Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?με συγκινησατε πολυ!!!

η ατιμη η κοκκινη ακομη αφαντη!μωρε λετε να εχουμε παλι τα ιδια οπως με τον ιωαννη? οσο για το γαιδουρι μου δεν τρελαινομαι, παντα ετσι κανει μετα απο περιοδο μεγαλης γλυκας!!!λες και τον τσιμπαει μυγα!!!θα του κανω παλι τα ιδια οπως την τελευταια φορα και θα δει παλι πως θα τρεχει παρακαλωντας!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό βράδυ Άννα μου!

Πένυ τί δίαιτα και κουραφέξαλα??Επιτρέπεται στην κατάστασή σου??Γιατί είσαι ΕΓΚΥΟΣ λέμε!!!

Πω,πω,καμιά φορά αυτό σκέφτομαι...ότι αν τύχαινε να μείνω έγκυος τώρα,λίγο πριν την γέννα δεν θα χωρούσα να μπω από την πόρτα.Και όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα,για να είμαι έτοιμη και όλο τρώω το ζώον...

Στο πρώτο αν εξαιρέσεις ένα μηνα ουσιαστικά έκανα δίαιτα γιατί δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ!!!! 1ο -4ο είχα ταση για εμετό και δεν πήρα ούτε ένα κιλό!τον 5ο που μπορούσα να φάω και μου έλεγαν όλοι φαε να κάνεις μεγαλο παιδι (βλακειες!!!) πήρα 6 κιλά σε ένα μηνα!2 κιλα σχεδόν βύσσινο γλυκο για να κλωτσάει ο μπέμπης δίπλα στο κομοδίνο τι να σου κάνει???Ε τοτε μου τα έκοψε ο γιατρός ΟΛΑ!!! Από 6ο-9ο έπαιρνα ένα με εναμισι κιλό το μήνα σχεδόν γιατί έκτός των άλλων είχα και ΚΑΟΥΡΕΣ!!! Τον 9ο μου είπε ο γιατρός να μην τρώω το βράδυ μην τύχει να γεννησω.Οπότε τι μένει?????

Ετσι εχω πει ψητά σαλατες όσο μπορώ να φάω γιατί μου ηρεμούν και το στομάχι.Βράδυ φρούτα,γλυκό μια φορά την βδομάδα και βρώμικο από την πλατεία Μαβίλη μία φορά το μήνα!!Δεν γίνεται να πάω στο γιατρό και να μην πάρω βρώμικο.Θα μου μυρίζει ξερετε....

Του χρόνου το καλοκαίρι μάλλον παντρέυεται ο αδερφός του άντρα μου και πρέπει να έχω επανελθει. Ως ώρας το μπεμπέ μου βοηθάει σε αυτό!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τι έγινε όλες βλέπετε Dancing???????Εμάς σήμερα βρήκε να χαλάσει η κεραία!!!!Ουτε τα digital ούτε τα αναλογικά, ουτε η καρτα τηλεόρασης στον υπολογιστή!!!!Τα νεύρα μου το σήμα μας μέσα!!!!γκρρρρρ

(ξέρετε αρχίσαν τα νέυρα της εγκυμοσύνης) χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλε εσυ αγριεψες!!!!χαχαχα!!!!!και που εισαι ακομα!!!

Μπα ακόμα δεν άρχισαν!!Αλλά που θα παει????

Πλάκα είχε στο πρώτο....Ο άντρας μου είναι πολύ ήσυχος άνθρωπος τσακωνόμαστε μια φορά το εξάμηνο.Στην εγκυμοσύνη όμως δεν ήταν έτσι από πλευράς μου!!!Γυρναγα από τη δουλειά που δεν μπορούσα να ξεσπάσω τα νέυρα μου και ήμουν φτιαγμένη για τσακώμο.Αρχιζα λοιπόν να τρώγομαι για τσακωμό στο σπίτι με τον Παναγιωτη. Και ότι πηγαινα να ξεκινήσω καυγά εκείνος μου έλεγε "Πενούλα μου δεν έχω όρεξη για τσακωμό μια αλλη μέρα". Εφευγα με τα αυτιά μου να βγάζουν φωτιες!!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Tι κάνετε κοριτσάκια? Λείπαμε όλη μέρα σήμερα, ήμασταν στο εξοχικό της πεθεράς μου, ψήσαμε στα κάρβουνα (δηλαδή οι άλλοι ψήσανε, όχι εγώ), περάσαμε ωραία, ο μικρός έπαιξε με τα ξαδέρφια του, άλλαξε κι η ώρα και μεγάλωσε η μέρα!! Τώρα ξαπλώσαμε. Χριστινάκι είσαι σίγουρα έγκυος, πολλή ορμόνη βρε παιδί μου! Μην ξεσυνερίζεσαι τον άντρα σου, μερικές φορές είναι σαν μωρά παιδιά! Δε νομίζω να το εννοούσε!

EkcAp3.png

Bρε Πένυ μου γιατί να κάνεις δίαιτα? Νομίζω πως δεν είναι σωστό. Μπορείς να προσέξεις τη διατροφή σου, για να μην πάρεις 30 κιλά, να πάρεις όσα πρέπει, όχι όμως να κάνεις δίαιτα κοριτσάκι μου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...