Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τσακισα μια σοκοφρετα φραουλα εχθες για να μου περασει η κριση του κεμπαπ! κοριτσια αληθεια μου γυρισε το ματι! νομιζα οτι το μυριζω!

Βρε,μπας και είσαι και εσύ έγκυος???Γιατί συνηθίζεται πολύ τώρα τελευταία!!χαχαχα:P:p:p

Επίσης έχω εκνευριστεί ελαφρώς, φτιάχνω ένα άλμπουμ (από την αρχή) για τους γονείς μου για να βάλω τις φωτογραφίες της βάφτισης. Έχω σχεδόν τελειώσει το εξώφυλλο και μένει να κολλήσω μια κορδέλα. Είχα πάρει κόλλα υποτίθεται για ύφασμα και την έχασα. (Ας πρόσεχα.) Προσπάθησα να την κολλήσω με κόλλα στιγμής, αλλά δεν κολλάει και ''ξερνάει'' κιόλας. Θέλω να ρωτήσω την Πένυ τι χρησιμοποιεί. Είχα ρωτήσει και πρόσφατα στην ενότητα scrapbooking για κόλλες και πρέπει να ξανακοιτάξω τι μου απάντησαν! (Δεν ξέρω αν φταίει και το χαρτί που έντυσα το εξώφυλλο, αράχνη μου το είχαν πει, είναι μαλακό και έχει μια απαλή υφή σαν ύφασμα.)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σάντυ,εγώ κολλάω τα πάντα με UHU power.Βιβλίο ευχών δεν έχω φτιάξει ποτέ,αλλά το χαρτί αυτό που λες το ξέρω.Και με λίγη σιλικόνη νομίζω ότι θα κάνεις την δουλειά σου.

Σας φιλώ γλυκά και πάω για ύπνο,γιατί όταν μιλάω μαζί σας τέτοιες ώρες, μου ανοίγει η όρεξη,με ολέθρια αποτελέσματα.Ελπίζω αύριο να έχουμε ευχάριστα νέα και από την Χριστίνα.

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια μου!!

Διαφημίσεις

Καλό βράδυ Άννα μου!

Σάντυ,την ξαναείδα τώρα,το όνομα είναι αυτό που σου είπα,γράφει επίσης πανίσχυρη βενζινόκολλα και από πίσω στις οδηγίες,γράφει ότι είναι κατάλληλη και για υφάσματα.Δεν έχω δοκιμάσει με κορδέλα,αλλά νομίζω ότι ένα μικρό σημαδάκι δεν θα το αποφύγεις.Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Σάντυ,την ξαναείδα τώρα,το όνομα είναι αυτό που σου είπα,γράφει επίσης πανίσχυρη βενζινόκολλα και από πίσω στις οδηγίες,γράφει ότι είναι κατάλληλη και για υφάσματα.Δεν έχω δοκιμάσει με κορδέλα,αλλά νομίζω ότι ένα μικρό σημαδάκι δεν θα το αποφύγεις.Μπορεί όμως να κάνω και λάθος.

Ωραία θα τη δοκιμάσω. Όταν έκανα το βιβλίο των ευχών, είχα πάρει βενζινόκολλα σε δοχείο, αλλά ήταν τόσο παχιά που δε βόλευε καθόλου. Θα ψάξω και αυτή που λες! Ευχαριστώ!!

Καληνύχτα κοριτσάκια μου!! (Άννα αν περισέψει καθόλου μερέντα αύριο, στείλε μου!)

EkcAp3.png

Επίσης έχω εκνευριστεί ελαφρώς, φτιάχνω ένα άλμπουμ (από την αρχή) για τους γονείς μου για να βάλω τις φωτογραφίες της βάφτισης. Έχω σχεδόν τελειώσει το εξώφυλλο και μένει να κολλήσω μια κορδέλα. Είχα πάρει κόλλα υποτίθεται για ύφασμα και την έχασα. (Ας πρόσεχα.) Προσπάθησα να την κολλήσω με κόλλα στιγμής, αλλά δεν κολλάει και ''ξερνάει'' κιόλας. Θέλω να ρωτήσω την Πένυ τι χρησιμοποιεί. Είχα ρωτήσει και πρόσφατα στην ενότητα scrapbooking για κόλλες και πρέπει να ξανακοιτάξω τι μου απάντησαν! (Δεν ξέρω αν φταίει και το χαρτί που έντυσα το εξώφυλλο, αράχνη μου το είχαν πει, είναι μαλακό και έχει μια απαλή υφή σαν ύφασμα.)

Tώρα σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κολλητική ταινία διπλής όψης! Ίσως κάνει!

Eπίσης θα ψάξω για κόλλα runner tape, κάπως έτσι τη λένε, νομίζω την είχα δει στο jumbo, ελπίζω να μην ήταν μπλάνκο..

Κόλλες θα βλέπω στον ύπνο μου.. Όταν αποφασίσω να κοιμηθώ..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...