Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σου βρε Πενυ μας!Αντε κ ανησυχησαμε...μη χανεσαι καλε!

Φραπε ακουω(διαβαζω δηλαδη!)...ελπίζω ντεκαφεινέ!Μη με κάνεις να σε μαλώσω:)

Για τις αναγούλες εγω έπινα λίγη κοκα κολα κ περνούσαν αμέσως!Δεν είναι ο,τι καλύτερο βέβαια,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο...απλά εγω είχα ταση για εμετο απο τον τρίτο μέχρι τον τέταρτο μήνα,οπότε βρηκα εκει τη λύση...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου βρε Πενυ μας!Αντε κ ανησυχησαμε...μη χανεσαι καλε!

Φραπε ακουω(διαβαζω δηλαδη!)...ελπίζω ντεκαφεινέ!Μη με κάνεις να σε μαλώσω:)

Για τις αναγούλες εγω έπινα λίγη κοκα κολα κ περνούσαν αμέσως!Δεν είναι ο,τι καλύτερο βέβαια,ειδικά στο πρώτο τρίμηνο...απλά εγω είχα ταση για εμετο απο τον τρίτο μέχρι τον τέταρτο μήνα,οπότε βρηκα εκει τη λύση...

Φραπέ βαρβάτο ήπια και ήταν η πρώτη μέρα που έιμαι στα πάνω μου.Ολες τις υπόλοιπες που δεν έπινα καθόλου ή έπινα ελληνικό ήμουν σαν φυτό όλη μέρα κοιμόμουν και όταν ήμουν ξύπνια ήθελα να ξανακοιμηθώ.

Την κοκα κόλα την έπινα πολύ αλλά τώρα με αηδιαζει. Εκτός από αυτό δεν μου κάνει και τίποτα βρε παιδί μου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

μην πίνεις φραπε,το πρωτο τρίμηνο δημιουργούνται τα όργανα κ το νευρικό σύστημα του μπεμπε!

το ξερω,ειναι δυσκολο,αλλα κ εγω αρχισα το ντεκαφεινε κ μεχρι σημερα μονο τετοιο πινω!θα το συνηθισεις,θα δεις...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

μην πίνεις φραπε,το πρωτο τρίμηνο δημιουργούνται τα όργανα κ το νευρικό σύστημα του μπεμπε!

το ξερω,ειναι δυσκολο,αλλα κ εγω αρχισα το ντεκαφεινε κ μεχρι σημερα μονο τετοιο πινω!θα το συνηθισεις,θα δεις...

Αχ το ξέρω και νίωθω τύψεις τώρα που μου το λες αλλά από την άλλη δεν φαντάζεσαι πως νιώθω λες και ξύπνησα σήμερα μετά από μια βδομάδα!!Θα πάρω άυριο ντεκαφεινέ νες μήπως την παλέψω.

Απ'την άλλη έχω αρχίσει και αγχώνομαι λιγάκι που θα πάμε στο γιατρό.Να ναι όλα καλά?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως και στα δυο μου παιδια επινα ενα καφεδακι την ημερα. στην Ελενη δε, επινα εσπρεσο φρεντο! εγω λεω να ρωτησεις το γιατρο σου, γιατι (οπως σου εσω ξαναπει) δεν εχω βγαλει ακρη αν κανει κακο ή οχι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εγω παντως και στα δυο μου παιδια επινα ενα καφεδακι την ημερα. στην Ελενη δε, επινα εσπρεσο φρεντο! εγω λεω να ρωτησεις το γιατρο σου, γιατι (οπως σου εσω ξαναπει) δεν εχω βγαλει ακρη αν κανει κακο ή οχι.

Θα τον ρωτήσω σίγουρα γιατί δεν πάει άλλο!!Είμαι σαν φυτό...Εσενα σου επέτρεπε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

εμενα μου επετρεπε. εδω οι περισσοτεροι γυναικολογοι επιτρεπουν και 2-3 τσιγαρα την ημερα. για να ειμαι ειλικρινης κι εγω εκανα 1 καθε μερα με τον καφε μου. στο θηλασμο, βεβαια, το εκοψα μαχαιρι.

αυριο εχει συναντηση η μαμαδοπαρεα στον αλιμο και θα παμε, μπορει καμια σας να ερθει????θα ειμαστε στον παιδοτοπο volta!!!

θα ηθελα παρα πολυ να ερθω, αλλα μου φαινεται βουνο να παρω τρεις συγκοινωνιες μαζι με 2 παιδια για να ερθω και το ιδιο για να επιστρεψω.

Διαφημίσεις

καλησπέρα:)

Ολες βολτούλα πήγατε?Καμια δεν έμεινε να μου κάνει παρέα?...δεν σας αδικώ,ο καιρός είναι υπέροχος!Μαζέψτε λίγο ήλιο κ για μένα και θα μου πείτε πως τα περάσατε όταν επιστρέψετε!Καλή διασκέδαση κορίτσια!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

γεια σας κοριτσακια! σημερα τα παιδακια μου, μου εκαναν δωρακι και ξυπνησαν στις 10! εκανα κατι δουλιτσες και πηγαμε στις κουνιες. εχει τελεια μερα. εγω ημουν με το κοντομανικο! πριν λιγο τους ταϊσα, εκανα μπαλκονι κι επλυνα επιτελους το καρεκλακι της Ελενης που ειχε την Αρτα και τα Γιαννενα πανω! χαχα! τωρα η μικρη κοιμαται, ο Νικος βλεπει dvd και η μαμα ηρεμει! Ποπη πως και δεν βγηκες καροτσαδα με τετοια λιακαδα;

Γεια σου Αννουλα:)

Εμεινα μεσα γιατι δεν μπορουσε ο αντρας μου...ηθελα να παμε καπου να εχει περατζαδα και το Ηρακλειο ειναι πολυ μαπα απο θεμα πεζοδρομιων.Βεβαια εχει δεντρα κ αυτο ειναι καλο αλλα τωρα με το καροτσακι πρεπει συνεχεια να πηγαινω μεσα απο το δρομο διπλα στα αυτοκινητα!

Κι ετσι εμεινα μεσα,αλλα μου υποσχεθηκε βολτα κ σοπινγκ αυριο(μαλλον για μολ μας βλεπω)

Το ρεβυθι πανω που πηρε μπρος με το φαγητο,βγαζει δοντια κ ποναειιιιιιιι!!!!Πολυ γκρινια σας λεω δεν ηρεμει με τιποτα και δεν τρωει πια τιποτα:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αμα το δεις το παιδι και ποναει πολυ, δως του λιγο ντεπον να ηρεμησει. κριμα ειναι το μωρακι. καλο κουραγιο με τα δοντια. το εχω ζησει προσφατα και σε καταλαβαινω. εκει διπλα στον ηλεκτρικο δεν εχει ενα μεγαλο πεζοδρομο με καφετεριες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...