Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!Τί κάνετε κορίτσια??:D:D

Δεν μπήκα καθόλου όλη μέρα,τριγυρνούσα από δω κι από κει και τώρα τάισα το γατάκι για τρίτη φορά και μαζεύτηκα επιτέλους.

Αυτό που κατάλαβα από την όλη ιστορία είναι ότι παραείναι δύσκολο πράγμα η μητρότητα!!Αυτό το ξύπνημα από το κλάμα στις 5 τα ξημερώματα με έχει πεθάνει και είναι μόλις 3 μέρες...Σας θαυμάζω για το κουράγιο σας...

Γιατι να ξυπνήσει το μικρό σου?Δεν κοιμάται σερι ως το πρωι?

Πόπη μου για απόγευμα κοιμόταν, όχι για βράδυ!! Δεν είχε κοιμηθεί το μεσημέρι, οπότε τον πήρε ο ύπνος κατά τις 8! Και όντως 10 παρά ξύπνησε και ξανακοιμήθηκε κατά τις 12... Μετά πια κοιμάται ως το πρωί ή αν ξυπνήσει, ξανακοιμάται σχετικά εύκολα.

Καλησπέρα!!!Τί κάνετε κορίτσια??:D:D

Δεν μπήκα καθόλου όλη μέρα,τριγυρνούσα από δω κι από κει και τώρα τάισα το γατάκι για τρίτη φορά και μαζεύτηκα επιτέλους.

Αυτό που κατάλαβα από την όλη ιστορία είναι ότι παραείναι δύσκολο πράγμα η μητρότητα!!Αυτό το ξύπνημα από το κλάμα στις 5 τα ξημερώματα με έχει πεθάνει και είναι μόλις 3 μέρες...Σας θαυμάζω για το κουράγιο σας...

Φιλενάδα κάνεις πρόβες για μαμά???;)

EkcAp3.png

μολις τελειωσε ενα εφιαλτικο βραδυ! ελπιζω τουλαχιστον. καταρχην δεν ειχα υπνο και σηκωθηκα να ετοιμασω φαγητο για τον αντρα μου, που το ξεχασα τελειως. καθισα και στον υπολογιστη να παιξω κανενα παιχνιδακι και ξαφνικα ακουω τη μικρη να βηχει πολυ. παω μεσα και ειχε ξυπνησει. τη σηκωνω, της δινω νερακι και την ξαναξαπλωνω. αμ δε! απο εκεινη την ωρα ουρλιαζε και δεν την εκανα καλα με τιποτα. με το μονο που ηρεμουσε ηταν στο μαρσιπο και βολτα. ουτε να κατσω δεν μπορουσα! στο τελος κι αφου ειχαν περασει τρια τεταρτα, της εδωσα ντεπον και μετα απο μιση ωρα επιτελους κοιμηθηκε! μαλλον τα δοντια της ητανε, γιατι επιασα εναν τραπεζιτη ετοιμο να σκασει. αυτα. σας ειπα τον πονο μου και παω να ξαπλωσω. ουτε και ξερω σε ποση ωρα θα κοιμηθω με την υπερενταση που εχω!

Χριστινα βορεια μην ακους τι λεω. κατα βαθος τα παιδια ειναι ευτυχια! χαχαχα!!!!!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!:)

Αννούλα φαντάζομαι ξεκουράζεσαι τώρα!Τι ώρα σε πήρε ο ύπνος τελικά?

γατομαμά μη στεναχωριέσαι,μια συνήθεια ειναι όλα,μετα ανοίγει το μάτι απο μόνο του στις 5!

glitter(καλε πως σε λένε?) αργουτσικα κοιμάται το πουλάκι σου!Το ρεβυθάκι κοιμάται 7 το απόγευμα με 7 το πρωι τώρα ενω μέχρι πριν λίγο καιρο κοιμόταν 5.30-6 το απόγευμα μέχρι το πρωι στις 6-7 αναλόγως!Ειναι υπναρού ευτυχώς κ ξεκουράζομαι γιατί τον πρωτο καιρό που θήλαζα ξυπνούσε κάθε 1.30 ωρα!Ημουν σαν ζομπι!!

Χθες έφτιαξα περίπου 40 μπομπο!(και έφαγα κουφέτα για άλλες 20!)Αννα,καλαθάκι-κορώνα είναι,θα βάλω μετα φωτο ολοκληρωμένες να τις δείτε.

Αντε ξυπνήστεεεεεε καλημεραααα λεμεεεεεε!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα! τελικα κοιμηθηκα κατα τις 5:30. κι εκει που ειπα οτι θα κοιμηθω λιγακι παραπανω, μιας και ο αντρας μου με λυπηθηκε και πηγε εκεινος το Νικο σχολειο, χτυπαει τηλεφωνο οχτω και τεταρτο! ετσι παει κι ο υπνος!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!!Πού είστε καλέ όλες??

Πράγματι κάνω πρόβες για όταν θα γίνω μαμά και ναι,τα παιδιά είναι ευτυχία,αλλά βρε κορίτσια,αυτό το ξύπνημα μέσα στα άγρια χαράματα είναι πολύ πίκρα....

Μου φαίνεται ότι θα το σκεφτώ καλά πριν το πάρω απόφαση....:P:p:p

hi:):):)

Πήγαμε mall τελικά αλλά δεν ψώνισα και τίποτα...ενα βραχιολάκι μόνο.Ψιλοπηγαίνει κ με το φόρεμα της βάπτισης αρκεί να βρω κ σκουλαρίκια...γιατί με αυτά τα loisir δεν ταιριάζει σίγουρα.

...Ουφ εχω στεναχωρεθεί πολύ που δεν τρωει η μικρή τιποτα εκτός γάλα...ενώ ειχε αρχίσει κ έτρωγε καμια 10κουταλιες σουπίτσα κ φρουτόκρεμα,τώρα μάλλον λόγω δοντιών πίνει μόνο γάλα και άντε 40γρ κρέμα ρυζάλευρο βανίλια...και κλαιει!

Τωρα μου δημιουργηθηκε η εξης απορια:τα γατια γεννιουνται με δοντια?Χριστινα μηπως προσεξες?τα ζωακια αραγε περνανε τα ιδια οταν ειναι μωρακια?

αχχχ τι αποριες εχω η ξανθια!Και εχω μεγαλωσει και πολλα κουταβακια αλλα τωρα κολλησα κ δεν θυμαμαι...

παω να φτιαξω καφε μηπως και συγκεντρωθω γιατι δεν με βλεπω καλα σημερα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αχχχχχ συμφορά που με βρηκε!!!!:(:(:(τα παιδια που θα μας φέρναν τις μπομπο Αλεξ/πολη θα ταξιδέψουν αεροπορικώς τελικά!!!Τωρα πρέπει να βρούμε μεταφορική...και ελπίζω να μην μας τα διαλύσουν όλα.:(:(ουφφφφ αυτα της τελευταιας στιγμης πολυ με τρομάζουν

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Άνοιξα το πρωί τον υπολογιστή, συνδέθηκα και ξέχασα να καλημερίσω, μετά τον ξέχασα και φύγαμε με το παιδί βολτούλα.. Μετά πήγαμε στους γονείς μου, γυρίσαμε το απόγευμα. Και τώρα που τον άνοιξσ, ήμουν ήδη συνδεδεμένη!

glitter(καλε πως σε λένε?) αργουτσικα κοιμάται το πουλάκι σου!Το ρεβυθάκι κοιμάται 7 το απόγευμα με 7 το πρωι τώρα ενω μέχρι πριν λίγο καιρο κοιμόταν 5.30-6 το απόγευμα μέχρι το πρωι στις 6-7 αναλόγως!Ειναι υπναρού ευτυχώς κ ξεκουράζομαι γιατί τον πρωτο καιρό που θήλαζα ξυπνούσε κάθε 1.30 ωρα!Ημουν σαν ζομπι!!

Χθες έφτιαξα περίπου 40 μπομπο!(και έφαγα κουφέτα για άλλες 20!)

Σάντυ με λένε! Τι αργούτσικα, πολύ αργά κοιμάται.. Δεν είναι καλό που κοιμάται τόσο αργά. Όταν κοιμάται 11, είμαι ευχαριστημένη.. Ευτυχώς δεν γκρινιάζει, παίζει και χοροπηδάει. 7 με 7 η δικιά σου??? Ούτε στο όνειρό μου.. Ποτέ δεν κοιμόταν νωρίς. Το μόνο καλό είναι ότι ξυπνάει κατά τις 10, αυτό του έλειπε να ξυπνήσει και νωρίτερα... Και μετά κοιμάται περίπου 2 ώρες το μεσημέρι.

Μπράβο για την πρώτη 40άδα μπομπονιερών!! Καλή συνέχεια!

EkcAp3.png

Μην στεναχωριέσαι καλέ,κάποια λύση θα βρεθεί για τις μπομπονιέρες.

Ευτυχώς δεν είναι εύθραστες,οπότε δεν μπορούν να σου κάνουν ζημιά.Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να μπορεί να τις πάρει μαζί του??Προφανώς δεν χωράνε και αυτές στο αυτοκίνητό σας.

Λοιπόν,τα γατάκια γεννιούνται χωρίς δόντια,αλλά σιγά σιγά βλέπω ότι κάτι αρχίζει και βγαίνει.Αυτό που δεν ξέρω και δεν μπορώ να το βρω ψάχνοντας είναι γιατί γεννιούνται τυφλά.

Πάντως έχει κάτι νύχια το άτιμο...με έχει ξεσκίσει...

Ποσων ημερων ειναι τωρα?

Το κακο με τις γατουλες ειναι οτι μολις σου παρουν τον αερα φευγουν χωρις ενα γεια,γιατι βρηκαν καπου αλλου ενδιαφερον.Ειναι αχαριστες οι ατιμουτσικες:tongue:

Ρωταμε τωρα φιλους κ γνωστους αν ανεβει κανεις κ μπορει να μας εξυπηρετησει αλλιως κατι θα κανονισουμε.:confused:Μωρε δεν φοβαμαι για τις μπομπο αλλα για τα κουτια τους,θα τα παρω δανεικα απο το καταστημα κ θελω να τα επιστρεψω οπως θα μου τα δωσουν,σε αριστη κατασταση..

Τι κανετε αποψε το βραδυ?Εγω οπως ειπα,μπομπο!Θα βγει καμια?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Δεν ξέρω ακριβώς πόσο ημερών είναι,αλλά πρέπει να πλησιάζει τις 10.

Πάντως τα μάτια του δεν τα έχει ανοίξει ακόμα.

Αν στείλεις τα κουτιά με κούριερ θα σου κοστίσει πολύ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...