Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πριν λίγο έβλεπα στο ίδιο κανάλι τον George Michael και το Freedom!

Πρέπει να ήταν το 90 περίπου...ωραίες εποχές,αν εξαιρέσεις το σχολείο!!:tongue:

Το γατάκι είναι ασπρόμαυρο.Πιο πολύ άσπρο θα έλεγα,και έχει λίγο μαύρο δεξιά και αριστερά,μαύρη ουρίτσα και λίγο μαύρο στο κεφαλάκι,σα να φοράει καπέλο!!!:P:p:p

Ακόμα δεν ξέρω τί είναι,διάβασα κάπου ότι τις πρώτες μέρες δεν μπορείς να ξεχωρίσεις.Πάντως είναι ΠΑΟΚ,λόγω χρώματος και γι'αυτό ταιριάζουμε!!!

Σαντυ?Ωραιο κ πρωτοτυπο.Απο που βγαινει?

Από το Κυριακή στα Αγγλικά!

Τι κανετε αποψε το βραδυ?Εγω οπως ειπα,μπομπο!Θα βγει καμια?

νομιζω αρκετα...αφου για ενα φακελο παιρνουν καπου 11ευρω!

Εγώ μέσα και είδα το νησί. Αν είναι να στοιχίσουν παραπάνω τα μεταφορικά του κούριερ από τις μπομπό, δε λέει!!

Εγώ πριν λίγο έβλεπα στο ίδιο κανάλι τον George Michael και το Freedom!

Πρέπει να ήταν το 90 περίπου...ωραίες εποχές,αν εξαιρέσεις το σχολείο!!:tongue:

Το γατάκι είναι ασπρόμαυρο.Πιο πολύ άσπρο θα έλεγα,και έχει λίγο μαύρο δεξιά και αριστερά,μαύρη ουρίτσα και λίγο μαύρο στο κεφαλάκι,σα να φοράει καπέλο!!!:P:p:p

Ακόμα δεν ξέρω τί είναι,διάβασα κάπου ότι τις πρώτες μέρες δεν μπορείς να ξεχωρίσεις.Πάντως είναι ΠΑΟΚ,λόγω χρώματος και γι'αυτό ταιριάζουμε!!!

Να πάρω κι εγώ τότε μια κόκκινη γάτα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μη φανταστεις κανα κολλημα απλα παντα οι φιλοι μου ηταν παο κ μου εμεινε κ μενα

καλα ο αντρας μου πριν μεινω εγκυος με ετρεχε στο οακα καθε 3 και λιγο,ειχε πολυ πλακα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Παιδιά έγινε θαύμα, σήμερα ο Γιώργος κοιμήθηκε στις 9.30!! Μήπως έχει πυρετό?? χαχαχα

οριστε το καλο παιδακι!μηπως διαβαζει παρεντς που λεγαμε οτι δεν κοιμαται νωρις??:tongue::tongue:

sDmPp3.png

QVD3p2.png

μη φανταστεις κανα κολλημα απλα παντα οι φιλοι μου ηταν παο κ μου εμεινε κ μενα

καλα ο αντρας μου πριν μεινω εγκυος με ετρεχε στο οακα καθε 3 και λιγο,ειχε πολυ πλακα!

Στην αρχή διάβασα ότι πηγαίνατε ενώ ήσουν έγκυος! Και λέω πώς δε γέννησε εκεί η κοπέλα!

EkcAp3.png

οριστε το καλο παιδακι!μηπως διαβαζει παρεντς που λεγαμε οτι δεν κοιμαται νωρις??:tongue::tongue:

Ναι και είπε να μη στεναχωρεί τη μαμά του! Ουφ είδα το τρέιλερ του νησιού για την άλλη εβδομάδα και εκνευρίστηκα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...