Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Moomin είπε:

@Pagor καπου διαβαζα οτι αλλη κοπελα εδωσε ή θα δωσει πιο λιγα. Εσεις δεν εχετε θεμα με το σπερμα.Πριν που ειχες πολυποδακια εμποδιζαν στη συλληψη; εισαι τοσο θετικος ανθρωπος, προσπαθησε να μη στρεσαρεσαι! Αν το σκεφτεστε, αστο απο Σεπτεμβρη να χαρειτε και τις διακοπες σας. Και θα γινει απο μονο του :x

Ναι είχα 2 πολύποδακια στο στόμιο από τις σάλπιγγες...μικρά μεν αλλά μου είπαν όταν τα έβγαλα ότι λειτουργούσαν σαν τοίχος και δεν άφηνε να περάσει το σπέρμα μέσα...όχι εντελώς αλλά στο πιο μεγάλο μέρος...και ήταν πάρα πολύ δύσκολα να μείνω έτσι... βέβαια τα βρήκα μόνο με την σαλπιγγογραφια γιατί με τον υπέρηχο δεν φαίνονταν... Τώρα όλα είναι καλά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ...λέω να το αφήσω όντως για Σεπτεμβριο...

7 ώρες πρίν, Mummyofanangel είπε:

@ΚατεριναΣκ εμάς βασικά το σπίτι είναι καινούργιο αλλά έχει μια κουζίνα τοσοδουλα και μικρό μπάνιο .... όποτε τα μεγαλώνουμε όλα !! Είχαμε πει να το κάνουμε πέρυσι αλλά νερό να μείνουμε έγκυος είχαμε επικεντρωθεί να φτιάξουμε το παιδικό είχαμε φτιάξει ντουλάπες είχαμε βάλει aircondition και το είχα βάψει ... τελικά το έχω αφήσει κλειστό με τα πράγματα του μωρού μέσα και ούτε να πλησιάσω δεν θέλω ! Τώρα ξεκίνησα με το μπάνιο το μεγαλώσαμε και το πρωί έρχεται ο πλάκατζις ! Τώρα για κουζίνα διάλεξα αλλά θα περιμένουμε . Η αλήθεια είναι ότι με την δουλειά και με το σπίτι έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι ... και έχω επικεντρωθεί άλλου δεν αγχώνομαι βασικά !! 

@Pagor ποτέ έχεις γενέθλια ; Ποσό γίνεσαι ; 

Στις 10 του μήνα... Κριαρακι είμαι...και γίνομαι 34....πωπωπω...εγώ ακόμα νοιώθω 18... χαχαχαχαχα....

6 ώρες πρίν, Annie4 είπε:

Κατερίνα έχω μια καλή εταιρεία να σου προτείνω. Είχαμε κάνει κι εμείς πριν 2 χρόνια, γκρεμίσαμε όλο το σπίτι εσωτερικά και όλο από την αρχή. Στείλε μου αν θες προσωπικό μήνυμα να στα πω.

Καλή μου....καταλαβαίνω πόσο αγχώνεσαι αλλά νομίζω έίναι πολύ καλή ιδέα να περάσει πρώτα το καλοκάίρι. Το καλοκάίρι πάντα χαλαρώνουμε...αυτό μόνο καλό θα σας κάνει.

Αξίζει νομίζω να το αφήσεις για τότε...

Και εγώ κοριτσακι μου έτσι σκεφτόμουν...ενώ μέχρι τώρα έλεγα ωραία πάμε για σπερματηγχυση τέλεια...όταν έμαθα λίγο παραπάνω για τις πιθανότητες απογοητεύτηκα ρε γαμωτο...λέω να το αφήσω λίγο ακόμα...αφού μας λένε όλα καλά...ας το αφήσω λίγο... μέχρι το καλοκαίρι βασικά....

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια . Εχω μια απορια οταν λενε οτι το αγχος εμποδιζει τη συλληψη τι εννοουν οτι μπορει απο το αγχος να καθυστερησει η ωορρηξια η και να μη γινει καθολου; 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια! 

@Pagor μου τοτε μπορει να προσπαθειτε πανω απο χρονο αλλα χωρις αυτα ειναι μονο λιγοι μηνες! Ψαξε αν θες κ καλυτερη τιμη κ ασε να περασει το Καλοκαιρακι. Αν κ πιστευω πως δεν θα χρειαστει καν να τη κανεις!

Just now, Ioanna87 είπε:

Καλημερα κοριτσια . Εχω μια απορια οταν λενε οτι το αγχος εμποδιζει τη συλληψη τι εννοουν οτι μπορει απο το αγχος να καθυστερησει η ωορρηξια η και να μη γινει καθολου; 

Ειχα διαβασει πως ανεβαζει μια ορμονη η οποια λειτουργει σαν αντισυλληπτικο, δεν θυμαμαι ακριβως. Αν ξερει καποια αλλη κοπελα ακριβως.... Πως θα το αποβαλλουμε δεν ξερω, γιατι οκ να μην εχουμε αγχος στις επαφες. Μετα ομως που αναρωτιομαστε εγινε ή δεν εγινε;:confused:

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ioanna87 είπε:

Γενικά για να μείνεις έγκυος είναι μια σειρα από ορμόνες που πρέπει να ανέβουν με συγκεκριμένη σειρά...με το ανχος αυτό δεν γίνεται λόγο που είναι παρα πολύ ευαίσθητες...π.χ αν έχεις ανεβασμένη προλακτίνη αν δεν την ρύθμισης δεν μένεις έγκυος...εγώ όταν είχα κάνει τις αιματολογικές τον ορμονικο ελενχος μου είχε βάλει να μετρήσουμε καμία 10 ορμόνες....και σε εμένα τότε μου είπε βρει για μια μονάδα πάνω την προλακτίνη και με έβαλε να την ξαναπάρω προληπτικά γιατι μου είχε πει ότι αυτή είναι μια πολύ ευαίσθητη ορμόνη και 10 φορές την μέρα να την πάρεις θα έχεις 10 φορές διαφορετική τιμή...γενικά από τι είχα καταλάβει τότε που μου τα εξηγούσαν έχει να κάνει με τις ορμόνες μας  που επηρεάζονται πολύ...

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα κοριτσια! 

@Pagor μου τοτε μπορει να προσπαθειτε πανω απο χρονο αλλα χωρις αυτα ειναι μονο λιγοι μηνες! Ψαξε αν θες κ καλυτερη τιμη κ ασε να περασει το Καλοκαιρακι. Αν κ πιστευω πως δεν θα χρειαστει καν να τη κανεις!

Ειχα διαβασει πως ανεβαζει μια ορμονη η οποια λειτουργει σαν αντισυλληπτικο, δεν θυμαμαι ακριβως. Αν ξερει καποια αλλη κοπελα ακριβως.... Πως θα το αποβαλλουμε δεν ξερω, γιατι οκ να μην εχουμε αγχος στις επαφες. Μετα ομως που αναρωτιομαστε εγινε ή δεν εγινε;:confused:

Ναι έχεις δίκιο ουσιαστικά προσπάθειες με όλα καλά έχουμε απο τον Νοέμβριο...5 μήνες δηλαδή....αλλά για εμένα πάντα υπάρχει αυτος ο 1,5 χρόνος μέσα στο μυαλό μου...

Λέω όντως τελικά να το αφήσω για λίγο ακόμα....θα δω και σε κανένα άλλο τοπικ από εδώ να δω τι λένε κορίτσια που έχουν κάνει.   

Just now, Moomin είπε:

Καλημερα κοριτσια! 

Μα αυτο ειναι το θεμα στις επαφες οκ να μην εχεις αγχος αλλα τις αλλες μερες που περιμενεις να ΜΗΝ σου ερθει η περιοδος παλι εμποδιζεις τη συλληψη;; 

• Μου αρέσει 1

Νομιζω η κορτιζολη ανεβαινει. Παντως ειχα θεμα κ γω με προλακτινη. Τη τελευταια φορα ηταν καλη. Τωρα τον Ιουνιο θα δουμε! Ατιμες ορμονες...αλλοτε ανεβαινουν κι αλλοτε κατεβαινουν :-D

Ιωαννα πιστευω μετα

T4Rzp2.png

Just now, Moomin είπε:

Νομιζω η κορτιζολη ανεβαινει. Παντως ειχα θεμα κ γω με προλακτινη. Τη τελευταια φορα ηταν καλη. Τωρα τον Ιουνιο θα δουμε! Ατιμες ορμονες...αλλοτε ανεβαινουν κι αλλοτε κατεβαινουν :-D

Ιωαννα πιστευω μετα

Τις γραφει ο γυναικολογος τις ορμονολογικες ; 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου συζηταγα με τον άντρα μου για την σπερματηγχυση για τον Μάιο και μου είπε να το αφήσουμε από Σεπτέμβριο....μου είπε αφού δεν έχουμε κάτι να αφήσουμε και το καλοκαίρι...η αλήθεια είναι ότι ολες αυτές τις μέρες το σκεφτόμουνα πάρα πολύ και να σας πω ανχωθηκα...μέχρι κ έρπη στα χείλια έβγαλα ...το παθαίνω αν στρεσαρωμαι πολύ...λέω όντως να το αφήσω..400€ και τελικά 17% πιθανότητες μόνο...γιατί αλλά ήξερα εγώ αλλά μαθαίνω τώρα...τεσπά ..νοιώθω ότι και τα λεφτά θα δώσω και θα ανχωθω τόσο που δεν θα κάτσει με τίποτα...δεν ξέρω τι να κάνω και όλο στο μυαλό μου γυρίζει αυτό ...μετά από σκέψη λέω να το αφήσω για αργότερα.. έχει καμια μας καμία εμπειρία άραγε??? θυμάμαι ένα κοριτσάκι πριν 2 μήνες που μας έλεγε προσπαθούμε 1,5 χρόνο έκανε σπερματηγχυση και με την πρώτη φορά έμεινε.. αλλά πέραν από αυτή την περίπτωση δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο ενθαρρυντικο...

Καλημερα !! Κοιτα το εχω ψαξει το θεμα σπερματεγχυση κ τα ποσοστα οντως ειναι μικρα. Πολυ σημαντικο ρολο παιζει η γυναικα να μην εχει θεματα γυναικολογικα κ κλειστη σαλπιγγα. Το πιο σημαντικο ρολο τον παιζει ο γιατρος πρωτον να ξερει να καθαρισει το σπερμα κ να ξερει πως να στο τοποθετησει στην μητρα. Απο εκει κ περα συμφωνω ν περασει το καλοκαιράκι να εισαι λιγο πιο ανεμελη μπορει να χαλαρωσεις κ να ερθει... περσυ επειδη πηγα σε γιατρο Ιουλιο να δω γιατι δεν μπορω να μεινω μου ειπε απο Σεπτεμβριο αναλαμβανομε δραση αφεθηκα εντελλως πιστευοντας οτι δεν μπορω να μεινω εγκυος κ εμεινα !!! βεβαια βιοχημικη αλλα εμεινα !!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Ioanna87 είπε:

Μα αυτο ειναι το θεμα στις επαφες οκ να μην εχεις αγχος αλλα τις αλλες μερες που περιμενεις να ΜΗΝ σου ερθει η περιοδος παλι εμποδιζεις τη συλληψη;; 

Δεν ξέρω να σου πω γλυκό μου κορίτσακι...για εμένα γενικά αυτό το κομμάτι είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω τι πρέπει να κανουμε η να μην κάνουμε... χαχαχαχαχα...έχω περάσει μήνες που όντως είχα πολύ καλές επαφές κ ήμουνα όμως χαλαρή γιατί κάτι άλλο έκανα και δεν το σκεφτόμουνα...κ πάλι δεν έμεινα...ήταν και άλλοι μήνες που είχα φουλ ανχος και πάλι δεν έμεινα... χαχχάχαχα...δεν έχω εμπειρία στο να να μείνεις έγκυος...και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο... χαχαχαααχαχχααχα.  

Just now, maria_kltha είπε:

Καλημερα !! Κοιτα το εχω ψαξει το θεμα σπερματεγχυση κ τα ποσοστα οντως ειναι μικρα. Πολυ σημαντικο ρολο παιζει η γυναικα να μην εχει θεματα γυναικολογικα κ κλειστη σαλπιγγα. Το πιο σημαντικο ρολο τον παιζει ο γιατρος πρωτον να ξερει να καθαρισει το σπερμα κ να ξερει πως να στο τοποθετησει στην μητρα. Απο εκει κ περα συμφωνω ν περασει το καλοκαιράκι να εισαι λιγο πιο ανεμελη μπορει να χαλαρωσεις κ να ερθει... περσυ επειδη πηγα σε γιατρο Ιουλιο να δω γιατι δεν μπορω να μεινω μου ειπε απο Σεπτεμβριο αναλαμβανομε δραση αφεθηκα εντελλως πιστευοντας οτι δεν μπορω να μεινω εγκυος κ εμεινα !!! βεβαια βιοχημικη αλλα εμεινα !!

Ναι μωρέ έτσι λέω και εγώ...αλλά λέω δες τι σου είναι το ανχος ...αυτές τις μέρες που το έψαχνα τόσο για την σπερματηγχυση και ανχοθηκα γιατί και λεφτά δίνεις και οι πιθανότητες ελάχιστες λίγο το είδα στραβά να σου πω και έβγαλα έρπη στα χείλια....και λέω άστο καλό ..άσε να πάμε διακοπές να περάσουμε τέλεια και μετά αν δεν το ξαναβλέπουμε...άσε που τον ψήνω για ταξίδι στο εξωτερικό... χαχχάχαχα

Καλημερα κοριτσια!!! Εχω να μπω πολλες μερες και εχασα πολλα απο αυτα που γραψατε...εχουμε κανενα ευχαριστο???!!! Εγω τωρα που θα ξεκινουσα προσπαθειες μου ετυχαν προβληματα με τα δοντια και θα παει χαμενος αυτος ο μηνας...εκανα ακτινογραφια,πρεπει να παρω αντιβιωση...εξαγωγη φρονημητη... δεν πειραζει..τον επομενο μηνα...!!

nzSsp2.png

@Pagor να το κανονισετε, εμεις λεμε για το Πασχα γιατι το Καλοκαιρι εχουμε γαμους κλπ ενω τωρα θα ειμαστε πιο χαλαρα. Αν κ σκεφτομαι το οικονομικο αλλα μ λεει ο αντρας μ τωρα που μπορουμε κ δν εχουμε παιδι κ ας στριμωχτουμε λιγο μετα. Σκεφτομαι κ το αλλο εγω πως τοτε θα περιμενω κ δν θα μπορω να τσεκαρω αν καναμε τπτ μονο με τεστ, κανω κ σεναρια χαχαχα.

Just now, Neli83 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Εχω να μπω πολλες μερες και εχασα πολλα απο αυτα που γραψατε...εχουμε κανενα ευχαριστο???!!! Εγω τωρα που θα ξεκινουσα προσπαθειες μου ετυχαν προβληματα με τα δοντια και θα παει χαμενος αυτος ο μηνας...εκανα ακτινογραφια,πρεπει να παρω αντιβιωση...εξαγωγη φρονημητη... δεν πειραζει..τον επομενο μηνα...!!

Δεν εχουμε ακομα! Κριμα αλλα καντο τωρα να ξεμπερδευεις μεχρι το Πασχα να εχεις τελειωσει κ με την αντιβιωση.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Just now, Neli83 said:

Καλημέρα!!! :) περαστικά σου βρε κορίτσι, υπομονή με τα δόντια! σου μιλάει μια παθούσα... να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκινήσεις...εύχομαι όλα καλα!!!

kEWVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...