Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2020 θα γίνουμε μανουλες...!!

Guest

Recommended Posts

Just now, Owl-1 είπε:

Ευχαριστώ πολύυυυυ! Ελπίζω αρχές Ιουλίου να μάθω κι εγώ ευχάριστα νέα!!

@Owl-1 διάβασα  παραπανω πως έχεις περάσει το πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης και ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες πόνους περιόδου στην σύλληψη..

Έχω κονάκια κ δεν καταλαβαίνω γιατί..

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Φούφη είπε:

Καλησπέρα στην παρεούλα..

Καινούργια εδώ και θέλω τα φώτα σας!! Πριν ενα χρόνο Διαγνωστικα με ενδομητρίωση και έκανα λαπαροσκόπηση όπου καθάρισα και έκανα θεραπεία 7 μήνες με ενέσεις ..το Μάιο μου ήρθε η περίοδος ξανά μετά από πολλά που τράβηξα.. το Σάββατο έκανα σπερματεγχυση και έχω πολύ αγωνία Γιατί παιδεύομαι 3 χρόνια... 

Εύχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία 

Με το καλο εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι!! :)

• Μου αρέσει 1

url%5D

Κορίτσια ερώτηση... 20η μέρα σήμερα με έντονες ζαλάδες και αναγούλες! Είναι δυνατόν τόσο νωρίς;; κι εκεί που λέω στον εαυτό μου ότι είμαι κατα φαντασίαν το απόγευμα πάω τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα έντονο κόκκινο!! Τα τσιμπήματα συνεχίζονται!! Πότε μπορώ να κάνω χοριακή; πρέπει να έχω καθυστέρηση;; 

@Annie4 Συγχαρητήρια!! Με το καλό εύχομαι!!! ❤

url%5D

Just now, Φούφη είπε:

Καλησπέρα στην παρεούλα..

Καινούργια εδώ και θέλω τα φώτα σας!! Πριν ενα χρόνο Διαγνωστικα με ενδομητρίωση και έκανα λαπαροσκόπηση όπου καθάρισα και έκανα θεραπεία 7 μήνες με ενέσεις ..το Μάιο μου ήρθε η περίοδος ξανά μετά από πολλά που τράβηξα.. το Σάββατο έκανα σπερματεγχυση και έχω πολύ αγωνία Γιατί παιδεύομαι 3 χρόνια... 

Εύχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία 

Καλά αποτελέσματα κοπελα μου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, nairobi είπε:

Κορίτσια ερώτηση... 20η μέρα σήμερα με έντονες ζαλάδες και αναγούλες! Είναι δυνατόν τόσο νωρίς;; κι εκεί που λέω στον εαυτό μου ότι είμαι κατα φαντασίαν το απόγευμα πάω τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα έντονο κόκκινο!! Τα τσιμπήματα συνεχίζονται!! Πότε μπορώ να κάνω χοριακή; πρέπει να έχω καθυστέρηση;; 

@Annie4 Συγχαρητήρια!! Με το καλό εύχομαι!!! ❤

20η μερα και αιμα; μπορεί να είναι από την εμφύτευση! Καποιες έχουν και αιμα! Δεν παίρνεις τον γιατρό σου ένα τηλ!! Εύχομαι  να έχεις ευχαριστα

Just now, Φούφη είπε:

@cupcake   ευχαριστωωωω πολυ...

Έχω κονάκια περιόδου ξέρεις συμβαίνει αυτο; στην συληψη;;;

Ναι συμβαίνει, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι τα ίδια με της περιοδου

Just now, Cupcake είπε:

20η μερα και αιμα; μπορεί να είναι από την εμφύτευση! Καποιες έχουν και αιμα! Δεν παίρνεις τον γιατρό σου ένα τηλ!! Εύχομαι  να έχεις ευχαριστα

Ναι συμβαίνει, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης είναι τα ίδια με της περιοδου

Έκανα το Σάββατο σπερματεχυνση και φοβάμαι να πιστέψω τα συμπτώματά ας περιμένω το άλλο Σάββατο που θα κάνω β χοριακηηη να χαρούμε μια Κ καλη♡♡

I93xp3.png 

Just now, Φούφη είπε:

Έκανα το Σάββατο σπερματεχυνση και φοβάμαι να πιστέψω τα συμπτώματά ας περιμένω το άλλο Σάββατο που θα κάνω β χοριακηηη να χαρούμε μια Κ καλη♡♡

Εύχομαι μια τεράστια χοριακη τοτε!!! Εγω περιμένω την Παρασκευή να δω και δε νιώθω τίποτα. Πού και πού πόνους περιόδου! Ουφ! Αυτή η αναμονη

• Μου αρέσει 2

Just now, Cupcake είπε:

Εύχομαι μια τεράστια χοριακη τοτε!!! Εγω περιμένω την Παρασκευή να δω και δε νιώθω τίποτα. Πού και πού πόνους περιόδου! Ουφ! Αυτή η αναμονη

Με φυσιολογικό τρόπο   η έχεις κάνει υποβοηθουμενη; σου εύχομαι να έχεις νινακι ψυχή μου μέσα από την καρδιά μουυυυυ

I93xp3.png 

Διαφημίσεις

Just now, Cupcake είπε:

Αχ μακάριιιιι ... Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Θα μιλήσω αύριο να δω τι θα μου πει!! :?

• Μου αρέσει 1

url%5D

Καλημέρα κορίτσιααα!! Εγώ στις 2 εγκυμοσύνες μου είχα πόνο στο στήθος και τραβήγματα χαμηλά δεξιά κάνα δεκαριά μέρες πριν την περιοδο!! Τεστ και χοριακη έκανα πάντα πριν την καθυστέρηση γιατί δεν κρατιομουν!! Έκανα και τεστ ωορρηξίας όμως να ξέρω ακριβώς πότε να έχω στοχευμένες επαφές!!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Φούφη είπε:

Με φυσιολογικό τρόπο   η έχεις κάνει υποβοηθουμενη; σου εύχομαι να έχεις νινακι ψυχή μου μέσα από την καρδιά μουυυυυ

Με φυσιολογικό τροπο, είμαι 1 χρόνο παντρεμένη και για το πρώτο 6μηνο δεν προσπαθούσαμε για ιατρικούς λόγους.  Ξεκινάνε Ιανουάριο, μένω Φεβρουάριο, αποβαλλω Μάρτιο, απόξεση και 1η προσπάθεια παλι τωρα

καλημέρα κορίτσια!! Πέρασα ένα δύσκολο βράδυ... δεν μπόρεσα να κοιμηθώ από τον πόνο στη μέση! Επίσης είχα τυμπανισμό ένα απίστευτο φούσκωμα δεν ήξερα τι να κάνω!! Και το έντερο δεν είχε καθόλου κινητικότητα είπα θα σκάσω!! Είχατε τέτοιο σύμπτωμα; Δεν μπορώ να μιλήσω με τον γιατρό σήμερα γιατί είναι εκτός!  Θα με φάει η αγωνία!! 

url%5D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...