Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Annie4 είπε:

Ελένη είσαι πολύ αγχωμένη! Γυνάίκα που έχει κάνει παιδί δεν έχει λόγο να φοβάται πως δεν θα μπορέσει να κάνει δεύτερο. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά εδώ μέσα σε άλλα θέματα θα διαβάσεις τόσες ιστορίες και θα καταλάβεις πόσες κοπέλες αργησαν πολύ να κάνουν ένα παιδί κι όμως το έκαναν! 

Επίσης, το άγχος έίναι εχθρός μας ΚΑΙ σε αυτό το θέμα! Κι αυτό ισχύει. Δες λίγγο τον εαυτό σου απ'έξω κι όταν καταλάβεις πόσο αγχωμένη είσαι τότε θα βρεις και την απάντηση στο γιατί σου.

Καλή μου, να χαρείς το παιδάκι σου, αφοσιώσου σε αυτό και θα έρθει και το άλλο. Κ α ν ε ν α ν  λογο δεν εχεις να ανησυχεις ετσι, μα κανεναν!!! Πάλεψέ το, να χαρείς, μόνο κακό κάνεις έτσι.

Συμφωνώ με την @Annie4! Σορρυ που πετάχτηκα!!!!! Αλλά έτσι είναι!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Annie4 είπε:

Ελένη είσαι πολύ αγχωμένη! Γυνάίκα που έχει κάνει παιδί δεν έχει λόγο να φοβάται πως δεν θα μπορέσει να κάνει δεύτερο. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά εδώ μέσα σε άλλα θέματα θα διαβάσεις τόσες ιστορίες και θα καταλάβεις πόσες κοπέλες αργησαν πολύ να κάνουν ένα παιδί κι όμως το έκαναν! 

Επίσης, το άγχος έίναι εχθρός μας ΚΑΙ σε αυτό το θέμα! Κι αυτό ισχύει. Δες λίγγο τον εαυτό σου απ'έξω κι όταν καταλάβεις πόσο αγχωμένη είσαι τότε θα βρεις και την απάντηση στο γιατί σου.

Καλή μου, να χαρείς το παιδάκι σου, αφοσιώσου σε αυτό και θα έρθει και το άλλο. Κ α ν ε ν α ν  λογο δεν εχεις να ανησυχεις ετσι, μα κανεναν!!! Πάλεψέ το, να χαρείς, μόνο κακό κάνεις έτσι.

Γλυκό μου κορίτσακι τα γράφεις πάρα πολύ ώραια....θύμησε μου εσύ σε τι φάση είσαι ??έχετε παιδάκι η πας και εσύ για το πρώτο??? Και πόσο καιρό προσπαθήτε??? σίγουρα θα το έχω διαβάσει αλλά με τόσα που έχω διαβάσει τα μπερδεύω καμία φορά...

Just now, Moomin είπε:

Γιατι τετοια ψυχολογια βρε κοπελα μου; Μπραβο παντως που ηθελες κατευθειαν 2ο. Σκεψου ποσες ποσες προσπαθουν και δεν ερχεται καν το 1ο. Δεν ξερω αν δουλευεις αλλα προσπαθησε να το αποβαλλεις σαν σκεψη και θα ερθει κ το 2ο. Απολαυσε τη μπουμπου σου τωρα που ειναι μικρη ακομη. Ειναι στη καταλληλη ηλικια για να μαθει πραγματακια!

Όταν είπες σκέψου πόσες προσπαθούν για το 1ο και δεν έρχεται είπα αμέσως σκέψου εμένα... χαχαχαχαχαχαχαχα....να πεταχτω να πω και εγώ τον καημό μου... χαχαχαχαχαχαχαχα...

• Χαχα 2

Just now, Pagor είπε:

Γλυκό μου κορίτσακι τα γράφεις πάρα πολύ ώραια....θύμησε μου εσύ σε τι φάση είσαι ??έχετε παιδάκι η πας και εσύ για το πρώτο??? Και πόσο καιρό προσπαθήτε??? σίγουρα θα το έχω διαβάσει αλλά με τόσα που έχω διαβάσει τα μπερδεύω καμία φορά...

Όταν είπες σκέψου πόσες προσπαθούν για το 1ο και δεν έρχεται είπα αμέσως σκέψου εμένα... χαχαχαχαχαχαχαχα....να πεταχτω να πω και εγώ τον καημό μου... χαχαχαχαχαχαχαχα...

Ε ειπα να μη σε στοχοποιησω χαχαχα. Ασε πικρα σημερα ειδα ενα γνωστο των δικων μου κ επειδη εχω πεταξει κοιλιτσα γιατι τρωω! νομιζε πως κατι υπαρχει εκει μεσα! Κ η κοκκινομουρα εκει δυνατη! Ρεζιλι....ομως το μπεμπε εκει καπου κοντα ειναι κ θα κανει την εκπληξη, που θα παει!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

2 ώρες πρίν, Moomin είπε:

@Mummyofanangel εχεις απολυτο δικιο απλα στη πραξη ειναι δυσκολο. Προσωπικα νομιζω οτι γραφοντας εδω φευγει λιγο το αγχος γιατι δεν εχω κ καποια φίλη που να θελει παιδι αλλα να μην εχει ερθει ακομη. 

@EleniKel ειναι στη καλυτερη ηλικια τωρα! Να το χαιρεσαι κ παλι! 

@Moomin φυσικά βρε κορίτσι μου εννοείτε δεν είπε κανείς να μην ανυπομονείς για να σου έρθει ένα μωράκι ... εγώ προσωπικά μετά από ότι περασαμε θέλω πολύ ένα μωρό αλλά φοβάμαι κιόλας ! Απλά αυτό που λέω είναι να το χαρούμε και λίγο !! Μωρό πάμε να κάνουμε ας χαρούμε τα χουζουρεματα με τους άντρες μας και μην χάσουμε το «εμείς» μέσα από όλη αυτήν την διαδικασία οποία και εάν είναι !!

• Μου αρέσει 2

Just now, Moomin είπε:

Ε ειπα να μη σε στοχοποιησω χαχαχα. Ασε πικρα σημερα ειδα ενα γνωστο των δικων μου κ επειδη εχω πεταξει κοιλιτσα γιατι τρωω! νομιζε πως κατι υπαρχει εκει μεσα! Κ η κοκκινομουρα εκει δυνατη! Ρεζιλι....ομως το μπεμπε εκει καπου κοντα ειναι κ θα κανει την εκπληξη, που θα παει!

Χαχαχαχαχα...καλά αν σου πω τι έχω πάθει εγώ θα γελάς 3 μήνες... είμαστε στο αεροδρόμιο πριν την πτήση λέω στο άντρα μου να πάω τουαλέτα...τι ήθελα και εγώ για να είμαι άνετα έβαλα ένα κολαν και μια μπλουζιτσα εφαρμοστή αλλά κάτω από τους γοφούς μακριά λιγάκι...και είχα περίοδο που αυτό σημαίνει ότι πέταγε η κοιλίτσα χαμηλά γιατί ήμουν φουλ πρησμένη και έρχεται η καθαρίστρια με βλέπει μέσα στις γυναίκιες τουαλέτες και μου λέει κοριτσακι μου για εσάς έχουμε άλλη τουαλέτα ιδιωτική για εγκύους....τι να πω με κοιταγαν όλες στην κοιλιά...είπα ένα ευχαριστώ και πήγα.... χαχάααχχαχαχαχ τι θέμα πιο είναι βγαίνω από την τουαλέτα κ πάω στον άντρα μου...με βλέπει η καθαρίστρια και έρχεται κ μου λέει όλα καλά κορίτσακι μου και με κοιτάει στην κοιλιά...μου έπεσαν τα μούτρα ...τι να πω στον άντρα μου ότι με πέρασε και για έγκυο και επειδή ντράπηκαν δεν είπα λέξη... χαχαχαχαχαχαχαχα...ούτε έφαγα στην πτήση να σκάσω ήμουν...μα να έχεις περίοδο κ να σε περνάν για έγκυο????πρηζομαστε και χωρίς μωρό εμείς....

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Συμφωνώ με την @Annie4! Σορρυ που πετάχτηκα!!!!! Αλλά έτσι είναι!!!!

Γειά σου Ευάκι :-)

Just now, Pagor είπε:

@Pagor μου λογικό να μην θυμάσαι. Εμείς είχαμε προσπαθήσει 2 μήνες αλλά όχι εντατικά ούτε προγραμματισμένα. Μετά λόγω νέας δουλειάς δικής μου το πάψαμε και τώρα ξεκινάμε πάλι, εντατικά αυτή τη φορά. Σε λίγες μέρες κλείνω τα 29, θέλω παααρα πολύ ένα μωράκι όπως κι ο άντρας μου αλλά επειδή είμαστε αγχώδεις έίπαμε να κάνουμε πολύ σεξ χωρίς ημερολόγιο. Περνάμε δυσκολη φαση με δουλειές και λοιπά αλλά αποφασίσαμε πως τίποτα δεν μας νοιάζει, θα κυνηγήσουμε κι εμέίς το δικό μας θαύμα :-)

• Μου αρέσει 4

@Pagor αχαχαχα καλα ε πως κ δν το ειπες βρε κ συ... εγω το ειχα πει καποτε που ημουν καραπρησμενη γτ παλι με ειχανε ρωτησει.Αστα κ τη Καθαρα Δευτερα παλι με ρωτησανε...μαλλον πρεπει να κανω διαιταααα. Παντως στη πτηση θα ετρωγα αχαχαχα.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

T4Rzp2.png

Just now, Annie4 είπε:

Γειά σου Ευάκι :-)

@Pagor μου λογικό να μην θυμάσαι. Εμείς είχαμε προσπαθήσει 2 μήνες αλλά όχι εντατικά ούτε προγραμματισμένα. Μετά λόγω νέας δουλειάς δικής μου το πάψαμε και τώρα ξεκινάμε πάλι, εντατικά αυτή τη φορά. Σε λίγες μέρες κλείνω τα 29, θέλω παααρα πολύ ένα μωράκι όπως κι ο άντρας μου αλλά επειδή είμαστε αγχώδεις έίπαμε να κάνουμε πολύ σεξ χωρίς ημερολόγιο. Περνάμε δυσκολη φαση με δουλειές και λοιπά αλλά αποφασίσαμε πως τίποτα δεν μας νοιάζει, θα κυνηγήσουμε κι εμέίς το δικό μας θαύμα :-)

Με το καλό εύχομαι κοριτσακι μου..αυτο το Πάσχα θα είναι το τυχερό θα δεις...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου απορία λίγο τραβηγμένη τώρα , αλλά είναι περασμένη η ώρα !! Τις γονιμες μέρες πόσες φορές «το κάνετε» με τα αγόρια σας ανα ημέρα ; Το κάνετε κάθε μέρα ή μετά παρα μέρα ; 

Εμεις την πρώτη φορά που συλλάβαμε το καναμε κάθε μέρα σε όλες τις γονιμες από δυο φορές κάποιες μέρες ! Αυτή την φορά που είχαμε επαφές κάθε μέρα από μια τίποτα !! 

Just now, Pagor είπε:

Με το καλό εύχομαι κοριτσακι μου..αυτο το Πάσχα θα είναι το τυχερό θα δεις...

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου...σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις σύντομα το δικό σου θαυματάκι :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mummyofanangel είπε:

Κορίτσια μου απορία λίγο τραβηγμένη τώρα , αλλά είναι περασμένη η ώρα !! Τις γονιμες μέρες πόσες φορές «το κάνετε» με τα αγόρια σας ανα ημέρα ; Το κάνετε κάθε μέρα ή μετά παρα μέρα ; 

Εμεις την πρώτη φορά που συλλάβαμε το καναμε κάθε μέρα σε όλες τις γονιμες από δυο φορές κάποιες μέρες ! Αυτή την φορά που είχαμε επαφές κάθε μέρα από μια τίποτα !! 

Χαχχαχα πικάντικες απορίες βραδιάτικα χαχχα!!  Λοιπόν την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος δεν ξέρω ακριβώς να σου πω γιατί ήταν τυχαίο αν και συνήθως κάνουμε καθημερινά από 2 φορές μπορεί και 3 :rolleyes: την δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος ήταν στοχευμένες επαφές καθημερινές από 2 φορές!! :-P

Just now, Mummyofanangel είπε:

Κάθε μέρα από μια εμείς...μας είπαν να κοιτάμε να έχει πέρασει ένα 24ωρο ...άρα το πάμε βράδυ με βράδυ...αλλά αν το δύο σε μια μέρα έπιασε πάνω τους τότε... χαχαχαχαχα...

Just now, Bloumblou είπε:

Χαχχαχα πικάντικες απορίες βραδιάτικα χαχχα!!  Λοιπόν την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος δεν ξέρω ακριβώς να σου πω γιατί ήταν τυχαίο αν και συνήθως κάνουμε καθημερινά από 2 φορές μπορεί και 3 :rolleyes: την δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος ήταν στοχευμένες επαφές καθημερινές από 2 φορές!! :-P

Απαπα όλες....καλέ αν πιάνει έτσι δύο κ εγώ...απλά μια ερώτηση εδώ έχω να κάνω ..2 σερί η μια πρωί μια βράδυ???? χαχαχαχαχα... sorry  που ρωτάω αλλά να ξέρουμε πια είναι η καλή συχνότητα... χαχαχαχαχα

Εν το μεταξύ ρε κορίτσια πως το καταφέρνετε 2 φορές κάθε μέρα...εμείς πάμε σερί 6 μέρες(γόνιμες) από μια φορά κάθε βραδυ  κ πάλι είναι κουραστικό... χαχαχαχαχα...το θες το διάλειμματακι σου... χαχαχαχαχα...σίδερο στην μέσης σας κορίτσια μου....

• Χαχα 1

Μερα παρα μερα κ καποιες φορες 2 συνεχομενες, τωρα με τα τεστακια. 

Just now, Pagor είπε:

Κάθε μέρα από μια εμείς...μας είπαν να κοιτάμε να έχει πέρασει ένα 24ωρο ...άρα το πάμε βράδυ με βράδυ...αλλά αν το δύο σε μια μέρα έπιασε πάνω τους τότε... χαχαχαχαχα...

Απαπα όλες....καλέ αν πιάνει έτσι δύο κ εγώ...απλά μια ερώτηση εδώ έχω να κάνω ..2 σερί η μια πρωί μια βράδυ???? χαχαχαχαχα... sorry  που ρωτάω αλλά να ξέρουμε πια είναι η καλή συχνότητα... χαχαχαχαχα

Εν το μεταξύ ρε κορίτσια πως το καταφέρνετε 2 φορές κάθε μέρα...εμείς πάμε σερί 6 μέρες(γόνιμες) από μια φορά κάθε βραδυ  κ πάλι είναι κουραστικό... χαχαχαχαχα...το θες το διάλειμματακι σου... χαχαχαχαχα...σίδερο στην μέσης σας κορίτσια μου....

Ποσο συμφωνω ομως! Παντως αδυνατιζει το σπερμα αν ειναι σερι.

T4Rzp2.png

@Annie4 Χαχαχα Καλε μην φανταστείς ότι είμασταν όλη μέρα άστο κρεβάτι . Απλά έτυχε και είμασταν στα φόρτε μας , ήταν και Σκ όποτε πήγε πρωί-βράδυ !

@Pagor Αντε έρχονται οι μέρες μας ! Καλο φαΐ και βιταμίνες να το πάμε διπλοβάρδιες !! Ευτυχώς είναι Σαββατοκύριακο :grin::-D

@Bloumblou οοο!!!! Βρε μπράβο αντοχές !! Μπράβο κορίτσι μου μας βγάζεις ασπροπροσωπες !!

Οσο σκέφτομαι ότι κάποτε που μας έχανες που μας έβρισκες σε ένα κρεβάτι είμασταν και πολλές φορές το πηγαίναμε και σερί μέχρι το πρωί .... ααααχ που ´ναι αυτά τα χρόνια ! :razz:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...