Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Moomin είπε:

@Pagor να το κανονισετε, εμεις λεμε για το Πασχα γιατι το Καλοκαιρι εχουμε γαμους κλπ ενω τωρα θα ειμαστε πιο χαλαρα. Αν κ σκεφτομαι το οικονομικο αλλα μ λεει ο αντρας μ τωρα που μπορουμε κ δν εχουμε παιδι κ ας στριμωχτουμε λιγο μετα. Σκεφτομαι κ το αλλο εγω πως τοτε θα περιμενω κ δν θα μπορω να τσεκαρω αν καναμε τπτ μονο με τεστ, κανω κ σεναρια χαχαχα.

Δεν εχουμε ακομα! Κριμα αλλα καντο τωρα να ξεμπερδευεις μεχρι το Πασχα να εχεις τελειωσει κ με την αντιβιωση.

Είχαμε πάει πριν 3 μήνες ξανά εξωτερικό...και τώρα λέω μήπως πάμε καλοκαίρι...δεν ξέρω ακόμα...είναι ότι φοβάμαι και το αεροπλάνο ...αλλά για άνθρωπο που το φοβάται έχει μπει τον τελευταίο χρόνο 5 φορές άρα καλά είμαι... χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Pagor μαζί με τον αδερφό μου είσαι !! Αντε κορίτσι με το καλό ... 

Κορίτσια μου σας διαβάζω και βλέπω ότι πολλές από εσας είσαστε αρκετά αγχωμένες ! Δεν θέλω να φανώ «έξυπνη» και πιστέψτε με γενικά ειμαι αρκετά αγχωτική και υποχόνδρια στην ζωή μου αλλά μην το σκέφτεστε έτσι ... Καλό είναι να σκεφτόμαστε ότι η διαδικασία να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο είναι μια όμορφη πράξη (οποία και εάν είναι αυτή φυσικός , τεχνικός ή υποβοηθούμενος τρόπος) δεν παύει να είναι η στιγμή που ετοιμάζουμε εμάς και τον άντρα μας να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο ... το πιο ωριαίο από το να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και να το θυμόμαστε πάντα σαν μια γλυκιά στιγμή στην ζωή μας που φέραμε το μωρό μας μέσα σε αυτήν ! Θα βοηθήσουμε και εμάς αλλά και τους άντρες μας να χαλαρώσουν και θα έρθουμε πιο κοντά ! Και δεν μιλάω σαν άνθρωπος που δεν έχει πάθει ... δυστηχως παθούσα αλλά είδα ποσό κακό κάνει το άγχος στην ζωή μας και στην ζωή του μωρού μας ... γί´αυτο κουλ και απολαύστε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Ναι είχα 2 πολύποδακια στο στόμιο από τις σάλπιγγες...μικρά μεν αλλά μου είπαν όταν τα έβγαλα ότι λειτουργούσαν σαν τοίχος και δεν άφηνε να περάσει το σπέρμα μέσα...όχι εντελώς αλλά στο πιο μεγάλο μέρος...και ήταν πάρα πολύ δύσκολα να μείνω έτσι... βέβαια τα βρήκα μόνο με την σαλπιγγογραφια γιατί με τον υπέρηχο δεν φαίνονταν... Τώρα όλα είναι καλά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ...λέω να το αφήσω όντως για Σεπτεμβριο...

Στις 10 του μήνα... Κριαρακι είμαι...και γίνομαι 34....πωπωπω...εγώ ακόμα νοιώθω 18... χαχαχαχαχα....

Και εγώ κοριτσακι μου έτσι σκεφτόμουν...ενώ μέχρι τώρα έλεγα ωραία πάμε για σπερματηγχυση τέλεια...όταν έμαθα λίγο παραπάνω για τις πιθανότητες απογοητεύτηκα ρε γαμωτο...λέω να το αφήσω λίγο ακόμα...αφού μας λένε όλα καλά...ας το αφήσω λίγο... μέχρι το καλοκαίρι βασικά....

Μην κοιτάς τις πιθανότητες,, δεν είμαστε νούμερα. Άσε που τα στατιστικά μπορεί να έχουν δείγμα ανθρώπων με σημαντικά προβλήματα, άλλωστε στη σπερματέγχυση καταφεύγουν πολλοί από εκείνους που αντιμετωπίζουν θεματα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofaki_88 είπε:

Καλημέρα!!! :) περαστικά σου βρε κορίτσι, υπομονή με τα δόντια! σου μιλάει μια παθούσα... να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκινήσεις...εύχομαι όλα καλα!!!

Ευχαριστω πολυ!! Αντε κοριτσια μου θα περιμενω ευχαριστα απο εσας αυτο το μηνα!!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Pagor είπε:

Δεν ξέρω να σου πω γλυκό μου κορίτσακι...για εμένα γενικά αυτό το κομμάτι είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω τι πρέπει να κανουμε η να μην κάνουμε... χαχαχαχαχα...έχω περάσει μήνες που όντως είχα πολύ καλές επαφές κ ήμουνα όμως χαλαρή γιατί κάτι άλλο έκανα και δεν το σκεφτόμουνα...κ πάλι δεν έμεινα...ήταν και άλλοι μήνες που είχα φουλ ανχος και πάλι δεν έμεινα... χαχχάχαχα...δεν έχω εμπειρία στο να να μείνεις έγκυος...και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο... χαχαχαααχαχχααχα.  

Ναι μωρέ έτσι λέω και εγώ...αλλά λέω δες τι σου είναι το ανχος ...αυτές τις μέρες που το έψαχνα τόσο για την σπερματηγχυση και ανχοθηκα γιατί και λεφτά δίνεις και οι πιθανότητες ελάχιστες λίγο το είδα στραβά να σου πω και έβγαλα έρπη στα χείλια....και λέω άστο καλό ..άσε να πάμε διακοπές να περάσουμε τέλεια και μετά αν δεν το ξαναβλέπουμε...άσε που τον ψήνω για ταξίδι στο εξωτερικό... χαχχάχαχα

Να σου πω θελεις να κανουμε παρεα μεχρι τον Αυγουστο να κανουμε κ τις διακοπαρες μας κ μετα τον Σεπτεμβρη ξεκιναμε...???? :D

Παντως εγω μετα τις ενεσεις θα κανω μια με δυο προσπαθειες ελευθερα κ μετα μια σπερματεγχυση με φυσικο κυκλο...εννοω χωρις φαρμακα...το χειροτερο σεναριο μετα απο 5 προσπαθειες ανεπιτυχείς αναγκαστικα θα μπω στην διαδικασια της εξωσωματικης που δεν θελωωωωωωω.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Annie4 είπε:

Μην κοιτάς τις πιθανότητες,, δεν είμαστε νούμερα. Άσε που τα στατιστικά μπορεί να έχουν δείγμα ανθρώπων με σημαντικά προβλήματα, άλλωστε στη σπερματέγχυση καταφεύγουν πολλοί από εκείνους που αντιμετωπίζουν θεματα.

Ναι έχεις δίκιο απόλυτο.. σίγουρα αυτό το ποσοστό μπορεί να πέφτει ειδικά αν υπάρχουν προσπάθειες από ζευγάρια έχουν όντως σοβαρο πρόβλημα...αχχχχ κοριτσακια μου καλά ...σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ...για όλη την βοήθεια...είστε οι ψυχολόγοι μου...

Just now, maria_kltha είπε:

Να σου πω θελεις να κανουμε παρεα μεχρι τον Αυγουστο να κανουμε κ τις διακοπαρες μας κ μετα τον Σεπτεμβρη ξεκιναμε...???? :D

Παντως εγω μετα τις ενεσεις θα κανω μια με δυο προσπαθειες ελευθερα κ μετα μια σπερματεγχυση με φυσικο κυκλο...εννοω χωρις φαρμακα...το χειροτερο σεναριο μετα απο 5 προσπαθειες ανεπιτυχείς αναγκαστικα θα μπω στην διαδικασια της εξωσωματικης που δεν θελωωωωωωω.....

Χαχααχα...λες???? σκεφτόμουν να αφήσω λίγους κύκλους ακόμα και μετά θα το κάνω ..θέλω να το έχω πάρει πολύ απόφαση πριν το κάνω να μην με ανχωνει σαν διαδικασία...ξέρω ότι είναι πάρα πολύ εύκολη η διαδικασία δεν με νοιάζει αυτό...θα αφήσω λιγους κύκλους ακόμα...λέω να το αφήσω γενικότερα ...να μη στο πιέζω τόσο...τώρα που ξέρω και λέω ότι θα πάω κατά κει...λέω να χαλαρώσω λιγάκι από το πιο "πιεστικό" προγράμμα επαφών....καλά πιεστικό...δεν πιέζονται ιδιαίτερα ...χαχάααχχαχαχαχ...μην κλαιγομαι δεν με χαλάει κιόλας ..

• Μου αρέσει 2

Just now, EleniKel είπε:

Εγώ πάντως, μέρα νύχτα, με τον ίδιο καημό κοιμάμαι κ ξυπνάω. Πότε θα έρθει δεύτερο. Είμαι 35...κ ανεξάρτητα από το πως νιώθω, δεν είμαι μικρή. 

Καλέ γιατί το κάνεις αυτό?????είπαμε και εγώ το σκεφτόμαι αλλά δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό ... καρδούλα μου αφού αυτό δεν σε κάνει χαρούμενη και σε βασάνιζει βρες κάτι που να σε ευχαριστεί...στο τέλος θα μείνεις έγκυος κ ούτε να το χαρείς δεν θα μπορείς...

Πόσο είναι το παιδάκι σου????

15 μηνών ακριβώς. Αλλά τους τελευταίους 12 μήνες κάνω εντατικές προσπάθειες, για την ακρίβεια 13 κύκλοι, κ δεν τα κατάφερα. Πλέον πιστεύω πως δε θα μείνω ξανά έγκυος ποτέ. 13 μήνες δεν έτυχε. Πότε και γιατί να τύχει;;; 

πρίν από 21 λεπτά , Pagor είπε:

Ναι έχεις δίκιο απόλυτο.. σίγουρα αυτό το ποσοστό μπορεί να πέφτει ειδικά αν υπάρχουν προσπάθειες από ζευγάρια έχουν όντως σοβαρο πρόβλημα...αχχχχ κοριτσακια μου καλά ...σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ...για όλη την βοήθεια...είστε οι ψυχολόγοι μου...

Χαχααχα...λες???? σκεφτόμουν να αφήσω λίγους κύκλους ακόμα και μετά θα το κάνω ..θέλω να το έχω πάρει πολύ απόφαση πριν το κάνω να μην με ανχωνει σαν διαδικασία...ξέρω ότι είναι πάρα πολύ εύκολη η διαδικασία δεν με νοιάζει αυτό...θα αφήσω λιγους κύκλους ακόμα...λέω να το αφήσω γενικότερα ...να μη στο πιέζω τόσο...τώρα που ξέρω και λέω ότι θα πάω κατά κει...λέω να χαλαρώσω λιγάκι από το πιο "πιεστικό" προγράμμα επαφών....καλά πιεστικό...δεν πιέζονται ιδιαίτερα ...χαχάααχχαχαχαχ...μην κλαιγομαι δεν με χαλάει κιόλας ..

καλε χαρη τους κανουμε με τοσο στενο μαρκαρισμα καθε μηνα στην ωορρηξία!!! :lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , EleniKel είπε:

15 μηνών ακριβώς. Αλλά τους τελευταίους 12 μήνες κάνω εντατικές προσπάθειες, για την ακρίβεια 13 κύκλοι, κ δεν τα κατάφερα. Πλέον πιστεύω πως δε θα μείνω ξανά έγκυος ποτέ. 13 μήνες δεν έτυχε. Πότε και γιατί να τύχει;;; 

15 μηνών???πρέπει να είναι πολύ γλυκά ...να το χαίρεσαι... κορίτσακι η αγοράκι έχετε??? φαντάζομαι θα είναι μέσα στην τρέλα του τώρα....

Γλυκούλα μου και εμένα δεν έχει τύχει εδώ και πολλούς μηνες...τι πάει να πει ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά???

Λάθος σκέφτεσαι...πολλές γυναίκες αργούν να κάνουν παιδί...και???τι θα αλλάξει στην ζωή σου αν κάνεις ακόμα ένα παιδί... έχεις ένα πλσαματακι ήδη...έχεις ήδη ευτυχία μέσα στο σπίτι σου...να το χαρείς τώρα που είναι μικρούλη το όμορφο σου και θα έρθει και το αδερφάκι του .. 

• Μου αρέσει 1

@Mummyofanangel εχεις απολυτο δικιο απλα στη πραξη ειναι δυσκολο. Προσωπικα νομιζω οτι γραφοντας εδω φευγει λιγο το αγχος γιατι δεν εχω κ καποια φίλη που να θελει παιδι αλλα να μην εχει ερθει ακομη. 

@EleniKel ειναι στη καλυτερη ηλικια τωρα! Να το χαιρεσαι κ παλι! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

πρίν από 40 λεπτά , EleniKel είπε:

Pagor μου, κοριτσάκι έχω, αλλά φοβάμαι ότι επειδή 13 κύκλους συνεχόμενους δεν ήρθε δεύτερο, δε θα έρθει ποτέ. 

Ελένη είσαι πολύ αγχωμένη! Γυνάίκα που έχει κάνει παιδί δεν έχει λόγο να φοβάται πως δεν θα μπορέσει να κάνει δεύτερο. Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά εδώ μέσα σε άλλα θέματα θα διαβάσεις τόσες ιστορίες και θα καταλάβεις πόσες κοπέλες αργησαν πολύ να κάνουν ένα παιδί κι όμως το έκαναν! 

Επίσης, το άγχος έίναι εχθρός μας ΚΑΙ σε αυτό το θέμα! Κι αυτό ισχύει. Δες λίγγο τον εαυτό σου απ'έξω κι όταν καταλάβεις πόσο αγχωμένη είσαι τότε θα βρεις και την απάντηση στο γιατί σου.

Καλή μου, να χαρείς το παιδάκι σου, αφοσιώσου σε αυτό και θα έρθει και το άλλο. Κ α ν ε ν α ν  λογο δεν εχεις να ανησυχεις ετσι, μα κανεναν!!! Πάλεψέ το, να χαρείς, μόνο κακό κάνεις έτσι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , EleniKel είπε:

Pagor μου, κοριτσάκι έχω, αλλά φοβάμαι ότι επειδή 13 κύκλους συνεχόμενους δεν ήρθε δεύτερο, δε θα έρθει ποτέ. 

Γιατι τετοια ψυχολογια βρε κοπελα μου; Μπραβο παντως που ηθελες κατευθειαν 2ο. Σκεψου ποσες ποσες προσπαθουν και δεν ερχεται καν το 1ο. Δεν ξερω αν δουλευεις αλλα προσπαθησε να το αποβαλλεις σαν σκεψη και θα ερθει κ το 2ο. Απολαυσε τη μπουμπου σου τωρα που ειναι μικρη ακομη. Ειναι στη καταλληλη ηλικια για να μαθει πραγματακια!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...