Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Mummyofanangel είπε:

Εμείς πάλι το ακριβώς αντίθετο ... τελικά με τα χρόνια βλέπουμε ότι έχουμε όμως τοοοσα κοινά ! Είναι και εμένα κουκλαρος το μανακι μου πραγματικά αντραρος . Αλλά πιστεύω ότι για όλες μας τα αγόρια μας είναι τα πιο όμορφα ! @Pagor αυτό !! Εάν υπάρχει έρωτας και αγάπη όλα καταπολεμούνται και όλα γίνονται ! @Ioanna89 έλα να μαζευτούμε κι άλλες ... άκου εκεί κάτω του ‘90 Χαχαχα εγώ μάνα μου το ‘92 άλλαξα την πρώτη μου πάνα στον αδερφό μου Χαχαχαχα 

Κοριτσάκι μου θα έρθει !! Είμαι σίγουρη για όλες μας εδώ μέσα ! Στο λέω ξεκάθαρα πριν 3 μήνες έχασα το κοριτσάκι μου και έχουμε ήδη ξεκινήσει προσπαθείες πάλι .... αν δεν υπάρχουν λόγοι υγείας το μπεμπε θα έρθει !! Ο Θεουλης ξέρει τι αγάπη έχουμε μέσα μας και δεν θα μας αφήσει έτσι ... @Kaity8

Χαχαχα κι εγώ μα τη μικρή μου αδερφή έχω 14 χρόνια διαφορά! Εγώ τη μεγάλωσα!! 

Εγώ κορίτσια μου στον επόμενο κύκλο θα κανονίσω για τη σπερματεγχυση. Ο μόνος λόγος να μην την κάνουμε στον επόμενο κύκλο είναι αν μέσα στις γιορτές του Πάσχα δεν μπορούμε λόγω των εργαστηρίων αν είναι κλειστά. Δεν ξέρω δεν έχω συζητήσει ακόμα για λεπτ9. Αλλά είναι 2,5 κοντεύουμε 3 χρόνια που δεν μπορούμε, είναι η μόνη λύση. Νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο μωράκι μου!!! Εύχομαι σε όλες να είναι το επόμενο όνειρο που θα εκπληρωθει! Αυτό της μητρότητας! :wink:

• Μου αρέσει 2

Lilypie Angel and Memorial tickers

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλημερα, ολα γινονται για καποιο λογο. Πολυ ωραιες οι ιστοριες σας! Κι εμεις απο τα 22 γνωριστηκαμε αλλα τα τελευταια δυο χρονια το αποφασισαμε. Και να σας πω δεν το μετανιωνω για το ποτε προχωρησαμε. Ισως για καποια αλλα πραγματα αλλα δεν εχουν σχεση με εκεινκν. Καναμε πολιτικο γαμο εμεις για πιο οικονομικα. Κ πιστευα οτι το μπεμπε θα ερθει γρηγορα. Αλλα πουυυυ με πρηζει οπως ο μπαμπας του, χαχα. Να ειμαστε ολες καλα και να χαιρομαστε τους αντρες μας!!!

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

@Eva_Lou ααααααα!!!!! παίρνω όρκο ότι την προηγούμενη φορά που συνέλαβα έτσι ήταν ... Να ‘σαι καλά βρε μάστερ :wub:  Καλημέρα κορίτσια μου !!

Πώς εννοείς ότι έτσι ήταν κορίτσι μου; Τι ενιωθες την προηγουμενη φορα; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Annita tsoupani είπε:

Εγω 38

Αντε κοριτσι μου επιτελους καποια στην ηλικια μου,μπλεξαμε με τα πιπινια χαχαχαχα...Εγω 37 κλεισμενα..κι ο συζυγος 43.Γνωρισα τον αντρα μου στο υπεροχο κλιμα του δημοσιου νοσοκομειου πριν 5 χρονια,εγω νοσηλευτρια αυτος γιατρος.Ειμαστε μαζι 4,5 χρονια,παντρεμενοι 2,5 χασαμε 2 μωρακια αλλα εχουμε τον κουκλο μας που ειναι 13 μηνων τωρα.

Καλημερα σε ολες και καλο ΣΚ

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Kaity8 είπε:

Χαχαχα κι εγώ μα τη μικρή μου αδερφή έχω 14 χρόνια διαφορά! Εγώ τη μεγάλωσα!! 

Εγώ κορίτσια μου στον επόμενο κύκλο θα κανονίσω για τη σπερματεγχυση. Ο μόνος λόγος να μην την κάνουμε στον επόμενο κύκλο είναι αν μέσα στις γιορτές του Πάσχα δεν μπορούμε λόγω των εργαστηρίων αν είναι κλειστά. Δεν ξέρω δεν έχω συζητήσει ακόμα για λεπτ9. Αλλά είναι 2,5 κοντεύουμε 3 χρόνια που δεν μπορούμε, είναι η μόνη λύση. Νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο μωράκι μου!!! Εύχομαι σε όλες να είναι το επόμενο όνειρο που θα εκπληρωθει! Αυτό της μητρότητας! :wink:

@Kaity8 βρε κορίτσι μου Σορρυ κιόλας ! Τι είναι η σπερματέγχυση ; 

Just now, Comet είπε:

Αντε κοριτσι μου επιτελους καποια στην ηλικια μου,μπλεξαμε με τα πιπινια χαχαχαχα...Εγω 37 κλεισμενα..κι ο συζυγος 43.Γνωρισα τον αντρα μου στο υπεροχο κλιμα του δημοσιου νοσοκομειου πριν 5 χρονια,εγω νοσηλευτρια αυτος γιατρος.Ειμαστε μαζι 4,5 χρονια,παντρεμενοι 2,5 χασαμε 2 μωρακια αλλα εχουμε τον κουκλο μας που ειναι 13 μηνων τωρα.

Καλημερα σε ολες και καλο ΣΚ

Γεια σ αγαπη μ κ εγω εχω τον γιοκα μ 7 ετων μετα δεν ηθελα να ακουσω για αλλο μωρο δυσκολευομουν γεννικος και τωρα απο σεπτεμβρη θελω πολυ και καναμε 2 εμβρυομεταφορες με μηδεν!θα προσπαθησω με οτι τροπο χρειαστη !τωρα θα κανω βιοψια ενδομητριου κ μετα ξανα διεγερση!νιωθω οτι θα ξαναγινω μανα δεν τα βαζω κατω!!

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Just now, Eva_Lou είπε:

Πώς εννοείς ότι έτσι ήταν κορίτσι μου; Τι ενιωθες την προηγουμενη φορα; 

@Eva_Lou θα με συγχωρήσετε για την περιγραφή μου ! Αρχικά την προηγούμενη φορά που συλλάβαμε ήταν η πρώτη με συντονισμένη επαφή στις γονιμες . Από τον γάμο και μετά ότι καναμε το καναμε στο κουτουρού και ειδικά από το γαμήλιο και μετά , δηλαδή από τα μέσα Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη πηγαίναμε στα τυφλά . Σεπτέμβρη που έμεινα έγκυος είχαμε βρει με τον γιατρό τις γονιμες και μόλις τις βρήκαμε τσουπ το μπεμπε ... αλλά εκείνες τις μέρες καναμε και την σταση αυτή αρκετές φορές και όσες φορές έγινε δεν είχαμε «απώλειες» σχεδον καθόλου ! ;);)

Τώρα το μήνα που πέρασε πάλι ψιλό κουτουρού πήγαμε και δεν καναμε και αυτήν την στάση και είχαμε «απώλειες» χωρίς αποτέλεσμα !! Άρα... 

@Eva_Lou θα με συγχωρήσετε για την περιγραφή μου ! Αρχικά την προηγούμενη φορά που συλλάβαμε ήταν η πρώτη με συντονισμένη επαφή στις γονιμες . Από τον γάμο και μετά ότι καναμε το καναμε στο κουτουρού και ειδικά από το γαμήλιο και μετά , δηλαδή από τα μέσα Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη πηγαίναμε στα τυφλά . Σεπτέμβρη που έμεινα έγκυος είχαμε βρει με τον γιατρό τις γονιμες και μόλις τις βρήκαμε τσουπ το μπεμπε ... αλλά εκείνες τις μέρες καναμε και την σταση αυτή αρκετές φορές και όσες φορές έγινε δεν είχαμε «απώλειες» σχεδον καθόλου ! ;);)

Τώρα το μήνα που πέρασε πάλι ψιλό κουτουρού πήγαμε και δεν καναμε και αυτήν την στάση και είχαμε «απώλειες» χωρίς αποτέλεσμα !! Άρα... 

Αχαχα!!! Αραααααα..... παιδιά βουρ στα 4!!! Αφού μας το επιβεβαίωσες κ συ!!! Τέλος!!! Ξαναρχίστε την!!!!! Εσύ τσεκάρεις κ γόνιμες με υπέρηχο κορίτσι;;; Λένε είναι η πιο καλή μέθοδος ε;;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Eva_Lou είπε:

Αχαχα!!! Αραααααα..... παιδιά βουρ στα 4!!! Αφού μας το επιβεβαίωσες κ συ!!! Τέλος!!! Ξαναρχίστε την!!!!! Εσύ τσεκάρεις κ γόνιμες με υπέρηχο κορίτσι;;; Λένε είναι η πιο καλή μέθοδος ε;;;

Την προηγούμενη φορά που συλλάβαμε ναι ήταν με υπέρηχο τώρα είπε ο γιατρός να το αφήσουμε ένα τρίμηνο να πάμε χαλαρά οι δυο μας και εάν δεν, θα πάμε με υπέρηχο πάλι ! Δεν θέλει να με αγχώνει ! 

@Kaity8 βρε κορίτσι μου Σορρυ κιόλας ! Τι είναι η σπερματέγχυση ; 

Είναι η διαδικασία που γινεται όταν εντοπίζεται πρόβλημα με το σπέρμα. Δίνει το σπέρμα στο εργαστήριο,  απομακρύνουν τα αδύναμα σπερματοζωάρια,  δυναμώνουν τα καλά και με ένα "σωλινακι" βάζουν το "Καλό σπερμα" στη μήτρα και έχεις πιο πολλές πιθανότητες από τη φυσική σύλληψη. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Kaity8 είπε:

Είναι η διαδικασία που γινεται όταν εντοπίζεται πρόβλημα με το σπέρμα. Δίνει το σπέρμα στο εργαστήριο,  απομακρύνουν τα αδύναμα σπερματοζωάρια,  δυναμώνουν τα καλά και με ένα "σωλινακι" βάζουν το "Καλό σπερμα" στη μήτρα και έχεις πιο πολλές πιθανότητες από τη φυσική σύλληψη. 

@Kaity8 τώρα το διάβαζα και εγώ ! Αντε κορίτσι μου ! Μπράβο με το καλό !! Ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και το καλοκαιράκι θα σε βρει με κοιλιτσα 

@Kaity8 τώρα το διάβαζα και εγώ ! Αντε κορίτσι μου ! Μπράβο με το καλό !! Ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και το καλοκαιράκι θα σε βρει με κοιλιτσα 

Ευχαριστώ mummy μου!!! Εύχομαι σύντομα και σε εσένα κορίτσι μου! Μετά τη δυσκολία σου να σου πάνε οοολα καλά με ένα υγιές μωράκι! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Kaity8 είπε:

Ευχαριστώ mummy μου!!! Εύχομαι σύντομα και σε εσένα κορίτσι μου! Μετά τη δυσκολία σου να σου πάνε οοολα καλά με ένα υγιές μωράκι! 

@Kaity8 ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...