Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

anemoni1989

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, maria2022 είπε:

Ο λόγος που θέλω να μάθω είναι γιατί θέλω να έχω την αντίδραση γενικά σε βίντεο όλους ώστε το παιδί να το έχει σαν ανάμνηση αργότερα και με βάση την συμπεριφορά ίσως καταλάβει πολλά στο μέλλον. 

Σχετικά με το βαφτιστηρι κυρίως με ενοχλεί το ότι πιστεύουν πως μόνο εκείνοι είναι οι σωστοί. Και πως εμείς ήμαστε λάθος. Και το ότι κρίνω είναι καθαρά γιατί νιώθω πως μας θεωρούν χαζούς και λένε ακόμα και ψέματα μέσα στην μούρη μας (εξού που είχα αναφέρει πιο πάνω πως έχουν γίνει πολλά). Γνώμη μου αλλά ένα παιδί δεν μεγαλώνει σωστά μόνο με βόλτα στον ίδιο πάρκο 24/7, ταβέρνες στις οποίες το παιδί δεν κάθεται καθόλου ήρεμο (δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο) και παιχνίδια με μονοευρα. Τα παιδιά ειδικά στην ηλικία των 2-4 θέλουν και κάτι να τους ανοίξουν το μυαλό να δουν και άλλα πράγματα. Γενικώς αλληλεπίδραση. Μπορεί να είμαι λάθος. Αλλά αυτό πιστεύω. 

το παιδι θα καταλαβει μεγαλωνοντας ετσι κ αλλιως

κανε βιντεο  με τους υπολοιπους που λογικα θα χαρουνε κιολας

ο,τι κ να πιστευει καθε οικογενεια,ξερει τι ειναι καλυτερο για το δικο της παιδι,εφοσον δ ειναι κτ επικινδυνο φυσικα

ασχετα με το αν συμφωνω με οσα θελεις εσυ η οχι,που μια χαρα λογικα τα λες,τα ψεμματα ειναι το μονο που θα με ενοχλουσε.ομως το παιδι ειναι μικρο,κ αναγκαστικα θα εχεις επαφη μαζι του με τους γονεις του

μια χαρα ειναι το παρκο που παει το 3χρ,στην τελικη αυτο τους βολευει.παρε κ κανενα παιχνιδακι που θεωρεις καλο για την ηλικια του,κ αρκει

η αλληλεπιδραση συμφωνω ειναι σημαντικη,κ να πατε στην παιδικη κ πραγματικα να παιξεις μαζι του,αλλα κ να βρισκει παρεες με αλλα παιδακια

• Ευχαριστώ 1

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 699
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 21/2/2019 at 9:33 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Πωωωωω για γέλια και για κλαμματα η τυπισσα!!! Νομίζω καπου εχει πάρει το μάτι μου το τοτε θεμα που ειχες ανοίξει.. Συγγνωμη ποσο χρονών ειναι??? 

Το όνομα της δεν ξέρω αν περιμενει να το ακουσει, γτ ειχε πει στον άντρα μου οταν μαθαμε οτι ειναι κοριτσι να βγάλουμε της μαμας μου αν είναι... Προφανως φοβάται μη βγει αγοράκι τ 2ο και δε θελω να βγάλω τον πεθερο μου... Το γελοία της ολης υποθεσης είναι οτι εγω δε θελω να βγάλω τς γονεις μου διότι πολύ απλα θεωρώ γελοία αυτη την παραδοση!!! 

Κορίτσια....καλημέρα καταρχήν... Πάντα υπάρχουν χειρότερα να ξέρετε. Εγώ ήμουν έγγυος και έχανα το παιδί μου με αιμορραγίες καθημερινές κ όταν με αντίκρισε η πεθερά μου λέει....πόσο χρονών είσαι ε; Ε δεν θα είσαι 40 σαν τον γιό μου; Στην ηλικία σου δεν τα κρατάτε τα παιδιά... Όταν τα είπα στον άντρα μου η απάντηση του ήταν... Καλά που δεν ήμουν μπροστά γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα... Κατά τα άλλα την βλέπει κάθε μέρα μιας κ η δουλειά του είναι κάτω από το σπίτι του... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες....

• Λυπημένη/-ος 1

• 3 months later...
On 20/2/2019 at 5:05 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Καλησπέρα!!! 

Όπως αναφερω και στον τίτλο του θέματος μου, θα ήθελα να μου πειτε (οσες και οσοι θελετε) τη σχέση που έχετε με τα πεθερικα σας!!! 

Εγω οπως εχω αναφέρει και αλλου, πλεον δεν εχω σχεσεις και βρήκα την υγειά μου, αφού βεβαια πρωτα η "κυρια" πεθερουλα υπαινιχθηκε πως ειμαι του γιατρού!! Απλα επειδή δε βλέπω να μας βγαίνει σε καλο ουτε αυτή η κατάσταση, θα ήθελα να δω τι συμβαίνει και σε αλλα σπίτια!!! 

Εδω ειμαι να μοιραστούμε εμπειριες και συμβουλές!!! Αλλωστε έχουμε βοηθησει σε τοσα θέματα η μια την αλλη!!! :)

Καλησπέρα!!! 

Εγώ, η αλήθεια είναι, επειδή έχω μόνο την μητέρα μου από όταν γεννήθηκα, γνώρισα τα πεθερικά μου πριν 7 χρόνια και είχαμε Καλές σχέσεις. Ίσως με τον πεθερό μου (λόγω κ της απουσίας του πατρός μου) να είχαμε. Καλύτερες σχέσεις, ή έστω ήταν πιο άνετο το. Κλίμα μεταξύ μας, συζητούσαμε περισσότερα. "κόρη τους με έλεγαν..." 

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο που ήρθε το πρώτο εγγόνι της οικογένειας όλης (κ πρώτο μου παιδί) έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας. Δεν ήρθαν καν στο μαιευτήριο να με δουν εμένα (εννοείται για το μωρό όταν γεννήθηκε ήρθαν), με αγνοούσαν όταν κάναμε επισκέψεις και άλλα πολλά... Ο άντρας μου δυστυχώς είναι στη μέση κ δεν μπορεί να βάλει όρια οπότε μέχρι στιγμής κάνω υπομονή μέχρι να κάνω το μπαμ και προεοαθω να είμαι ουδέτερη. Αλλά καταφέρνω να είμαι "απόμακρη" και "ξινή". Αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα... 

Καλημέρα κορίτσια! Να πω και εγώ τον πόνο μου με τα πεθερικά, βοηθήστε με να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις..🙄

Στην αρχή της γνωριμίας όλα ήταν εξαιρετικά! Αισθανόμουν σα να είμαι παιδί τους. Όταν έμεινα εγκυος, το ίδιο δεν είχε αλλάξει κάτι. Ωστόσο, η πεθερα μου άρχισε να δειλά δειλά να μου λέει τι να κάνω. Εγώ αρχικά είχα θεωρήσει ότι το έκανε να με βοηθήσει με το παιδί καθώς ήταν το πρώτο, να φτιάξουμε το δωμάτιο του. Κουνια που με κούναγε..

Όταν γεννήθηκε το παιδί, άρχισε να γίνεται παρεμβατικη και να με "διαταζει" να κάνω αυτά που ήθελε και θεωρούσε εκείνη σωστά. Μου έλεγε ότι δεν χορταίνει το παιδί με το γάλα μου, ότι είναι αραιό (άκουσον άκουσον) να του δίνω φόρμουλες. Γενικά δεν είχαμε θέμα με κολικούς, επέμενε να του δώσω φάρμακο.. Ερχόταν και έρχεται δηλαδή, ότι ώρα θέλει εκείνη, μου κάνει ξαφνικές εφόδους και φέρνει και παρέα μαζί της 9 το βράδυ, 10 το πρωί δεν υπάρχει σταθερό ωράριο..

Της έχω τονίσει πολλάκις ότι δεν θέλω να πάρουμε στράτα και περπατουρα στο παιδι, επιμένει να του αγοράσει λέγοντας μου "πήγα στο μαγαζί αλλά δεν είχε στράτα" και πολλά άλλα.. 

Του δίνει φαγητο με τα χέρια της ενώ δεν τα έχει πλύνει πριν.. Το βάζει να παίζει στο νεροχύτη, βρέχεται το παιδί και δεν του αλλάζει ρούχα.. 

Το κορυφαίο καπνίζουν δίπλα του ενώ λέμε με τον άντρα μου να μην το κάνουν και σήμερα ήθελαν να του δώσουν sprite να πιει σε 11 μηνων παιδί..

Γενικά, νευριάζει όταν μου λέει να κάνω κάτι και δεν το κάνω ή όταν της λέω εγώ τι θεωρώ σωστό για το δικό μου το παιδί με αγνοεί επιδεικτικά..

Μάστιγα τα πεθερικά..

1 hour ago, AnnaKaterina12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να πω και εγώ τον πόνο μου με τα πεθερικά, βοηθήστε με να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις..🙄

Στην αρχή της γνωριμίας όλα ήταν εξαιρετικά! Αισθανόμουν σα να είμαι παιδί τους. Όταν έμεινα εγκυος, το ίδιο δεν είχε αλλάξει κάτι. Ωστόσο, η πεθερα μου άρχισε να δειλά δειλά να μου λέει τι να κάνω. Εγώ αρχικά είχα θεωρήσει ότι το έκανε να με βοηθήσει με το παιδί καθώς ήταν το πρώτο, να φτιάξουμε το δωμάτιο του. Κουνια που με κούναγε..

Όταν γεννήθηκε το παιδί, άρχισε να γίνεται παρεμβατικη και να με "διαταζει" να κάνω αυτά που ήθελε και θεωρούσε εκείνη σωστά. Μου έλεγε ότι δεν χορταίνει το παιδί με το γάλα μου, ότι είναι αραιό (άκουσον άκουσον) να του δίνω φόρμουλες. Γενικά δεν είχαμε θέμα με κολικούς, επέμενε να του δώσω φάρμακο.. Ερχόταν και έρχεται δηλαδή, ότι ώρα θέλει εκείνη, μου κάνει ξαφνικές εφόδους και φέρνει και παρέα μαζί της 9 το βράδυ, 10 το πρωί δεν υπάρχει σταθερό ωράριο..

Της έχω τονίσει πολλάκις ότι δεν θέλω να πάρουμε στράτα και περπατουρα στο παιδι, επιμένει να του αγοράσει λέγοντας μου "πήγα στο μαγαζί αλλά δεν είχε στράτα" και πολλά άλλα.. 

Του δίνει φαγητο με τα χέρια της ενώ δεν τα έχει πλύνει πριν.. Το βάζει να παίζει στο νεροχύτη, βρέχεται το παιδί και δεν του αλλάζει ρούχα.. 

Το κορυφαίο καπνίζουν δίπλα του ενώ λέμε με τον άντρα μου να μην το κάνουν και σήμερα ήθελαν να του δώσουν sprite να πιει σε 11 μηνων παιδί..

Γενικά, νευριάζει όταν μου λέει να κάνω κάτι και δεν το κάνω ή όταν της λέω εγώ τι θεωρώ σωστό για το δικό μου το παιδί με αγνοεί επιδεικτικά..

Μάστιγα τα πεθερικά..

τα σκηνικα που περιγραφεις ειναι τραγικα.αν ειστε σπιτι τους η εξω,με του που γινεται αυτο σηκωνεσαι,παιρνεις το παιδι κ φευγεις

κ λες οτι θα το ξαναδουν οταν θα συμπεριφερονται οπως πρεπει σε ενα μωρο 11μηνων

αν ειναι σπιτι σου,παλι τους ζητας να φυγουν

αν ερχονται χωρις προειδοποιηση απλα δ ανοιγεις

ευχομαι να ειστε μαζι με το συζηγο σε αυτο κ καλα ξεμπερδεματα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , vikib είπε:

τα σκηνικα που περιγραφεις ειναι τραγικα.αν ειστε σπιτι τους η εξω,με του που γινεται αυτο σηκωνεσαι,παιρνεις το παιδι κ φευγεις

κ λες οτι θα το ξαναδουν οταν θα συμπεριφερονται οπως πρεπει σε ενα μωρο 11μηνων

αν ειναι σπιτι σου,παλι τους ζητας να φυγουν

αν ερχονται χωρις προειδοποιηση απλα δ ανοιγεις

ευχομαι να ειστε μαζι με το συζηγο σε αυτο κ καλα ξεμπερδεματα

Ευτυχώς με τον άντρα μου είμαστε μαζί και νευριάζει όπως νευριάζω!

Πολλές φορές όταν τους φωνάζει στα διάφορα που κάνουν, μονίμως απαντάνε "μη μου λέτε τι κανω". Και κάνουν ακριβώς το αντίθετο, αντιδραστικα.. βάζοντας το παιδί στη μεση..

Αυτό που μου λες, να σηκωθω και να φύγω είναι μια λύση που ομολογουμένως δεν την είχα σκεφτεί..

Ποτε δεν χτυπάνε πριν μπουν στο σπίτι, μπουκάρουν με το έτσι θέλω.. 

4 ώρες πρίν, AnnaKaterina12 είπε:

Μάστιγα τα πεθερικά..

Πωπω σε καταλαβαίνω τα ίδια περνάω ακριβώς βέβαια η δικιά σου είναι λίγο χειρότερη...η μία λύση είναι να μιλήσει ο άντρας σου που συνηθως φοβούνται τις μανουλες τους και η δεύτερη λύση αν έχεις τα κότσια να πεις ότι δικό σου είναι το παιδί και θα κάνεις ότι γουστάρεις.. στο λέω επειδή ούτε εγω έχω τα κότσια να μιλήσω απλά είμαι φουλ ξινή όταν έρχεται και δεν της πολύ μιλάω ... πρέπει να βρούμε μια λύση όμως δεν πάει αλλο

πρίν από 12 λεπτά , Lem92 είπε:

Πωπω σε καταλαβαίνω τα ίδια περνάω ακριβώς βέβαια η δικιά σου είναι λίγο χειρότερη...η μία λύση είναι να μιλήσει ο άντρας σου που συνηθως φοβούνται τις μανουλες τους και η δεύτερη λύση αν έχεις τα κότσια να πεις ότι δικό σου είναι το παιδί και θα κάνεις ότι γουστάρεις.. στο λέω επειδή ούτε εγω έχω τα κότσια να μιλήσω απλά είμαι φουλ ξινή όταν έρχεται και δεν της πολύ μιλάω ... πρέπει να βρούμε μια λύση όμως δεν πάει αλλο

Έτσι είμαι και εγώ, δεν έχω την ανάλογη πυγμή να μιλήσω.. Συνεπώς, προσπαθώ με άλλους τρόπους να τη βάζω στη θέση της..

Ναι και εγώ δεν έχω πολλά πολλά άλλα μη νομίζεις και εκείνη από τότε που έχει αντιληφθεί ότι δεν κάνω αυτά που μου λέει, με το ζορι μου μιλάει.. επίσης, κάθε φορά που πάμε σπίτι δε μου προσφέρει ποτε τίποτα! Ρωτάει όλους τους υπόλοιπους αν θέλουν κάτι και εμένα τίποτα..

2 ώρες πρίν, AnnaKaterina12 είπε:

Ευτυχώς με τον άντρα μου είμαστε μαζί και νευριάζει όπως νευριάζω!

Πολλές φορές όταν τους φωνάζει στα διάφορα που κάνουν, μονίμως απαντάνε "μη μου λέτε τι κανω". Και κάνουν ακριβώς το αντίθετο, αντιδραστικα.. βάζοντας το παιδί στη μεση..

Αυτό που μου λες, να σηκωθω και να φύγω είναι μια λύση που ομολογουμένως δεν την είχα σκεφτεί..

Ποτε δεν χτυπάνε πριν μπουν στο σπίτι, μπουκάρουν με το έτσι θέλω.. 

τι εννοεις;εχουν κλειδια;γτ βρε παιδια κανετε τετοια λαθη.ουτε οι γονεις μου δ ειχαν οταν σπουδαζα που το πληρωναν κιολας

πρίν από 6 λεπτά , AnnaKaterina12 είπε:

Έτσι είμαι και εγώ, δεν έχω την ανάλογη πυγμή να μιλήσω.. Συνεπώς, προσπαθώ με άλλους τρόπους να τη βάζω στη θέση της..

Ναι και εγώ δεν έχω πολλά πολλά άλλα μη νομίζεις και εκείνη από τότε που έχει αντιληφθεί ότι δεν κάνω αυτά που μου λέει, με το ζορι μου μιλάει.. επίσης, κάθε φορά που πάμε σπίτι δε μου προσφέρει ποτε τίποτα! Ρωτάει όλους τους υπόλοιπους αν θέλουν κάτι και εμένα τίποτα..

δ θελει αλλο τροπο.ξεκαθαρα.μιλαμε για πραγματα που μπορει να ειναι επικινδυνα για το παιδι.θα περιμενεις πρωτα να γινει κτ κ μετα να δρασεις;

μακρια απο τοξικα περιβαλλοντα ακομη κ αν ειναι οι γονεις μας

κ γτ δ σηκωνεσαι να παρεις μονη η να φυγεις.δ καταλαβαινω γτ το ανεχεσαι ακομη

σκεψου οτι λειτουργεις σαν παραδειγμα στο παιδι σου.αυτο θελεις;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , vikib είπε:

τι εννοεις;εχουν κλειδια;γτ βρε παιδια κανετε τετοια λαθη.ουτε οι γονεις μου δ ειχαν οταν σπουδαζα που το πληρωναν κιολας

δ θελει αλλο τροπο.ξεκαθαρα.μιλαμε για πραγματα που μπορει να ειναι επικινδυνα για το παιδι.θα περιμενεις πρωτα να γινει κτ κ μετα να δρασεις;

μακρια απο τοξικα περιβαλλοντα ακομη κ αν ειναι οι γονεις μας

κ γτ δ σηκωνεσαι να παρεις μονη η να φυγεις.δ καταλαβαινω γτ το ανεχεσαι ακομη

σκεψου οτι λειτουργεις σαν παραδειγμα στο παιδι σου.αυτο θελεις;

Όχι όχι εννοείται δεν έχουν κλειδιά!! Ήμουν κατηγοριματικη εξ αρχής σε αυτό! Απλώς αφηνω την ημερα ανοιχτα να αεριζεται το σπίτι, μόνο με τις σίτες και μπαίνει ανενοχλητη..

Έχεις δίκιο, έχει φτάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι.. Η μητέρα μου λέει "για το παιδί σου γίνεσαι σκυ@@".

Σε δικούς μου ανθρώπους που τα είπα μου είπαν τα ίδια με εσένα.."αφού βλέπεις με ευγένεια δεν αλλάζουν, άλλαξε εσύ τρόπο"

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , AnnaKaterina12 είπε:

Εδώ δεν είναι θέμα πυγμής, πρέπει να υπερασπιστείς το παιδί σου. Τα σκηνικά που περιγράφεις είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού, πώς μπουκαρει μόνη της έχει κλειδιά; Να της τα πάρεις. Άμα μένετε πάνω κάτω σκέψου να μετακομίσεις, εφριξα καιμμονο που διάβασα για το τσιγάρο και τη Sprite.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Spring_girl είπε:

Εδώ δεν είναι θέμα πυγμής, πρέπει να υπερασπιστείς το παιδί σου. Τα σκηνικά που περιγράφεις είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού, πώς μπουκαρει μόνη της έχει κλειδιά; Να της τα πάρεις. Άμα μένετε πάνω κάτω σκέψου να μετακομίσεις, εφριξα καιμμονο που διάβασα για το τσιγάρο και τη Sprite.

Εννοείται πως το υπερασπιζομαι! Όταν καπνίζουν το παίρνω και πάμε σε άλλο σημείο και καθόμαστε, σήμερα με τη sprite έβαλα τις φωνές δεν άντεξα.. δεν έχει κλειδιά αλλά εγώ έχω το σπίτι με τις σίτες..

Εννοείται πως το υπερασπιζομαι! Όταν καπνίζουν το παίρνω και πάμε σε άλλο σημείο και καθόμαστε, σήμερα με τη sprite έβαλα τις φωνές δεν άντεξα.. δεν έχει κλειδιά αλλά εγώ έχω το σπίτι με τις σίτες..

Αυτό που μπαίνουν από μπαλκονοπορτες μόλις μας ακούνε ποτέ δεν το καταλαβα λες και έχουμε όρεξη πρωί πρωί να τους δούμε...α καλά τελείως κακιστρο η δικιά σου με αυτά που μας λες...πόσο να αντέξεις και εσύ...άκου sprite στο μωρό ..ποτέ μην το αφήσεις μαζί τους θα το βρεις με κάνα πούρο στο στόμα...εμενα είχαν δώσει σιρόπι σταφύλι θεέ μου που μπλεξαμε

οχι αλλο σημειο,χλμ θα βαζεις αναμεσα σας

3 ώρες πρίν, AnnaKaterina12 είπε:

Όχι όχι εννοείται δεν έχουν κλειδιά!! Ήμουν κατηγοριματικη εξ αρχής σε αυτό! Απλώς αφηνω την ημερα ανοιχτα να αεριζεται το σπίτι, μόνο με τις σίτες και μπαίνει ανενοχλητη..

Έχεις δίκιο, έχει φτάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι.. Η μητέρα μου λέει "για το παιδί σου γίνεσαι σκυ@@".

Σε δικούς μου ανθρώπους που τα είπα μου είπαν τα ίδια με εσένα.."αφού βλέπεις με ευγένεια δεν αλλάζουν, άλλαξε εσύ τρόπο"

κλεισε τις πορτες μεχρι να αλλαξει.θα προτιμουσα να σκασω απο τη ζεστη απο το να τους βλεπω φαντη μπαστουνι μπροστα μου

συμφωνω με την μαμα σου κ την spring girl

γινε η φωνη του.υπερασπισου το

γενικα στους ανθρωπους πρεπει να φερεσαι οπως σου φερονται.ειναι αυτοι ευγενικοι κ εισαι κ εσυ;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Lem92 είπε:

Αυτό που μπαίνουν από μπαλκονοπορτες μόλις μας ακούνε ποτέ δεν το καταλαβα λες και έχουμε όρεξη πρωί πρωί να τους δούμε...α καλά τελείως κακιστρο η δικιά σου με αυτά που μας λες...πόσο να αντέξεις και εσύ...άκου sprite στο μωρό ..ποτέ μην το αφήσεις μαζί τους θα το βρεις με κάνα πούρο στο στόμα...εμενα είχαν δώσει σιρόπι σταφύλι θεέ μου που μπλεξαμε

Το κάνουν και σε εσένα να μπαίνουν σπίτι σας χωρίς καν να χτυπάνε την πόρτα; Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αυτό και γιατί πάντα οι πεθερές δημιουργούν το πρόβλημα! 

Σιρόπι σταφυλι..μάλιστα..φουλ στη ζάχαρη και το συντηρητικό σε μωρο παιδί..

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όταν τα κάνουν γελάνε κιόλας, λες και είμαστε τσίρκο. Τις προάλλες αυτό τους είπα, το παιδι δεν είναι κλόουν..

3 ώρες πρίν, vikib είπε:

οχι αλλο σημειο,χλμ θα βαζεις αναμεσα σας

κλεισε τις πορτες μεχρι να αλλαξει.θα προτιμουσα να σκασω απο τη ζεστη απο το να τους βλεπω φαντη μπαστουνι μπροστα μου

συμφωνω με την μαμα σου κ την spring girl

γινε η φωνη του.υπερασπισου το

γενικα στους ανθρωπους πρεπει να φερεσαι οπως σου φερονται.ειναι αυτοι ευγενικοι κ εισαι κ εσυ;

Η αλήθεια είναι αυτή, επιβάλλεται να αλλάξω τρόπο συμπεριφοράς.

Δεν τους εμπιστεύομαι να τους αφήσω το παιδί, κάνουν τόσα μπροστά μου και τρέμω στην ιδέα τι μπορεί να κάνουν όταν δεν βλέπω..sprite, τηγανιτές πατάτες, παγωτό και κινητό καμια ωρα για να απασχολειται 🙄😒 (ας ευθυμήσουμε λιγάκι γιατί σας τρέλανα και εσας)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...