Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!! Πήγα το πρωί στη μικροβιολογο και εκανα τελικά β χοριακή. Το απογευμα μου έιπε να την πάρω τηλεφωνο!!!

Για να δούμε.....

Σήμερα έκλεισα και τον πρώτο μου στολισμό για βαφτιση!!!Είμαι πολύ χαρουμενη!! Το θέμα βέβαια λίγο δυσκολο αλλα κάτι θα κάνω!!! Αυτοκινητάκια!!! Χριστίνα τι έχεις δει με αυτό το θέμα????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεφτηκα να κανεις κατι σαν δρομο δεξια κι αριστερα και να βαλεις πορτοκαλι - λαχανι αυτοκινητακια επανω, αλλα ο δρομος πρεπει να γινει με σκουρο υφασμα και λευκες λωριδες, κατι το οποιο μπορει να φανει πολυ πρωτοπορειακό για βαφτιση.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

σκεφτηκα να κανεις κατι σαν δρομο δεξια κι αριστερα και να βαλεις πορτοκαλι - λαχανι αυτοκινητακια επανω, αλλα ο δρομος πρεπει να γινει με σκουρο υφασμα και λευκες λωριδες, κατι το οποιο μπορει να φανει πολυ πρωτοπορειακό για βαφτιση.

Καλα τα μεγάλα πνέυματα συναντιουνται!!!Το πρότεινα ήδη στη μαμά!!!Να της φτιάξω από χαρτόνι δρόμο και να το κολλήσω πάνω στο τραπέζι με το βιβλιο ευχών.Πάνω να βάλω αυτοκινητάκια, φαναρια και κωνους και καλά σταματημένα στο φαναρι ανάμεσα σε καραμέλες που θα έχω σκορπίσει!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

εγω εννοουσα κατω στα σκαλια της εκκλησιας. οταν λες οτι ανελαβες το στολισμο, εννοουσες μονο το τραπεζι των ευχων;

τι ωρα θα παρεις τη μικροβιολογο;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Πήγα το πρωί στη μικροβιολογο και εκανα τελικά β χοριακή. Το απογευμα μου έιπε να την πάρω τηλεφωνο!!!

Για να δούμε.....

Σήμερα έκλεισα και τον πρώτο μου στολισμό για βαφτιση!!!Είμαι πολύ χαρουμενη!! Το θέμα βέβαια λίγο δυσκολο αλλα κάτι θα κάνω!!! Αυτοκινητάκια!!! Χριστίνα τι έχεις δει με αυτό το θέμα????

Περιμένω τα ευχάριστα νέα!!

Η κοπέλα με τα αυτοκινητάκια μήπως είναι μία από το φόρουμ??Γιατί και αυτή έχει το ίδιο θέμα,σε δίδυμα αγοράκια και μάλιστα βαφτίζει στα μέρη σας!Δυστυχώς δεν έχω δει τίποτα από στολισμό με αυτό το θέμα.Μόνο μπομπονιέρα με αλουμινένιο αυτοκινητάκι και κρεμαστή με αυτοκίνητο από φίλντισι.Δεν είχαν κάτι άλλο.Πότε είναι η βάφτιση??Τώρα που θα αρχίσουν ξανά,μπορεί κάτι να πετύχω.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια είμαι και επίσημα έγκυος!!!!!!

Πήρα το απόγευμα τη χοριακή μου και είμαι 5 εβδομάδων!!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα και πολυ κουρασμένη.Αρχισαν να πέφτουν οι αντοχές μου και να νυστάζωωωωωω αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ο Κωσταντής είναι ξύπνιος.Γύρω στις 8 δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου και ο Κωσταντής duracell!!

Στις 11 Απριλη έχω το πρώτο ραντεβου με τον γιατρό μου!!Θα δουμε το μπιζελάκι μας!!!!Δεν το πιστεύω...

Για τη Χριστινούλα δεν μάθαμε τίποτα...τι να έγινε άραγε?????

Χριστινα ναι η bellissima είναι η μαμα!!Μιλάγαμε στο τηλ και λέγαμε και για σενα!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Συγχαρητήρια Πένυ μου!!!Χαίρομαι πολύ για σένα!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γεννηθεί με το καλό το μωράκι σου!Γερό να είναι και ό,τι θέλει ας είναι(μόνο να είναι κορίτσι!!!)!!!!!!!!!!!!!!

Τί λέγατε για μένα με την κοπέλα καλέ??Πόσο τρελάρα είμαι??????:P:p

Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!!!!

Αυτο ξαναπες το Χριστινάκι γερο να ναι και κορίτσι!!!!

Μου έλεγε κάτι που της είχες προτείνει και που θέλω να μπω να το δώ γιατί δεν θυμαμαι επείδη οδήγαγα εκεινη την ώρα και στο πίσω κάθισμα είχα τον Κωσταντή,καταλαβαίνεις...

Και με ρωτησε την Ξέρεις τη Χριστινα και της λέω τη Χριστινα δεν ξέρωωωωωω?????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...