Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του το εχω πει αλλα δε μιλιομαστε τωρα, ειμαστε τσακωμενοι!!!

Καλέ,τέτοιες ώρες δεν είναι για τσακωμούς!:P

Εγώ ούτε να μαλώσω με τον Χάρη δεν μπορώ και να μην του μιλάω.Αρχίζει και με παίρνει 300 φορές τηλέφωνο και στο τέλος αναγκάζομαι να μιλήσω.Ούτε έναν τσακωμό της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε!:tongue:

Καλέ,τέτοιες ώρες δεν είναι για τσακωμούς!:P

Εγώ ούτε να μαλώσω με τον Χάρη δεν μπορώ και να μην του μιλάω.Αρχίζει και με παίρνει 300 φορές τηλέφωνο και στο τέλος αναγκάζομαι να μιλήσω.Ούτε έναν τσακωμό της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε!:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

EkcAp3.png

του το εχω πει αλλα δε μιλιομαστε τωρα, ειμαστε τσακωμενοι!!!

καλημερα κορες! κι εμεις ειμαστε τσακωμενοι, αλλα τα βρηκαμε χθες το βραδυ στη βολτα. παρτε κι ενα τραγουδι για να παει καλα η μερα. φιλακια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=B6P_4qTIquc

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

αμείλικτη η συζυγος! κι εγω δεν του μιλαγα δυο μερες γιατι ολο απο δω κι απο κει παει για καφεδακι και playstation (ο μπεμπης!) κι εμενα ουτε που με σκεφτεται που ειμαι ολη μερα εδω και κουβεντιαζω με τους τοιχους και τρεχω να τα προλαβω ολα. γι΄αυτο μου ειπε να παμε βολτα εχθες. ετσι κανει. οποτε καταλαβαινει οτι το παραχεσε το θεμα, τοτε αρχιζει: "να σε βοηθησω;", "θες να παμε καμμια βολτα;" ειναι παιδι μου ολοι τους 5 χρονων, μη σου πω και 3. το αγαπαω, ομως το παλιοπαιδο μου. ειναι πολυ καλος πατερας και συζυγος, μονο που ειναι στο κοσμο του ωρες ωρες κι εμενα τα νευρα μου γινονται κροσια!

εμενα που μου ειπε αν ειμαι εγκυος καλυτερα να μη γεννηθει και να το ριξω?να το αφησω ετσι? ξερω πως δεν το εννοει αλλα δε θα του κανω τη χαρη να το περασω στο ντουκου!!!αν δε θελει η πορτα ειναι ανοιχτη!ειτε με 2 ειτε με 3 παιδια εγω θα τα καταφερω!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

τελικα μαλλον εισαι εγκυος. βλεπω οτι μιλανε οι ορμονες του πρωτου τριμηνου! κι εγω δυο φορες εχω τσακωθει ασχημα με τον Παναγιωτη, και οι δυο ηταν στο πρωτο τριμηνο στις εγκυνοσυνες μου. ειμαι σιγουρη πως δεν το εννοουσε, απλα πελαγωσε. οι αντρες σε αυτες τις περιπτωσεις σκεφτονται πρωτα τα οικονομικα. ισως γι' αυτο να αντεδρασε ετσι.

οχι το ειπε επειδη τα παιχνιδια των παιδιων ηταν στο πατωμα και λογω της μεσης μου δε μπορουσα να τα μαζεψω. και μου ειπε αφου δεν τα καταφερνεις με 2, να μην κανεις και το τριτο.γκρρρρρ!!!!!!το θυμαμαι και τρελαινομαι!!!ας μην τον χαρακτηρισω καλυτερα!!!μεχρι και για χωρισμο μου ειπε, γιατι δε τα μαζευει τοτε?βολευτηκα εδω μου ειπε!!!:mad::-x:-x

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

συμπτωματικα ακουω αυτο το τραγουδι

. θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα. βλακειες κι ενταση της στιγμης ηταν. ηρεμησε και παρτον λιγο με το καλο και θα δεις οτι δεν εννοουσε τιποτα.

ναι, αλλα λεει και δεν τελειωνουμε ποτε. μη μαυριζεις τη καρδουλα σου βρε φιλεναδα και στεναχωριεμαι κι εγω. εσυ τωρα επρεπε να πετας. παρε μια αγκαλιτσα τα παιδακια σου να ηρεμησεις λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...