Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Νοεμβρίου 2019

Recommended Posts

Just now, Go.m είπε:

Εχουμε γιατρό την Τρίτη!!! Βρήκες τρόπο να πας νωρίτερα ή να κανεις χοριακή?  

ΥΓ Σήμερα 6:30 το πρωί ετρωγα ρύζι με μπιφτέκι. Ξύπνησα πάλι αξημέρωτα κ μετά απο λίγο πείνασα χαχαχα 

Χαχαχαχαχαχα!! Ωραίο για 6:30 το πρωί!!! Άρχισαν τα όργανα..! :DΠήρα τηλέφωνο την ασφάλεια μου και επί της ουσίας μου είπαν ότι δεν μπορείς να την κάνεις εκτός κ αν ο γιατρός σου στη γράψει!!! Λες και θέλω να πάρω ναρκωτικά! Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 766
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Go.m είπε:

Υπομονή και θα περάσουν όλα...  Να σου πω την αλήθεια μου δεν μπορώ τον εμετό με τίποτα!! Γιατι δεν λες του άντρα σου να το ελαττώσει ή να καπνίζει έστω εξω απο το σπίτι?? Εμένα ηρθε ενας στο γραφείο που εργαζομαι με ηλεκτρονικό τσιγάρο κ κοντεψα να πεθάνω! Απαπαπα μια μυρωδιααααα.... 

Εχουμε γιατρό την Τρίτη!!! Βρήκες τρόπο να πας νωρίτερα ή να κανεις χοριακή?  

ΥΓ Σήμερα 6:30 το πρωί ετρωγα ρύζι με μπιφτέκι. Ξύπνησα πάλι αξημέρωτα κ μετά απο λίγο πείνασα χαχαχα 

Δεν καπνίζει μέσα! Μου μυρίζει ο ίδιος όμως... Εγώ το βράδυ κάθε 2 ώρες ξυπναγα... Ας είναι καλά τα σπορακια και αντέχουμε εμείς! 

ibiUp2.png

Just now, Muffin είπε:

Χαχαχαχαχαχα!! Ωραίο για 6:30 το πρωί!!! Άρχισαν τα όργανα..! :DΠήρα τηλέφωνο την ασφάλεια μου και επί της ουσίας μου είπαν ότι δεν μπορείς να την κάνεις εκτός κ αν ο γιατρός σου στη γράψει!!! Λες και θέλω να πάρω ναρκωτικά! Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές.. 

Ελπίζω να μην το συνεχίσουμε γιατι είμαι ήδη τσουπωτή και δεν θέλω να γίνω φαλαινίτσα χαχαχα Λες μονο εμεις στην Ελλαδα να κάνουμε χοριακή? Αν ήθελες ναρκωτικά ή κανενα φαρμακο πιο ευκολα θα στα έδιναν!! Υπομονή μα περνάνε οι μέρες... Στην Εβλετία εισαι καιρό? Εργάζεσαι εκει? 

Just now, Vassia13 είπε:

Δεν καπνίζει μέσα! Μου μυρίζει ο ίδιος όμως... Εγώ το βράδυ κάθε 2 ώρες ξυπναγα... Ας είναι καλά τα σπορακια και αντέχουμε εμείς! 

Πολύ δυσκολα ενας καπνιστής δεν μυρίζει. Κι να το κόψουν για κάποιο διάστημα η μυρωδιά τους παραμένει η ίδια. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία φράση σου!! 

4A0zp3.png

Just now, Go.m είπε:

Ελπίζω να μην το συνεχίσουμε γιατι είμαι ήδη τσουπωτή και δεν θέλω να γίνω φαλαινίτσα χαχαχα Λες μονο εμεις στην Ελλαδα να κάνουμε χοριακή? Αν ήθελες ναρκωτικά ή κανενα φαρμακο πιο ευκολα θα στα έδιναν!! Υπομονή μα περνάνε οι μέρες... Στην Εβλετία εισαι καιρό? Εργάζεσαι εκει? 

Πολύ δυσκολα ενας καπνιστής δεν μυρίζει. Κι να το κόψουν για κάποιο διάστημα η μυρωδιά τους παραμένει η ίδια. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την τελευταία φράση σου!! 

Στην Ελλαδα και στην Ιταλια κανουμε σιγουρα χοριακη.. Κεντρικη Ευρωπη και Αμερικη (και σιγουρα κα αλλες) δεν κανουν, πηγαινουν κατευθειαν στη 8η εβδομαδα για υπερηχο.Ειμαι αρκετο καιρο και δουλευω σε μια εταιρεια! Ωραια ειναι δεν θα πω ψεματα..Η αληθεια ειναι οτι θελει προσοχη στην εγκυμοσυνη με το τι τρωμε, κ εγω το εχω ενα αγχος..Η γιατρος που μιλουσαμε πριν μαθω για την  εγκυμοσυνη, μου ειπα οταν μεινεις. το πολυ +10 κιλα!!!Κ εγω να φανταστεις ειμαι 1,60 και 58 κιλα αρα τσουπωτη!! :D  

Just now, Muffin είπε:

Στην Ελλαδα και στην Ιταλια κανουμε σιγουρα χοριακη.. Κεντρικη Ευρωπη και Αμερικη (και σιγουρα κα αλλες) δεν κανουν, πηγαινουν κατευθειαν στη 8η εβδομαδα για υπερηχο.Ειμαι αρκετο καιρο και δουλευω σε μια εταιρεια! Ωραια ειναι δεν θα πω ψεματα..Η αληθεια ειναι οτι θελει προσοχη στην εγκυμοσυνη με το τι τρωμε, κ εγω το εχω ενα αγχος..Η γιατρος που μιλουσαμε πριν μαθω για την  εγκυμοσυνη, μου ειπα οταν μεινεις. το πολυ +10 κιλα!!!Κ εγω να φανταστεις ειμαι 1,60 και 58 κιλα αρα τσουπωτη!! :D  

Οι διαιτολόγοι ρε κορίτσια θα πεθάνουν??? Ας φάμε!! Χαχαχαχχαχαχααχ! 

• Χαχα 1

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια χάλια είμαι. Ο πόνος στη μέση δεξιά και στο πόδι συνεχίζεται. Η μαια μου είπε ότι μάλλον εινσι το εντερο. Έβαλα υπόθετο γλυκερίνης κ ήπια 1000αρι ντεπον που μου είπε. Ελπίζω να ηρεμήσω έχω αρχίσει κ φοβάμαι 

Just now, Νεφελακι είπε:

Κορίτσια χάλια είμαι. Ο πόνος στη μέση δεξιά και στο πόδι συνεχίζεται. Η μαια μου είπε ότι μάλλον εινσι το εντερο. Έβαλα υπόθετο γλυκερίνης κ ήπια 1000αρι ντεπον που μου είπε. Ελπίζω να ηρεμήσω έχω αρχίσει κ φοβάμαι 

Τι πονος ειναι αυτος? Μη φοβασαι αφου εχεις υποστηριξη.!

Διαφημίσεις

Just now, Muffin είπε:

ααα εχουμε και τετοια?? Δεν το εχω ξαναπερασει και δεν το ηξερα..τι χαρα!:grin:. Περαστικα ρε συ..

Σευχαριστώωωωω. 

Just now, Amelie.l είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Ήρθα και γω ! Στην 6 εβδομάδα ... 29 του μήνα έχω να πάω να δω για πρώτη φορά το μωρό ! ❤️❤️❤️❤️

Με το καλο κορίτσι μου. Εγώ είμαι 5 εβδ κ 3 ημερών. Δεν έχεις πάει καθόλου στο γιατρό;; εγώ την Τετάρτη θα πάω 1η φορά. 

πρίν από 51 λεπτά , Muffin είπε:

Συζητούσα πριν 2 μέρες με μια φίλη μου που ζει εξωτερικό (Ιρλανδία) και μου έλεγε αυτό που λες ότι εκεί δεν έχουν μετρήσεις χοριακης ούτε πάνε για υπερηχους συχνά. Ο 1ος υπέρηχος είναι 8η βδομάδα. Απαπα  εγώ είμαι 10η και ήδη έχω πάει 3 ή 4 φορές δεν θυμάμαι αχαχαχα. Και μετά την 8η ξανά πάνε στη 12η και ξανά 20η.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Συζητούσα πριν 2 μέρες με μια φίλη μου που ζει εξωτερικό (Ιρλανδία) και μου έλεγε αυτό που λες ότι εκεί δεν έχουν μετρήσεις χοριακης ούτε πάνε για υπερηχους συχνά. Ο 1ος υπέρηχος είναι 8η βδομάδα. Απαπα  εγώ είμαι 10η και ήδη έχω πάει 3 ή 4 φορές δεν θυμάμαι αχαχαχα. Και μετά την 8η ξανά πάνε στη 12η και ξανά 20η.

Ασε πολυ δυσκολο! Εδω ακομη και να θες να την πληρωσεις απο την τσεπη σου παλι δεν μπορεις!!! Πρεπει να στη γραψει ο γιατρος γιατι "κατι" συμβαινει..Πολυ ζοριζομαι με αυτο αλλα τι να κανω. Με το καλο να ερθει το ζουζουνι σου..!

Just now, Amelie.l είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Ήρθα και γω ! Στην 6 εβδομάδα ... 29 του μήνα έχω να πάω να δω για πρώτη φορά το μωρό ! ❤️❤️❤️❤️

Καλως την!!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 1

Just now, Muffin είπε:

Ασε πολυ δυσκολο! Εδω ακομη και να θες να την πληρωσεις απο την τσεπη σου παλι δεν μπορεις!!! Πρεπει να στη γραψει ο γιατρος γιατι "κατι" συμβαινει..Πολυ ζοριζομαι με αυτο αλλα τι να κανω. Με το καλο να ερθει το ζουζουνι σου..!

Καλως την!!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κι εσύ κορίτσι με το καλό!!

yplDp3.png

πρίν από 50 λεπτά , Νεφελακι είπε:

Θα περάσει ... Μην φοβάσαι! Προσπάθησε να πας τουαλέτα να ανακουφιστεις!

πρίν από 8 λεπτά , Amelie.l είπε:

Καλώς το κορίτσι! Καλώς ήρθες!! Και εγώ τέλη 6η είμαι! Περιμένω πως και πως την Πέμπτη για τον 2ο υπέρηχο!

ibiUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...