Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πού είστε φιλεναδίτσες μου?? Η εγγυούλα μας τι κάνει? Μήπως κοιμάται?? Εγώ έκανα μπάνιο το μωρό και ελπίζω να μην αργήσει πολύ να κοιμηθεί..

ΠΑΡΟΥΣΑΑΑΑΑ!!! Για πόσο ακομα δεν ξέρω αλλά προς το παρόν παρούσα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πενακι κοιμασαι ολη μερα? τυχερουλα!!!!!ξεκουρασου καλα γιατι θελω ιδεες για τα πρωτα μας γενεθλια!!!!

Μην ανησυχείς ιδεες βλέπω και στον ύπνο μου!!χαχαχα

Προς το παρόν πέρνα μια βόλτα από το blog μου!!Εχω κάτι που σε ενδιαφέρει...

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν εχω λογια!!!!ποτε προλαβες βρε θηριο? και ειναι τοσο ομορφα!!!!!αχ ανυπομονω!!!!!

Σου αρέσουν???????Αχ!! Πολύ χαρηκα!!! Θα στα χα δειξει νωρίτερα αλλά ο blogger μου τα χε παιξει!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσακια μου; βλεπαμε με τον αντρα μου το μπασκετ με τον Παναθηναϊκο και δεν μπορουσα να σας παρακολουθησω. Πενυ φοβερες για ακομα μια φορα οι δημιουργιες σου! η Χριστινα η βορεια που ειναι σημερα; ουτε που εχει εμφανιστει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

μπορει. εγω παντως δεν το ξανακανω σε autobianchi! την αλλη μερα παντα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες! εσυ τι κανεις κοριτσακι μου; σου περασανε τα νευρα σου;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!! Βλέπω το κάψαμε πάλι χτες βράδυ ε????

Εγώ πάλι μετά την τελευταια μου δημοσίευση την έπεσα για ύπνο!!Δεν είναι ωράρια αυτά για μενα.Μετα θα με χάνατε για καμια μέρα πάλι.

Οτι έπρεπε να μεινω εγκυος για να αδυνατισω δεν το περίμενα!!!Από τη Δευτέρα ζυγίστηκα σήμερα και έχω χάσει 1/2 κιλο!! Χτες ζητησα από τον άντρα μου να φέρει μία πάστα. Και εκείνος μου έφερε μία για το μπεμπε και μία για μενα. Τι να κάνω?Υπεκυψα και τις έφαγα και τις δυο.

Μιλάμε για πολυ ενέργεια και τρελά κέφια και σήμερα!!!! Οταν ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι και σήμερα δεν θα χω εμετούς,καούρες κλπ μου φτιάχνει η διάθεση!!!Ετσι μου ρχετε να κάνω γενικη χαχαχα( δεν πιστεύω να το πιστέψατε?)

Την Κυριακή λέμε να πάμε εκδρομουλα στην Βυτινα αν έχει καλό καιρό,οικογενειακα!!Αλλιώς για κάνα καφεδάκι σε κάνα παιδοτοπο. Εχουμε έναν πολύ καλο στην Κορινθο.Φοβερό περιβάλλον και για γονεις να πιουν τον καφέ τους και για τα παιδια να παίξουν.

Εσεις τι κάνετε?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα κοριτσια! απο αλλου το περιμεναμε κι απο αλλου μας ηρθε! εχω 3 μερες καθυστερηση και νιωθω κατι τσιμπηματακια χαμηλα στη κοιλια! ετοιμαστε μου τα υπογλωσσια!

καλημερα κοριτσια! απο αλλου το περιμεναμε κι απο αλλου μας ηρθε! εχω 3 μερες καθυστερηση και νιωθω κατι τσιμπηματακια χαμηλα στη κοιλια! ετοιμαστε μου τα υπογλωσσια!

Μη μου πειιιιιιιιιιιιιις????????

Τελικά έιναι κολλητικό μου φαίνεται???χαχαχαχα

Τελικά μου φαίνεται θα χω παρέα!!!!!!

Μακαρι........

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...