Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Ναι μωρέ, απόλαυση είναι και το φαγητό, κακά τα ψέμματα! Καλά να είμαστε! Εμένα πάλι δε με βλέπω να κοιμάμαι, θα χαζέψω στο ίντερνετ.. Ή θα διαβάσω κανένα βιβλίο.

Καληνύχτα!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα:)Μπαίνω πρωι πρωι και πάλι για σοκολατογλυκά διαβάζω!!!Τωρα εγω θα φταιω να φαω μια σοκοφρετίτσα???

Χριστινάκι,για το τοξόπλασμα,δεν εχει συμπτώματα,τουλάχιστον εγώ δεν είχα κάτι,απλά είχα κάνει πολλές εξετάσεις για κάτι άλλο(άδικα τελικα!)και βρήκαν αυξημένα τα IGM & IGG στο αίμα μου.Και αυτό είναι επικίνδυνο αν θέλεις να μείνεις έγκυος ή ακόμη χειρότερα να είσαι ήδη έγκυος και να έχεις τοξόπλασμα...εγώ ευτυχώς τότε δεν σκεφτόμουν για παιδάκι αλλα το παρακολουθούσα πολλά χρόνια μέχρι να φύγει και πριν σκεφτώ για μωράκι βεβαιώθηκα οτι είχε εξαφανιστεί.

Λένε οτι αν το περάσεις μετα στην εγκυμοσύνη έχεις αντισώματα.Προσωπικά,εύχομαι να μην το είχα γιατί με αγχωσε που παρέμεινε στον οργανισμό μου τόσο καιρό.:(

Nα φανταστείς στην εγκυμοσύνη έβλεπα γατούλες και άλλαζα δρόμο μη τυχόν και με ακουμπήσουν!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα! ειχα κοσμο το βραδυ κι ολη μερα μαζευα το σπιτι κι εκανα εκκαθαριση στα ρουχα και στα πραγματα της μικρης, για να τα δωσω στη κουμπαρα μου που γενναει σε λιγες μερες. εσεις ολα καλα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα η μικρη μου απο εχθες ειναι με τσιμπλες και δακρυσμενα ματια. νομιζα οτι αρπαξε κρυωμα, αλλα τωρα που το λες Ποπη, μπορει να ειναι και αλλεργια της ανοιξης. εχουμε παιδιατρο το απογευμα. να δω τι θα μου πει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ειχα παει σε αλλεργιολόγο(!) όταν ήμουν μικρη.Μου έκανε το τεστ με τις 42 τσιμπιες γκρρρ κασι κοκκίνισα σε 4-5 που σημαίνει αυτα που μου είχε βάλει με ενοχλούσαν.Σε σχέση με παλια,είμαι πολύ καλύτερα,φτερνίζομαι ελάχιστα.Το μόνο που μου φέρνει δύσπνοια είναι το φρεσκοκομμένο γκαζον.Εκει σκαω!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...