Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!Χάθηκα η γατομάνα,αλλά έχω και υποχρεώσεις πλέον!Πήγα ήδη 2 φορές το γατάκι στην μανούλα του και επιτέλους ηρέμησε και το θηλάζει κανονικά.Το μόνο κακό είναι ότι είναι πολύ χαδιάρα και όσο θηλάζει,θέλει να την χαϊδεύουν συνέχεια,οπότε είμασταν 2 άνθρωποι από πάνω και την κανακεύαμε.Βρε τι τραβάμε...θα το ξαναπάω κατά τις 9 και νομίζω ότι θα τα καταφέρω να το μεγαλώσω λίγο!Είμαι πολύ χαρούμενη,αν και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω πάντα το τοξόπλασμα....

Έχετε όλες πμ και περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας.Όχι δημόσια όμως,για τους λόγους που εξηγώ.

Χριστίνα μου συγνώμη δεν ήθελα να σε τρομάξω με το τοξοπλασμα...Απλά συνέβη σε μένα και επειδή είπαμε,είσαι κορίτσι της παντρειάς :),μη σου τύχει τίποτα τέτοιο πανε πίσω τα σχέδιά σου για οικογένεια...(με όλο το θάρρος σου τα λεω με καλή διάθεση:))

Βασικά δεν κολλάει κ ετσι εύκολα.Πρεπει να έρθεις σε επαφή με περιττώματα της γάτας ή να φας λαχανικά κάπου που τα έκανε η γατα κ δεν πλύθηκαν καλα..μπλιαχ!Απλα επειδη ετσι κ εγω φροντιζα γατουλα που θηλαζε μου ειχε πει ο γιατρος οτι δεν χρειαστηκε να ερθω σε επαφη με περιττωματα γιατι για καποιο λογο το μεταδιδουν πιο ευκολα...(δεν ξερω αν καταλαβα καλα και αν το μεταφερω σωστα)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Γεια σας! Είχαμε παιδίατρο σήμερα για εμβόλιο! Φυσικά ο Γιώργος έκλαιγε με το που τον είδε το γιατρό, τον φοβάται! Ούτε να τον ακουμπάει δε θέλει! Άντε σε δύο μήνες πάλι.

EkcAp3.png

Μετά πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και ευτυχώς ο μικρός είχε ήδη κοιμηθεί από το αυτοκίνητο και ψωνίσαμε σαν άνθρωποι. Γιατί συνήθως θέλει να τρέχει και να κατεβάζει πράγματα..

EkcAp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε? μου λειψατε!!!καλα, πολυ τρεξιμο!!!τα εχω παιξει!!!!πολυ δουλεια, αρχισα προβες για το μαλλι, κατεληξα τελικα χθες σε ενα κομμμωτηριο γιατι η κοπελα που ηρθε προχθες στο σπιτι να μου κανει δοκιμαστικο δε με καλυψε, γιάυτο και δεν εβαλα καθολου φωτος.

αννουλα μου ειχες γενεθλια?πολυχρονη, να σε χαιρομαστε!!!!

πενάκι παει το νινακι μας?

χριστινακι βορειο εσυ πως τα πας???

σαντυ???ολα καλα???

ρεβυθακι τι κανει το ρεβυθακι σου???

ελπιζω να μην ξεχασα καμμια!!!!:tongue:

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

εκανα δοκιμαστικο στο κομμωτηριο και η κοπελα ηταν σουπερ!!πολυ γρηγορη και επαγγελματιας. τελικα καταληξαμε εκει!

χθες το βραδυ ειχα εξοδο με τους συναδελφους μου και τα boss. καλα περασαμε αλλα μπομπες τα ποτα και με δυο ποτα σημερα ημασταν ολοι χαλια στη δουλεια!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Χριστινακι νοτιο ευχαριστω για τις ευχες σου, μας ελειψες. κοριτσια δεν θα το πιστεψετε. μετα απο μια αιωνιοτητα και μια μερα θα παω για ποτο με τον αντρα μου! σας φιλω, καλο βραδυ!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...