Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να του δώσω γάλα μόνη μου,γιατί είναι πολύ μωρό και δεν καταλαβαίνει και αυτή η χαζούλα δεν έχει και το φοβερό μητρικό ένστικτο.

Εδώ δεν ξέρουν πώς να θηλάζουν οι μαμάδες, θα ξέρουν οι γατούλες?:tongue: Τουλάχιστον εμείς έχουμε και το parents με το αντίστοιχο τόπικ! Αχ κι εγώ πριν χρόνια είχα στο χωριό ένα νεογέννητο γατάκι που δεν είχε τη μαμά του και του βουτούσαμε τη μουρίτσα στο γάλα για να μάθει να τρώει! Και ήταν πολύ αστείο με τη μουσουδίτσα πασαλειμμένη και τα μουστάκια να τρέχουν!

EkcAp3.png

Λες να κάνω αυτό??Θα το δοκιμάσω,αν και η θεία μου που είχε παλιά γάτες λέει ότι μέχρι να ανοίξει τα μάτια του δεν μπορεί να φάει κάτι άλλο, εκτός από το γάλα της μαμάς του.

Πριν απο χρόνια επεσε στη φροντίδα μου ενα νεογέννητο γατάκι που δεν είχε μαμα...και μια γάτα στη γειτονια μόλις είχε γεννήσει,της το πήγαμε λοιπόν και μια δυο το έδιωξε,αλλά μετά το θήλασε και το "υιοθέτησε" κανονικά. Θελουν προσοχή όμως γιατί μετα ανακάλυψα οτι είχα τοξόπλασμα το οποίο έφυγε τελείως μετα απο 2-3 χρονάκια...απο τότε ουτε να δω γάτα!:(

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Σύριγγες έχω μπόλικες(είπαμε,δεν είμαστε σπίτι,είμαστε νοσοκομείο),θα δοκιμάσω τώρα σε λίγο,γιατί του έβαλα και ένα πανάκι και την καταβρήκε και κοιμάται.

Καλά,άμα κάνω παιδί,θα λαλήσω εντελώς!!Εδώ ερωτεύτηκα το γατάκι!!

Η μάνα του είναι λίγο χαζούλα,ούτε πώς να το θηλάσει δεν ξέρει,είναι πρωτάρα η καημένη...κάτω πάντως δεν το πηγαίνω,παραμονεύουν δύο αρσενικοί και μυρίζουν το μέρος που το είχε πρώτα.Δεν θα αντέξω να το δω και αυτό πνιγμένο...

XRISTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XRISTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XRISTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πού χάθηκες βρε ψυχή????????????:-P

Τί κάνει το κουκλί σου???

Διαφημίσεις

'Ασε,έχω πάθει την πλάκα μου με το γατάκι!Δεν το έχω αφήσει σε ησυχία το δόλιο!!:P:p

Γάλα όμως δεν πίνει με τίποτα,δοκίμασα με την σύριγγα.Μόνο να κοιμάται θέλει,αλλά δεν φαίνεται να πεινάει,γιατί θα έκλαιγε.

Μετά που το πήρα,δυο μεγάλοι αρσενικοί τριγύριζαν στο μέρος που το βρήκα και πήγαιναν και μύριζαν εκείνο το σημείο.Δεν θα ζούσε μέχρι τώρα το καημένο,ευτυχώς που έκλαψε και το ακούσαμε.

Οι άλλες οι τσούπρες πού είναι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...