Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Στην κοσμαρα μου εγω!!! Πήρα όμως την αδερφή μου τηλ που μένει Ροδο και λεει κουνησε για τα καλά!!Εγώ πάντως και να κουνηθώ θα νομίζω ότι ζαλίστηκα.Πρεπει να έιναι γερός και να κοιμαμαι ή να μην είμαι σε κινηση.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αχ σήμερα δεν ειμαι καλά.Εχω μια ταραχή αλλο πράγμα!!!

Αυριο τελικά δεν πάμε εκδρομή γιατί έχει χαλια καιρο και δεν θα το ευχαριστηθούμε και θα πάμε παιδοτοπο να πιούμε με την ησυχία μας καφεδάκι και ο μικρός να παιζει. Τώρα λέω να την πέσω για λίγο.Ο άντρας μου κοιμαται και ροχαλίζει και ζήλεψα λιγάκι...

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειχα τη βαφτιστηρα μου απο χθες το βραδυ εδω και μολις εφυγε. να 'ναι καλα το κοριτσακι μου, απασχολησε την Ελενη ολη μερα και ξανακανα το σπιτι μου ανθρωπινο. οποτε αυριο ενα φαι θα κανω και τελος. τι καλα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε, είχαμε βγει για ένα χαλαρό ποτάκι, ωραία ήταν! Βρε Χριστινιώ έλεγα πότε θα μπεις να πεις τα ευχάριστα για τον Ιωάννη, με έτρωγε η γλώσσα μου, αλλά κρατήθηκα!

EkcAp3.png

ασε γιατι δουλευα και σημερα!!!εχει παθει μολυνση το αντρακι μου στο δαχτυλακι του και εχει γινει τουμπανο!!!δεν ξερω απο τι, μη ρωτησετε. εβαλα fucicort, αν δεν καλυτερεψει, τη δευτερα επειγοντως στο γιατρο!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου! να εχετε μια υπεροχη Κυριακη! Πενυ μηπως να την ξανασκεφτειτε την εκδρομη; βλεπω απανεμια και ηλιο προς το παρον. Χριστινακι μου νοτιο συγκινηθηκα! αντε και στα δικα μου. το δικο μου το κοιλιοδουλο πλασμα, μονο "μαμ" λεει οταν βλεπει φαι. και ειναι και 3 μηνες μεγαλυτερη απο τον Ιωαννη.

φιλια στα κοριτσια μου! ποτε θα κανονισουμε παλι συναντηση;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...