερουμε ποτε περιπου ειναι η καθεμια. Εξαιρειται η @Eva_Lou :)

Χαχαχαχαχα...πλακα βρε έκανα...απλά σκέφτηκα αντί να ρωτάμε ποτέ δεν περιμένουμε την κοκκινομουρα...να λέμε ποτέ περιεμενουμε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης....έτσι για γούρι...να μην την μελετάμε την άλλη καθόλου.... χαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχώς το κοριτσάκι μας... @Eva_Lou δεν έχει ακόμα περίοδο άρα είμαστε στα ευχαριστα ακόμα...απλά δεν έχει πάει να το επιβεβαιώσει γιατί φοβάται το αρνητικο...αν και με 36 μέρες και όλα τα συμπτώματα που έχει θετικό θα είναι αλλά θέλει τον χρόνο της....σήμερα κάνει κ ο μπαμπάς της επέμβαση από ότι είδα άρα να της στείλουμε όλη μας την θετική ενέργεια κ σκέψη...

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagor είπε:

Όλα να πάνε καλά κορτσακι μου....με το καλό η επέμβαση του μπαμπάκα σου και όλα να είναι γρήγορα περαστικά...

Χαχαχαχαχα...πλακα βρε έκανα...απλά σκέφτηκα αντί να ρωτάμε ποτέ δεν περιμένουμε την κοκκινομουρα...να λέμε ποτέ περιεμενουμε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης....έτσι για γούρι...να μην την μελετάμε την άλλη καθόλου.... χαχαχαχαχαχαχαχα

Ευτυχώς το κοριτσάκι μας... @Eva_Lou δεν έχει ακόμα περίοδο άρα είμαστε στα ευχαριστα ακόμα...απλά δεν έχει πάει να το επιβεβαιώσει γιατί φοβάται το αρνητικο...αν και με 36 μέρες και όλα τα συμπτώματα που έχει θετικό θα είναι αλλά θέλει τον χρόνο της....σήμερα κάνει κ ο μπαμπάς της επέμβαση από ότι είδα άρα να της στείλουμε όλη μας την θετική ενέργεια κ σκέψη...

Κοριτσάκι μου σήμερα είμαι καλύτερα... δηλαδή μόνο το στήθος κ τα δέκατα έχω... από κομάρες καλύτερα κ φαντάσου δεν έχω προλάβει να κάτσω είμαι συνέχεια στο πόδι πάνω κάτω στους διαδρόμους του νοσοκομείου... :( 

Τα υγρά έχουν γίνει κιτρινωπά πια.... αυτά προμηνύουν περίοδο... δεν ξέρω... πάντως μία άλλη κοπέλα μου είπε επίσης για 10 μέρες καθυστέρησης χωρίς εγκυμοσύνη... τι λέτε να κάνω; 

πρίν από 19 λεπτά , Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα είμαστε εδώ για το χειρουργείο του μπαμπά μου κ εσείς είστε η νότα αισιοδοξίας μου!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχουμε όλες υγεία!!! Κ όλα θα πάνε καλά!!!

Καλημέρα! Όλα θα πάνε καλά, καλή δύναμη. Σου στελνω οοοολη την θετική μου ενέργεια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Pagor είπε:

Αχαχα ενταξει οποτε κοριτσια κανονιστε να προμηθευτειτε τεστακια! Ενταξει η κοπελα τωρα εχει αλλο θεμα να την απασχολει. Θα τελειωσει κ αυτο κ ολα θα ειναι μια χαρα.  εγω λεω να ξανακανεις τεστακι αυριο αν μπορεις ή εστω τη Παρασκευη.

T4Rzp2.png

πρίν από 59 λεπτά , Eva_Lou είπε:

Να ειναι περαστικα κοπελα μου!! Ολα καλα θα πανε!!

nzSsp2.png

Just now, Moomin είπε:

Αχαχα ενταξει οποτε κοριτσια κανονιστε να προμηθευτειτε τεστακια! Ενταξει η κοπελα τωρα εχει αλλο θεμα να την απασχολει. Θα τελειωσει κ αυτο κ ολα θα ειναι μια χαρα.  εγω λεω να ξανακανεις τεστακι αυριο αν μπορεις ή εστω τη Παρασκευη.

Ναι μπορεί να κάνω... μάλλον Παρασκευή! Μακάρι να ήταν κάτι τέτοιο κορίτσια μου.... εσάς πόσες μέρες πριν την περίοδο σας πέφτει η θερμοκρασία; Ή δεν έχετε παρατηρήσει; Εμένα μάλλον 1 με 2 μέρες πριν έρθει....

Να ρωτησω κατι... γιατι δεν παρακολουθηθείτε για καποιους μηνες την ωορρηξία με γυναικολογο? Αυτος ξερει να σας πει ακριβως ποτε να ερθετε σε επαφη αν υπαρχει αυγουλακι κ γενικα αν γινεται ωορρηξία καθε μηνα... 

Διαφημίσεις

Just now, maria_kltha είπε:

Να ρωτησω κατι... γιατι δεν παρακολουθηθείτε για καποιους μηνες την ωορρηξία με γυναικολογο? Αυτος ξερει να σας πει ακριβως ποτε να ερθετε σε επαφη αν υπαρχει αυγουλακι κ γενικα αν γινεται ωορρηξία καθε μηνα... 

Εγώ της το χα πει κ μου πε οχι.... μεχρι ενα χρονο προσπαθουμε μονοι μας χωρις αγχος!

Just now, Eva_Lou είπε:

Εγώ της το χα πει κ μου πε οχι.... μεχρι ενα χρονο προσπαθουμε μονοι μας χωρις αγχος!

Μα με αυτην την διαδικασια σε πρωτη φαση θα μπορεις να βρισκεις ποτε εχεις ωορρηξια απο μονη σου κ να ξεκινας τις επαφες 5 μερες πριν κ 2 μετα χωρις αγχος, τεστακια, λεφτα παραλεφτα κτλ... να ειναι κ το σεξακι απολαυση... κ δευτερον πολυ σημαντικο πρεπει να γνωριζεις αν οντως εχεις ωορρηξια καθε μηνα κ καλο ενδομητριο !!! Εγω το ξεκινησα στους 9 μηνες αρκετο αγχος να προσπαθω να βρω τις μερες μου κ αν φταιει αυτο που δεν μεινω εγκυος... 

Just now, maria_kltha είπε:

Μα με αυτην την διαδικασια σε πρωτη φαση θα μπορεις να βρισκεις ποτε εχεις ωορρηξια απο μονη σου κ να ξεκινας τις επαφες 5 μερες πριν κ 2 μετα χωρις αγχος, τεστακια, λεφτα παραλεφτα κτλ... να ειναι κ το σεξακι απολαυση... κ δευτερον πολυ σημαντικο πρεπει να γνωριζεις αν οντως εχεις ωορρηξια καθε μηνα κ καλο ενδομητριο !!! Εγω το ξεκινησα στους 9 μηνες αρκετο αγχος να προσπαθω να βρω τις μερες μου κ αν φταιει αυτο που δεν μεινω εγκυος... 

Ααα έχεις δίκιο αυτό με το ενδομήτριο. Μου χει καρφωθεί πως ίσως έχω θέμα. Αν δεν έχεις καλό ενδομήτριο κάθε μήνα δεν είναι καλο; Ή αλλάζει από μήνα σε μήνα;;; Μπορείς να πάρεις θεραπεία για να το φτιάξεις;;;; 

Just now, Eva_Lou είπε:

Ααα έχεις δίκιο αυτό με το ενδομήτριο. Μου χει καρφωθεί πως ίσως έχω θέμα. Αν δεν έχεις καλό ενδομήτριο κάθε μήνα δεν είναι καλο; Ή αλλάζει από μήνα σε μήνα;;; Μπορείς να πάρεις θεραπεία για να το φτιάξεις;;;; 

Δεν το ξερω αυτο γιατι ελεγε ο γιατρος καλο το ενδομητριο κτλ δεν προκαλει αυτο υπογονημοτητα αλλα σιγουρα θα σε βοηθησει ο γιατρος  που ξερει καλυτερα. Αν θυμαμαι καλα το ενδομητριο ειναι κατι που ελεγχουν οι γυναικολογοι οταν προσπαθεις πχ ενα κυκλο με serpafar

Just now, Eva_Lou είπε:

το ενδομητριο αλλαζει απο μηνα σε μηνα αναλογα με το.ποσο καλη ωορηξια εχεις κανει . ομως οταν υπαρχει κατι παθολογικο κ δεν παχαινει τοτε μενει μικρο.

υπαρχουν ομως κ γυναικες που απο την φθση τους το ενδομητριο δεν φτανει στο 9-10 αλλα μονο στο 6-7 αλλα ειναι το ιδιο γονιμες. 

αναλογα το τι συμβαινει περνεις κ θεραπεια. υπαρχουν πολλοι λογοι που το ενδομητριο μπορει να ειναι μικρο.αν πχ υπαρχει προβλημα με θυροειδη περνεις χαπι θυροειδη αν υπαρχει προβλημα με μικροβιο περνεις αντιβιωση. αν υπαρχει προβλημα με την ωορηξια περνεις χαπια ωορηξιας 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...