Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κοριτσάκια χαθηκα αλλά σήμερα όλη μερα κοιμαμαι.Τι πράγμα είναι αυτό?Μιλάμε για πολύ ύπνο.Ξύπνησα στις 11 και το μεσημέρι στις 3 ξαναέπεσα για υπνο και σηκώθηκα τώρα!!Και πάλι νυσταζω!

Πόπη Χριστουγεννιάτικο θα βγει το μπεμπε!!Με κορδελίτσα. ΠΗΤ δεν μπορώ να υπολογίσω ακόμα γιατί ο κύκλος μου είναι εντελώς ασταθής.Περιμένω να παω στο γιατρο να το δει αλλά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρη.Χειμωνιάτικο θα είναι και αυτό με αγχώνει λίγο με τις ιωσεις. Με τον Κωσταντή είχαμε πρόβλημα.Παρα τρίχα γλιτώσαμε το Παιδων όταν ήταν 1,5 μηνων από βρογχιολίτιδα.

Τελοσπάντων ο καινούριος χρόνος θα μας βρει τετραμελή οικογένεια!!ΤΕΛΕΙΑ!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και στο Χριστουγεννιατικο τραπέζι,σου εύχομαι να είστε 2 αγόρια και 2 κορίτσια:):)

Αχ!!ΚΑι εγώ το έυχομαι αλλά όλοι μου το λένε αγόρι. Ο ένας είσαι πιο γλυκιά αγόρι θα κάνεις. Ο αλλος γέςννησες σε γέμιση φεγγαριου αγορι θα κανεις. Ο γιος μου θέλει αντρα και δεν θέλει μπέμπα.

Θα δείξει στην αυχενική εκεί έιχαμε δει και τον Κωσταντη

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλησπέρα! Εγώ πάντως καφέ δεν πίνω, αραιά και πού μόνο. Το πρωί πίνω γαλατάκι σαν τα μωρά!! Πένυ καλύτερα να πίνεις με φειδώ!

Αλήθεια φαίνεται το φύλλο από την εξέταση αίματος? Δεν το έχω ακούσει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλες!!!!τελικα αδιαθετησα!!!επιτελους!!!!αφου δεν ημουν εγκυος, παρακαλουσα να αδιαθετησω για να μη μου χαλασει κι αλλο ο κυκλος και παντρευτω με το αγχος της τουαλετας!!!

εσεις τι κανετε?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Χριστινακι δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή να στεναχωρηθω. σιγουρα χαιρομαι που εισαι εσυ καλα! εγω ημουν ολη μερα με τα παιδια και την αδερφη μου στο πατρικο μου και καναμε εκκαθαριση στο δωματιο μας. το καλοκαιρι μετακομιζω εκει και εχουμε αρχισει εργασιες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ο μονος λογος που χαιρομαι ειναι επειδη δεν ειμαι πια με την αγωνια. σιγουρα θα ηθελα πολυ να ειμαι αλλα δεν πειραζει, να χαρω λιγο και τις αγκαλιτσες με το μικρακι μου, θα ημουν λιγο περιορισμενη, οπως και με τις αγκαλιτσες και τις τρελες με τη ''μεγαλη'' μου!!!λιγο αργοτερα ισως να ειναι πιο ιδανικα!!!

εχεις τρεξιμο λοιπον ε?αντε, καλα κουραγια!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Αχ μωρέ Χριστινάκι.. Τουλάχιστον ηρέμησες! Δεν πειράζει, θα κάνεις και το γάμο σου χωρίς αναγούλες και εμετούς!! Αλλιώς βάλτε γρήγορα στο πρόγραμμα το τρίτο παιδί!! Και ας έρθει όποτε θέλει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μετά από την χτεσινή ημέρα υπνοθεραπείας σήμερα αποφάσισα να πιω καφέ γιατί αλλιώς θα το παώ σερι. Χριστινάκι ήρθε η ακατανόμαστη τελικά??Κα εγώ είχα ανοιξει μανουλες Δεκεμβρίου και σε περιμένα!!Δεν πειράζει θα ευχαριστηθείς το γάμο σου και το μπεμπε στο γαμήλιο ταξιδι!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

κι εμεις εχουμε μερα ταλαιπωριας μ' αυτη τη βροχη. ανοιξανε οι ουρανοι καλε! το πρωι μας επιασε η αρχη της βροχης επιστερεφοντας απο το σχολειο και η μικρη εγινε μουσκεμα στα ποδια. ειχα ξεχασει το ναϋλον του καροτσιου στο σπιτι. οταν πηγαμε να τον παρουμε την εβαλα στο sling και πηραμε ομπρελα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μα καλά που είστε όλες σήμερα????

Hello!!!

Σήμερα που εγώ είμαι ξύπιναι όλη μέρα χαθήκατε όλες?????

Λοιπόν εγώ από χτες μάζεψα ενέργεια και σήμερα και τι δεν έχω κάνει.Εφτιαξα κοκκινιστό έκανα 2 κέικ και ένα κάρο δουλειές ακομα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...