Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Ποπη από το site της ροη δεν δείχνουν είναι καλύτερα να τα δεις από κοντα.

Εγώ τελεταια έχω φάει κολλημα με αυτα

http://www.lilalo.gr/page/jewels/detail.asp?cat=5&subcat=26&id=1439

http://www.lilalo.gr/page/jewels/detail.asp?cat=5&subcat=26&id=871

http://www.lilalo.gr/page/jewels/detail.asp?cat=5&subcat=26&id=444

Αλλά επείδη τα τελευταία χρόνια όταν φοράω σκουλαρίκια μου πρήζονται τα αυτιά μου,φοβάμαι μήπως δώσω τζαπα λεφτά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι,καλή είναι η τιμή τους για μαγαζί.Με το που πατάω το λινκ,εμφανίζεται μία κόκκινη καρδιά πρώτη πρώτη,επάνω αριστερά και αμέσως εξαφανίζεται και κάνει μόνο 9 ευρώ.Είναι δυνατόν??Και είναι πάρα πολύ όμορφη.

Ναι,καλή είναι η τιμή τους για μαγαζί.Με το που πατάω το λινκ,εμφανίζεται μία κόκκινη καρδιά πρώτη πρώτη,επάνω αριστερά και αμέσως εξαφανίζεται και κάνει μόνο 9 ευρώ.Είναι δυνατόν??Και είναι πάρα πολύ όμορφη.

Σε κατάλαβαν που εισαι ερωτευμένη!!!Δες εδω

http://www.e-jewels.gr/index.php?option=com_findastic_new&product_type=1&B=E&gclid=CJH8sv3Fh6gCFZEifAodxCEgrQ#/search/&product_type=1&B=E&BH=GW

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Πενυ τα lilalo ειναι φο-βε-ρα αλλά δεν την παλευω οικονομικά!!!Αν είσαι κ αλλεργική ξανασκέψου το!

Τα τελευταία χρόνια γίνονται τουμπανο τα αυτιά μου.Και να φανταστείς ότι δεν βάζω ψεύτικα καθόλου!!Και λέω ρε γαμωτό να δώσω τόσα λεφτά κα να κάτσουν στο κουτι μαζί με τα υπολοιπα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πολύ ωραία τα lilalo! Πένυ το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τα σκουλαρίκια και μου αρέσουν πολύ, αλλά ειδικά αν βάλω πολλές ώρες, μετά πρήζονται οι τρυπούλες στα αυτιά, πονάνε και ματώνουν κιόλας! Ανεξαρτήτως αν βάλω φω ή ασημένιο ή χρυσό..

EkcAp3.png

Τα τελευταία χρόνια γίνονται τουμπανο τα αυτιά μου.Και να φανταστείς ότι δεν βάζω ψεύτικα καθόλου!!Και λέω ρε γαμωτό να δώσω τόσα λεφτά κα να κάτσουν στο κουτι μαζί με τα υπολοιπα?

Κρίμα να πάνε χαμένα, γιατί δεν είναι και φτηνά!

EkcAp3.png

Ναι είμαι πολύ καψούρα!!!:P:p:pΑν και έχουν περάσει πάνω από 3 χρόνια, κάθε μέρα είμαι και πιο πολύ!!!

Η καρδιά φοβερή...μα είναι δυνατόν να έχει μόνο 9 ευρώ??Επίσης στην τρίτη σελίδα έχει ένα αγγελάκι από ροζ χρυσό με ζιργκόν,μόνο 11 ευρώ.

Μου φαίνεται θα πάω μια βολτίτσα από εκεί,έχω και Loisir κοντά μου!!!

Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχατε αλλεργία και στον χρυσό.Μήπως σας κάνει μόνο ο λευκόχρυσος??Μια φίλη μου είχε αυτό ακριβώς το πρόβλημα.

Εγώ ό,τι και να φορέσω,προς το παρόν,δεν με ενοχλεί.Μόνο αν είναι πολύ χοντρό το σκουλαρίκι βλέπω ότι κοκκινίζουν.

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου:)

Συγνώμη που εξαφανίστηκα χωρις "γεια" χθες,γύρισε ο σύζυγος,του'βαλα να τσιμπήσει κ μετα στρογγυλοκάθισε στο ιντερνετ κ εγω ξεχάστηκα!

Πενυ εσκασα στα γέλια πρωι πρωι με το μπολερο με τους ελεφαντες!africa style η βαπτιση!!!

03L05-00572.jpg

Aυτα τα σκουλαρικια πως σας φαίνονται?Loisir ειναι σε ροζ χρυσο κ εχουν και ροζ πετρουλα...

Παω τωρα να ξεψαχνισω το σαιτ της ΡΟΗ(θενκσ Πενυ)

τελεια τα σκουλαρικια! να τα παρεις!

Kαλημέρα!!! Τέλεια τα σκουλαρίκια!

Άννα πώς περάσατε χτες?

τιποτα το ιδιαιτερο. no money - no honey που λενε!

α! δεν εχω πει μια καλημερα απο το πρωι! καλησπερα λοιπον πλεον. τι μου κανετε; δεν οργανωνουμε κανενα καφεδακι το Σαββατο το πρωι, οσες μπορουμε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ενα ζευγαρι μετα απο 20 χρονια γαμου αποφασιζει να παει σε συμβουλο γαμου.

Οταν φτανουν εκει η γυναικα αρχιζει να μιλαει ακαταπαυστα και να παραπονιεται για το ποσο αδιαφορος κι απροσιτος εχει γινει ο αντρας της.

Καποια στιγμη ο συμβουλος σηκωνεται πανω, βουταει τη γυναικα και τη φιλαει παθιασμενα!

Εκεινη μενει εμβροντητη! Τοτε γυρναει ο συμβουλος στον αντρα και του λεει:

"Αν κανεις αυτο το απλο πραγμα τρεις φορες την εβδομαδα, τοτε ολα σας τα προβληματα θα λυθουν"

"Κοιταχτε -απαντα εκεινος- Δευτερες και Τεταρτες μπορω να σας τη φερνω, αλλα τις Παρασκευες εχει μπαλα!

αχ μακαρι Χριστινακι μου! τη λατρευω τη Θεσσαλονικη! να φανταστεις οτι η αγαπημενη μου ομαδα ειναι ο Αρης. το καλυτερο μου θα ηταν τωρα αυτο! αχ γιατι με ξεσηκωνεις!

Και εγω στη λίστα για Θεσ/νικη!Εχω να πάω απο το 2009 που σταματήσαμε για καφεδάκι στον Ευοσμο...όταν μέναμε Εβρο ερχόμασταν τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο για ψώνια και τώρα...μαυρα μάτια!(να'χα μια μπουγάτσα τώρα!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...