Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Mummyofanangel είπε:

@Annie4 Χαχαχα Καλε μην φανταστείς ότι είμασταν όλη μέρα άστο κρεβάτι . Απλά έτυχε και είμασταν στα φόρτε μας , ήταν και Σκ όποτε πήγε πρωί-βράδυ !

@Pagor Αντε έρχονται οι μέρες μας ! Καλο φαΐ και βιταμίνες να το πάμε διπλοβάρδιες !! Ευτυχώς είναι Σαββατοκύριακο :grin::-D

@Bloumblou οοο!!!! Βρε μπράβο αντοχές !! Μπράβο κορίτσι μου μας βγάζεις ασπροπροσωπες !!

Οσο σκέφτομαι ότι κάποτε που μας έχανες που μας έβρισκες σε ένα κρεβάτι είμασταν και πολλές φορές το πηγαίναμε και σερί μέχρι το πρωί .... ααααχ που ´ναι αυτά τα χρόνια ! :razz:

Χαχαχαχαχα....ναι όντως έχουμε περάσει και πολλές βραδιές που μας βρήκε το πρωί...πωωωω τι μου θύμησες...και τώρα γυρνάει ψωφιος από την δουλειά και θέλει να φάει κ να κοιμηθεί... χαχαχαχαχα..   καλά μην πω ψέματα ούτε εγώ είμαι πια για ολονυχτία ...αλλά χρόνια τα 25 βέβαια αλλά χρόνια τα 34 τώρα και για τους δυο μας...αλλά ωραία χρόνια.... χαχαχαχαχα...

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Pagor χαχαχχαχαχαχ δεν έχουμε στανταρ μπορεί να τύχει η μία να ναι πρωί η άλλη να είναι μεσσημερι η και δύο σερί....τώρα δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο στην σύλληψη η μία η δύο χαχαχχα!!! Αρκεί να γινει!

@Moomin το μέρα παρά μέρα το συστήνουν συνήθως σε άτομα που έχουν θέμα με το σπέρμα αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα είναι μύθος το ότι αδυνατίζει το σπέρμα 4 γυναικολόγοι μου το είπαν αυτό! 

@Annie4 είμαστε στα ντουζενια ακόμη μάλλον χαχαχ!! 

@Mummyofanangel χαχαχαχχαχαχαχα να σε αυτή τη φάση είμαστε εδώ και 5 χρόνια βέβαια αλλά εντάξει ..λογικά θα μας περασει που θα πάει!! :roll:

Καλημερα! @Bloumblou δεν το ηξερα! Κ μενα ο γυναικολογος οταν θα εκανα ωορρηξια μου ειχε πει καθε μερα. Απλα ειχα διαβασει οτι αν δε ξερεις ποτε κανεις καλυτερα ειναι εναλλαξ για να το πετυχεις. Αχ εμεις δεν ξερουμε τι παιζει ομως κ για αυτο τον πειθω να παμε το Μαιο αν δε γινει κατι.

T4Rzp2.png

Εμάς πάλι ο δικός μας γυναικολόγος μας είπε όσο πιο πολύ μπορείτε για να αυξάνονται οι πιθανότητες ! Όποτε εάν μπορείτε κάθε μέρα βουρ αυτό μας είπε .... το άλλο που μας είπε είναι ότι οι εξετάσεις του σπέρματος καθώς και οι δικες μας βέβαια αλλά για το σπερμα συγκεκριμένα ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες ... που συμαινει ότι μπορεί τον ένα μήνα να κανείς εξετάσεις και να μην ειναι και πολύ καλής ποιότητας αλλά τον επόμενο να είναι καλύτερο ! Όλα είναι θέμα συντονισμού και καλού timing ! Πφφφφ Αντε το Πάσχα θα είναι το τυχερό μας ! Θα ακούσουμε καλά νεα ιναι σίγουρη ! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα! @Bloumblou δεν το ηξερα! Κ μενα ο γυναικολογος οταν θα εκανα ωορρηξια μου ειχε πει καθε μερα. Αχ εμεις δεν ξερουμε τι παιζει ομως κ για αυτο τον πειθω να παμε το Μαιο αν δε γινει κατι.

Ναι ναι 4 γυναικολογους έχω αλλάξει η Ερμη χαχαχα και οι 4 αυτό μου είπαν για εμάς ομως, η καθεμία πάει σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολογου της!!! Και το μέρα παρά μέρα μια χαρά αποτελέσματα έχει αρκεί να γίνεται σε σωστές μέρες!!! Αχ κορίτσι μου εύχομαι αυτό το μήνα να γίνει και να μην χρειαστεις να κάνεις κάτι άλλο...αλλά αν δεν γίνει ναι κορίτσι μου να πας να ξέρει τι γίνεται θα σου φύγει ένα μεγάλο άγχος και θα είσαι πιο χαλαρή μετά!!

Just now, Mummyofanangel είπε:

Εμάς πάλι ο δικός μας γυναικολόγος μας είπε όσο πιο πολύ μπορείτε για να αυξάνονται οι πιθανότητες ! Όποτε εάν μπορείτε κάθε μέρα βουρ αυτό μας είπε .... το άλλο που μας είπε είναι ότι οι εξετάσεις του σπέρματος καθώς και οι δικες μας βέβαια αλλά για το σπερμα συγκεκριμένα ανανεώνεται κάθε τρεις μήνες ... που συμαινει ότι μπορεί τον ένα μήνα να κανείς εξετάσεις και να μην ειναι και πολύ καλής ποιότητας αλλά τον επόμενο να είναι καλύτερο ! Όλα είναι θέμα συντονισμού και καλού timing ! Πφφφφ Αντε το Πάσχα θα είναι το τυχερό μας ! Θα ακούσουμε καλά νεα ιναι σίγουρη ! 

Πωωωωω πω δεν μπορεί και αυτό να κάτσει ήσυχο!! Άντε να κάνεις εξέτασεις στο σπέρμα και να το έχεις για καλό και σε ένα 3 μηνο να θέλεις πάλι :shock: !!! Αχχχχ μακάρι μακάρι!! Εγώ για Μάιο μάλλον παω εξαρτάται πως θα προλάβω τις εξετάσεις!

Διαφημίσεις

Just now, Bloumblou είπε:

Ναι ναι 4 γυναικολογους έχω αλλάξει η Ερμη χαχαχα και οι 4 αυτό μου είπαν για εμάς ομως, η καθεμία πάει σύμφωνα με τις οδηγίες του γυναικολογου της!!! Και το μέρα παρά μέρα μια χαρά αποτελέσματα έχει αρκεί να γίνεται σε σωστές μέρες!!! Αχ κορίτσι μου εύχομαι αυτό το μήνα να γίνει και να μην χρειαστεις να κάνεις κάτι άλλο...αλλά αν δεν γίνει ναι κορίτσι μου να πας να ξέρει τι γίνεται θα σου φύγει ένα μεγάλο άγχος και θα είσαι πιο χαλαρή μετά!!

Ενταξει σε ευχαριστω! Ουσιαστικα δυο κυκλοι θα περασουν ετσι οπως τα υπολογιζω. Η πλακα ειναι πως θα περιμενω εκει καπου το Πασχα. Και θα λειπουμε στα πεθερικα κ θα κανουμε ταξιδι μετα!Εξαρταται βεβαια κ η ωορρηξια. Ειναι καποια κοπελα που θα περιμενουμε μαζι;!

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Ενταξει σε ευχαριστω! Ουσιαστικα δυο κυκλοι θα περασουν ετσι οπως τα υπολογιζω. Η πλακα ειναι πως θα περιμενω εκει καπου το Πασχα. Και θα λειπουμε στα πεθερικα κ θα κανουμε ταξιδι μετα!Εξαρταται βεβαια κ η ωορρηξια. Ειναι καποια κοπελα που θα περιμενουμε μαζι;!

Για να δούμε πότε θα κάνεις...! Εγώ περιμένω κάπου στις 13/4 αλλά περιμένω μόνο περίοδο χαχαχ!! 

Αχχχχ κοριτσακια μου εμένα αρχίζουν οι γόνιμες.....λογικά κάπου στην μεγάλη εβδομάδα θα περιμένω να μάθω τα ευχάριστα...(η πολύ αισιοδοξία θα με φάει) χαχαχαχαχα....πάμε μόνο για τα ευχαριστα και για τα πρώτα μπεμπακια του 2020.....

• Μου αρέσει 5

Just now, Pagor είπε:

Αχχχχ κοριτσακια μου εμένα αρχίζουν οι γόνιμες.....λογικά κάπου στην μεγάλη εβδομάδα θα περιμένω να μάθω τα ευχάριστα...(η πολύ αισιοδοξία θα με φάει) χαχαχαχαχα....πάμε μόνο για τα ευχαριστα και για τα πρώτα μπεμπακια του 2020.....

@Pagor και εμένα έρχονται σιγά σιγά !! Μαζί πάμε εμείς !! Αντε να μας έρθουν τα ευχάριστα και μαζί !! Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 4

Just now, Mummyofanangel είπε:

@Pagor και εμένα έρχονται σιγά σιγά !! Μαζί πάμε εμείς !! Αντε να μας έρθουν τα ευχάριστα και μαζί !! Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά ! 

Έρχονται σου λέω τα ευχάριστα...το νοιώθω...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα είμαστε εδώ για το χειρουργείο του μπαμπά μου κ εσείς είστε η νότα αισιοδοξίας μου!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχουμε όλες υγεία!!! Κ όλα θα πάνε καλά!!!

Κοριτσια....... ο οδοντιατρος μου εγραψε ενα αντιφλεγμονωδες το xefo rapid..περνω 2 χαπια εχθες και το βραδυ αποφασιζω να διαβασω το χαρτακι που εχει μεσα... δημιουργει προβλημα στη γομινοτητα... θα παρω τον γυναικολογο μετα αλλα ηθελα να σας το γραψω να το εχετε υπ'οψιν σας..

nzSsp2.png

Just now, Eva_Lou είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα είμαστε εδώ για το χειρουργείο του μπαμπά μου κ εσείς είστε η νότα αισιοδοξίας μου!!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχουμε όλες υγεία!!! Κ όλα θα πάνε καλά!!!

Ολα καλα θα πανε!!! Θα το δεις!

Just now, Neli83 είπε:

Κοριτσια....... ο οδοντιατρος μου εγραψε ενα αντιφλεγμονωδες το xefo rapid..περνω 2 χαπια εχθες και το βραδυ αποφασιζω να διαβασω το χαρτακι που εχει μεσα... δημιουργει προβλημα στη γομινοτητα... θα παρω τον γυναικολογο μετα αλλα ηθελα να σας το γραψω να το εχετε υπ'οψιν σας..

Ρωτα τον ναι να ξερεις τι γινεται καλυτερα.

@Pagor @Mummyofanangel ευτυχως θα ειστε πριν το Πασχα! Ευχομαι  θετικα τεστακια!!!!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Ολα καλα θα πανε!!! Θα το δεις!

Ρωτα τον ναι να ξερεις τι γινεται καλυτερα.

@Pagor @Mummyofanangel ευτυχως θα ειστε πριν το Πασχα! Ευχομαι  θετικα τεστακια!!!!

Καλέ θα τα έχουμε....απαπα τι αισιοδοξία είναι αυτή πρωι πρωί.... χαχαχαααχαχχααχα....λοιπόν για τον επόμενο μήνα δεν θα μιλήσουμε καθόλου για την ακατανομαστη....θα το κάνουμε για γούρι...θα περιμένουμε μόνο το θετικό τέστ εγκυμοσύνης!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...