Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

της βαζω Mundisal για να μουδιαζουν τα ουλα κ ανακουφιζεται καπως(σαν ουζακι μυριζει!)

στον ηλεκτρικο ειναι η πλατεια με τα καφε αλλα δεν εχει πια και τοσο μερος για βολτα.Και παραδίπλα εχει παρκάκι αλλα εγω προτιμώ να έχει απλωσια για περπάτημα-καροτσαδα...οποτε υπομονή και σήμερα!

εγω το μπαλκονι μου το εκανα τελικα χθες βραδυ.τα νερα τρεχαν κιτρινα σαν να εβαλα σαφραν μεσα!Πολυ γυρη σου λεω!Σημερα σειρα εχει το μπανιο κ μετα λεω να βαλω τα σμαρτις στις μπομπο.

Ειναι νωρις 2 εβδομαδες πριν?Η βαφτιση ειναι 25/4,λετε να παθουν τιποτα??

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι καλε! καθολου νωρις δεν ειναι. ξεκινα για να τελειωνεις μια μια τις δουλειες σου. κι εγω που τη βαφτιζω 5 Ιουνιου, τελος του μηνα θα τις φτιαξω. κριμα που δεν ειμαστε κοντα να σε βοηθησω. το ρεβυθι πως θα το βγαλετε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ρεβυθιωαννα!!!Τι βοηθησεις καλε λίγες είναι 240 περίπου.Ετσι αγχωδης που είμαι αν αρχίσω το βραδάκι μπορεί κ να τις τελειώσω μεχρι να κοιμηθώ!

Εσυ εχεις πολλές?Βεβαια,είναι ανάλογα κ τη μπομπο.Εγω το μόνο που θα κάνω ειναι να βαλω μεσα τα κουφετάκια κ να δέσω τα κορδονάκια,δεν έχω τουλια κορδέλες κ μπελαλιδικα πραγματα

sDmPp3.png

QVD3p2.png

εμενα ειναι 200, αλλα ειναι σαφως πιο μπελαλιδικες. το διακοσμητικο ειναι σε στικακι κι απο κει θα τυλιχτουν σε δαντελα και θα κρεμαστουν ενα-ενα τα κουφετα. τρια στη καθε μια, συν το ευχαριστηριο καρτελακι που θα το κολλαμε πανω στο στικακι

Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες :- Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος.Βρίσκεστε στη πτήση 220 για λονδίνο.Ο καιρός είναι θαυμάσιος και...Προσεχε προσεχε! Θα πεσει!!! Ω Θεέ μου! (Σιωπή).Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει :- Συγγνώμη για πριν που σας τρόμαξα αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε τον καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου από μπροστά.Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει :- Που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω..

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι!Μόλις τέλειωσα με το μπάνιο,η μικρή κοιμήθηκε αλλά νιώθω τεράστια βαρεμάρα.Εχω βγαλει και τα σμάρτις για να κανω τις μπομπο,τα βλέπω μεσα στη σακουλα τους και μου'ρχεται να τα πλακωσω!

Καλε γυριστρουλες εσεις δεν γυρισατε απο τις βολτες σας?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Τι κάνετε?? Χθες αφήσαμε το παιδί και βγήκαμε για φαγητό, είχε πολύ ωραίο βράδυ! Σήμερα όλοι μαζί βόλτα στο allou, μετά για καφεδάκι και μετά στους γονείς μου. Γυρίσαμε αργά το απόγευμα, τώρα το μωρό κοιμάται, δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι, προβλέπω όμως να κοιμάται κανένα 2ωρο και μετά να το ξενυχτάμε...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι 200, αλλα ειναι σαφως πιο μπελαλιδικες. το διακοσμητικο ειναι σε στικακι κι απο κει θα τυλιχτουν σε δαντελα και θα κρεμαστουν ενα-ενα τα κουφετα. τρια στη καθε μια, συν το ευχαριστηριο καρτελακι που θα το κολλαμε πανω στο στικακι

Όχι που δε θα έβαζες δαντέλα! Τέλεια!

EkcAp3.png

Ρεβυθιωαννα!!!Τι βοηθησεις καλε λίγες είναι 240 περίπου.Ετσι αγχωδης που είμαι αν αρχίσω το βραδάκι μπορεί κ να τις τελειώσω μεχρι να κοιμηθώ!

Εσυ εχεις πολλές?Βεβαια,είναι ανάλογα κ τη μπομπο.Εγω το μόνο που θα κάνω ειναι να βαλω μεσα τα κουφετάκια κ να δέσω τα κορδονάκια,δεν έχω τουλια κορδέλες κ μπελαλιδικα πραγματα

Ευτυχώς που δεν είναι μπελαλίδικες, γιατί είναι αρκετές! Μια χαρά είναι 2 βδομάδες πριν!

EkcAp3.png

Τι κάνετε?? Χθες αφήσαμε το παιδί και βγήκαμε για φαγητό, είχε πολύ ωραίο βράδυ! Σήμερα όλοι μαζί βόλτα στο allou, μετά για καφεδάκι και μετά στους γονείς μου. Γυρίσαμε αργά το απόγευμα, τώρα το μωρό κοιμάται, δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι, προβλέπω όμως να κοιμάται κανένα 2ωρο και μετά να το ξενυχτάμε...

αχ ζηλευωωωωω:(ελπίζω αυριο να ξεδώσω λιγακι εξω γιατί σήμερα βαρέθηκα στο σπίτι...και η μικρη δεν καλοτρωει κρεμούλες ακόμη και δεν τολμάω να προσπαθήσω να την ταισω έξω γιατί θα μας ακούσει το σύμπαν:shock::shock:αντε να δουμε,παλι γαλατάκι θα της δώσω αν είμαστε εξω την ώρα του φαγητού της..

Γιατι να ξυπνήσει το μικρό σου?Δεν κοιμάται σερι ως το πρωι?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

βρε κορίτσια,σε καθε μπομπο θα βάλω 11 σμαρτις.καμια ιδεα για να τις γεμισω πιο γρηγορα κ αποτελεσματικα?Γιατι τωρα που επιασα να φτιαξω μερικες,ειναι λιγο σπαστικουλι να μετραω τα κουφετακια κ να τα βαζω...λετε αν χωρισω πρωτα σε εντεκαδες τα κουφετα κ μετα εχω μονο γεμισμα ειναι καλυτερα?Η κοροιδευω τον εαυτο μου?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...