Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγω παλι ετοιμαζω φαγητο για τον αντρουλη, για να παρει στη δουλεια. ειχα πει να το κανω το πρωι, αλλα αφου με πηρε η ωρα, το κανω τωρα για να ξεμπερδευω. καλος ο ΛΕ-ΠΑ;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαλογίζομαι και πεινάω...όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά!!:tongue:

εχθες να δεις που ξαπλωνω στο κρεβατι και βλεπω το κατι ψηνεται με τους επωνυμους και φτιαχνει ενας γιαουρτλου κεμπαπ. μου γυρισε το ματι! νομιζα οτι το μυριζω! στο τσακ ημουν να παραγγειλω στις 11 το βραδυ!

Τί μαγειρεύεις???(Είπαμε,πεινάω!)

Λοιπόν,έπιασαν τέτοιες ζέστες,που σε καμιά εβδομάδα θα είμαστε με τα κοντομάνικα και δεν πρόλαβα(για άλλη μια χρονιά)να χτίσω κορμί!!:rolleyes:

Έχω αρχίσει και αγχώνομαι...ξέρετε καμιά σύντομη δίαιτα,που να μην έχει κρέας μέσα,γιατί νηστεύω??

εχθες να δεις που ξαπλωνω στο κρεβατι και βλεπω το κατι ψηνεται με τους επωνυμους και φτιαχνει ενας γιαουρτλου κεμπαπ. μου γυρισε το ματι! νομιζα οτι το μυριζω! στο τσακ ημουν να παραγγειλω στις 11 το βραδυ!

Εγώ μυρίζω αυτό που φτιάχνεις για τον άντρα σου και ας μην ξέρω τί είναι!!!

μη σου τρεχουνε και πολυ τα σαλια! σαλατα λαχανο καροτο του φτιαχνω, με αυγα βραστα και τυρακι. τελος του μηνα βλεπεις και τρωμε ο,τι εχει απομεινει στο ψυγειο!

Διαφημίσεις

Χριστίνα την κρατάς τη νηστεία στο κρέας ε? Μπράβο! Δίαιτα νηστίσιμη δεν ξέρω!

Πρώτη φορά την κάνω.Τα Χριστούγεννα δεν μπόρεσα ούτε μια μέρα,είχα τσακίσει 10 παριζάκια.Αλλά φέτος που την γλύτωσα με την χολή,μου βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου να το κάνω και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα.Μια φορά μόνο περνούσα από κάπου και μου μύρισαν κάτι σουβλάκια,αλλά το ξεπέρασα μόλις έστριψα την γωνία και έπεσα πάνω σε ένα ζαχαροπλαστείο με κάτι τέλειες παστούλες!!!

Ακριβώς,αν πεινάς όλα ωραία είναι και μάλιστα όλα αυτά που είπες μου αρέσουν!!Επιδόρπιο δεν θα του βάλεις???:tongue:

του το φυλαω για το βραδυ. θα πασαλειφτω με σαντιγιες, μαρμελαδες και μερεντες και θα τον περιμενω. χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...