Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ολους τους γαμους καποια στιγμη κουραζεσαι. δεν γινεται να εισαι συνεχεια μες στην τρελλη χαρα, οταν συζεις για χρονια με εναν ανθρωπο και αντιμετωπιζετε απο κοινου τα προβληματα και τα αγχη ενος σπιτιου. απο την αλλη ομως ειναι αυτη η αγκαλια που μας περιμενει καθε βραδυ για να κοιμηθουμε, που νιωθω πως δεν θα μπορουσα να ζησω χωρις αυτην.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εισαι πολυ εγκυος τελικα! χαχαχα! εμενα οταν με νευριαζει του λεω οτι θα του στρωσω στο χαλακι της εξωπορτας να κοιμηθει! μου θυμιζεις εμενα στα πρωτα μου τριμηνα. νευρα, πολλα νευρα! ετρωγα ανθρωπο! και δουλευα και πωλητρια κι επρεπε να ειμαι ηρεμη, ψυχραιμη και χαμογελαστη. εκει να σ' εχω.

Διαφημίσεις

Κοπελάρες μου τί κάνετε??Μαλώνετε με τους συζύγους???Ρίξτε τους τα μπινελίκια σας να εκτονωθείτε!!!

Μόλις γύρισα από βάφτιση!!Είχε μπομπονιέρα καρουζέλ,πάρα πολύ όμορφη,

φυσικά την απλή,γιατί αυτά που έχουν μουσική κοστίζουν πάρα πολύ. Στολισμός δεν υπήρχε,λόγω κρίσης,οπότε δεν έχω να σας μεταφέρω καμιά καλή ιδέα.

Χριστινάκι,μην χαλιέσαι...οι άντρες έτσι και πανικοβληθούνε,ανοίγουν το στοματάκι τους και δεν ξέρουν τί λένε..τα καμάρια μας...(Συμφωνώ με τον καναπέ πάντως!!!:tongue:)

τελικα βγηκε αρνητικο το τεστ. και η απαντηση του? παλι καλα!!!

τον βλεπω να παιρνει δρομο λειαν συντομως. δε του φταιω εγω που τον μεγαλωσαν μες στα κομπλεξ. θα μου πειτε δεν εβλεπες? εβλεπα αλλα ανεχομουν!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

καλα, περιμενε λιγες μερες κι αν δεν αδιαθετησεις κανε κι αλλο ενα. στο γιο μου ειχε βγει το πρωτο τεστ αρνητικο, αλλα εγω ημουν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος. ετσι, αφησα 2-3 μερες να περασουν και το επομενο ηταν θετικο. απο κει κι επειτα τι να σου πω κοριτσι μου. αν μεσα σου νιωθεις οτι σου τελειωσε μ' αυτον τον ανθρωπο, δεν υπαρχει λογος να μεινεις σ' αυτο το γαμο. κοιτα ομως να εισαι πολυ σιγουρη γι' αυτη σου την αποφαση, γιατι υπαρχουν και 2 παιδακια που θα βιωσουν δυσκολες καταστασεις. να ξερεις παντως πως ο,τι χρειαστεις, εγω ειμαι εδω κι ας μη σ' εχω δει ποτε μου. αν κι αυτο κανονιζεται!

Διαφημίσεις

κοιτα να με κανεις να κλαιω παλι. μολις ειδα μια ταινια, οπου δεν σταματησα να κλαιω απο την αρχη μεχρι το τελος. το "p.s. I love you", για οποια το εχει δει.

Γλυκά μου κοριτσάκια γεια σας:)

beloved εγω πάντως μέχρι να αδιαθετήσεις θα λεω πως περιμένεις κοριτσάκι!:)Τα τεστ μην τα πολυεμπιστεύεσαι,αν συνεχιστεί η καθυστέρηση κάνε μια β χοριακή.

Κορνηλια τέτοιες ταινίες τις αποφεύγω συνειδητά(αν και τη συγκεκριμένη την εχω δει 2 φορές)γιατί πάντα γίνομαι χάλια...:(

Τώρα όσον αφορά τους άντρες...τι να πω.Μπόρα είναι θα περάσει.Μη μου στεναχωριέσαι <στην κατάστασή σου?>

Αντε να "βλέπω" χαμόγελα και πάλι

images?q=tbn:ANd9GcRGWjbAOzjxMQeqm0FyMZW2Uy0KEMv7UbSqRRIBH-obKzkXIwQX

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Να μαι και εγωωωωω!!!

Χριστινάκι εσύ μάλλον είσαι το 1% στις πιθανότητες που λένε τα τεστ ότι μπορεί να κάνουν λάθος!!Ευχομαι μόνο να μην έιμαι και εγώ εκεί και αύριο να μου πέσει κεραμίδα!! Όσον αφορά τον άντρα σου νομίζω ότι ήταν η πρώτη αντίδραση μετά το σοκ. Μην τον παρεξηγείς.Πιστεύω ότι δεν το εννοούσε κατα βάθος.

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια. Ελεγα να πάω ούρα αυριο στη μικροβιολόγο η β' χοριακή σε τι διαφέρει?Και στο πρωτο ούρα είχα πάει...

Εμείς σήμερα βγήκαμε με τα κορίτσια.Τα περάσαμε πάρα πολύ ωραία.Τα πιτσιρίκια μας ξεσαλωσαν στο παιχνίδι και εμείς στην κουβέντα!!Το κακό είναι ότι από την ώρα που γύρισα με πονάνε οι αμυγδαλές μου (δηλ και πριν, λίγο με ενοχλούσαν) και το κεφάλι μου πάει να σπάσει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...