Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ενα θεμα στις βαφτίσεις ειναι μια που μάλλον διαφημίζεται το πουλάκι μου...και επειδή η Χριστίνα μας της το είπε,θίχτηκε τόσο που πέταξε άσχηη κουβέντα.Κατινίστικη θα έλεγα..

Δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1977085#post1977085

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλα, μονη της πιαστηκε στη φακα μου φαινεται. η Χριστινα δεν της ειπε οτι ειναι αυτη στην αρχη κι αυτη αρχισε αμεσως την επιθεση. κι αυτο το "απαιτω πλεον τη συγγνωμη" ηταν για γελια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Κορίτσια,συγνώμη που άργησα λίγο,αλλά είναι η ώρα που μιλάω με τον Χάρη.;)

Ρεβυθάκι μου,έχεις αγοράσει ήδη κάτι ή σκέφτεσαι να πάρεις??Θα είναι κολιέ ή σκουλαρίκια -βραχιόλι??Αν δεν θέλεις να είναι εντελώς ίδιο χρωματικά,πάρε κάτι σε λαδί-πράσινο,που πάει και με τα δύο χρώματα.Αλλιώς κάτι σε λιλά,κανένα ωραίο swarovski.Αν δεν βρεις κάτι, θα δω τί έχω εγώ και θα σου το στείλω σε φωτό.Περνώντας για να πάτε Αλεξανδρούπολη θα έρθεις να το πάρεις και γυρνώντας θα μου το φέρεις.

Με ταχυδρομείο δεν το ρισκάρω,σκόνη θα γίνει!!Ευκαιρία να πιούμε και καφέ!:D

Διαφημίσεις

καλα, μονη της πιαστηκε στη φακα μου φαινεται. η Χριστινα δεν της ειπε οτι ειναι αυτη στην αρχη κι αυτη αρχισε αμεσως την επιθεση. κι αυτο το "απαιτω πλεον τη συγγνωμη" ηταν για γελια!

Ακριβώς!Εγώ ρώτησα αν η κοπέλα που φτιάχνει τις μπομπό είναι αυτή που απενεργοποιήθηκε,αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

..απαίτα (!) όσο θες!χαχαχ η συγνώμη και η εκτίμηση κερδίζονται δεν χαρίζονται!

Τελοσπάντων,πειτε βρε γκερλς καμια ιδεα για χρώμα μπιχλιμπιδιών.Το ασημί δεν μου αρέσει με το χρωμα του πολερό κ το χρυσό μου χτυπάει έντονα με το ροζ...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλε τι σίφουνας-γράψιμο ήταν αυτό!!!

Ευχαριστώ για την προσφορά γλυκούλα μου,αλλά θα ταξιδέψουμε νύχτα για να κοιμάται το ρεβύθι.Ασε που θέλω να πάρω κάτι για να το έχω και σαν ενθύμιο της βάφτισης(εσυ πουλάς αλήθεια?στειλε καλε καμια φωτο να κανουμε κονε!)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

..απαίτα (!) όσο θες!χαχαχ η συγνώμη και η εκτίμηση κερδίζονται δεν χαρίζονται!

Τελοσπάντων,πειτε βρε γκερλς καμια ιδεα για χρώμα μπιχλιμπιδιών.Το ασημί δεν μου αρέσει με το χρωμα του πολερό κ το χρυσό μου χτυπάει έντονα με το ροζ...

Διάβασες αυτά που σου έγραψα παραπάνω??

Εγώ δεν πουλάω,από χόμπυ το κάνω,απλά κάποια στιγμή που θέλανε πολλές γνωστές μου αυτά που έφτιαχνα για μένα,τα πλήρωναν,γιατί δεν μπορούσα να κάνω συνέχεια δώρα.

Φωτό δεν ξέρω να βάζω και έχω χάσει και το καλώδιο της μηχανής,βασικά έχει εξαφανιστεί για δεύτερη φορά μέσα στο σπίτι μου!:PΚαι θέλω να βάλω και διάφορες κατασκευές μου και δεν μπορώ...

ναι ναι Χριστινακι ευχαριστω για τις συμβουλές...σκεφτηκα μηπως σε ροζ χρυσό που ειναι κ της μοδος!?Πρεπει να παω αγορα κατεπειγοντως αλλα που χρονος...

αστην την αλλη να τσιτσιριζεται(και αυτο το λεω ως...χωριατισσα γιατι ΝΑΙ ειμαι απο χωριο)

τσιτσιριζεται=σιγοκαιγεται

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...