Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπέρα Πενουλα :)

Eγω αν θυμάμαι καλά,αίμα έδωσα για τη β-χοριακή,όχι ούρα...

Λοιπόν,εγώ οταν νιώθω οτι παω να αρρωστήσω πλακώνομαι στα αναβράζοντα βιταμίνη c και το περνάω στο φτερό!Δεν κανω πυρετό και ουτε τα λαιμά μου με πιάνουν.Δοκιμασέ το κακό δεν κάνει!

Ασε που σήμερα έμαθα οτι καλό ειναι τώρα με τη ραδιενέργεια απο Ιαπωνία να παίρνουμε προληπτικά βιτ c γιατί βοηθάει στην άμυνα του οργανισμού...

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πενυ απο τη στιγμη που εισαι εγκυος, το πρωτο πραγμα που θα σου ζητησει ο γιατρος ειναι η β χοριακη για να δει ποσων εβδομαδων εισαι και να σου ορισει την ΠΗΤ. Ρεβυθουλα ποιο ειναι το ονομα σου; αν θες μας λες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Α!! Δηλαδή δεν το γλιτώνω το τσίμπημα!!!Δεν τα πάω καλά με τις βελόνες αλλά από εδώ και στο εξής εχω πολλά τσιμπήματα ούτως ή αλλως τι είναι ακομα ένα....

και φαντάζεστε να μου πει δεν είσαι???? Βεβαια έχω τα συμπτωματα αλλά ποτε δεν ξέρεις...Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που ο κυκλος μου έφτασε τις 35 ημερες!Φανταζεστε....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Αν είναι κοριτσάκι....αν είναι κοριτσάκι!!!!Το τι θα φτιάξω στην πριγκιπεσσα μου δεν λέγεται!!!Αν είναι αγόρι δεν φτιάχνω και πολλά!! Ουτως η αλλως θα ναι στο ίδιο δωματιο με τον Κωσταντή...

Και μετα έρχεται το γνωστό....

"Καλά να ναι και ότι να ναι" αλλα αν είναι και κοριτσάκι ακομα καλύτερα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλε γιατί να μη θέλω?

Με λένε Πόπη σαν τη γιαγια μου την Καλλιόπη(πόσο με εκνεύριζε αυτο το τραγουδακι οταν πήγαινα σχολείο!)

Εσενα?

εμενα με λενα Αννα

Ναι και εγώ θέλω!!!! Πάντως και τα αγοράκια έχουν ναζια ειδικα με τις μαμαδες.Πάμε προχτες στο Αργος με τον Κωσταντη και μπαινω σε ενα μαγαζί. Παιρνω κάτι και του λέω Κωσταντή σου αρεσει να το πάρω? Ναι μαμά!!Θα στο κάνω εγώ δωρο πριγκηπισσά μου.Ελιωσαν όλες οι πωλήτριες!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μην λέτε τέτοια βρε παιδιά,ζηλεύω....

Πένυ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην είσαι έγκυος.Το τεστ μπορεί να κάνει λάθος αν βγαίνει αρνητικό,αλλά όταν είναι θετικό,δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

Αλήθεια,το Πένυ είναι από Παναγιώτα??Καιρό ήθελα να σε ρωτήσω...

Ναι από το Παναγιώτα βγαίνει!!!

Λες ε?Στο θετικό να μην κάνει λαθος....

Και εμενα ήταν έντονη γραμμη κατευθειαν!Με έχει βαλει σε σκεψεις η Χριστινα!!

Η πλακα είναι πως απ τη χαρά μου το χω πει σε όλους!!Οχι πως με νοιαζει αν τους το ξε-πω αλλά εμενα θα μου πεσουν τα αυτιά.

Καταλαβαίνεις Χριστινιώ τι δουλειες θα έχουμε μετά τα Χριστουγεννα που θα γεννηθεί!!!!

Αννα είναι πολύ ναζιάρης γι αυτό με έχει τρελάνει!!!

Α!! Σας το είπα?Μπηκα σε εννιαμηνη δίαιτα από σήμερα. Πρεπει τους 3 πρώτους μήνες να χάσω και εννοείται να μην παρω ούτε γραμμαριο!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

xax χριστίνα και εγω το σκεφτόμουν τωρα που αναφερθήκαμε στα ονόματα για την Πένυ!

(ασχετο αλλα ξέρατε οτι με την Πεγκυ Ζηνα ειμαστε συνονόματες?μα τελειως άσχετο!)

Εσυ Αννούλα με τόσο ωραίο όνομα γιατί βάζεις Κορνηλία?

...παρεπιπτόντως η τιβι σήμερα ολο χαζομάρες έχει,μαλλον θα δω το greys παλι(ευτυχώς βγηκε νεο επεισόδιο)

αντ1 ντανσινγκ

μεγκα σπαιντερμαν2

αλφα κατι ψηνεται

σταρ νυχτα γαμου

πφφφ Κυριακατικα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

κοριτσακια μου εγω σας αφηνω. η κορη μου με εξαντλησε σημερα και με περιμενει γολγοθας απο δω και περα. επαφε εμφραγμα ο συναδελφος του Παναγιωτη και δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει. αυτο σημαινει οτι θα δουλευει 10ωρα, εφτα μερες την εβδομαδα! φιλακια πολλα! καληνυχτα!

Καλό βράδυ Άννα μου!

Πένυ τί δίαιτα και κουραφέξαλα??Επιτρέπεται στην κατάστασή σου??Γιατί είσαι ΕΓΚΥΟΣ λέμε!!!

Πω,πω,καμιά φορά αυτό σκέφτομαι...ότι αν τύχαινε να μείνω έγκυος τώρα,λίγο πριν την γέννα δεν θα χωρούσα να μπω από την πόρτα.Και όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα,για να είμαι έτοιμη και όλο τρώω το ζώον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...