Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

εκανα δοκιμαστικο στο κομμωτηριο και η κοπελα ηταν σουπερ!!πολυ γρηγορη και επαγγελματιας. τελικα καταληξαμε εκει!

χθες το βραδυ ειχα εξοδο με τους συναδελφους μου και τα boss. καλα περασαμε αλλα μπομπες τα ποτα και με δυο ποτα σημερα ημασταν ολοι χαλια στη δουλεια!!!

Αφού έμεινες ευχαριστημένη, μια χαρά!

Χριστινακι νοτιο ευχαριστω για τις ευχες σου, μας ελειψες. κοριτσια δεν θα το πιστεψετε. μετα απο μια αιωνιοτητα και μια μερα θα παω για ποτο με τον αντρα μου! σας φιλω, καλο βραδυ!

Καλή διασκέδαση!

Εμείς μόλις τσακίσαμε κάτι τουλουμπάκια.... Τέλεια ήταν τα άτιμα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστίνα μου συγνώμη δεν ήθελα να σε τρομάξω με το τοξοπλασμα...Απλά συνέβη σε μένα και επειδή είπαμε,είσαι κορίτσι της παντρειάς :),μη σου τύχει τίποτα τέτοιο πανε πίσω τα σχέδιά σου για οικογένεια...(με όλο το θάρρος σου τα λεω με καλή διάθεση:))

Καλά έκανες και μου το είπες,για να έχω το νου μου.Είπαμε,καλό το γατομωρό,αλλά προτιμώ ένα δικό μου!Και δεν είμαστε τώρα για τέτοια.

μολις επεστρεψα. περασα τελεια! πηγαμε σε ενα κλαμπακι εδω κοντα που ειχε βραδια ντισκο. χορεψα, ηπια και γενικως η νοικοκυρα σε απογνωση ξεσαλωσε! μονο που ειμαστε και οι δυο σε αθλια κατασταση για να κανουμε τρελλιτσες! χαχαχα! τα λεμε αυριο! φιλακια ρουφηχτα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες:)

Εσεις είστε ολιγον νυχτόβιες και δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πια!

beloved αντε ε το καλο!Να'ξερες πως ζηλεύω τις ετοιμασίες του γάμου...ωραία εποχή.Κάθε μέρα χτενισμένη μέχρι να διαλέξω μαλλί και το μανικιουρ άψογο!Καθαρσμοί,περιποιήσεις αχχχχχ...τώρα κάθε μέρα φορμίτσες,κοτσιδούλα και σάλια της μικρής πάνω μου χαχαχαχαχα άλλη χαρα βεβαια κι αυτη!

Αννούλα,εγω νομίζω οτι αν παω για ποτο θα μοιαζω με εξωγιηνη!Ουτε θυμάμαι ποσο καιρό εχω να βγω για ποτο(για χορο δεν το συζητω καν!)

Χριστίνα-γατομαμά τι κάνεις?

glitter εδω το ρεβυθακι που ειναι μια σταλια και μολις ερχεται ο παιδιατρος το δακρυ κορομηλο πριν καν ανοιξει την τσαντα του ο ανθρωπος(πως καταλαβαινουν τα ατιμα!)

Πενυ που χαθηκες?Δεν πιστευω να κοιμασαι!χαχ

...κατα τα άλλα προσπαθώ να σκεφτώ τι να παρω τι να αφήσω!Την επόμενη Κυριακή σας αφήνω!Νταλικα θα χρειαστώ στο τέλος...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα! αληθεια η Πενυ που ειναι εξαφανισμενη; Ποπακι τι κανεις; οι ετοιμασιες μπαινουν στην τελικη ευθεια; αντε με το καλο να αποκτησει και το ρεβυθι το ονομα του!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!

revythaki[/b];955264]

beloved αντε ε το καλο!Να'ξερες πως ζηλεύω τις ετοιμασίες του γάμου...ωραία εποχή.Κάθε μέρα χτενισμένη μέχρι να διαλέξω μαλλί και το μανικιουρ άψογο!Καθαρσμοί,περιποιήσεις αχχχχχ...τώρα κάθε μέρα φορμίτσες,κοτσιδούλα και σάλια της μικρής πάνω μου χαχαχαχαχα άλλη χαρα βεβαια κι αυτη!

/

Aχ Πόπη μου κι εγώ ζηλεύω τις ετοιμασίες του γάμου και όλον τον καιρό πριν! Να βλέπω χώρους για τη δεξίωση, να δοκιμάζω χτενίσματα και μακιγιάζ, να χαζεύω μπομπονιέρες, ανθοπωλεία, τι ωραία εποχή.. Τώρα ναι, φορμούλες και σάλια χαχαχα! Αλλά όπως λες, άλλη χαρά!

revythaki[/b]] glitter εδω το ρεβυθακι που ειναι μια σταλια και μολις ερχεται ο παιδιατρος το δακρυ κορομηλο πριν καν ανοιξει την τσαντα του ο ανθρωπος(πως καταλαβαινουν τα ατιμα!)

Μα πώς καταλαβαίνουν, έλα ντε? Κι εμένα από μικρός, με το που μπαίνει μέσα, κλαίει!

revythaki[/b]] κατα τα άλλα προσπαθώ να σκεφτώ τι να παρω τι να αφήσω!Την επόμενη Κυριακή σας αφήνω!Νταλικα θα χρειαστώ στο τέλος...

Πάρτε μια μεταφορική καλού κακού!

EkcAp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!Τί κάνετε??

Κάνω πρόβες από τώρα,για όταν θα γίνω μαμά!Το γατάκι με ξύπνησε στις 5 τα ξημερώματα,πάνω στον βαρύ τον ύπνο.Νόμισα ότι πεινούσε,αλλά ήθελε χάδια και αγκαλιές.Έκατσα η δόλια κανένα μισάωρο,να το έχω αγκαλιά και να κουτουλάω από τη νύστα.Τώρα το πρωί το πήγα στην μάνα του να φάει.Άλλη χαδιάρα και αυτή!Μου αγκάλιασε το χέρι με τα ποδαράκια της και δεν με άφηνε να φύγω.Την λυπάμαι κι αυτήν που είναι μακριά από το μωράκι της,αλλά αν της το άφηνα κάτω,δεν θα το είχε ούτως ή άλλως,γιατί δεν θα ζούσε.

Μετά το Πάσχα λέω να έρθω στην Αθήνα,αλλά μάλλον καθημερινές και αυτό είναι ένα θέμα,γιατί θα είναι δύσκολο για σας να βρεθούμε για καφέ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλες!!!!!!

Τι κάνετε??Χαθηκα αλλά δεν είμαι και τόσο σόι αυτές τις μέρες και προτιμώ να κοιμάμαι παρά να είμαι ξύπνια και μονιμα με μία τάση για εμετό!!!

Σήμερα έχω πιει φραπε και έχω φάει του σκασμού και δεν έχω τίποτα!!!Μακάρι να σταματησαν οι εμετοί μπας και ανεβω λίγο ψυχολογικά γιατί είμαι πεσμένη τωρα τελευταία και δεν έχω όρεξη για τίποτα

Εσείς τι κάνετε???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...