Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Pagor είπε:

Ναι δεν τα έχω ξαναπάρει και είπα να τα δοκιμάσω μια και είναι τόσο φτηνά όσο λένε...βέβαια θα δω αν με βολεύουν γιατί και τα άλλα κάνουν 25€ αλλά διαρκούν 4 μήνες σε εμένα κάνω μόνο δύο κάθε μήνα και μου κρατάνε...θα τα δω είπα να τα δοκιμάσω...ανά θύμαμαι καλά τα κορίτσια λέγανε ότι αυτά τα κάνεις μετά τις 12 το μεσημέρι και όχι με τα πρωινά...

Κάπου εκει ναι....εχεις χρονικο περιθωριο. Νομιζω εχουμε τον ιδιο περιπου κυκλο. Εγω χρησιμοποιω 4-5.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Bloumblou είπε:

Φυσικά και ισχύει!!! Έχω τρανό παράδειγμα στον φιλικό μου κύκλο!!! 12 χρόνια προσπαθουσαν...τι μόνοι τους τι με τεστ ωορρηξίας τι με σπερματεχγυση δεν μπορούσε να μείνει με τίποτα έγκυος....οι εξετάσεις τους παραπάνω από το τέλειο!!! Οοοολο αυτό το διάστημα απίστευτο άγχος απίστευτα νεύρα ένα μεγάλο διάστημα ήταν για χωρισμό καιιι όταν επιτέλους πείστηκαν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί οπότε θα πορευτούν με αυτό εμεινε έγκυος με την μια!!! 

Χαχαχαχαχ την βγάζω απ'έξω γιατί ακόμη δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσω προσπάθειες κοριτσάκι μου!! Δεν πειράζει παρτες εσύ όλες τώρα και ακολουθώ κι εγώ μετά!!! Χαχαχαχαχ να ανοίξεις το θεματακι βεβαίως βεβαίως υπάρχουν πολλλααααα χειμωνιάτικα μωράκια!! 

12 χρόνια;;;;;;; Αυτό είναι παράδειγμα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Annie4 είπε:

12 χρόνια;;;;;;; Αυτό είναι παράδειγμα!

Ναι πραγματικά ποοοολλα χρόνια...!!!  προσπαθουσε  από 27-28 χρόνων και να μένεις έγκυος στα 40!!! 

Just now, Pagor είπε:

Χαχαχαχαχα... εντελώς άσχετη όμως???? Μπήκα στο e-mail τα mother2be πήρα...

Χαχαχαχα δεν πειράζει χαχαχ!!! Ωραία είναι πιο ευαίσθητα από τα άλλα!! Δες πως θα τα πας με αυτά μην σε μπερδεύουν και αναλόγως πράττεις!! 

6 ώρες πρίν, Mummyofanangel είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε ; Έχω χαθεί λίγο αλλά σας διαβάζω όλες αυτές τις μέρες ! Ειμαι και αδιάθετη και όταν δεν ειμαι στην δουλειά κοιμάμαι χαχαχα

Πως πάμε ; Καλές προσπαθείες σε όσες προσπαθούν και καλά αποτελέσματα σε όσες αναμένουν ...

Εγω αποφάσισα να ασχοληθώ με κάτι άλλο για να φύγει το μυαλό μου λίγο από το θέμα μωρό !! Κάνω ανακαίνιση σπιτιού ... φτιάχνω μπάνιο και κουζίνα επιτέλους! 

@Pagor εμείς πάμε μαζί εεε ;; Αν δεν κάνω λαθος εμένα 5 ξεκινάνε οι γονιμες! Και εσυ είσαι κάπου εκεί ; 

Διαβαζω οτι κανεις ανακαινηση!!! Και εμεις θα κανουμε τον Αυγουστο λεμε...αλλα εμεις θα κανουμε ολο το σπιτι και διαρυθιση....Την περιμενω πως και πως γαιτι ειναι παλιο το σπιτι μας!!! Αυτες τις μερες θα ξεκηνησω να ψαχνω εταιριες για να κανουμε ραντεβου για προσφορες... Εμενα μου εχει φτιαξει πολυ την ψυχολογια μου αυτο... Λογικα και εσενααα!!!! Δεν θα σκεφτεσαι και το θεμα του παιδιου συνεχειααα και θα δεις θα ερθει γρηγορα ετσι!!!!

Just now, Pagor είπε:

Χαχαχαχαχα... εντελώς άσχετη όμως???? Μπήκα στο e-mail τα mother2be πήρα...

Κοριτσι μου μια συμβουλη επειδη τα εχω χρησιμοποιησει!!! Καλο ειναι να τα κανεις απο τις 12 μεχρι τις 8 το βραδυ και προσπαθησε συγκεριμενη ωρα καθε μερα... Επισης να κρατας της προηγουμενης μερας για να μπορεις να συγκρινεις....και οταν δεις δυο ιδιες γραμμες που σημαινει θετικο κανε μετα απο 6 ωρες αλλο ενα να δεις αν θα ειναι ακομα πιο εντονη η γραμμη αποτελεσματος.. Αν θα ειναι θα παρεις αυτο το τεστ ως θετικο.. Και προσπαθησε να εχεις επαφη εκεινη την ημερα αλλα  σιγουρα την επομενη... Αυτααα.. Καλη επιτυχιαααα. Και αμα θες να ρωτησεις και κατι αλλο εδω ειμαι!!!!! 

• Μου αρέσει 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Κοριτσακια μου συζηταγα με τον άντρα μου για την σπερματηγχυση για τον Μάιο και μου είπε να το αφήσουμε από Σεπτέμβριο....μου είπε αφού δεν έχουμε κάτι να αφήσουμε και το καλοκαίρι...η αλήθεια είναι ότι ολες αυτές τις μέρες το σκεφτόμουνα πάρα πολύ και να σας πω ανχωθηκα...μέχρι κ έρπη στα χείλια έβγαλα ...το παθαίνω αν στρεσαρωμαι πολύ...λέω όντως να το αφήσω..400€ και τελικά 17% πιθανότητες μόνο...γιατί αλλά ήξερα εγώ αλλά μαθαίνω τώρα...τεσπά ..νοιώθω ότι και τα λεφτά θα δώσω και θα ανχωθω τόσο που δεν θα κάτσει με τίποτα...δεν ξέρω τι να κάνω και όλο στο μυαλό μου γυρίζει αυτό ...μετά από σκέψη λέω να το αφήσω για αργότερα.. έχει καμια μας καμία εμπειρία άραγε??? θυμάμαι ένα κοριτσάκι πριν 2 μήνες που μας έλεγε προσπαθούμε 1,5 χρόνο έκανε σπερματηγχυση και με την πρώτη φορά έμεινε.. αλλά πέραν από αυτή την περίπτωση δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο ενθαρρυντικο...

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Pagor είπε:

Γλυκουλα μου μαζί πάμε εμείς...και εγώ ειπα να ξεσηκώσω όλο το σπίτι γενική για να μην σκέφτομαι...έχω και γενέθλια σε λίγες μέρες κ λέω άντε ας τα κάνω κούκλα όλα αφού θα κάνουμε πάρτυ... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σε λίγες μέρες βούρ πάνω τους ..εμένα σήμερα είναι η 5 μέρα και τέλος....άρα από αύριο....πήρα και τα τεστακια αλλά πρώτη φορά είπα να πάρω τις ταινίες που περνούν τα κορίτσια ....πριν είχα τα ψηφιακά....λέω αυτό το μήνα να δω τις ταινίες και αν δεν τις κατάλαβαινω θα πάρω τα ψηφιακά .. χαχχάχαχα.. αχχχχ γενικά αυτό το μήνα έχω μια διάθεση πολύ χαλαρη...μην σου πω μέχρι κ τεστ είπα να μην πάρω... χαχαχαχαχα

Ααααα τέλειες πάμε 3 μαζί ...άντε κοριτσακια μου...να το χαρούμε κ να το απολαύσουμε...

@Pagor @Annie4 αααα σούπερ κορίτσια και εμένα σήμερα είναι η 5 μέρα !! Έχω ακόμα ... από Πεμπτη λέω να ξεκινήσω τα τεστακια !! Πρώτος μήνας με τεστακια να το πάω έτσι και βλέπουμε ... έχω πάρει τα ψηφιακά εγώ !! Για να δούμε !! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagor είπε:

Κοριτσακια μου συζηταγα με τον άντρα μου για την σπερματηγχυση για τον Μάιο και μου είπε να το αφήσουμε από Σεπτέμβριο....μου είπε αφού δεν έχουμε κάτι να αφήσουμε και το καλοκαίρι...η αλήθεια είναι ότι ολες αυτές τις μέρες το σκεφτόμουνα πάρα πολύ και να σας πω ανχωθηκα...μέχρι κ έρπη στα χείλια έβγαλα ...το παθαίνω αν στρεσαρωμαι πολύ...λέω όντως να το αφήσω..400€ και τελικά 17% πιθανότητες μόνο...γιατί αλλά ήξερα εγώ αλλά μαθαίνω τώρα...τεσπά ..νοιώθω ότι και τα λεφτά θα δώσω και θα ανχωθω τόσο που δεν θα κάτσει με τίποτα...δεν ξέρω τι να κάνω και όλο στο μυαλό μου γυρίζει αυτό ...μετά από σκέψη λέω να το αφήσω για αργότερα.. έχει καμια μας καμία εμπειρία άραγε??? θυμάμαι ένα κοριτσάκι πριν 2 μήνες που μας έλεγε προσπαθούμε 1,5 χρόνο έκανε σπερματηγχυση και με την πρώτη φορά έμεινε.. αλλά πέραν από αυτή την περίπτωση δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο ενθαρρυντικο...

Αχ ρε κορίτσι μου ξέρω νιώθεις λες και σου κόβουν τα φτερά!!! Έτσι ένιωσα κι εγώ γιατί κι εμείς μάλλον δεν θα ξεκινήσουμε τώρα κοντά τις προσπάθειες!!! Είναι πολύ στεναχωρο!!! Όλα για καλό όμως δεν λένε? Δεν έχω εμπειρία για σπερματεχγυση αλλά εδώ μέσα υπάρχουν πολλά τοπικ μπες να δεις να ρωτήσεις τις κοπέλες που έχουν κάνει!!

@Pagor καπου διαβαζα οτι αλλη κοπελα εδωσε ή θα δωσει πιο λιγα. Εσεις δεν εχετε θεμα με το σπερμα.Πριν που ειχες πολυποδακια εμποδιζαν στη συλληψη; εισαι τοσο θετικος ανθρωπος, προσπαθησε να μη στρεσαρεσαι! Αν το σκεφτεστε, αστο απο Σεπτεμβρη να χαρειτε και τις διακοπες σας. Και θα γινει απο μονο του :x

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

@ΚατεριναΣκ εμάς βασικά το σπίτι είναι καινούργιο αλλά έχει μια κουζίνα τοσοδουλα και μικρό μπάνιο .... όποτε τα μεγαλώνουμε όλα !! Είχαμε πει να το κάνουμε πέρυσι αλλά νερό να μείνουμε έγκυος είχαμε επικεντρωθεί να φτιάξουμε το παιδικό είχαμε φτιάξει ντουλάπες είχαμε βάλει aircondition και το είχα βάψει ... τελικά το έχω αφήσει κλειστό με τα πράγματα του μωρού μέσα και ούτε να πλησιάσω δεν θέλω ! Τώρα ξεκίνησα με το μπάνιο το μεγαλώσαμε και το πρωί έρχεται ο πλάκατζις ! Τώρα για κουζίνα διάλεξα αλλά θα περιμένουμε . Η αλήθεια είναι ότι με την δουλειά και με το σπίτι έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι ... και έχω επικεντρωθεί άλλου δεν αγχώνομαι βασικά !! 

@Pagor ποτέ έχεις γενέθλια ; Ποσό γίνεσαι ; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ΚατεριναΣκ είπε:

Διαβαζω οτι κανεις ανακαινηση!!! Και εμεις θα κανουμε τον Αυγουστο λεμε...αλλα εμεις θα κανουμε ολο το σπιτι και διαρυθιση....Την περιμενω πως και πως γαιτι ειναι παλιο το σπιτι μας!!! Αυτες τις μερες θα ξεκηνησω να ψαχνω εταιριες για να κανουμε ραντεβου για προσφορες... Εμενα μου εχει φτιαξει πολυ την ψυχολογια μου αυτο... Λογικα και εσενααα!!!! Δεν θα σκεφτεσαι και το θεμα του παιδιου συνεχειααα και θα δεις θα ερθει γρηγορα ετσι!!!!

Κοριτσι μου μια συμβουλη επειδη τα εχω χρησιμοποιησει!!! Καλο ειναι να τα κανεις απο τις 12 μεχρι τις 8 το βραδυ και προσπαθησε συγκεριμενη ωρα καθε μερα... Επισης να κρατας της προηγουμενης μερας για να μπορεις να συγκρινεις....και οταν δεις δυο ιδιες γραμμες που σημαινει θετικο κανε μετα απο 6 ωρες αλλο ενα να δεις αν θα ειναι ακομα πιο εντονη η γραμμη αποτελεσματος.. Αν θα ειναι θα παρεις αυτο το τεστ ως θετικο.. Και προσπαθησε να εχεις επαφη εκεινη την ημερα αλλα  σιγουρα την επομενη... Αυτααα.. Καλη επιτυχιαααα. Και αμα θες να ρωτησεις και κατι αλλο εδω ειμαι!!!!! 

Κατερίνα έχω μια καλή εταιρεία να σου προτείνω. Είχαμε κάνει κι εμείς πριν 2 χρόνια, γκρεμίσαμε όλο το σπίτι εσωτερικά και όλο από την αρχή. Στείλε μου αν θες προσωπικό μήνυμα να στα πω.

Just now, Pagor είπε:

Καλή μου....καταλαβαίνω πόσο αγχώνεσαι αλλά νομίζω έίναι πολύ καλή ιδέα να περάσει πρώτα το καλοκάίρι. Το καλοκάίρι πάντα χαλαρώνουμε...αυτό μόνο καλό θα σας κάνει.

Αξίζει νομίζω να το αφήσεις για τότε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...