Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

μμμ δεν το παρακολουθω

Κοριτσακια μου νυσταζω πολυ,παρα πολυ δεν ξερω γιατι.Παω να την πεσω...μου εμειναν 90μπομπο να φτιαξω αυριο....ουφφφ ενω ειναι τοσο απλες μου τη σπαει να μετραω κουφετακια!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση σε ολες!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxa σαλονικιο γατακι!

αχ Χριστινα μου εχω αλλες 100!!!Και ηδη νυσταζωωωω

Σταμάτα καλέ!Κι αύριο μέρα είναι και έχεις και τόσο καιρό μπροστά σου!Τα τσάκισες τα σμάρτις??:P:pΕγώ έφαγα κάτι κουφέτα που έχω για ώρα ανάγκης με γεύση φράουλα,τέλεια είναι!!!

Βγήκα μια βόλτα σήμερα και είδα κάτι τέλεια ανοιξιάτικα ρουχαλάκια και μουντζώνομαι που άλλη μια φορά με βρίσκει το καλοκαίρι "ενισχυμένη"...:-(

οριστε το καλο παιδακι!μηπως διαβαζει παρεντς που λεγαμε οτι δεν κοιμαται νωρις??:tongue::tongue:

χαχαχα! Ναι θα ανοίξει και ενότητα όπως είναι η γωνιά των εφήβων, θα είναι η γωνιά των μωρών! Και θα ανοίξει θέμα "η μαμά μου δε με αφήνει να ξενυχτάω, αλλά εγώ ξενυχτάω!"

EkcAp3.png

Εντάξει, αφού είστε φαγωμένες, θα σας πω ότι έφτιαξα σουφλέ σοκολάτας και το πέτυχα κιόλας! Το άνοιγες και έτρεχε η σοκολάτααααα! Και έβαλα και κρέμα γάλακτος και παγωτό. Τελείως γουρούνι..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

κανω οτι δεν διαβασα το μνμ για τα κιλα και τα κουφετα και ξανα (γατο)μανα καληνυχτα σας

(δεν πιστευω να μου φτασουν τα σμαρτις για τις μπομπο τοσα που εφαγα!)

Πάρε κι άλλα καλού κακού!

EkcAp3.png

Σταμάτα καλέ!Κι αύριο μέρα είναι και έχεις και τόσο καιρό μπροστά σου!Τα τσάκισες τα σμάρτις??:P:pΕγώ έφαγα κάτι κουφέτα που έχω για ώρα ανάγκης με γεύση φράουλα,τέλεια είναι!!!

Βγήκα μια βόλτα σήμερα και είδα κάτι τέλεια ανοιξιάτικα ρουχαλάκια και μουντζώνομαι που άλλη μια φορά με βρίσκει το καλοκαίρι "ενισχυμένη"...:-(

χαχαχαχχα!

EkcAp3.png

Εντάξει, αφού είστε φαγωμένες, θα σας πω ότι έφτιαξα σουφλέ σοκολάτας και το πέτυχα κιόλας! Το άνοιγες και έτρεχε η σοκολάτααααα! Και έβαλα και κρέμα γάλακτος και παγωτό. Τελείως γουρούνι..

Όταν διάβασα για το σουφλέ,χαμογέλασα...

Όταν διάβασα για την σοκολάτα που έτρεχε,σκέφτηκα "δεν πειράζει..."

Όταν διάβασα για την κρέμα γάλακτος,λύγισα....

Όταν διάβασα ΚΑΙ για το παγωτό,έκλαψα με μαύρο δάκρυ...

ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΊΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????

Δεν φτάνει που μας τα λες,μπαίνεις και σε επικίνδυνες λεπτομέρειες...

Όταν διάβασα για το σουφλέ,χαμογέλασα...

Όταν διάβασα για την σοκολάτα που έτρεχε,σκέφτηκα "δεν πειράζει..."

Όταν διάβασα για την κρέμα γάλακτος,λύγισα....

Όταν διάβασα ΚΑΙ για το παγωτό,έκλαψα με μαύρο δάκρυ...

ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΊΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????

Δεν φτάνει που μας τα λες,μπαίνεις και σε επικίνδυνες λεπτομέρειες...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!:lol::lol::lol::lol:

Μα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!!

Στο τέλος όμως σας το χάλασα, αναφέρθηκα σε ένα γουρούνι!!!

Από αύριο σαλάτα. Ή να την αφήσω για τη Μεγάλη Εβδομάδα??

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεεεερα!!!!

Τι κανετε καλε που ειστε όλες?

Σάντυ,Αννουλα,γατομαμα,εγκυουλα και μελουσα νυφουλα..?καμια??

Εγω τωρα εκατσα με το καφεδακι μου κ σε λιγο θα ταισω τη μικρουλα μου.Χαρηκα σημερα γιατι πηγα στα καταστηματα μια βολτουλα κ πηρα παπουτσακια!(μη φανταστειτε,μια ωρα ελειψα ολη κι ολη!)Ηθελα να παρω τοοοσα πραγματακια αλλα δεν προλαβα...περισυ τετοια εποχη πανω που φουσκωνα λιγακι κ ετσι τωρα δεν μου αρεσει τιποτα απο τα περσινα μου ρουχα!

Σκουλαρικια ακομη δεν πηρα για τη βαπτιση κ αγχωνομαι.θα βρω τιποτα να ταιριαζει ή θα εκνευριστω στο τελος κ θα βαλω κανα ασχετο?

Αντε πειτε μου τα νεα σας!!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Kαλέ πού πήγατε όλες???

Χτες όπως σας είπα, κοιμήθηκε ο μικρός νωρίς. Και ξύπνησε μόνο μια φορά τη νύχτα και μάλιστα γύρω στη 1, ούτε καν είχα κοιμηθεί, μετά ξύπνησε κανονικά κατά τις 10 το πρωί. Τι ωραία ησυχία είχαμε. Δεν είναι όμως κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού...Για να δούμε σήμερα. Τώρα κοιμάται. Το απόγευμα θα τον πάμε για κούρεμα.

EkcAp3.png

Αφου σου το'πα!Του εστειλα εγω θετικη ενεργεια για να κοιμαται απερισπαστος τη νυχτα:)

Αντε να φτασει το ρεβυθακι μου!!!

Κουρεματακι ε???Εμεις καναμε αμαν να δουμε 5 εκ μαλλι στη μικρη και ειμαστε μες τη χαρα γιατι θα βρει κατι να κουρεψει ο παπας!!!Το ειχα εννοια...πως θα βαφτιστει φαλακρουτσικο??

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...