Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

αχαχαχαχα!!!

Σε πήρε και εσένα η μπάλα τώρα,χωρίς να φταις.

δεν καταλαβες, εγω ειμαι αρνι του Θεου κι εχω μεγααααλη υπομονη. αλλα αμα μου πειραξουνε δικο μου ανθρωπο, γινομαι μαιναδα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν καταλαβες, εγω ειμαι αρνι του Θεου κι εχω μεγααααλη υπομονη. αλλα αμα μου πειραξουνε δικο μου ανθρωπο, γινομαι μαιναδα!

Με ξανασυγκίνησες και είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία....

Διαφημίσεις

Χριστινακι η Ροη είναι αυτή http://www.roihandmade.gr/products6.php?wh=1〈=1&the1id=11&theid=11&open1=11&open2=

Αλλά στο site χάνουν πολύ.Εχει μαγαζί στο Ναυπλιο και όταν περνάς λαμποκοπάει όλη βιτρίνα.Εχω πάρει φοβερά κομμάτια από εκει.Εχει και Αθηνα αλλά καλύτερα να τους πάρεις να τους ρωτήσεις γιατί η διευθυνση που έχει μεσα δεν ισχύει πρεπει να χει κλεισει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Χριστινακι η Ροη είναι αυτή http://www.roihandmade.gr/products6.php?wh=1〈=1&the1id=11&theid=11&open1=11&open2=

Αλλά στο site χάνουν πολύ.Εχει μαγαζί στο Ναυπλιο και όταν περνάς λαμποκοπάει όλη βιτρίνα.Εχω πάρει φοβερά κομμάτια από εκει.Εχει και Αθηνα αλλά καλύτερα να τους πάρεις να τους ρωτήσεις γιατί η διευθυνση που έχει μεσα δεν ισχύει πρεπει να χει κλεισει.

Ωραία πράγματα έχει και σχετικά καλές τιμές(πάντα για μαγαζιά μιλάω).Δεν βρήκα μέσα διεύθυνση για Αθήνα,θα πάρω τηλ.Πάλι φρίκη θα φάει ο Χάρης,τρελαίνεται όταν τον τρέχω από μαγαζί σε μαγαζί,αλλά πάντα με πηγαίνει όπου θέλω!;)

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου:)

Συγνώμη που εξαφανίστηκα χωρις "γεια" χθες,γύρισε ο σύζυγος,του'βαλα να τσιμπήσει κ μετα στρογγυλοκάθισε στο ιντερνετ κ εγω ξεχάστηκα!

Πενυ εσκασα στα γέλια πρωι πρωι με το μπολερο με τους ελεφαντες!africa style η βαπτιση!!!

03L05-00572.jpg

Aυτα τα σκουλαρικια πως σας φαίνονται?Loisir ειναι σε ροζ χρυσο κ εχουν και ροζ πετρουλα...

Παω τωρα να ξεψαχνισω το σαιτ της ΡΟΗ(θενκσ Πενυ)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...