Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Σχέση με τα πεθερικα μας!!!?

anemoni1989

Recommended Posts

Just now, nanoula90 είπε:

Ενταξει για ολα τα αλλα, αλλα το ταπερ εμενα δεν μου φαινεται κατι κακο. Ισα ισα θα με γλυτωνε απο πολυ χρονο κ κοπο !!! Ειδικα αν ειναι και καλη μαγειρισσα χαχα. Βεβαια δεν ξερω αν ειχε αλλες σκεψεις απο πισω, μη λεω πολλα γιατι πχ η δικη μου πεθερα οντως θα το κανε για μενα, να μς βοηθησει αφαιρωντας μου μια δουλεια

Τάπερ με ατομική μερίδα δε νομίζω να με γλίτωνε από κάτι. Στο κάτω κάτω δεν δούλευα εκείνη τη περίοδο τι άλλο θα έκανα στο σπίτι αν δεν έκανα ένα φαγητό; Είναι οπτική και οπτική. Εγώ από το τρόπο της κατάλαβα ότι το παιδί της ήθελε να τρώει απ' το φαι της. Όταν σου λέει να έρχεστε εδώ να τρώτε κάθε μέρα επειδή το κάνουν και οι άλλοι και δεν γίνεται αρχίζει τα τάπερ αντί να χαίρεται που η νυφη της θέλει να μαγειρεύει άρα συνάμα να περιποιηθεί τον γιο της... Δεν είμαι της άποψης να παίρνω βοήθεια άμα δεν τη χρειάζομαι γιατί κι αυτές πλέον μεγάλωσαν τα παιδιά τους ας ηρεμήσουν να ξεκουραστούν. Το ίδιο ισχύει και για τη μαμά μου εννοείται. Σειρά μας τώρα να αναλάβουμε το σπιτικό μας. Έκτος κι αν κάποιο κοριτσι δουλεύει και εκεί φαίνεται ότι η πεθερά το κάνει καλοπροαίρετα. 

Επεξεργάστηκαν by Mamacita Alina
Παρεμπιπτόντως είσαι πολύ τυχερή που εσένα θα το έκανε καλοπροαίρετα. Η δικιά μου μια που δίνει τάπερ και την άλλη μπροστά σε κόσμο σε ρωτάει πως ήταν το φαγητό ενώ ξέρει ότι ήδη έχεις δικό σου για να δείξει ότι σου δίνει...
  • Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 699
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Τάπερ με ατομική μερίδα δε νομίζω να με γλίτωνε από κάτι. Στο κάτω κάτω δεν δούλευα εκείνη τη περίοδο τι άλλο θα έκανα στο σπίτι αν δεν έκανα ένα φαγητό; Είναι οπτική και οπτική. Εγώ από το τρόπο της κατάλαβα ότι το παιδί της ήθελε να τρώει απ' το φαι της. Όταν σου λέει να έρχεστε εδώ να τρώτε κάθε μέρα επειδή το κάνουν και οι άλλοι και δεν γίνεται αρχίζει τα τάπερ αντί να χαίρεται που η νυφη της θέλει να μαγειρεύει άρα συνάμα να περιποιηθεί τον γιο της... Δεν είμαι της άποψης να παίρνω βοήθεια άμα δεν τη χρειάζομαι γιατί κι αυτές πλέον μεγάλωσαν τα παιδιά τους ας ηρεμήσουν να ξεκουραστούν. Το ίδιο ισχύει και για τη μαμά μου εννοείται. Σειρά μας τώρα να αναλάβουμε το σπιτικό μας. Έκτος κι αν κάποιο κοριτσι δουλεύει και εκεί φαίνεται ότι η πεθερά το κάνει καλοπροαίρετα. 

Καλα ναι αν ειναι ετσι οπως το λες εχεις δικιο. Αν το ειχε στο μυαλο της οτι επρεπε να ταισει τον κανακαρη της μην ρεψει γιατι η νυφη της δεν το κανει (?).

Παντως για την βοηθεια εξαρταται πως το βλεπει κανεις. Εγω με το παιδι στις αρχες δεν προλαβαινα οχι να μαγειρεψω ουτε μπανιο να κανω. Οποτε όποια βοηθεια μου προσφερθηκε ειτε απο μαμα ειτε απο πεθερα ηταν ευλογια! Αλλα οχι κ να μου φερνει μια μεριδα για τον γιο της. Ή να υπονοει οτι εγω ειμαι αχρηστη. Θα της εφερνα το ταπερ καπελο χαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Καλα ναι αν ειναι ετσι οπως το λες εχεις δικιο. Αν το ειχε στο μυαλο της οτι επρεπε να ταισει τον κανακαρη της μην ρεψει γιατι η νυφη της δεν το κανει (?).

Παντως για την βοηθεια εξαρταται πως το βλεπει κανεις. Εγω με το παιδι στις αρχες δεν προλαβαινα οχι να μαγειρεψω ουτε μπανιο να κανω. Οποτε όποια βοηθεια μου προσφερθηκε ειτε απο μαμα ειτε απο πεθερα ηταν ευλογια! Αλλα οχι κ να μου φερνει μια μεριδα για τον γιο της. Ή να υπονοει οτι εγω ειμαι αχρηστη. Θα της εφερνα το ταπερ καπελο χαχα

Χαχαχα ναι με το παιδί συμφωνώ και έχω δεχτεί βοήθεια όση μου δίνεται αλλά τότε ήμουν απλά φρεσκοαρραβωνιασμενη δεν είχα τίποτα να κάνω. Ίσα ίσα είμασταν σε αυτά τα πρώτα μέλια που θέλεις ένα παραπάνω να κάνεις πράγματα για αυτός όπως και αυτός για σένα.... Βρε ακόμη ατομικές μερίδες φέρνει. Και όταν υποθηκε ότι δεν μας φτάνει αυτό ούτως ή άλλως οπότε να μη της το στερουμε ειπε ότι το φέρνει για το παιδιιιι.....

• Χαχα 2

Κοίτα ζοριστηκε πολύ να καταλάβει ότι αυτά που κάνει η μάνα του δεν είναι τόσο λογικά. Όταν πχ λες στον άλλο μόλις σχολάς απ' τη δουλειά έλα να παίρνεις φαι και μετά να πηγαίνεις σπίτι σου αυτός το έπαιρνε καλοπροαίρετα. Και εγώ τι είναι ρε φίλε γλάστρα; 

Έχω ανεχτεί πάρα πολλά. Ευθέως δεν μου έχει πει τίποτα βάζει τον πεθερό να τα λέει. Ναι ναι ... Το φερέφωνο... Σάμπως δεν καταλαβαίνω ότι είναι δικά της λόγια... Μιας που ο άνθρωπος όταν είναι μόνος του δεν λέει τίποτα απολύτως μπροστα της ... Κι εσύ κοντά μένεις; Δεν σας έχω διαβάσει όλες η αλήθεια ακόμη

Πω πω έλεος..!! Αχ ναι μένει από κάτω η γλυκιά μου!!! Καλά αυτό με το φαγητό κι εμένα είχε ένα διάστημα που έφερνε το μεσσημερι ένα πιάτο φαγητό εεεελεος!! Ο πεθερός δεν ασχολείται δοοοξα το θεό!! Πες στον πεθερό την επόμενη φορά αυτή που σε έβαλε να τα πεις να έρθει η ίδια να μου τα πει χοχοχοχο!! Τραγικές καταστάσεις..!!

Just now, Bloumblou είπε:

Πω πω έλεος..!! Αχ ναι μένει από κάτω η γλυκιά μου!!! Καλά αυτό με το φαγητό κι εμένα είχε ένα διάστημα που έφερνε το μεσσημερι ένα πιάτο φαγητό εεεελεος!! Ο πεθερός δεν ασχολείται δοοοξα το θεό!! Πες στον πεθερό την επόμενη φορά αυτή που σε έβαλε να τα πεις να έρθει η ίδια να μου τα πει χοχοχοχο!! Τραγικές καταστάσεις..!!

Αχου γιατί μοιάζουν καλέ τόσο; Εμένα μένει απεναντι μας. Ισόγειο και οι δύο. Από πάνω ο αδερφός και η συνυφαδα.... Από πάνω είναι άλλο ένα διαμέρισμα για την κόρη η οποια το έχει για τις διακοπές της. Δεν είναι κακό παιδί η συγκεκριμένη κοπέλα αλλά είναι αμέτοχη και καλά κάνει.

Ασε... Ταυτόχρονα που σταμάτησε εκείνη τα παράπονα διακριτικά πάντα του στυλ μα δεν έρχεστε μα δεν θέλετε βοήθεια μα δε θέλετε το φαγητό μου μα μα μα ξεκίνησε ο πεθερός. Και ταυτόχρονα πάλι που σταμάτησε τα παράπονα σταμάτησαν και οι συγγενείς να μου καλομιλανε ενώ τους φέρομαι με το γάντι. Και στα πεθερικά το ίδιο φέρομαι. Απλά δεν πάμε εκεί κάθε μέρα πηγαίναμε μια φορά την εβδομάδα και επειδή κάθε φορά που πηγαίναμε πέταγαν και κάτι σταματήσαμε και το μια φορά την εβδομάδα και πάμε οπότε και αν μας κάνει κέφι. Πλέον έχει άλλο παράπονο. Ενώ έρχεται κάθε μα κάθε μέρα ότι ώρα της καπνίσει λέει ότι δεν πάμε εμείς εκεί το παιδί.... 

Διαφημίσεις

Αχου γιατί μοιάζουν καλέ τόσο; Εμένα μένει απεναντι μας. Ισόγειο και οι δύο. Από πάνω ο αδερφός και η συνυφαδα.... Από πάνω είναι άλλο ένα διαμέρισμα για την κόρη η οποια το έχει για τις διακοπές της. Δεν είναι κακό παιδί η συγκεκριμένη κοπέλα αλλά είναι αμέτοχη και καλά κάνει.

Ασε... Ταυτόχρονα που σταμάτησε εκείνη τα παράπονα διακριτικά πάντα του στυλ μα δεν έρχεστε μα δεν θέλετε βοήθεια μα δε θέλετε το φαγητό μου μα μα μα ξεκίνησε ο πεθερός. Και ταυτόχρονα πάλι που σταμάτησε τα παράπονα σταμάτησαν και οι συγγενείς να μου καλομιλανε ενώ τους φέρομαι με το γάντι. Και στα πεθερικά το ίδιο φέρομαι. Απλά δεν πάμε εκεί κάθε μέρα πηγαίναμε μια φορά την εβδομάδα και επειδή κάθε φορά που πηγαίναμε πέταγαν και κάτι σταματήσαμε και το μια φορά την εβδομάδα και πάμε οπότε και αν μας κάνει κέφι. Πλέον έχει άλλο παράπονο. Ενώ έρχεται κάθε μα κάθε μέρα ότι ώρα της καπνίσει λέει ότι δεν πάμε εμείς εκεί το παιδί.... 

Ωρε μάνα μου!! Αυτά τα παράπονα εεελεος...!! Εν τω μεταξύ εμένα τους πήραν οι γονείς μου σε γιορτές να έρθουν μαζί μας στο σπίτι των γονέων μου και της απάντησαν ότι δεν θέλουν γιατί θέλουν να είναι οικογενειακα εκεί πήρα ανάποδες ...να προσβάλουν έτσι τους γονείς μου ωωωρε τι έγινε!! Σιχτιρ με δαυτες!! Το ιδανικό θα ήταν να μένουμε τοοοοσο μα τοοοοοσοοοο μακριά από αυτές αχ!!

Ωρε μάνα μου!! Αυτά τα παράπονα εεελεος...!! Εν τω μεταξύ εμένα τους πήραν οι γονείς μου σε γιορτές να έρθουν μαζί μας στο σπίτι των γονέων μου και της απάντησαν ότι δεν θέλουν γιατί θέλουν να είναι οικογενειακα εκεί πήρα ανάποδες ...να προσβάλουν έτσι τους γονείς μου ωωωρε τι έγινε!! Σιχτιρ με δαυτες!! Το ιδανικό θα ήταν να μένουμε τοοοοσο μα τοοοοοσοοοο μακριά από αυτές αχ!!

Πόσο δίκιο έχεις. Αλλά κάναμε το λάθος.... Τώρα πως διορθώνεται; Δεν είναι εύκολο....

Εσένα ο σύζυγος είναι μαζί σου; Καταλαβαίνει ότι είναι φάουλ οι δικοί του;

Ναι ο γλυκούλης μου δόξα το θεό!!! Τους βάζει στην θέση τους όλους!! Το κακο με αυτούς είναι ότι δεν λένε να βγάλουν το σκασμο εφόσον τους λέει ο γιος τους ότι μας ενοχλούν!!! 

Διαφημίσεις

Ναι ο γλυκούλης μου δόξα το θεό!!! Τους βάζει στην θέση τους όλους!! Το κακο με αυτούς είναι ότι δεν λένε να βγάλουν το σκασμο εφόσον τους λέει ο γιος τους ότι μας ενοχλούν!!! 

Ανταλλάσσουμε; Χαχαχαχαχα. Εμένα ευθέως ποτέ δεν έχει πει κάτι. Απλά απαντάει με τακτ κάθε φορά που θα ειπωθεί κάτι. Μου έχει πει πως φταίει το ότι δεν είναι ετοιμόλογος αλλά ότι πραγματικα έχει απηυδήσει από όλο αυτό. Τόσα χρόνια όμως δεν εχει μια απάντηση που να οριοθετεί τα πράγματα και μόνο τακτ; Δεν είμαι σίγουρη

Εγω παλι κοριτσια εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου... Ο αντρας μου ειχε ελαχιστη επαφη με τους δικους του δηλαδη πηγαινε μια φορα τον μηνα και στο τηλεφωνο ελεγε ειμαι καλα και τελος. Εμενα μου φαινοταν περιεργο γιατι εχω πολυ στενη επαφη με τους δικους μου οι οποιοι βοηθανε και παρα πολυ σε ολα οποτε του ελεγα να πηγαινει πιο συχνα και στο τηλεφωνο να τους μιλαει πιο πολυ και να λεει τι κανουμε και τους καλουσα και σπιτι. Σαν αποτελεσμα τωρα που εκανα εξωσωματικη ειχα την πεθερα να με παιρνει τηλ να μου λεει να μην το κανω βουκινο, αφου απετυχα να με ξαναπαιρνει να μου λεει με υφος δεν εγινε και τιποτα και τωρα και ο δικος μου να θελει να πηγαινουμε μαζι συχνα στους δικους του. Φυσικα αυτοι δεν βοηθανε πουθενα ποτε ενα πιατο φαι ουτε για τον γιο δεν φτιαχνει η μανα και μονο να λεει διαφορες κακιες ξερει... Αλλα ποιος μου φταιει ας προσεχα!!!

Just now, maroulini είπε:

Εγω παλι κοριτσια εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου... Ο αντρας μου ειχε ελαχιστη επαφη με τους δικους του δηλαδη πηγαινε μια φορα τον μηνα και στο τηλεφωνο ελεγε ειμαι καλα και τελος. Εμενα μου φαινοταν περιεργο γιατι εχω πολυ στενη επαφη με τους δικους μου οι οποιοι βοηθανε και παρα πολυ σε ολα οποτε του ελεγα να πηγαινει πιο συχνα και στο τηλεφωνο να τους μιλαει πιο πολυ και να λεει τι κανουμε και τους καλουσα και σπιτι. Σαν αποτελεσμα τωρα που εκανα εξωσωματικη ειχα την πεθερα να με παιρνει τηλ να μου λεει να μην το κανω βουκινο, αφου απετυχα να με ξαναπαιρνει να μου λεει με υφος δεν εγινε και τιποτα και τωρα και ο δικος μου να θελει να πηγαινουμε μαζι συχνα στους δικους του. Φυσικα αυτοι δεν βοηθανε πουθενα ποτε ενα πιατο φαι ουτε για τον γιο δεν φτιαχνει η μανα και μονο να λεει διαφορες κακιες ξερει... Αλλα ποιος μου φταιει ας προσεχα!!!

Το πιάτο το φαι το κάνουμε κι εμείς. Δεν έχουμε την ανάγκη τους. Αλλά τα υπόλοιπα απαράδεκτα. Μπορείς όμως να πατήσεις πόδι άνετα και αφού είναι μακρυά απ' ότι καταλαβαίνω ένα παραπάνω. Καταρχάς εσύ ήσουν αιτία που ο άντρας σου γλυκανε μαζί τους και τώρα κάνανε κόμμα; Του έχεις μιλήσει; Αν όχι μίλα του ανοιχτά πως αν δεν ήσουν εσύ ακόμη τυπικός θα ήταν να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι σωστό που γίνεται. Άλλο να τους βλεπει πιο συχνά ή να μιλάνε τηλ και άλλο να παίρνουν θάρρος να επέμβουν στη ζωή σας και να σου πετάνε κουβέντες. 

Κοριτσάρες μου για να δω απόψεις. Σαν καινούργια να σας μάθω και περισσότερο. Εγώ είμαι της οπτικής ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου αν βοηθάνε ή όχι. Ούτως ή άλλως θα μπορούσε να μην υπήρχαν καν (δυστυχώς υπάρχουν και αυτά) ή να είναι πολύ μακριά. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην επεμβαίνουν ούτε ευθέως ούτε πλαγίως στη ζωή και το σπίτι μας. Ίσα ίσα θεωρώ πως αν βοηθάνε παραπάνω θα λενε. Αλλά βλέπω κοπέλες που παραπονιούνται ότι δεν βοηθάνε τα πεθερικά κλπ. Ε και; την ανάγκη τους έχουμε; Επιλογή μας ήταν να κάνουμε σπιτικο και οικογένεια με τον άνθρωπο μας, με το άλλο μας μισό. Οπότε ξέραμε ότι οι υποχρεώσεις θα γίνουν διπλές και τριπλές ειδικά μετά τα παιδιά. Και το φαγακι μας θα το κάνουμε και ότι μπορούμε. Και αν δεν μπορούμε εεε δε χάθηκε και ο κόσμος να γίνουν όλα σε μια μέρα.Άλλο βέβαια να ζητήσεις βοήθεια κάποια στιγμή και να την αρνηθούν ή να μας ζητήσουν εμάς και να αρνηθούμε αυτό είναι γαϊδουρια. 

Εγώ πραγματικα θα χαιρομουν να μην είχε διάθεση καμία να με βοηθήσει η πεθερά μου αλλά πάντα το χαμόγελο που έχει στα χείλη να ήταν αληθινό και καλοπροαίρετο και όχι με κάθε αφορμή να πετάνε κουβέντες ή να παραπονιούνται παντού ότι δε πάμε και και και.Άσε που έχω καταλάβει ότι κάθε φορά που βοηθάει παίρνει θάρρος και χτυπάει πιο πολλά είτε σε μένα είτε στην άλλη νυφη. Κι εκεί μετά τι να πεις; Εμ βοηθας εμ μη μιλάς; Δίκοπο μαχαίρι. Γνώμη μου βέβαια έτσι μη παρεξηγηθω. Και κάθε αντίθετη γνώμη σεβαστή. Απλά ήθελα να δω και τις δικές σας οπτικές μήπως εγώ το βλέπω απόλυτα. (Συγχωρέστε μου το αυτό αλλά τόσα που έχω περάσει σε πολλά είμαι απόλυτη, αν ήταν αλλιώς η κατάσταση σίγουρα θα είχα άλλη άποψη για διάφορα θέματα).

Το πιάτο το φαι το κάνουμε κι εμείς. Δεν έχουμε την ανάγκη τους. Αλλά τα υπόλοιπα απαράδεκτα. Μπορείς όμως να πατήσεις πόδι άνετα και αφού είναι μακρυά απ' ότι καταλαβαίνω ένα παραπάνω. Καταρχάς εσύ ήσουν αιτία που ο άντρας σου γλυκανε μαζί τους και τώρα κάνανε κόμμα; Του έχεις μιλήσει; Αν όχι μίλα του ανοιχτά πως αν δεν ήσουν εσύ ακόμη τυπικός θα ήταν να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι σωστό που γίνεται. Άλλο να τους βλεπει πιο συχνά ή να μιλάνε τηλ και άλλο να παίρνουν θάρρος να επέμβουν στη ζωή σας και να σου πετάνε κουβέντες. 

Καλα εννοειται τιποτα δε θελω μακρια και αγαπημενοι θελω ειδικα αφου ειδα οτι η μανα του μονο να πεταει κακιες ξερει... φαντασου οταν της ειπε οτι θα παντρευτουμε το μονο που ειπε ηταν εγω παντως δεν εχω λεφτα να της παρω νυφικο λες και εχω αναγκη να μου παρει αυτη ελεος. Απλα νομιζω οτι ο δικος μου ζηλεψε με την καλη εννοια οταν ειδε ποσο δεμενοι ειμαστε εμεις οποτε τωρα θελει αντιστοιχη σχεση και με τους δικους του. Η διαφορα ειναι οτι οταν παμε στη μανα μου ειναι για να παρουμε πχ ταπερακια με τα δικα του αγαπημενα φαγητα ενω οταν παμε στη μανα του ειναι μονο για να μου λεει κακιες. Αλλα αυτος δεν το βλεπει το εχει παρει λιγο εγωιστικα οτι αν δε θελω εγω να παω στους δικους του τοτε δε θα ερχεται και αυτος στους δικους μου. 

Just now, maroulini είπε:

Καλα εννοειται τιποτα δε θελω μακρια και αγαπημενοι θελω ειδικα αφου ειδα οτι η μανα του μονο να πεταει κακιες ξερει... φαντασου οταν της ειπε οτι θα παντρευτουμε το μονο που ειπε ηταν εγω παντως δεν εχω λεφτα να της παρω νυφικο λες και εχω αναγκη να μου παρει αυτη ελεος. Απλα νομιζω οτι ο δικος μου ζηλεψε με την καλη εννοια οταν ειδε ποσο δεμενοι ειμαστε εμεις οποτε τωρα θελει αντιστοιχη σχεση και με τους δικους του. Η διαφορα ειναι οτι οταν παμε στη μανα μου ειναι για να παρουμε πχ ταπερακια με τα δικα του αγαπημενα φαγητα ενω οταν παμε στη μανα του ειναι μονο για να μου λεει κακιες. Αλλα αυτος δεν το βλεπει το εχει παρει λιγο εγωιστικα οτι αν δε θελω εγω να παω στους δικους του τοτε δε θα ερχεται και αυτος στους δικους μου. 

Πφφφ καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες. Και στη δική μου περίπτωση το ίδιο είναι. Η μάνα μου δεν έχει πει ποτέ τίποτα και μήνα ας κάνουμε να πάμε. Η πεθερά μόνο παράπονα που πλέον τα κάνει μέσω του πεθερού. Κι εμείς πηγαίναμε στις αρχές σίγουρα μια φορά την εβδομάδα αλλά όσο έλεγαν τόσο κόψαμε. Τι πιο λογικό; Άμα ακούμε κακίες δε θέλουμε να ξαναπάμε. Μήπως πλέον που πήρε το θάρρος η πεθερά με το γιο του βάζει λόγια όπως με το νυφικό του είπε τη κακία της και έχει αλλάξει; Γιατί δε γίνεται να μη βλέπει τη διαφορά με τις κακιες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...