Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Νοεμβρίου 2019

Recommended Posts

Just now, Vassia13 είπε:

Θα περάσει ... Μην φοβάσαι! Προσπάθησε να πας τουαλέτα να ανακουφιστεις!

Καλώς το κορίτσι! Καλώς ήρθες!! Και εγώ τέλη 6η είμαι! Περιμένω πως και πως την Πέμπτη για τον 2ο υπέρηχο!

Τον δεύτερο. ? Εγώ πρώτη φορά θα πάω ! Στον πρώτο υπέρηχο νωρίς δεν ήταν ? Είδες κάτι ? 

Just now, Muffin είπε:

Ασε πολυ δυσκολο! Εδω ακομη και να θες να την πληρωσεις απο την τσεπη σου παλι δεν μπορεις!!! Πρεπει να στη γραψει ο γιατρος γιατι "κατι" συμβαινει..Πολυ ζοριζομαι με αυτο αλλα τι να κανω. Με το καλο να ερθει το ζουζουνι σου..!

Καλως την!!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Και συ!και ολες μας ❤️

πρίν από 25 λεπτά , Νεφελακι είπε:

Σευχαριστώωωωω. 

Με το καλο κορίτσι μου. Εγώ είμαι 5 εβδ κ 3 ημερών. Δεν έχεις πάει καθόλου στο γιατρό;; εγώ την Τετάρτη θα πάω 1η φορά. 

Όχι δεν έχω πάει να δω το μωράκι καθόλου ! Βασικά έμαθα την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση ...όταν πήγα δεν φαινόταν τίποτα απόλυτος ! Ήταν πολύ νωρίς ! Έκανα χοριακη μετά από δέκα μέρες για να δούμε αν ανεβαίνουν οι μονάδες φυσιολογικά ...και όταν πήρα τα αποτελέσματα μου είπε ότι είναι καλά και να πάω τέλος του μήνα να δούμε και το μωρό ! Έχω αγωνιααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 766
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Amelie.l είπε:

Τον δεύτερο. ? Εγώ πρώτη φορά θα πάω ! Στον πρώτο υπέρηχο νωρίς δεν ήταν ? Είδες κάτι ? 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! Και συ!και ολες μας ❤️

Όχι δεν έχω πάει να δω το μωράκι καθόλου ! Βασικά έμαθα την εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση ...όταν πήγα δεν φαινόταν τίποτα απόλυτος ! Ήταν πολύ νωρίς ! Έκανα χοριακη μετά από δέκα μέρες για να δούμε αν ανεβαίνουν οι μονάδες φυσιολογικά ...και όταν πήρα τα αποτελέσματα μου είπε ότι είναι καλά και να πάω τέλος του μήνα να δούμε και το μωρό ! Έχω αγωνιααααααα

Έκανα χοριακη στην 5η εβδομάδα με τιμή 4.567 την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και είδαμε σάκο ότι ήταν ενδομήτριο εμβρυϊκά στοιχεία και προδιάθεση για καρδιά!

ibiUp2.png

Κορίτσια, αποχωρώ από το γκρουπ Δυστυχώς!! 

Έπεσε η χοριακη μου και ο πόνος και το αίμα σταθερά! 

Ελπίζω την επόμενη φορά να μαι πιο τυχερή 

Σας εύχομαι ο τι καλυτερο κοριτσακια μου!!!Τελειομηνες και υπεροχες εγκυμοσυνες

5 ώρες πρίν, Vassia13 είπε:

Έκανα χοριακη στην 5η εβδομάδα με τιμή 4.567 την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και είδαμε σάκο ότι ήταν ενδομήτριο εμβρυϊκά στοιχεία και προδιάθεση για καρδιά!

Αααα τέλεια ! Θα πάω και γω κορίτσια σε λίγες μέρες και θα σας πω τα νέα μου ! Τώρα άλλο θέμα ! Γιατρός και νοσοκομείο ! Ο γιατρός Μ είναι στο Ιασώ αλλά εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την ιδέα του δημοσίου για πολλούς λόγους πέραν του οικονομικού ! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Amelie.l είπε:

Αααα τέλεια ! Θα πάω και γω κορίτσια σε λίγες μέρες και θα σας πω τα νέα μου ! Τώρα άλλο θέμα ! Γιατρός και νοσοκομείο ! Ο γιατρός Μ είναι στο Ιασώ αλλά εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά την ιδέα του δημοσίου για πολλούς λόγους πέραν του οικονομικού ! 

Εγώ τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με τπτ! Είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! Στο Λητώ είναι! Ότι θέλω του στέλνω Viber στον ίδιο! Ούτε γραμματείς ούτε τπτ!

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!! Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε...

7 ώρες πρίν, Amelie.l είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Σου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κ τελειομηνη. Κι εγω σκεφτομαι (με το καλο) να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα παμε για αρχη στην γιατρο μου και μετα θα ξεκινησουμε το νοσοκομειο. 

Just now, Vassia13 είπε:

Κοριτσαρες καλημέρα!! Πώς είστε σήμερα??

Καλημερα κοριτσι!!! Μια χαρουλα ολα για την ωρα. Εσυ πως εισαι με τον εμετό?? 

Την τριτη που θα παμε για υπερηχο θα είμαι στην 6 εβδομάδα, θα ακουσουμε καρδουλα? Καπου διαβασα ναι και καπου οχι... 

4A0zp3.png

Just now, Go.m είπε:

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Σου ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κ τελειομηνη. Κι εγω σκεφτομαι (με το καλο) να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα παμε για αρχη στην γιατρο μου και μετα θα ξεκινησουμε το νοσοκομειο. 

Την τριτη που θα παμε για υπερηχο θα είμαι στην 6 εβδομάδα, θα ακουσουμε καρδουλα? Καπου διαβασα ναι και καπου οχι... 

Κάθε πρωί κάνω!... Και αν ξυπνήσω και το βράδυ που ξυπνάω κάνω και εναν ακόμα! Το καλό είναι ότι βγάζω μόνο μια γλυκιά και αυτή νερό... Κατά τα άλλα καλά! 

ibiUp2.png

11 ώρες πρίν, Cupcake είπε:

Κορίτσια, αποχωρώ από το γκρουπ Δυστυχώς!! 

Έπεσε η χοριακη μου και ο πόνος και το αίμα σταθερά! 

Ελπίζω την επόμενη φορά να μαι πιο τυχερή 

Σας εύχομαι ο τι καλυτερο κοριτσακια μου!!!Τελειομηνες και υπεροχες εγκυμοσυνες

Μην σε παίρνει από κάτω! Ίσα ίσα! Δυναμικά και γρήγορα το επόμενο!!

Just now, Go.m είπε:

Στο όριο! Μακάρι να ακούσεις!! Αν και οι περισσότερες ακούνε στην 7η!

ibiUp2.png

Just now, Vassia13 είπε:

Κάθε πρωί κάνω!... Και αν ξυπνήσω και το βράδυ που ξυπνάω κάνω και εναν ακόμα! Το καλό είναι ότι βγάζω μόνο μια γλυκιά και αυτή νερό... Κατά τα άλλα καλά! 

Παλι καλα που δεν σε εχει πιασει χειροτερα ή δεν σε ενοχλει καποιο φαγητο. Υπομονη κ ολα θα φτιαξουν... 

Just now, Vassia13 είπε:

Στο όριο! Μακάρι να ακούσεις!! Αν και οι περισσότερες ακούνε στην 7η!

Δεν πειραζει αν δεν ακουσουμε καρδουλα. Μου αρκει να μας πει οτι ειναι ολα καλα!! 

• Μου αρέσει 1

4A0zp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Go.m είπε:

Παλι καλα που δεν σε εχει πιασει χειροτερα ή δεν σε ενοχλει καποιο φαγητο. Υπομονη κ ολα θα φτιαξουν... 

Δεν πειραζει αν δεν ακουσουμε καρδουλα. Μου αρκει να μας πει οτι ειναι ολα καλα!! 

Συνήθως στην 7η λένε σε πιάνει με φαγητά! Αυτό αρκεί!! Για αρχή να είναι όλα καλά!! Ένα βήμα τη φορά! Αυτό λέω και εγώ!!!

ibiUp2.png

11 ώρες πρίν, Vassia13 είπε:

Εγώ τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω με τπτ! Είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος! Στο Λητώ είναι! Ότι θέλω του στέλνω Viber στον ίδιο! Ούτε γραμματείς ούτε τπτ!

Και ο δικός μου καλός είναι δεν έχω παράπονο ! Απλά θα σ πω την γνώμη μου ! Εγώ είμαι νοσηλεύτρια ήμουν 2 χρόνια στο Αττικό όταν έκανα τα εργαστηριακά μου μαθήματα και το ένα 6μηνο το πέρασα στο μαιευτήριο ...είδα σχεδόν όλους τους γιατρούς την ώρα της γέννας και ήταν όλοι ενας και ένας ! Στο Ιασώ που είναι ο γιατρός Μ ζητάνε 1600 ευρώ μόνο το νοσοκομείο για φυσιολογικό τοκετό ! Θεωρώ αυτά τα 1600 ευρώ πεταμένα λεφτά ..στην ουσία πληρώνεις ξενοδοχείο για δυο τρεις μέρες ...ο γιατρός δεν Μ ζήτησε καθόλου πολλά λεφτά για εκείνον ! Απλά θεωρώ άσκοπο να πληρώσω το νοσοκομείο τόσο και στο φινάλε να ξέρεις και επειδή το έζησα τόσο καιρό που ήμουν στο νοσοκομείο ...αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί σε δημόσια θα με πάνε. ..στα ιδιωτικά δεν αναλαμβάνει κάνεις επειγοντα....οπότε ...θεωρώ δημόσιο καλύτερα.  

• Μου αρέσει 1

Just now, Amelie.l είπε:

Και ο δικός μου καλός είναι δεν έχω παράπονο ! Απλά θα σ πω την γνώμη μου ! Εγώ είμαι νοσηλεύτρια ήμουν 2 χρόνια στο Αττικό όταν έκανα τα εργαστηριακά μου μαθήματα και το ένα 6μηνο το πέρασα στο μαιευτήριο ...είδα σχεδόν όλους τους γιατρούς την ώρα της γέννας και ήταν όλοι ενας και ένας ! Στο Ιασώ που είναι ο γιατρός Μ ζητάνε 1600 ευρώ μόνο το νοσοκομείο για φυσιολογικό τοκετό ! Θεωρώ αυτά τα 1600 ευρώ πεταμένα λεφτά ..στην ουσία πληρώνεις ξενοδοχείο για δυο τρεις μέρες ...ο γιατρός δεν Μ ζήτησε καθόλου πολλά λεφτά για εκείνον ! Απλά θεωρώ άσκοπο να πληρώσω το νοσοκομείο τόσο και στο φινάλε να ξέρεις και επειδή το έζησα τόσο καιρό που ήμουν στο νοσοκομείο ...αν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί σε δημόσια θα με πάνε. ..στα ιδιωτικά δεν αναλαμβάνει κάνεις επειγοντα....οπότε ...θεωρώ δημόσιο καλύτερα.  

Σε αυτό συμφωνώ... Εμένα έτυχε να είναι εκεί! Έχω αλλάξει 3 αλλά δεν μου κάνανε! Και ειδικά στο Έλενα με έναν που δεν μου έδωσε καθόλου σημασία. Τον γιατρουλη τον βρήκα κατά τύχη έτυχε να είναι η γυναίκα του πελάτισσα στο μαγαζί που δούλευα! Και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! Οπότε πάω στα σίγουρα! 

ibiUp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!! Πώς περάσατε το σ/κ?? Εγώ λίγους εμετούς λίγο μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα utrogestan... Την παλεύω!! Έχουμε κανέναν υπέρηχο αυτή τη βδομάδα?? Εγώ την Πέμπτη!! 

ibiUp2.png

Καλημέρα σε όλες!!! Καλή εβδομάδα με υγεία και όμορφα γεγονότα... 

Just now, Vassia13 είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες!! Πώς περάσατε το σ/κ?? Εγώ λίγους εμετούς λίγο μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα utrogestan... Την παλεύω!! Έχουμε κανέναν υπέρηχο αυτή τη βδομάδα?? Εγώ την Πέμπτη!! 

Εμεις έχουμε αυριο τον πρώτο μας υπέρηχο!!! Εχω πολύ άγχος και φοβάμαι...  Πέρασες όμορφα το σ/κ σου? Πήγες καμια βόλτα ή λόγω των εμετό την έβγαλες στο σπίτι? 

Γενικά είναι κάποιες στιγμές που με παίρνει απο κάτω και σκέφτομαι οτι η εγκυμοσύνη μου δεν θα έχει καλή έκβαση, σκέφτομαι όλα αυτα που έχουμε διαβάσει εδω μέσα και επηρεάζομαι!!! Μέσα στην μέρα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια και να κάνω διάφορα πράγματα που με βοηθάνε να ξεχαστώ. Συγγνώμη αν σας ψυχοπλακώνω αλλά ήθελα να μοιραστώ την σκέψη μου μαζί σας.

4A0zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...