Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Οχι δεν κοιμάμαι σήμερα!!Από χτες μόνο για υπνο μαζεύομαι!!!

Σήμερα τελικά δεν πήγαμε Βυτίνα γιατί το πρωί εδώ έιχε συννεφια και το φοβηθήκαμε ασχετα που μετά εβγαλε ήλιο!!!!Πηγαμε όμως σε παιδότοπο δίπλα στη θάλασσα.Ο μικρός ξέδωσε και μετά κάναμε περαντζαδα δίπλα στη θάλασσα. Φανταστικά ήταν το ευχαριστήθηκα!!!

Τώρα τα κεφαλια μέσα πάλι για μια βδομάδα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι κάνετε κορίτσια?? Εμείς βολτάραμε το πρωί με τον ηλιάκο, πήγαμε για καφεδάκι, φαγάκι και ευχαριστηθήκαμε!! Τώρα βλέπω dancing. Aν και έχει καλή ταινία στο mega, αλλά δεν την πήρα από την αρχή..

EkcAp3.png

καλημερααααααααα! που ειστε φιλεναδιτσες μου; Χριστινακι μου βορειο που εισαι χαμενη; σας αφιερωνω μια ωραια καλημερα να τη χορεψετε με φοντο τη λιακαδα απο το παραθυρο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!! τι κάνετε???Βλέπω πολύ κέφι από το πρωί!!Μπράβο!!Εγώ δεν έχω και τόσο σήμερα γιατί αρχισαν οι τάσεις για εμετο και όλα να μου βρωμανε και όλα να μου ξινίζουν.Και έλεγα και εγώ πολύ καλό για να ναι αληθινό...Μου μυρίζει η ίδια κατάσταση πάλι....

Εκτός των άλλων έχω και την ταραχή. Να δω τι θα φαω το μεσημερι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Δεν έχω και πολλά κέφια τελευταία,ήμουν και ψιλοάρρωστη...

Πένυ,μακάρι να μου μύριζαν και εμένα όλα και να το έραβα επιτέλους,αλλά μάλλον το αντίθετο μου συμβαίνει...έρχεται και η ώρα που θα βάλουμε τα καλοκαιρινά και με έχει πιάσει καταθλιψάρα.Αλλά αντί να κάνω κάτι δραστικό,ξεσπάω στα γλυκά.

Πενυ κουραγιο κοριτσακι μου. ελπιζω μετα το 1ο τριμηνο να ηρεμησεις. Χριστινακι δε θελω στεναχωριες! κατεβα Αθηνα να δεις εμενα να νιωσεις καλυτερα. Σαντυ παντα κεφια να εχετε! κι εγω το χορεψα δυο φορες μα την κορη μου. καλο μεσημερι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα καλα μου κοριτσάκια:)

Ειστε όλες καλά?Τα παιδάκια σας(εξω και μέσα στην κοιλίτσα)?

Εγω τα ίδια,προσπαθώ να οργανωθώ για τη βάπτιση και να δω πως θα κουβαλήσω ολα αυτά τα συμπράγκαλα στο αυτ/το σε 10ωρο ταξίδι...κάθε μέρα κατι καινούριο προστίθεται στη λίστα!

Μεσα σε όλα προσπαθώ να ταισω κ λαχανικά στο ρεβυθάκι που κλαιει με λυγμούς...ουφ!

...μέσα στο Σ/Κ έμαθα οτι μια φίλη μου και 2 γνωστές μου περιμενουν μωράκια!Επιδημία έπεσε?Πένυ τι ξέρεις γι'αυτο?χαχαχ αν είναι κολλητικό να κάνω εμβόλιο απο τώρα!:)

...Οσο για τα γλυκά,ενα σας λεώ.Εχασα ολα τα κιλά της εγκυμοσύνης στο εξαμηνο περίπου κ τώρα είμαι +3 κιλά λόγω σοκολάτας!Σε εναμιση μήνα πήρα 3 κιλά!Ειμαι γουρουναααααα

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Αχ αυτά τα γλυκά και μενα δεν μου προκαλούν όυτε καουρες, όυτε ταση για εμετο όλη μέρα να τρώω.Αυτή τη βδομάδα του δωσα και κατάλαβε και λέω στοπ!!Πολλά γλυκά και παστες όχι μικρούλια!Αυτά συμβαίνουν όταν λες του άντρα σου θελω παστα και εκείνος φέρνει μία για σενα και μία για το μωρό.Τι να πάνε χαμενες??Ε οχι βέβαια!!!!

Τώρα που ξεκινάνε και τα παγωτά,βραστα.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Αχ,κορίτσια,εμένα ο Χάρης με κατέστρεψε,που με γνώρισε κορμάρα και με έκανε βουβάλα...βλέπω την κατάντια μου και τραβάω τα μαλλιά μου...

Άντε τώρα να βάλεις τα καλοκαιρινά μπλουζάκια και να πετάνε τα κρέατα από παντού...αχ,βαχ...(χτύπησα και μια Lacta,να πάνε κάτω τα φαρμάκια).

Κορίτσια που χαθήκατε? Είδατε την Ξενια και το νησί???Για να μαζευτούμε τώρα που τελείωσαν!!

Εγώ εξακολουθώ να έιμαι χάλια και να μην έχω διαθεση για τίποτα!!! Αλλά τι να κάνεις? Υπομονή...3 μήνες 4, 8,9???Θα δείξει....

Εμένα αυτό το καλοκαιράκι θα πετάει η κοιλιά μου και δεν θα με νοιαζει!!!Ισα ισα που θα καμαρώνω κιολας.Από του χρόνου θα το σκέφτομαι πάλι...

Εχω μπει στο τρυπάκι και σκέφτομαι τη βάφτιση αλλά όλως τυχαίως μόνο κοριτσιστικη....Για αγορι δεν έχω σκεφτεί τίποτα....Ακόμα δεν το είδαμε το βαφτίσαμε κιολας χαχαχα

Χριστίνα πως πήγε χτες η πρόβα? Που είναι οι φωτό στο fb να δούμε????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ,τί θέμα σκέφτηκες για την βάφτιση??:-P:razz:

Εσυ τι λες??????

ΦΡΑΟΥΛΕΣ!!!Σε όλα τα μεγέθη!!Κρεμασμένες από παντού!!Φρέσκες και ψεύτικες!!Σε γλυκό σε αλμυρό( καλά όχι και σε αλμυρό). Αφου την τρέλα μου την ξέρεις!!! Αν είναι κορίτσι....αν είναι κορίτσι....Ενα υγιέστατο κοριτσάκι θέλω!!!Ξερεις θα παω στον γιατρό μεθαύριο και θα του πω στο μπιζελάκι το φύλο το βλέπεις????χαχα Θα με πάρει με τις ντομάτες ο άνθρωπος!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...