Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Κανενα νέο από τη Χριστίνα δεν εχουμε ακομα...Ουτε στο fb την έχω πετύχει!!Λέτε να χει μάθει και εκείνη ευχάριστα????Μακαρι!!

Εγώ ένα περιεργο πράγμα λαχανιάζω και μόνο που μιλάω.Κουράζομαι με το παραμικρό ακομα και που ανεβαίνω τη σκάλα. Δεν είχα κατι τετοιο στο πρώτο!Νίωθω μόνιμα σκασμένη σαν να χω φαει ένα γουρούνι.Ευτυχώς δεν έχω καθόλου τάση για εμετο,ακομα τουλάχιστον!!Μην λέμε και μεγάλες κουβέντες...Το θέμα έιναι ότι νιωθω πτώμα τα απογευματα που ο Κωσταντής είναι στα φόρτε του και δεν μπορώ να ξεκουραστω μέχρι να ρθει ο Παναγιώτης.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σου Πένυ μου!!!Ελπίζω όλα αυτά που νιώθεις να φύγουν σύντομα,δεν έχω εμπειρία,αλλά λογικά θα είσαι καλύτερα σε λίγο καιρό.Να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι που θα έρθει και την βάφτιση που θα κάνουμε!!Άντε,θα έχει και ένα σωρό θείες εδώ μέσα!!Δηλώνω επισήμως θεία της μπέμπας σου!!Είπαμε,θα είναι κορίτσι!:P:p

Κοριτσακια είμαι και επίσημα έγκυος!!!!!!

Πήρα το απόγευμα τη χοριακή μου και είμαι 5 εβδομάδων!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και πολυ κουρασμένη.Αρχισαν να πέφτουν οι αντοχές μου και να νυστάζωωωωωω αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ο Κωσταντής είναι ξύπνιος.Γύρω στις 8 δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και ο Κωσταντής duracell!!

Στις 11 Απριλη έχω το πρώτο ραντεβου με τον γιατρό μου!!Θα δουμε το μπιζελάκι μας!!!!Δεν το πιστεύω...

Για τη Χριστινούλα δεν μάθαμε τίποτα...τι να έγινε άραγε?????

Χριστινα ναι η bellissima είναι η μαμα!!Μιλάγαμε στο τηλ και λέγαμε και για σενα!!χαχαχα

Γεια σας κορίτσια!!! Κανενα νέο από τη Χριστίνα δεν εχουμε ακομα...Ουτε στο fb την έχω πετύχει!!Λέτε να χει μάθει και εκείνη ευχάριστα????Μακαρι!!

Εγώ ένα περιεργο πράγμα λαχανιάζω και μόνο που μιλάω.Κουράζομαι με το παραμικρό ακομα και που ανεβαίνω τη σκάλα. Δεν είχα κατι τετοιο στο πρώτο!Νίωθω μόνιμα σκασμένη σαν να χω φαει ένα γουρούνι.Ευτυχώς δεν έχω καθόλου τάση για εμετο,ακομα τουλάχιστον!!Μην λέμε και μεγάλες κουβέντες...Το θέμα έιναι ότι νιωθω πτώμα τα απογευματα που ο Κωσταντής είναι στα φόρτε του και δεν μπορώ να ξεκουραστω μέχρι να ρθει ο Παναγιώτης.

Πένυ μου !!!!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου !!!! Καλοστερέωτο να είναι το μπεμπέ σας !!!! :-P:-P:-P Μόλις τώρα το πήρα πρέφα.... κι έχω μείνει να γελάω μόνη μου σαν την χαζή μες στο γραφείο...με κοιτούν οι άνθρωποι με απορία -φυσικό-!

Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ !

Φεύγω όμως τώρα να πάω να μαζέψω τα μικρά μου ...

Να προσέχεις ! :-P

Διαφημίσεις

Γεια σου Πένυ μου!!!Ελπίζω όλα αυτά που νιώθεις να φύγουν σύντομα,δεν έχω εμπειρία,αλλά λογικά θα είσαι καλύτερα σε λίγο καιρό.Να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι που θα έρθει και την βάφτιση που θα κάνουμε!!Άντε,θα έχει και ένα σωρό θείες εδώ μέσα!!Δηλώνω επισήμως θεία της μπέμπας σου!!Είπαμε,θα είναι κορίτσι!:P:p

χαχαχα εντάξει θεια της μπέμπας!!! Αν και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι το μυαλό μου πάει συνέχεια στο τι θα κάνω στο δωμάτιο της και στη βάφτιση. Η αλήθεια είναι οτι θα δυσκολευτώ πολύ να διαλέξω γιατί μου αρεσουν πολλά θέματα. Αν είναι κορίτσι θα της φτιάξω πολυέλαιο φωτιστικό με τσαγερό πάνω και πιατάκια φλυτζανακια!

Όπως βλέπετε ακομα δεν το είδαμε το βαφτίσαμε κιολας....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου !!!!!!!

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου !!!! Καλοστερέωτο να είναι το μπεμπέ σας !!!! :-P:-P:-P Μόλις τώρα το πήρα πρέφα.... κι έχω μείνει να γελάω μόνη μου σαν την χαζή μες στο γραφείο...με κοιτούν οι άνθρωποι με απορία -φυσικό-!

Χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ !

Φεύγω όμως τώρα να πάω να μαζέψω τα μικρά μου ...

Να προσέχεις ! :-P

Μεταξια μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Είδες τι γίνεται μεσα σε ενα σαββατοκύριακο????Εδώ να δεις όλοι σαν χαζοχαρούμενοι είμαστε χωρίς λόγο αν και σχεδόν όλοι άρρωστοι!!Ανυπομονώ να το δω στον υπέρηχο που θα κάνει τουμπες!Στον Κωσταντή, μου λεγε ο γιατρός, αν είναι τόσο ζωηρός όσο στην κοιλιά την έβαψες.Μιλάμε για πολύ τούμπα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας κορίτσια!! Κατά τις 5 το πρωί κοιμήθηκα τελικά! Και ξυπνήσαμε κατά τις 10.30 κι εγώ και ο υιός! Τώρα κοιμάται και φτιάχνω το άλμπουμ που σας έλεγα για τους γονείς μου. Πήρα και κόλλες τελικά. Και τη δυνατή που μου είπε η Χριστίνα, αλλά δεν τη δοκίμασα ακόμη. Θα τη χρησιμοποιήσω για να κολλάω διακοσμητικά. Πήρα και μια κόλλα runner tape, κόλλησα την κορδέλα, δεν αφήνει καθόλου λεκέ, αλλά δε φτουράει, σαν να χάλασε, βγήκε η ταινία απ' έξω (όπως βγαίνει το σελοτέϊπ όταν το τραβάμε). Πήρα και ταινία διπλής όψεως, μια χαρά βολεύει (εκτός από μικρά αντικείμενα).

Πένυ εσύ τι κόλλα χρησιμοποιείς για κορδέλες ?? Αφού νιώθεις ότι κουράζεσαι με το παραμικρό, προσπάθησε να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου, να κοιμάσαι καλά και να ξαπλώνεις. Και άσε τον Κωσταντή να τρέχει!!

EkcAp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Κατά τις 5 το πρωί κοιμήθηκα τελικά! Και ξυπνήσαμε κατά τις 10.30 κι εγώ και ο υιός! Τώρα κοιμάται και φτιάχνω το άλμπουμ που σας έλεγα για τους γονείς μου. Πήρα και κόλλες τελικά. Και τη δυνατή που μου είπε η Χριστίνα, αλλά δεν τη δοκίμασα ακόμη. Θα τη χρησιμοποιήσω για να κολλάω διακοσμητικά. Πήρα και μια κόλλα runner type, κόλλησα την κορδέλα, δεν αφήνει καθόλου λεκέ, αλλά δε φτουράει, σαν να χάλασε, βγήκε η ταινία απ' έξω (όπως βγαίνει το σελοτέϊπ όταν το τραβάμε). Πήρα και ταινία διπλής όψεως, μια χαρά βολεύει (εκτός από μικρά αντικείμενα).

Πένυ εσύ τι κόλλα χρησιμοποιείς για κορδέλες ?? Αφού νιώθεις ότι κουράζεσαι με το παραμικρό, προσπάθησε να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου, να κοιμάσαι καλά και να ξαπλώνεις. Και άσε τον Κωσταντή να τρέχει!!

Αχ παιδιά είδα στο δεστε τους ένα μωρό νεογεννητο να το κρατάει η μαμα του και το μεγαλύτερο αδερφάκι του να το φιλάει και να του δίνει την πιπιλα και κλαίω μόνη μου.Μακάρι να έιναι έτσι και ο Κωσταντής μου και να μην έχουμε ζήλιες...

Ξεφυγα απο το θέμα μας Σαντυ!!Λοιπόν κορδέλα δεν έχω κολλήσει ποτε κάπου αλλα την ταινια θα σου πρότεινα και εγώ. Για κολλα χρησιμοποιω ατλακολ. Η ταινια είναι όντως πολύ καλή αν δεν σου κοπεί όπως και έγινε...αλλιώς πεταμένα λεφτά.Υπαρχουν ειδικες κόλλες ταινιες για scrapbooking που είναι πολύ καλές και δυνατές, δεν χαλάνε όπως του τζαμπο αλλα είναι πανακριβες.Δεν είναι κάτι να το πάρεις για μια φορά.Καπου που είχε πάρει το μάτι έκανε νομίζω μαζι με το εργαλείο 30 ?.Υπερβολή κατά τη γνώμη μου....

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσακια κοιμηθηκα καμμια ωριτσα, αλλα τι να σου κανει; τωρα ομως πεινασα γιατι δεν εφαγα για μεσημερι. ζεσταινω τον αρακα μου που λατρευω και παω για μασα. Χριστινα νοτια που εισαι; εχουμε φαει τα νυχια μας! Πενυ κι εμενα οι δυο μου εγκυμοσυνες δεν ειχαν καμμια σχεση μεταξυ τους. στο Νικο πεταγα και στην Ελενη σερνομουν. παω να φαω. see you later!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Ξεφυγα απο το θέμα μας Σαντυ!!Λοιπόν κορδέλα δεν έχω κολλήσει ποτε κάπου αλλα την ταινια θα σου πρότεινα και εγώ. Για κολλα χρησιμοποιω ατλακολ. Η ταινια είναι όντως πολύ καλή αν δεν σου κοπεί όπως και έγινε...αλλιώς πεταμένα λεφτά.Υπαρχουν ειδικες κόλλες ταινιες για scrapbooking που είναι πολύ καλές και δυνατές, δεν χαλάνε όπως του τζαμπο αλλα είναι πανακριβες.Δεν είναι κάτι να το πάρεις για μια φορά.Καπου που είχε πάρει το μάτι έκανε νομίζω μαζι με το εργαλείο 30 .Υπερβολή κατά τη γνώμη μου....

Nαι τις έχω δει στο σάϊτ, είναι ακριβές.. Σ' ευχαριστώ! Δεν την πήρα από το jumbo τελικά, την πήρα από ένα χαρτοπωλείο, logo ήταν, ήταν φτηνή, δεν πειράζει. Βέβαια η φτήνια τρώει τον παρά.. Αλλά και 30 ευρώ δε λέει..

Ειδατε το καινουριο μου τικερακι????

Με γεια, με γεια!!:-):smile:

EkcAp3.png

Εδώ θεία Χριστίνα!!!!!!!!Επανήλθα δριμύτερη!!!

Λοιπόν κορίτσια,ο κόσμος έχει λαλήσει...δεν φαντάζεστε τί πμ λαμβάνω τελευταία...με αποκορύφωμα το σημερινό.Καμία σχέση με θέματα βάφτισης,αλλά με άλλα που αγνοώ παντελώς και απορώ γιατί απευθύνονται σε εμένα...

Γεια σας:)

Τι κανουν τα κοριτσακια?

Πενυ ξανα συγχαρητηρια για το μωρουλινι!Ολα καλα να πανε!!!

Και εγω σημερα αρακα εκανα,μιαμ μιαμ.Και πριν απο λιγο εφαγα και παγωτακι magnum ξανα μιαμ μιαμ!(Πενυ συγνωμη δεν το κανα επιτηδες:))

To αλλο το κοριτσακι τι κανει?Ελπιζω να ειναι καλα και να εχουμε ευχαριστα και απο αυτη.

Σας φιλω ολες παω να σιδερωσω(ουφφφ)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...