Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Αχ...Τελεια η Θεσσαλονικη!!!Ηταν η αδερφή μου 4-5 χρονια και όταν πήγαινα πέρναγα σουπερ.Το μόνο προβλημα που έχω εγώ είναι το πολύωρο ταξίδι.Μου σπάνε τα νεύρα τόσες ώρες!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω στη λίστα για Θεσ/νικη!Εχω να πάω απο το 2009 που σταματήσαμε για καφεδάκι στον Ευοσμο...όταν μέναμε Εβρο ερχόμασταν τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο για ψώνια και τώρα...μαυρα μάτια!(να'χα μια μπουγάτσα τώρα!)

Πωπω μπουγάτσα....τι λες τώρα και ακουει και εγκυος γυναικα!!!Θελεις να τρέχει ο άντρας μου να βρει μπουγάτσα βραδιατικα???

Πάλι σήμερα ειχα υπνοθεραπεία!Πολύ ύπνος!!

Τι θα φάτε αυριο???Γεια ρίξτε καμια ιδέα...

Ρε κορίτσια έχω δει μια συνταγή κοτοπουλο με μπυρα είναι ωραίο το χετε φτιαξει ποτε?Να το κάνω το πειραμα αυριο???

Την Παρασκευή το πρωι θα ανεβω Αθηνα και θα ανέβω με το αυτοκίνητο.Εχω ένα αγχος με το GPS....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αχ...Τελεια η Θεσσαλονικη!!!Ηταν η αδερφή μου 4-5 χρονια και όταν πήγαινα πέρναγα σουπερ.Το μόνο προβλημα που έχω εγώ είναι το πολύωρο ταξίδι.Μου σπάνε τα νεύρα τόσες ώρες!!

μωρε ας ειχα λεφτα και θα ναυλωνα τσαρτερ για ολες μας. αφου δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο, να παει το βουνο στο Μωαμεθ. Χριστινα...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας και πάλι!

Πένυ εμένα μη με ρωτας για συνταγές,απο μαγειρική δηλώνω άσχετη και άχρηστη!(σορυ για τη μπουγάτσα!)

Μόλις έμαθα και αλλη μια εγκυμοσύνη...μα καλά,τόσο χάλια πρόγραμμα έχει η τιβι φέτος? χαχαχα

Αννουλα,τωρα που είπες για λεφτά,εγω παίρνω λαχεία!Αν μου κάτσει,αστο πανω μου τη συνάντηση...κορυφής!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη,γιατί έχω στο σπίτι μου ένα νεογέννητο γατάκι και με έχει ξετρελάνει!!

Το σώσαμε από τους αρσενικούς γάτους που έπνιξαν τα άλλα δύο και θα το κατεβάζω κάτω να το θηλάζει η μάνα του,η οποία είναι λίγο στην κοσμάρα της και δεν ξέρει τί ακριβώς να κάνει.Δεν μπορώ να του δώσω γάλα μόνη μου,γιατί είναι πολύ μωρό και δεν καταλαβαίνει και αυτή η χαζούλα δεν έχει και το φοβερό μητρικό ένστικτο.Ελπίζω να επιζήσει και η θεία μου θέλει να το κρατήσει!!!Υποψιάζομαι ότι το κάνει για να με σιγουρέψει εδώ,λες και άμα μετακομίσω στην Αθήνα,δεν μπορώ να το πάρω μαζί μου!!:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...