Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Εδώ θεία Χριστίνα!!!!!!!!Επανήλθα δριμύτερη!!!

Λοιπόν κορίτσια,ο κόσμος έχει λαλήσει...δεν φαντάζεστε τί πμ λαμβάνω τελευταία...με αποκορύφωμα το σημερινό.Καμία σχέση με θέματα βάφτισης,αλλά με άλλα που αγνοώ παντελώς και απορώ γιατί απευθύνονται σε εμένα...

Τι σου στείλανε πάλι βρε παιδί μου?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ Πόπη μου!!!

Χριστινάκι τι ειδους μηνυμα σου έστειλαν δηλαδή?

Λοιπόν κορίτσια αρχισαν οι λιγούρες και οι μυρωδιές...Παιρνω να παραγγείλω κρέατα στον κουνιαδο μου και εκεί που του παραγγέλνω μου ρχεται στο μυαλό ένα συκώτι μοσχαρίσιο στα κάρβουνα με σαλατούλα για αύριο το μεσημέρι.Φυσικά του παρήγγειλα και από αυτό!!!

Πλακα έχει που του λέω του άντρα μου για πλακα.Παναγιώτη μου μύρισε καρπούζι,μου μύρισε σταφυλι βρες μου!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?κλασσικα εμπλεξα με τη δουλεια. λοιπον, εκανα δυο τεστ, βγηκαν αρνητικα και ακομη δεν εχω αδιαθετησει. μου μυριζει η υποθεση οπως με την εγκυμοσυνη του ιωαννη. χοριακη δεν εκανα ακομη, λεω να περιμενω λιγο, μπας και αδιαθετησω. οχι τιποτε αλλο αλλα αν δεν ειμαι θα μου χαλασει ο κυκλος και θα ειμαι αδιαθετη στο γαμο-βαπτιση.

πενακι και επισημα συγχαρητηρια!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Θα τον βασανίσω σε αυτή την εγκυμοσύνη!!!! χαχαχα

Στην προηγούμενη τίποτα δεν του ζήτησα. Η πιο βολική κοιλίτσα ήμουν!!

Αυτή τη φορά θα το εκμεταλλευτώ.

Οταν μπήκα στον μηνα μου είχαμε ανέβει μια φορά Αθηνα. Πάω λοιπόν στο Hondos στην Ομονοια και πάω τουαλέτα.Φυσικά ολοι μου έδιναν τη σειρά τους και εγώ από ντροπή δεν την έπαιρνα.Γοριζει μια κυρια και μου λεει:" Ακου να δεις κοριτσακι μου κοιτα αυτη την περιοδο να την εκμεταλλευτεις γιατί οταν θα γεννησεις θα ασχολουνται όλοι με το μωρό και εσενα δεν θα σου δίνει κανείς σμημασία" χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?κλασσικα εμπλεξα με τη δουλεια. λοιπον, εκανα δυο τεστ, βγηκαν αρνητικα και ακομη δεν εχω αδιαθετησει. μου μυριζει η υποθεση οπως με την εγκυμοσυνη του ιωαννη. χοριακη δεν εκανα ακομη, λεω να περιμενω λιγο, μπας και αδιαθετησω. οχι τιποτε αλλο αλλα αν δεν ειμαι θα μου χαλασει ο κυκλος και θα ειμαι αδιαθετη στο γαμο-βαπτιση.

πενακι και επισημα συγχαρητηρια!!!!

Σε ευχαριστώ Χριστινα μου!!Περιμέναμε πως και πως νέα σου!! Θα είσαι έγκυος σίγουρα!!Γιατί αλλιώς εγώ ποια θα χω παρέα???Εχεις σταθερό κυκλο ή σαν και μενα καθε μήνα και άλλη μέρα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

τοτε εισαι εγκυος! αντε κοριτσι μου να τη κανεις την εξεταση, γιατι εγω θα γεννησω στο τελος! τωρα που το θυμαμαι και στη κορη μου, ειχε βγει αρνητικο το τεστ. επειδη εχω κι εγω σταθερο κυκλο ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος, αλλα περισσοτερο το εκανα για να το εχω σαν ενθυμιο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Ξυπνησα στις 11 σήμερα όπως καταλαβαίνετε ούτε καφέ δεν έχω πιει και σε μια ώρα θα πάω να πάρω τον Κωσταντή από τον παιδικο. Παει η μέρα και δεν έκανα τίποτα.Γι αυτό και εγώ το απόγευμα θα πάω για καφε!!

Βρε κορίτσια με δύο ελληνικούς διπλους την ήμερα λέτε να είναι κακο??

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! οι αποψεις διιστανται για τον καφε. κι εγω ως εγκυος ακρη δεν εβγαλα. και στις δυο εγκυμοσυνες επινα ενα καφεδακι το πρωι. στην Ελενη επινα διπλο εσπρεσο! το καλυτερο ειναι να ρωτησεις το γιατρο σου κι απο κει και περα κανε αυτο που κρινεις σωστο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα κοριτσια

Πένυ μου εγω στην αρχή έβαζα μια πολύ κοφτή κουταλίτσα ντεκαφεινέ στο νες το πρωι.Μετά το δεύτερο τρίμηνο που χαλάρωσα λιγάκι έπινα ενα διπλό ελληνικό τη μέρα και αν και τους τον ζητούσα πάντα ελαφρύ ερχόταν πολλά βαρύς...τελοσπαντων,όλα καλα:)

Το πρωτο τριμηνο που σχηματιζονται τα οργανα και το νευρικο συστημα καλυτερα μην πινεις καθολου αν αντεχεις...

το τικερακι φοβερο...ποτε σου δινει ΠΗΤ?Χριστουγεννιατικο δωρακι το μωρουδελι ή πιο πριν?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...