Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Ioanna87 είπε:

Εμενα μου πε η μαια που εχει ο γυναικολογος μου να μην εχω αγχος και θα συλλαβω . Γιατι μου λεει γινονται τοσες εκτρωσεις ; Επειδη δε το σκεφτονται καν . Οποτε μου λεει οχι αγχος . Βεβαια απο το ενα αυτι μπηκε απο το αλλο βγηκε; Γιατι εγω με το αγχος μου παμε πακετο !!!!

Ε κ ο γυναικολογος μ το ιδιο μ εχει πει. Καμια ιδεα απο κοπελες που το αποβαλλανε;

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Mummyofanangel είπε:

@Pagor έλα ρε κορίτσι και λέω έμπλεξα με τα πιπίνια εδώ μέσα ! 

Εγω κορίτσια μου ειμαι 32 ! Ξέρω το αγόρι μου 10 ολόκληρα χρόνια αλλά όταν μου τον είχαν συστήσει τότε εμένα δεν μου άρεσε ! Εγώ φοιτήτρια Φιλολογίας τότε αθλήτρια και αυτός στρατιωτικός πολύ μπρουταλ όλη μέρα έξω ποτά βόλτες και παρέες νόμιζα ότι δεν είχαμε τίποτα κοινό . Χανόμαστε για μερικά χρόνια ξανά βρισκόμαστε το 12 και από τότε είμαστε μαζί μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι του 2018 όπου παντρευτήκαμε. Δεν έχουμε κλείσει χρόνο παντρεμένοι . Γενικά νιώθουμε σαν τα «φτιάξαμε» χθες Χαχαχα είναι καταπληκτικός άνθρωπος και καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου το 2008 :wub: έχουμε περάσει πολλά μαζί αντέξαμε σε πολλές καταστάσεις εμένα να φεύγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό , αυτός να πέρνει μεταθέσεις και να ξαναγυρίζει , έχουμε χάσει δυο μωράκια ένα το 2015 ένα τώρα τον Ιανουάριο και το αγόρι μου είναι βράχος . Ένα πράγμα έχουμε μετανιώσει μόνο , ότι δεν παντρευτήκαμε πιο νωρίς και δεν μείναμε μαζί πιο νωρίς ! 

Γι’αυτο κορίτσια βουρ !!

Κι εγώ 34 σχεδόν!! Φιλολογος κι Εγω!! 2018 καλοκαιρι παντρεύτηκα επισης!! Απεβαλα τωρα τον Μάρτιο 

• Λυπημένη/-ος 1

Είχα κατέβει στο "χωριό "για Πάσχα κ με είδε να μιλάω με την ξαδέρφη μου που ήταν φίλη του...κ απο τότε την παρακαλαγε να με γνωρίσει εγω ούτε καν..δεν το είχα προσέξει ουτε καν..μετα απο 4-5 χρόνια που πάλι θα πήγαινα για Πάσχα όπως κάθε χρόνο με πίεσε η ξαδέρφη μου κ ο άνδρας της πάμε για ένα φαγητό γιατί μας είχε πρηξει τους έλεγε να με γνωρίσει κ μετα να με απορρίψει όχι έτσι..χαχα..εε πηγαμε ολοι μαζί φαγητό κ την αλλη μερα βγήκαμε οι 2 μας...μεσα σε 6 μήνες έφυγα απο την Αθήνα κ ζω εδω μαζί του είμαστε 10 χρόνια μαζί..8 παντρεμένοι κ έχουμε μια κόρη 6 ετών..μας έτυχαν αλλες 2 κύησεις χωρίς να το επιδιώξουμε αλλα στην 2 κόρη είχα πρόωρο τοκετό 14 εβδ..κ το καλοκαίρι έκανα διακοπή κύησης 18εβδ τον γιο μου ήταν πλήρης λοροδεμενο ..τυχαίο γεγονός χαρακτηρίστηκε δεν βρέθηκε τίποτα σε μένα...δεν περίμενα ποτε να πάρω την απόφαση να προσπαθήσω για 2ο μωρό..με ενθάρρυνε το πείσμα του γιατρού μου..κ εχω ξεκινήσει όπως με την πρωτότοκη κάνω τεστ ωορρηξίας κλπ τότε την έπιασα με τον 4ο μηνα..Τώρα εδω έχουν περάσει 3 μήνες..περιμένω τωρα τις γονιμες την Πέμπτη θα κάνω υπέρηχο ανω κάτω κοιλίας διότι εδω κ 20 μέρες εχω έντονη ενόχληση στην δεξιά ωοθηκη υποπτεύομαι κύστη κ πρεπει να χάσω κιλα είμαι 10 κιλα πάνω απο το φυσιολογικό βάρος..τελευταία επίσκεψη στον γυναικολόγο ήταν 1/2 ήταν ολα οκ..κ άμα δω θετικο τεστ κύησης θα χαρώ σαν να είναι η πρώτη φορά..κ ας εχω μείνει έγκυος 3 φορές..χαρα με φοβο θα είναι αλλα οκ..ψυχολογικά είμαι έτοιμη. Με το καλό σε ολες μας!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 41 λεπτά , Ioanna87 είπε:

Εμενα μου πε η μαια που εχει ο γυναικολογος μου να μην εχω αγχος και θα συλλαβω . Γιατι μου λεει γινονται τοσες εκτρωσεις ; Επειδη δε το σκεφτονται καν . Οποτε μου λεει οχι αγχος . Βεβαια απο το ενα αυτι μπηκε απο το αλλο βγηκε; Γιατι εγω με το αγχος μου παμε πακετο !!!!

Ααααχχχ...κι εγώ τα ίδια. Γι'αυτό από τη μία ζηλεύω εκέίνες που τους έρχεται χωρίς να το περιμένουν

Just now, Annie4 είπε:

Ααααχχχ...κι εγώ τα ίδια. Γι'αυτό από τη μία ζηλεύω εκέίνες που τους έρχεται χωρίς να το περιμένουν

Καλά εγώ με έπιασα σήμερα να ζηλεύω και μια σκυλίτσα που ζευγάρωσε κρυφά με έναν μουργο και τα αφεντικά της τρελαθηκαν γιατί έρχονται τα κουταβάκια όπου να ναι...και λέω στον άντρα μου σήμερα με αγανάκτηση "πως γίνεται να πιάνει με την πρώτη ακόμα και το σκυλάκι κ εγώ τίποτα" χαχαχαχχααχάχάχαα....μου λέει έλεος πια ..... χαχαχαχαχαχαχαχα.....δεν είμαι καλά ... καθόλου καλά μου φαίνεται...

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήρθα κ εγώ στο γκρουπ που περιμένω να αδιαθετησω 8 Απριλίου !

να σας ρωτήσω! Είχα κάνει ορμονικές εξετάσεις και η τιμή του θυρεοειδή μου είναι 3,32 . Έχω ακούσει ότι για να μείνεις έγκυος πρέπει να ρυθμιστεί κάτω από 2,5.

ξερετε κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να μιλήσω  ξανά με τον γιατρό μου ώστε να το ρυθμίσουμε η είναι οκ;

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήρθα κ εγώ στο γκρουπ που περιμένω να αδιαθετησω 8 Απριλίου !

να σας ρωτήσω! Είχα κάνει ορμονικές εξετάσεις και η τιμή του θυρεοειδή μου είναι 3,32 . Έχω ακούσει ότι για να μείνεις έγκυος πρέπει να ρυθμιστεί κάτω από 2,5.

ξερετε κάτι τέτοιο; Θα πρέπει να μιλήσω  ξανά με τον γιατρό μου ώστε να το ρυθμίσουμε η είναι οκ;

ναι ισχυει πρεπει να ειναι κατω απο 2.5 ιδανικα αλλα πρεπει πρωτα να ξεκινησεις προσπαθειες κ μετα να δεις αν.σε επιρεαζει. υπερηχο εχεις κανει θυροειδη?

Just now, linaa είπε:

ναι ισχυει πρεπει να ειναι κατω απο 2.5 ιδανικα αλλα πρεπει πρωτα να ξεκινησεις προσπαθειες κ μετα να δεις αν.σε επιρεαζει. υπερηχο εχεις κανει θυροειδη?

Όχι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο! Απλά ρωτάω γιατί θα νιώθω πιο ασφαλής άμα ξέρω ότι όλα ειναο καλά και ρυθμισμένα!

οποτε καλό θα είναι μάλλον να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου για να το ρυθμίσουμε ! Υπάρχει πάντως περίπτωση και να μην επηρεάζει καν;

LzTRp3.png

Όχι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο! Απλά ρωτάω γιατί θα νιώθω πιο ασφαλής άμα ξέρω ότι όλα ειναο καλά και ρυθμισμένα!

οποτε καλό θα είναι μάλλον να μιλήσω με τον ενδοκρινολόγο μου για να το ρυθμίσουμε ! Υπάρχει πάντως περίπτωση και να μην επηρεάζει καν;

ναι δεν τους επιρεαζει ολους βεβαια αν δεις οτι περνανε 5-6 μηνες χωρις αποτελεσμα καλο ειναι να το ρυθμισεις. βεβαια πρεπει να κανεις κ υπερηχο γιατι μπορει να υπαρχει κατι εκει πχ χασιμοτο που τοτε ειναι πιο σιγουρο οτι θελει ρυθμισμα

1 hour ago, Cupcake είπε:

Κι εγώ 34 σχεδόν!! Φιλολογος κι Εγω!! 2018 καλοκαιρι παντρεύτηκα επισης!! Απεβαλα τωρα τον Μάρτιο 

Πόσα κοινά ! Κορίτσι μου καλή δύναμη ! Ελληνικής ή Ξενόγλωσσης ; 

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ναι δεν τους επιρεαζει ολους βεβαια αν δεις οτι περνανε 5-6 μηνες χωρις αποτελεσμα καλο ειναι να το ρυθμισεις. βεβαια πρεπει να κανεις κ υπερηχο γιατι μπορει να υπαρχει κατι εκει πχ χασιμοτο που τοτε ειναι πιο σιγουρο οτι θελει ρυθμισμα

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Πως πας εσυ; Θυμάμαι από το γκρουπ του 2019 ότι είσαι έγκυος! Με το καλό!!

LzTRp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Πως πας εσυ; Θυμάμαι από το γκρουπ του 2019 ότι είσαι έγκυος! Με το καλό!!

οχι εγω εχω γεννησει. η αλλη κοπελα ειναι lina.a με τελιτσα χα χα χα :)

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι ναι όντως καλό θα είναι να πάει λίγο πιο κάτω γιατί με την εγκυμοσύνη αυξάνετε αλλά εγώ όταν συλλάβαμε είχα 3.45 όποτε ...

• Ευχαριστώ 1

Just now, linaa είπε:

οχι εγω εχω γεννησει. η αλλη κοπελα ειναι lina.a με τελιτσα χα χα χα :)

Ααααα Χαχαχαχ να σου ζήσει τότε! Μπερδεύτηκα !! Χαχαχ!

σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!!

• Ευχαριστώ 1

LzTRp3.png

Just now, Pagor είπε:

Καλά εγώ με έπιασα σήμερα να ζηλεύω και μια σκυλίτσα που ζευγάρωσε κρυφά με έναν μουργο και τα αφεντικά της τρελαθηκαν γιατί έρχονται τα κουταβάκια όπου να ναι...και λέω στον άντρα μου σήμερα με αγανάκτηση "πως γίνεται να πιάνει με την πρώτη ακόμα και το σκυλάκι κ εγώ τίποτα" χαχαχαχχααχάχάχαα....μου λέει έλεος πια ..... χαχαχαχαχαχαχαχα.....δεν είμαι καλά ... καθόλου καλά μου φαίνεται...

Ααααχαχαχαχα...εσυ το τερμάτισες! Χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...