Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Μωρακια στην ΜΕΝΝ!!

Recommended Posts

On 7/12/2019 at 11:58 ΠΜ, solena73 είπε:

Καλημέρα σ όλες τους γονείς και καλή συνέχεια και γρήγορα με τα μωράκια καλά στην αγκαλιά !

Πρώιμη πρόωρη ρήξη υμένων με το που μπήκε ο Νοέμβρης, νοσηλείες 5-13 του μήνα, καισαρική μετά που ρίξαμε τη crp και κατέβασε η μπέμπα το ποδαράκι της στον κόλπο 

Η μπέμπα έχει γίνει 740 γραμμάρια, παλεύει να βγάλει τον τραχειοσωλήνα στα πνευμόνια που έχει τις περισσότερες μέρες (τον αντικαθιστούν για λίγο με αναπνευστήρα κ τον ξαναβάζουν) και τρώει τώρα 11 ml x 12 = 132 ml το 24ωρο, καλούτσικα, δηλαδή, είμαστε για τα δεδομένα μας και κάθε τόσο τρώει παραπάνω κ λίγο λίγο μεγαλώνει. 

Η τελευταία μας στενοχώρια έχει να κάνει μ την ανοργανωσιά του νοσοκομείου: τρίτη φορά χτες που άφησαν στην άκρη το δικό μου γάλα για να δώσουν μόνο της τράπεζας (μητρικό πάλι αλλά από δότριες και παστεριωμένο κ εμπλουτισμένο με σκόνη), ενώ ήδη είχαμε διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση της κλινικής κ μας υποσχέθηκαν ότι δεν θα συνέβαινε ξανά κ να συνεχίζουμε να τους φέρνουμε δικό μας γάλα. Έχουμε υπογράψει να της δίνουν γάλα από την τράπεζα μητρικού γάλατος για να συμπληρώνουν το δικό μου που δεν φτάνει.

Προχτές η γαλακτοκόμος έκανε άλλο λάθος -πιο επικίνδυνο- πήρε από το ψυγείο στην αίθουσα θηλασμού της μαιευτικής το γάλα μου χωρίς να της το παραδώσω εγώ με κίνδυνο να το δώσει στο πρόωρο κ να αρρωστήσει σοβαρά το μωρό (λόγω προωρότητας κ δικών μου αντισωμάτων ο μόνος ασφαλής τρόπος προς το παρόν για να το πίνει η μπέμπα είναι να περνά από 3μερη κατάψυξη, ώστε να σκοτώνονται τα αντισώματα κ να μην αρρωστήσει απ αυτά). Όλο το βράδυ έμεινα ξύπνια για να τους πάρω τηλέφωνο το πρωί να ειδοποιήσω ξανά να μην της δώσουν το γάλα, αφού έφαγα 4 ώρες στο νοσοκομείο μέχρι να μου πει κάποιος ότι έχουν σχολάσει κ τους περιμένω άδικα και αφού κάποιος πέταξε ! το σχετικό σημείωμα που τους έβαλα κάτω από την πόρτα το οποίο μου είπαν ότι δε διάβασαν ποτέ.

Τι να κάνουμε, δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη πια, κάναμε υπομονή, τους πιστέψαμε πριν λίγες μέρες, τώρα βλέπω ότι απλώς κανείς δεν ελέγχει τις νοσηλεύτριες όσο αφορά το τι γάλα δίνουν στα νεογνά... όποια γουστάρει δίνει μητρικό γάλα, όποια δε γουστάρει δίνει ξένο...αποφασίσαμε μ τον άντρα μου να κρατήσουμε το γάλα μου στην κατάψυξη μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το πετάνε, δηλαδή, μέχρι να μπορούμε να την ταΐζουμε εμείς. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Ο θεός να σας δίνει δύναμη Solena. 

Εχω περάσει το μαρτύριο 8 μήνες η μικρή μου στη μενν στο Αγλαΐα Κυριακού με τραχειοσωλήνα αναπνευστήρα και ένα κάτω στομίες. Και μετά και στο σπίτι εννοείται .

ευχομαι γρήγορα να πάρει τα πάνω της και να βγει το ξένο σώμα από πάνω της. 

Καλη δύναμη 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 150
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...